|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2007
26.5.2008 18:54:12   
siskamiska
Mi tudi pridemo z našimi nevesticami user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.5.2008 16:28:39   
dodi
Dan!

Pri nas pa smo pridelali bronhiolitis in tako je Vida na AB..upam,da bo noicoj že mirna noč,brez inhalacij in pumpic...
Prejšnji teden smo imeli posvetovalnico in naši dve dečvi sta kar lepih mer.Vida ima 10380g in 79 cm,Vilma pa 10720g in 80 cm.
Danes sem dobila tudi odločbo,da somi podaljšali porodniško za obe...se pravi imam še dodatnih 180 dni.....jupi..tolk sem vesela.
Sedaj čakam še,ali so mi udobrili tudi dodatek za nego...poročam naknadno...
lep dan vam želim...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.5.2008 20:44:28   
tatam
Dodi kak pa to,da si tak hitro oddala za podaljšanje in že dobla odobreno? Meni poteče naslednji teden,pa sem komaj prejšnji teden dobla odobreno.Na CSD pa mi je itak rekla,da lahko oddam vlogo mesec dni pred potekomuser posted image Nič jasno!

Mogant-našidva sta dvojajčna,menda.V user posted image so mi dvakrat drugače povedli.Ampak ker ima samo Tosja alergije,pa podobna si nista preveč,po značaju pa sploh ne sem pač prepričana,da sta dvojajčna!Sicer pa mi je vseeno,samo da smo zdraviuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.5.2008 21:28:00   
siskamiska
Dodi user posted image user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje. Pa hitro se pozdravite.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.5.2008 21:48:24   
emaa
Super za podaljšanje, jaz se pa borim, pritožujem, da bi vrtec dobili, ob cenah privat varstva za dva me kar fejst stisne. 

Neposredna povezava do sporočila: 530
28.5.2008 20:30:59   
pikceva
Ojla,

Nas pa v soboto na piknik ne bo, ker se je rodila še ena punčka in gremo tukaj na piknik. Tako je to. Nas obkrožajo samo deklice. V zadnjih 9 mesecih se je rodilo 6 punčk v naši klapi, fanta pa nobenega :) jih bomo pošteno iskali hehe

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.5.2008 9:56:54   
soni
Tudi od nas čestitke Dodi za podaljšanje.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.5.2008 10:56:37   
siskamiska
Emamair upam da dobite vrtec. Ma v tej občini je res ful težko dobit. mi smo ga na srečo dobili v LJ.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.5.2008 22:29:21   
emaa
Evo danes smo bili na tedniku, če bo kaj pomagalo

Neposredna povezava do sporočila: 534
29.5.2008 23:10:16   
mogant
joj pikceva spet se ne bomo srečali... okrog nas so pa sami fantje, in potem razmišljam, kako bodo naši nesrečni, ker ne bo izbire user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 535
30.5.2008 7:58:20   
pikceva
Ej Mogant, ni panike. Pr nas je velika izbira nevestic :)

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.6.2008 20:50:53   
dodi
Čer!

Zdravje se je povrnilo...vsaj upam...

Danes smo imeli spet tortico,ker v torek praznujeta naši dvojčici Vanja in Nadja 5 rojstni dan...
user posted image

user posted image

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.6.2008 9:26:25   
soni
čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za rd.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.6.2008 13:26:20   
karmyka
DODI čestitke za rojstni dan tvojih dveh malčic.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.6.2008 18:19:41   
Afnica
Dodi, vse najboljše malčicama. Pa zanima me kaj se je tistemu zadaj zgodilo, ko se mu samo noga vidi??? user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.6.2008 7:47:13   
dodi
Dan!

Hvala za čestitke...

Afnica-me je prav zanimalo,če bo kdo opazil tisto nogo tam odzadajuser posted image user posted image user posted image
Nič se ni zgodilo,samo ker sem jim rekla,da hočem,da sta na sliki samo oni dve se je prekucnila na klop in noga v luft....user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugačew smo vredu in mali dve že kar solidno sami stojita,mogoče včasih celo naredita kak samostojen korak,če sta sigurni da bosta dosegli oporo,drugače pa šibata po vseh štirih,da komaj veš katera je katera...user posted image user posted image user posted image

Mi se pripravljamo na prvo sveto obhajilo...danes imajo prvoobhajanci spoved,pa mi imamo vaje....iun teden bo tik tak skozi...v nedeljo zjutraj pa k frizerju že ob 6,ker imamo že ob pol devetih obhajilo....

Nič,grem delat...lepo se imejte...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.6.2008 14:15:04   
tatam
Dodi zapoznele čestitke za vaši princeskiuser posted image user posted image !

Mi smo pa meli obhajilo 18.5.,tak da smo zaenkrat rešeniuser posted image

No,jaz še vedno čakam na odgovor za novo službo.Sem že kar nervozna in jezna,ker tak dolgo ni ničuser posted image Če pomislim,da bi od ponedeljka naprej delala,če ne bi imela podaljšano porodniško me pa itak samo stisne!
Prejšnji teden smo se vpisali v vrtec- s prvim decembrom zaenkrat,če bo pa kaj sprememb pa ju lahko tudi prej pripeljem.Hvalabogu,da pri nas ni takega navala za vrtec,da bi mogla še za to skrbet!user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.6.2008 16:46:46   
pikceva
Ojla,

Dodi, vse naj naj tamalim.

Zadnje dva tedna igram vlogo policaja. Naša Metka se je začela premikati stoje ob opori. Pa ne vem kaj se ji tako mudi. Ima komaj 9 (korigirano 7) mesecev. Dobro da je Manca malo odzadaj, zakaj ne vem kako bi šlo. Bo pa hudo, ko začne ta druga !?!Drugače smo v redu, razen spanja seveda.

LP

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.6.2008 10:19:22   
mogant
Ej pikceva tvoja frajlica pa raztura, še malo pa ji boš morala kolo kupit user posted image .
Pri nas je bila po dolgem času spet normalna noč, smo jedli samo ob 3h, so bili pa dopoldan precej sitni, verjetno so zobki krivi, imamo jih že 6, vsak po dva, pa upam, da ni še kak na vidiku v kratkem. Trenutno pa spijo in to vsi trije, kak blažen mir!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.6.2008 11:03:58   
gt
Pikčeva: Mojca vedno pozabi vprašat. Mi pošlješ prosim kje v Italiji ti kupješ hrano in baje si tudi kupila sedeže za v avto tam?

hvala hvala :)

lp, Gregor

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.6.2008 15:48:40   
pikceva
Oj,

Jaz vse kupujem v IO BIMBO. Kadar greš kupit stole in podobno, se ti splača zapeljati do Udin (malo naprej od Artenija, na drugi strani), ker imajo več na zalogi :)...iste barve in tako... Za papice in tako, pa lahko greš kar do Monfalcona.

http://www.iobimbo.it/punti-vendita/

Boš vidu cene, ne moreš verjet, da je taka razlika. Jaz tle ne kupim več popolnoma nič.

lp

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.6.2008 13:21:16   
tatam
Kje ste vse???
Že na morju al kak??Prava tuga je tu gor!!user posted image
Kak so vaši malčki??Afnica tvojidva sta že menda maratonca,ne?
Dodi kak je s podaljšanjem??
Pa Ema kak si uredila za vrtec??
Pa Vita in Vesna??Oz.Mpotocn ste dobli dodatek za nego??

Jaz čakam,da me kličejo na cepljenje-Tosja še ni bil cepljen pri enem letu!Včeraj sva hodla k imunologu,pa so me potolažli,da glede imunosti se ponavadi uredi samo kasnejeuser posted image Alergija pa menda ni čist tak huda-pa ma ogromne cifre na izvidih!!user posted image Čist sem že obupana,saj mu spet teče iz abscesa pri ritki,oni pa še vedno ugibajo!Traja pa to že 16!!!!!mesecev!!!!! Sedaj so naju poslali nazaj k kirurgom!user posted image
Aja,imunolog mi je še rekel,da dokler se lepo razvija in mu druga nič ne manjka naj se ne sekiramuser posted image Saj sem srečna,da ni kaj hujšega,ampak da v 16 mesecih ne morejo vzroka najt me pa že pošteno jezi!!Pa tolko cajta sva že zapravla pri zdravnikih!!Eh,brezveze se sekirat!
Drugače če izzvzamem te probleme se imamo super!Prava cukra sta!!!Pa Tjaša in Aljoša ju bi nonstop vlačla pa lubčkala-pa se ne pustita ravno najbolj!!
Tjaša in Aljoša seveda že nestrpno pričakujeta počitnice.user posted image
Dodi kak pa je pri vas med počitnicami,ko so vsi  na kupu???Že pri nas je včasih kot sredi vojneuser posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.6.2008 16:39:55   
mogant
Mi smo nazaj z morja, pa upam, da bomo še kaj šli, ker je res prehitro minilo...
Zanima me kaj druge uporabljate za senco na plaži, a se tisti pol šotor obnese in če je sploh dovolj prostora za tri kobacače spodaj? Zdej še nismo imeli problemov, ker je bilo v začetku tedna še bolj oblačno čez dan, pa tudi sence je blo dovolj, ker še ni take gužve v predsezoni, me pa že zdaj skrbi kako bo sred poletja...
Pa še to žgoče sonce, a vi vaše malčke mažete s kremami za sončenje, ker pravijo, da naj jih prvo leto ne bi mazali, pa si lih ne predstavljam kako naj jih potem dam v morje, z majčko in kapico mogoče?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.6.2008 6:54:32   
pikceva
Ojla,

Mi smo tudi nazaj z morja :( Nas je par dni kar fejst zakuhalo in smo se držali senčke pa faktorja 50. Ni bilo nobenih alergijskih sprememb na koži, pa vseeno sta lepo obarvani od sončka. Brez faktorja si res ne predstavljam. Bi pa šli nazaj na morje, ker sta bili tam dosti bolj pridni.

lp

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.6.2008 22:51:09   
katka28
Pozdravljene!

Da se vam se jaz pridruzim. Sem mamica dvojckoma Jakobu in Anzetu rojena sta v 30 tednu ( 21.02.2008 v LJ ) drugace pa prihajamo iz Laskega J: 1370g in A: 1500g zdaj sta stara ze 4 mesece in teza se nam je ze lepo povisala J: 4200g A: 4350g
Jutri nas caka se ena prelomnica fanta bomo Krstili.

Kaj konkretnega se ne morem napisati saj moram najprej prebrati poste za nazaj user posted image se bom pa prihodnjic potrudila.

lp do prihodnjic user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?