|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
7.11.2007 8:14:36   
Sulfinija
Maja,nič dopusta, nič v službo doma začasno.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
7.11.2007 8:24:51   
maja24
Kolk se maš ti dobr,jest sploh bolniške ne dobim sm pa dobla dopust pod pogojem da takrat ko bo velik dela me bojo klical da pridem delat,mislm a niso eni smotani.Tok da bom po vsej vrjetnosti hodila skor vsak ta drug dan na šihtuser posted image user posted image user posted image

Smešno ampak resnično!!!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
7.11.2007 8:38:31   
spelka12
gold fish še tebi en user posted image user posted image , januarja al februarja pa naprej. Bova skup z cati.

Sem malo razmišljala, decembra imam roj.dan, pa Božič, pa Novo leto, Zdaj bom lahko brez skrbi jedla biftek, pa pila vinčka. Evo v vsaki slabi stvari je nekaj dobrega.

M.L.K.B. tebi pa ne dam objemčka, ker še nič ni sigurno. 8 še enkrat na jutranji urin, pol boš pa videla na čem si. Ti pa pošiljam eno pikapoko za srečo user posted image .
Hvala vsem za lepe besede, super ste.
_rebeca_ sem ti že v z.s.napisala, ti kar mirno ujčkaj svojo user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
7.11.2007 9:19:06   
šemalo
dobro jutro zagnanke!!!

Mene že vse boli od ležanja, a ta neumna topa bolečina v dnu trebuha ne mine....danes, tretji dan po punkciji sem malo pomila posodo in pospravila...pa mi ni preveč dobr, tko da grem malo ležat.....
drugače pa ok, moram reči, ko vas berem tle, koliko spodbud, dobrih nasvetov.....mogle bi se organizirat v neprofitno organizacijo, res user posted image
tolko znanja in izkušenj na kupu je pa treba ponucat...user posted image

pozdravček iz sončnega tržiča

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 9:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1705
7.11.2007 10:26:44   
mavrica72
_rebeca_ tudi meni je bilo rečeno pri ET, da bodo počakali še dva dni, potem pa me obvestili o eskimčkih. Glede na to, da sem transfer imela v nedeljo, je rekel da bom v sredo dobili obvestilo po pošti. Sedaj čakam ali bo to res ali ne. Samo če ti že čakaš tako dolgo, potem ni točno tako kot pravijo oni.

M.L.K.B zelo mi je žal, ampak ne še čisto obupat. Počakaj na jutri, mogoče te čaka še veliko presenečenje . Evo, pujska za srečo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
7.11.2007 10:43:46   
spelka12
_rebeca_ meni se od 7 kandidatov ni niti en obnesel, zgleda, da so bili preveč pijani od pivauser posted image .

Jaz sem že od zjutraj v akciji, klicala sem Reša, se me je celo spomnil, malo me je še potolažil in glej ga zlomka, prvi teden v januarju imam že pregled za naprej in če bo vse o.k. se pri januarski tetki že začnem špikat, no al pa pred februarsko. Ni važno, meni se to zdi ful hitro, ker sta to samo 2 cikla.
Tko da žalost se je umirila, cel december ga bom žurala ko najstnicauser posted image , z novim letom pa akcija.
sayuri, a me daš prosim na seznam, da bom lažje počakala?
Sem pa malo razmišljala, a bi šla k Rešu, al bi še v Lj.probala, ampak se mi zdi, da bi v Lj.mogla precej dalj časa čakat.

Punce super ste vse. Rada vas imam.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
7.11.2007 11:06:54   
Abra
Spelka12 in M.L.B.K. žal se vama tudi jaz pridružujem. Zgleda, da ne bo nič z našim rekordom ... user posted image Danes sem nardila test in je en debel minus. Bom sicer v petek še enkrat ponovila, ma upanja nimam več. Mislim, da je Dajimaji na 14. dan pokazal zelo rahel plus, pa vemo, kako se je žalostno končalo. Joški so na dotik še vedno malo občutljivi, vsake toliko me v trebuhu kaj zašraufa, najbrž se na user posted image pripravlja. Reša še ne bom klicala, sej je tko moj dan petek. Če se bo pa test vseeno kaj pokazal, bom šla do moje g, da mi da estrofem.
Po eni strani bi šla čimprej v nov postopek, po drugi pa bi raje še kaj drugega poskusla, samo ne vem kaj user posted image Ko bi le imela postavljeno diagnozo bi blo precej lažje. Tko se na momente sprašujem, če ne kurimo te postopke kar v trikrasne.
Ah, sej bo že boljš, danes je pač tak siv dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
7.11.2007 11:10:33   
kajsica
Sulfinija,

jaz sem čisto prvič v kakršnemkoli postopku, so mi ostale enostavno preskočili in sem na IVF na GK pri dr.Tomaževiču.

Poglej gonal me mede skoz in se na trenutke ful slabo počutim, do tega da sem tudi bruhala po njemu, ampak moram pa priznati, da hvalabogu da so bili prazniki in me je moj user posted image  cartal spredaj in zadaj, kuhal pospravljal...res mi je zlat, vse za user posted image .

Prvi UZ sem imela v soboto 3.11. in sem imela v levem 3x12 in levem 3x10 in male, ali neki takšnega, potem sem bila na UZ včeraj in sem imela cca v levem in desnem (bilo je v obeh približno enako število, pisala pa ti bom samo za enega in to pomnoži x2) 3x ali 4x20, prav tako število jih je 18, pa mislim da 2 ali 3x 17, pa par 16 in neki 15, pa še neki manjših. V glavnem mislim, da sem bila kar pridna kokoška. Jaz sem precej močno reagirala na Gonal, nisem pa pila piva, sem pa jedla veliko več sadja in jogurtov kot jih običajno. Ostalo pa je bilo vse tako kot ponavadi.

Upam da sem ti odgovorila.

No danes ob 21.00 pade stopka (zadnji doping v tej fazi), v petek pa na punkcijo. Sem pa danes ko sem šla iz ultrazvoka imela kar malce čustvene krize. Pride sestra pa pogleda kaj imam in mi reče, no pa smo uspeli, meni pa so se samo solze ulile. Sem morala prvo na WC da si z mrzlo vodo sperem učke, da ne bom rdeča ali pa objokana. 7 let že čakam na ta trenutek, da bom dobila vsaj možnost ugledat svoj user posted image . Ste tudi ve preživljale takšne trenutke?

Ja se mi je pa zgodilo še neki drugega, parkirala sem pred Podvodnem možu in kaj me čaka ko sem prišla iz GK, lisice...user posted image user posted image user posted image . No pa sem se znebila te kazni, samo mi je pa lastnik povedal, da je to privatna last ta park (njegova in od Društva slepih LJ) in mi ne bi smeli dati lisic gor user posted image user posted image user posted image , še bolj sem pihala. Ok potem pa na Mačkovo v LJ (sem klicala kolega, da me je zapeljal) ampak OK, jaz še lahko hodim, kaj pa ena ki je noseča....da bi jih tepu, se vidi da so tipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja24, pa kaj maš res tako nerazumne zdravnike okoli sebe, da si ne moreš zrihtat bolniške? Četudi pojamraš? Oprosti, ampak potem pa zdravnike zamenjaj!!!!!!

No pa sem se razpisala, lp za sedaj.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
7.11.2007 11:27:11   
tassi1
ribica ,spelka ,abra pošiljam vam velikuser posted image user posted image

Saj bo tudi nam nekoč USPELO!!!pošilam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
7.11.2007 11:36:01   
spelka12
abra, dokler je ni ne smeš tega mislit. Jaz sigurno še nebi obupala, če se nebiuser posted image ulila. Garant bi vsak dan naredila vsaj 2 testa, pa tud če bankrotiram.
Glede postavljene diagnoze, jaz jo imam in natanko vem, zakaj ne zanosim. Pa ni nič lažje. Verjemi.

kajsica čustveni izpadi vsem nam delajo probleme. Meni se je po ET-ju za vsak drek ulilo iz učk. Držim pesti za petek, naj bo puncija neboleča in bera obilnauser posted image .

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
7.11.2007 11:47:57   
Abra
spelka12 sej sem nardila dva testa skupi user posted image user posted image cb in še enga noname, te sem dobila skupi z ovulacijskimi testi, ki sem jih ekrat naročala po spletu. user posted image pravi, da ziher z njimi neki ni ok, zato sem zdej s cb potrdila, da je. Ovulacijski so namreč dobro delali user posted image user posted image Menstruacije pa jaz ne morem dobit, dokler estrofem jem tko da se na to ne morem zanašat.
Ma sej vem, da tut s postavljeno diagnozo ni fajn, dokler ni test pozitiven ... samo si mislim, če ima ženska neprehodne jajcevode ali pa jih sploh nima je ivf edina rešitev in veš, da prej ko slej rata, magari 21tič. Pri nepojasnjeni pa pojma nimajo kaj delajo, vsaj tko se meni zdi. Sej res, da velikrat rata, samo vprašaji so pa skoz prisotni
tassi1 hvala za objemčke, sej ni tko hudo user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:06:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
7.11.2007 12:30:06   
spelka12
Zdaj bi bilo pa dobro mal trebušček utrdit do januarja, da se ne bodo hribčki samo nakladal eden na drugega.
A poznate kakšne dobre vaje? _rebeca_ ti si nekje v enem fitnesu al kje?

Neposredna povezava do sporočila: 1714
7.11.2007 12:38:34   
spelka12
cukica je na tej strani odprla novo temo zamrznjenčki in dela statistiko o njih.
Punce dejte ji pisat, da bo statistika čimbolj točna.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:38:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
7.11.2007 12:41:41   
spelka12
Bom probala ubogat in bom vztrajala, ko se pokaže prvi radiatorček te pa peljem na kosilouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
7.11.2007 12:50:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.11.2007 13:11:03   
maja24
Evo me sm že nazaj,dedca sm nafutrala ga zjagala nazaj na šiht evo zej pa sedim za računalnikom pa jem bombone in ugotavljam da sm zaspana.
Špelka kako ,kaj si zrihtala pr Reškotu,kaj ti je reku?A si se pomirila?Prov hudo mi je zate.Pošiljam ti en user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.11.2007 14:11:57   
sayuri
Uf, same slabe novice so me danes pričakale. Bolj berem, bolj sem žalostna. user posted image  Pa kaj je zdaj to - prodajajo pokvarjene teste al kaj???
M.B.L.K in Abra, vidve še kar počakajta. Še imata upanje. Čisto možno, da se zarodek kak dan kasneje vgnezdi in potem tud nosečniški hormon začne kasneje naraščat. Navijam do onemoglosti za vaju user posted image user posted image user posted image
 gold fish uf, ti pa kar takole na skrivaj user posted image . ŽAl mi je, da ni uspelo user posted image  NAberi moči in potem v nov boj, ok?

Vse, ki ste me prosile za popravilo seznamo - rečeno - storjeno čez par minut user posted image
Sulfinija, ja mene glava že od začetka postopka po malem boli. PA slabo mi je tud skoz po malem. PA ne vem zdaj - al od zdravil, al od pirauser posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem spila celo ta malo steklenico.user posted image  Sem se že navadla okusa. Pa nisem vedla, da zraven pice tko paše user posted image  user posted image  KAko je bilo na masaži?

Grem urejat seznam....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.11.2007 14:28:26   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 12.11.

Torek, 13.11.
Sreda, 14.11.
konina - UZ
citrončica - UZ
sonček75 - TEST

Četrtek, 8.11.
spelka12 - TEST
_rebeca_ - TEST
M.B.L.K. - TEST

Petek, 9.11.
Abra - TEST
Ana_P - UZ
sayuri - UZ
kajsica - punkcija

Sobota, 10.11.
šemalo - ET

Nedelja, 11.11.
Sulfinija - UZ
user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)
_rebeca_ greje user posted image user posted image  - TEST 8.11.
Abra  greje user posted image user posted image  - TEST 9.11.
M.B.L.K greje user posted image user posted image - TEST 8.11
sonček75 greje user posted imageTEST 14.11.
Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11.
mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 18.11.
Goldy greje user posted image user posted image  - TEST 19.11.

user posted image KOSTANJ (PO)user posted image
user posted image cukica (LJ)user posted image
user posted image reni70 (PO)user posted image
user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image  spelka12 (PO) user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF, punkcija 31.10., ET 5.11.
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB) kratek postopek, Merional
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, začetek Diphereline 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem, ET 26.10.
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.,ET 25.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Diphereline, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF
  • sonček75 (LJ), začetek Gonal 22.10. ET 31.10.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • maja24 (ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur
  • jadrnica (1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline
  • M.L.B.K (ICSI;PO,dr.Reš) ET 25.10
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (IVF/ICSI?; ?, ?) 26.10. začetek Diphereline, 21.11. predvidena punkcija

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (LJ) zamrznjenčki v januarju
  • spelka12 (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, user posted image dolenjka, mihi78. *ajetam*, user posted image micka zaloska, gold fish
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE (MB) user posted image user posted image
    MANDARINCA (MB)user posted image user posted image CRNITULIPAN (PO), BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (LJ) pregled 13.11.
    user posted image _rebeca_ (PO) še neuradno user posted image
    user posted image maja24 (PO) pregeld 20.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1722
    7.11.2007 14:35:15   
    cati
    sayuri hvala da si me prestavilauser posted image  

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1723
    7.11.2007 15:21:06   
    MARTINŠČICA
    Hojla, pupe!
    Moj trebuh se je vrnil v meje normale. Hiperstimulacija zaključena, voda je šla iz telesa, končno lahko normalno diham in hodim pa lulam brez bolečin, samo mi je pa sedaj ene dva dni tako čudno slabo. Ne bruham, ampak sem tako švoh. Sem kot en zombi. Že dva dni skoraj samo spim.
    Komaj čakam 13.11., ko imam UZ.

Tako, pofočkala sem se, sedaj grem pa nazaj v mižole.

200% MAMI

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 1724
    7.11.2007 15:44:41   
    Sulfinija
    Sayuri,mene glava nenormalno boli in to je sigurno od gonala.
    Na masaži je bilo super lepo bom še šla v ponedeljek sem že naročena in sedaj že čutim malo reakcije kot bi mi nekam kri vrela.Masiral me je prijazen moški in sma lepo vse stvari podebatirala.

Sedaj pa grem malo šivat.V jajčnikih me pa zelo špika in mi je tudi povedal,da se že nekaj dogaja je opazil,ko me je masiral,torej gonal mi že deluje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 1725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.