Pikabu -> RE: OKTOBER 2006 (12.11.2007 16:35:10)
|
Se spet samo na hitro oglasim. Hvala vsem za lepe želje in nasvete. Smo malenkost bolje. No, midve z Emo sva kar dobri, edino precej utrujeni, Ema dosti poležava, mene pa noge bolijo, pa tudi sem bolj težko pokonci. Možek še malo driska, je imel ponoči intervencije, je spal kar v dnevni sobi. Maks je pa prej spet bruhnil, ampak je pomojem samo preveč naenrkat popil, driska pa tudi še. Rito ima že čisto ubogo, vso rdečo, pa zelo ga peče, čisto na miru leži, ko ga previjam. Noč je bila pa super. Ema je spala celo noč brez problemov, Maks se je pa enkrrat zbudil. Sem ga dala k sebi v posteljo, pa ni hotel ležati, je vstajal in kazal na vrata. Sem ga vprašala, če je žejen in me je kar za prst prijel, pa izustil, tisti blaženi "aaaaaa", ki pomeni, "končno ti je kapnilo, kaj bi rad". Pa sva šla dol, sem mu dala za piti, ga nesem nazaj v posteljico in je brez problema zaspal nazaj in spal do jutra. Remy, držim pesti in mislim na vas, da bo vse v redu. [sm=smiley20.gif] piskot, jaz mi imamo ene pesmice, kjer so zraven karaoke verzije, naša Ema jih ima zelo rada. Naslov je pa Otroške pesmi in popevke s karaokami (3 CD-ji). Pa nekaj imamo ljudskih pesmi, Ema ima rada od Šifrarja, kjer je uspavanka za Ev(m)o gor. Bitenčeve imamo tudi, pa od Hajdi jih tudi rada posluša. Mi je pa zelo všeč tudi tisti, ki ga je Maxica pošiljala. Maxica, jaz sem na vrtcem zelo navdušena. Tudi Ema je ogromno pridobila in zelo rada hodi. Danes je vsa nesrečna, ker ne sme iti, je zdravnici rekla, da bo ona šla v vrtec. Pri nas do sedaj nekih bolezni ni bilo. Tole je prvič bolj resno, bomo videli, kako bo naprej. Je pa res, da enkrat tako morajo to dati čez. Res je tudi to, da otroci, ki niso v vrtcu, v šoli več zbolevajo. Saj če imaš ureujeno glede varstva, ko bo kateri zbolel, pomojem ni panike. Mene je bolj strah, ker se zakomplicira z varstvom za ta čas, pa bomo tudi prenesli. Trenutno tako ni panike, ker smo vsi zboleli in smo vsi doma, za naprej bomo pa videli. Sicer pa ne glej na to skozi te oči, kaj bo šlo narobe, glej pozitivno, kaj bo Max pridobil, pa čim manj misli na bolezni, pa bo šlo. Več se pa ne spomnim komentirat. Grem še malo moje sončke pocrkljati.
|
|
|
|