kajsica
|
Stormy, nikar ne bodi nervozna, ker meni pač ni dalo miru in sem morala narediti test. Tudi mene že skoz zvija kot da bo vsak čas prišla, pa se je pokazalo kontra. Baje to pomeni, da se spodaj neki dogaja, da se maternica pripravlja. Jaz sem imela ponoči celo take krče, da sem se prebujala, kot da bi me nekdo z nožem zarezal po jajčnikih. Vsa panična sem se prebujala in šibala na wc, pa ni bilo nič. Vsaka pa ima drugačne znake. Tako da držim pesti, da boš v petek sporočila veselo novico. Blanč in vse ostale s podobnimi mislimi, samo ne obupajte vse ob svojem času. Res pa je da se morete najprej s svojimi dragimi najti in potem dalje. Pusti službo in vse, ker tisto boš še vedno našla tako in drugače. Vidva se sprostita in začnita uživati. Saj pa si ja imela šele 2 postopka. Je pa res, mi je en kolega razlagal, ki je G, da ženska nima vsak mesec ovulacije ali pa je lažna, tako da tudi to ni neko merilo. Je pa res, da je z leti vednio manj O. Poglej imata še par postopkov, je pa ja kaj božjega da vama uspe. Poglej kaj pišejo punce o tej Karmen, ki jih masira, da je bila 16x in se ji je na koncu posrečilo. Tako, da si z dragim samo naberita novih moči in pozdravita odprte rane in dalje. O ostalih postopkih pa razmišljaj šele potem, ko boš izkoristila vse ostale možnosti. Ne vem kje je vajina težava, ampak tudi obstajajo darovalci. Mogoče to kot prvo. Kar pa se posvojitve tiče, ti bom pa tako rekla. Pri nas si morda res dobila takšen odgovor, kaj pa če bi kje drugje kasneje poskusila. Poglej 1 leto sem živela v Blaziliji, blizu Sao Paola in sem veliko videla. Tam verjetno če bi šla tja (grdo to), bi ti v sirotišnici postavili otroke pred vrsto in bi jih lahko izbirala, kot da si v trgovini. Tam je toliko sirot........Ne bi več o tem, ker glede tega kar sem tam videla, ti gre samo na bruhanje. Tam in pa še verjetno kakšna Romunija in ostale nerazvite države, se ukvarjajo z podobnimi težavami. Tam vaju ne bodo vprašali po starosti ali pa premoženju, ampak samo da se bodo znebili otroka. Kruto pa vendar resnično. V glavem, ni za obupati, možnosti je veliko. Samo glavo pokonci in dalje. Vem pa da ti je težko in te razumem. Ti samo zaupaj svoje misli in občutke, mi pa ti bomo skušale pomagati.
|