|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
28.11.2007 9:06:13   
maja24
Ženske,dobr da so cariniki nehal štrajkat da grem zej loh v Italijo po prometrium.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.11.2007 9:07:03   
spelka12
sayuri, samo zaradi tebe sem šla zdej na računalnik in ne morem verjet.
čestitke user posted image user posted image user posted image , ja še je pravica na tem svetuuser posted image .
Vse ostale lepo pozdravljam, tiste, ki imajo punkcijo, tiste, ki jih čaka ET, trepetalke, nove in stare nosečkeuser posted image user posted image user posted image  - vsem vam veliko sreče.
_rebeca_ kako si? Si že dolgo nisva pisali in vidim, da še nisi čisto pobegnila med nosečke. Lepo, lepo.
Maja24 pa ti? A trebušček raste?
Tita13, upam da se krvavitev umiri, če je plod velik in močen, pol je to to pa nič paničart.
Sulfinija na tebe tudi skoz mislim. Tale kapljica je bila samo opozorilo, da nekaj v tebi rasteuser posted image . Upam, ampak res upam, da boš user posted image .

No meni se pa že vse skupaj vleče. Sem mislila, da bo januar hitreje prišel, pa sem se uštela. Ampak ne vem, Reško je rekel naj pokličem 1 teden pred user posted image , dobim jo okoli 5 januarja, sem pa slišala, da po 15 decembru ne delajo. A se kateri kaj sanja kako ima z dopustom, a ga moram res poklicat? Še 30 dni, pa grem v nov postopek. Komaj čakaaaaaaaaaaaaaam.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 9:07:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Amelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.11.2007 9:07:39   
Stormy
Sayuri!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!! To punca!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na lepo nosečnost in vse dobro!!!!!!

Do konca tedna pa še midve s Kajsico izveva. Držim pesti in upam, da se bo tudi nama tako izteklo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.11.2007 9:08:06   
vampirka
SAYURI, user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa lepo pazi nase in na svojo pikico ("you know the drill" user posted image ...no, mogoče sta pa user posted image !!!
Ostalim pa pošiljam čarobni napoj:user posted image ... s polno mero optimizma in nekaj si zapomnite (to velja predvsem zate, Sulfinija) - ko enkrat negativno energijo spraviš na papir ali o njej govoriš, se lahko manifestira. Zatorej, Sulfinija - stara borka - ne piši vnaprej o negativnih stvareh, ker še prehitro pridejo...rajši napravi kak gobelin več in izbiraj imena za svoje user posted image user posted image ...pa držim pesti (za vse, za vsako posebaj)!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 9:10:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.11.2007 9:12:26   
Sulfinija
Vampirka zlata si hvala ti.Punce jaz bom malo šla na sveži zrak tole dobro dene,da ne bom negativno mislila in na netu si pasem oči kam mahnema na najdalšo noč v letu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.11.2007 9:14:12   
kajsica
Res je da ne smemo negativno misliti, ampak kako si naj pomagamo, če nas takšene misli obletavajo. Jaz pravim, da brez njih ne gre in da je bolje, če jih lahko nekomu potožiš in ti potem nekdo svetuje in ti dvigne moralo spet tja kjer mora biti. Po moje je še slabše če ne poveš in držiš to v sebi, kar pa ponavadi traja še dle časa in je še slabše.

Sulfinija, če je samo kapljica ali rahel izcedek gre verjetno res samo za vgnezditveno krvavitev in ti s tem samo pokaže, da se neki dogaja tam spodaj.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.11.2007 9:16:12   
maja24
Špelka pa kje si ti,kako si?
Ja morm ti povedat da buši raste moj apetit pa še boljuser posted image ,zej pa loh rečem da sm non stop lačna.Pomojem si bom dala nov nick LAKOTNIK!!!user posted image

Blančuser posted image user posted image user posted image .Upam da bota svojim vse lepo uredila,pa nč se sekirat "za dežjem vedno posije sonček".

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.11.2007 9:16:46   
pikovit
SAYURI ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

O Dajčimajči tolk sem vesela ko te vidim tu gor.Po vsej kalvariji si še vedno pozitivna.Še tako naprej.Januarja bova skupaj orali ledine.Pa mogoče se nama pridruži še Marjetka.
Blanč kot vidiš smo vse v istem sr...Je tudi res da otrok ni vse na svetu.Ko se bosta o teh stvareh pomenila in si dala še kakšno drugo opcijo,ti/vama bo lažje.Probaj pozabit ta mesec da imata kakršen koli problem in se posvetita en drugemu.Tudi midva sva se odločila da je možnost posvojitve.Sicer si izkoristila 2 postopek.Pa še nekaj večrat ko boš šla večjo šanso boš imela da rata.Pa še malo statistike.Nekje povprečje da ženske zanosijo je okoli 7 postopek.Pa  še malo za optimizem.Začela pri svojih 25 letih sedaj sem 32.Pa še vedno nič.Pa grem naprej.Včasih sem jokala zdej nazadnje nič več.
Blanč moja dejta se pogovorit,zdret,skregat pa tudi jokat.Predvsem pa si zaželita drug drugega in pojdita na stare dobre tire.Vzemi kakšen album in si ga skupaj poglejta.Želim ti vse naj naj.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.11.2007 9:18:15   
Stormy
Kajsica, jaz sem danes zjutraj klicala sestre na oddelek III. Rekla mi je, da napotnica ni potrebna, če smo bile pri njih v postopku (ker si jo itak že za postopek morala dat).

Držim pesti!!!!

Sulfinija, ššcccc slabe msili stran, čisto prekmalu je, nič ni dokončnega.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.11.2007 9:23:22   
Linda25
Pozdravljene sotrpinke,

danes sem imela 1. UZ in rezultat:
endometrij 8
levo 12 in nekaj malih foliklčkov
desno 13, 12 in 12.

V petek imam 2. UZ. Dobila sem še gonala za dvakrat in Citroden/ nekaj podobnega.

Držim pesti za vse nas.

Lp

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.11.2007 9:24:27   
spelka12
_rebeca_ no še do februarja zdrž, potem grem pa s tabo.
maja24 ups lakotnikuser posted image , ti kar spremeni nick.
Jaz sem super. Zdej sem bolj pri navijačicah povsod, da vrnem vsem, ki so takrat navijale za mene in ostalim. A vesta kolk je lepo brat vaju, ko sta tolko zadovoljne, pa vesele, pa polne energije. Pravi balzam.
blanč user posted image user posted image  ojojoj user posted image .

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.11.2007 9:25:33   
kajsica
Stormy, hvala na odgovoru. Držim pesti zate. Si že delala test kaj?

Meni tudi danes ni dalo miru (včeraj me je zvijalo ko noro) in sem rabla potrditev (uradne čestitke sprejemam šele jutri prosim) in sem kupila še en CB in se mi je pokazal en tak lep močan +. Sem kar solze dobila v oči, ker sem prvič po dobrih 7 letih ugledala to. Upam, da se bo tudi končalo dobro. Sem pa takoj mojmu sms napisala in je bil nazaj samo lep lep odgovor "ljubim te mami". Joj komi čakam na jutri, da dobim še uradno potrditev in potem da bi le bilo vse naprej OK.

Držim pesti za vse punce.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.11.2007 9:32:38   
T1979
Kajsica, seveda bo vse v redu, navijamo zate user posted image  user posted image  user posted image .

Ti pa glej, da bo drugi teden za nas ostale navijala na ves glas. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.11.2007 9:33:20   
maja24
Ja hvala Špelka za tvoje besede.En aplavz user posted image zate.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.11.2007 9:33:56   
T1979
Kolk dober teden, polno ET, pa še user posted image  user posted image  user posted image  bo veliko.

Supeeeeeeeeer, punce sam tko naprej.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.11.2007 9:36:10   
GoYa
Ajajaj, sayuri, saj smo vedele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke bejba. Juhu. Lepo nosečnost ti želim in da čez dva tedna zagledaš en močan user posted image .

Tita13, če je Reš rekel, da je zarodek lep in močan, bol bo držalo kot pribito. Ti samo lepo počivaj. Vse bo v redu.

Sulfiinja tudi pri meni je bila 5. in 6. dan po ET (ET na 5. dan) rjavkasta sluz, zato sem 7. dan naredila test. Rezultat pa že veš. Tako, da punca moja, glavo gor. Lahko je od vgnezditvene in šele sedaj hodi ven.

Kajsica, tebi pa jutri čestitamo, a ne.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.11.2007 9:36:20   
maja24
To Kajsica čestitkeuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.11.2007 9:37:14   
kajsica
T1979, seveda navijam za vse punce, za tiste, ki gredo v nove boje, za tiste, ki obupujejo (jim poskušam malo moralo dvignit, saj zato pa sem tudi rekla, da mi lahko katera na zs piše), za trepetalke.....

Verjamem, das nam bo vsem uspelo, enim prej enim kasneje, samo puške v koruzo ne smemo vrečt.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.11.2007 9:40:27   
maja24
Ja nč zej pa jest morm v trgovino,pa pl kuhat pa se mi ne da.Dišijo mi pa kumarice,sm jih včer skor cel kozarc pojedla tok da morm nove kupt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.11.2007 9:43:28   
Abra
Daaan, zdej pa še lepo počas user posted image dan se je lepo začel.

Jadrnica, če ste se v Postoji zmenili, da bodo dva zarodka zmrznili IMAŠ dva zamrznjenčka. Ne Reša spraševat, sej ne more za vsako vedet. Midva sva po ET podpisala, da dovoliva, da nama dva zamznejo in to je to. Ni bilo nobene pošte, Reš si je zapisal v karton. Bla sta pa ziher, kot veš "sem ju že porabla". Ko se boš odločila, (lahko greš že ta mesec, jaz sem kar takoj šla) greš na dvanajsti dan na uz, da Reš vidi, kako ti endometrij raste in če bo ok, ti določi dan za et. Pri meni ni šlo ok, ker je bilo telo še preveč pod vplivom hormonov in me je prestavil za en mesec. Kar poskusi januarja, če si podpisala tisti papir, zamrznjenčki definitivno SO. Jaz sem zaradi tega precej lažje prenesla prvi neuspeh, ker sem vedla, da me čakata. Mi je blo pa drugič bolj hudo ... pa sem spet šla kar takoj v nov postopek, kot je ata Reš reku, da je najbolje .... imam pa oba na koncesijo tako, da ni nujno, da boš morala plačat. Če jih bo drugo leto imel na voljo več, tudi tebi ne bo treba user posted image

user posted image sem pa jaz po postopku in zamrznjenčkih imela čisto švoh. Samo en dan prave krvavitve user posted image pa pol še par dni kar neki malga, nisem pa aspirina jedla. Danes in jutri ga bom pa kar vzela, v petek pa mu povem.

tita13, srček si slišala user posted image samo to je važno!

blanč jaz mislim, da si se prav odločila. Res, da si vedno rečemo čimprej v nov boj, rane si pa je pred tem vseeno treba prej zacelit. Vzamita si čas zase, pejta na kakšen romantičen vikend - nekam, kamor ne hodijo družine!!! Da ne bosta na vsakem vogalu gledala otroke. Pa se bosta počasi spet našla. Če misliš, da ti je zelo hudo, poišči pomoč psihologa, saj škodit ti ne more. Res je bolje, da to rešujeta zdaj, ko bo otrok z vama, bo samo še težje. Res, da leta tečejo, ma kaj pa je par nesecev ... če bi bla v MB bi glih ene tolko čakala. Vso srečo, uživajta, tudi sam je včasih fajn bit. Ko bosta starša si bosta pa to še tko želela user posted image

Arneja, ta tvoj prvi uz še čisto nč ne pomeni. Vidim, da si si splanirala, kdaj bo punkcija itn. Jaz sem zdaj tudi čist isto počela, ampak na prejšnji izkušnji in me je čist na rit vrglo, ko ni blo tko, kot sem mislila, da bo. Na prvem uz sem imela čist mal večje folikle -10 mm, pa blo jih je mal več, te velikosti pa samo ene tri. Tudi na drugem nisem bla navdušena, rezultat 10 celic je bil pa isti, kot prvič, ko sem že na prvem uz imela same lepe 16 mm. Bojo še prav lepo zrasli. Reš ne pretirava z dozami, začne vedno bolj na ziher. Že bolš, da imaš 4 dobre celice, kot pa kako hudo hiperstimulacijo. Pejt si kupit še matični mleček - medex ima eno kar ok varianto v nekih ampulah, zmešan s citronsko kislino, al neki podobnega, tisto se da kar spit. Na tešče, eno na dan. Dobiš pa v DM, interšparu ... Na donorsko celico pa zaenkrat kar pozab. Mišek13, ki je zadnje čase ni nč tukaj, pri Rešu ni nobene celice dobila, zdaj pa se zdravi v tujini, povečali so ji dozo in uaauuu ful celic, zarodko, pa še zmrznjenčki. Tko da res ni za obupat. Mišek, če nas še kaj bereš ti reees želim, da se tvoji zmrznjenčki odločjo ostat pri tebi. Pravzaprav upam, da so se že.
FSH se pa tudi da malo zbit. Poišči malo na MON-u, se spomnim, da je ena z fsh nad sto zbila s kapljicami hormofit in kasneje zanosila. Arneja, ti maš še tok asov v rokavu user posted image

Sulfinija, saj veš, da ti izcedki nč ne pomenijo. Včasih še krvavitev ne. user posted image

bilka tudi tebi en objemček, pa kar sem že blanč napisala. Če mi ne bomo srečni sami, nam tudi otrok tega ne bo dal.

maja24 na italijanski meji že en lep čas ni carinikov user posted image user posted image če bi šla na Hrvaško, bi bla pa že druga pesem

Miiislmmm, medtem ko pišem roman, ste še eno stran napisale user posted image user posted image

Linda25, super rezultat danes user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.11.2007 10:01:20   
konina
Jeeee! čestitam, sayuri. Na, pa mam spet solze v očeh. Uživaj in maksimalno proslavi tale ++++!   user posted image  Tale pa naj bo za srečen konec.

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.11.2007 10:02:34   
Stormy
Kajsica, testa nisem naredila, me pa tako zvija (imam prav menstrualne krče), tako da sploh ne vem, kaj je zdaj to, kot da bo vsak čas prišla M. Upam, da dočakam petek, prej si testa ne upam delat. Ti pa še malo, še malo, jutri zjutraj boš že vedela! Držim pesti!!!!!!!!! In ti res privoščim. Sedem let je pa res ogromno. user posted image user posted image user posted image

Srečno vsem!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 10:03:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.