emaa
|
Risanke so pri nas postale aktualne šele to jesen (pre sta gledala Tomažka kakih 5 minut, to je blo to), zdaj je na tapeti Tomažek, Nodi in pa risanka Cars. Vse v zvezi s Carsi je zanimivo, tako da za rojstni dan dobita vse v zvezi s tem. Sta pa oba prava fanta, taka srborita, hitro se stepeta, postavita zase, v vrtcu so fantje zdaj pogruntali, da se jima da zoperstavit in zdaj tudi porcijo nazaj dobita, pravilno, saj tako mora bit. Govorita že kar precej, čeprav sem bila vse od mami, mami Ema, Ema (Luka), David me je skrajšal v Mema, zdaj ko je v vrtcu sem pa mamice, mamici, smešno ampak ni to vsak. Prvi dnevi, ja David ni skoraj nobenemu dovolil Lejle pogledat, sta bila pridna, boga reva bi naj skoz dudo imela. David še vedno ne dovoli vsakemu zraven, ampak vsaj dudo ji ni treba imet skoz. Ko sta prišla v porodnišnico na obisk pa noter nista hotla, pol sta šla, rekla oči nesi Lejlo v avto, domov, mami gremo in je bo zanju zaključeno. Sta bila užaljena, ker je Lejla morala tam ostat. Zdravi smo pa kar, smo bili zadnje čase večkrat doma zaradi poškodb kot bolezni.
|