mogant
|
Pikceva jaz bom doma še točno 1 leto, odločbo imam do 26 maja 09... za trojčke mi pripada 18 mesecev porodniške, sem od začetka tudi jaz računala, da me pred sept 09 verjetno ne bo v službo, ker so mi vsi govorili, da sej mi bodo podaljšali...je pa res tako kot praviš, da tistim, ki imajo dvojčke ali trojčke še težje podaljšajo, ker so že itak malo dlje doma.... glede podaljšanja pa: ne bi rada hvalila dneva pred nočjo, ampak če mi pediatrinja v RA, reče pri korigirani starosti dveh mesecev, da nima osnove, da mi napiše priporočilo za podaljšanje, potem ne vem zakaj bi ga imela, ko bodo stari leto in pol, vsaj upam, da ne bo takrat stanje slabše. Asimetrični niso, edino Nik je rahlo zategnjen v ramenih, upam, da bo tudi to kmalu izzvenelo, izvid imam pa en in edini iz januarja 08, pa še tam ne piše nič o hipotonosti ali hipertonosti, le vidne motnje mišičnega tonusa?? ne verjamem, da bo ta izvid čez leto in pol še kdo upošteval... Hotela sem povedat, da RA in NTF obiskuje dandanes že precej otrok, zato pa so komisije toliko strožje, ker bi drugače res lahko vsaki drugi mamici podaljšali porodniško....in potem seveda izpadejo tudi taki, ki bi jim podaljšanje pripadalo. No da malce spremenim temo, a v Mostec ta vikend pride še kdo, al bomo samo mi in pikcevi?
|