Abra
|
Daaan, zdej pa še lepo počas dan se je lepo začel. Jadrnica, če ste se v Postoji zmenili, da bodo dva zarodka zmrznili IMAŠ dva zamrznjenčka. Ne Reša spraševat, sej ne more za vsako vedet. Midva sva po ET podpisala, da dovoliva, da nama dva zamznejo in to je to. Ni bilo nobene pošte, Reš si je zapisal v karton. Bla sta pa ziher, kot veš "sem ju že porabla". Ko se boš odločila, (lahko greš že ta mesec, jaz sem kar takoj šla) greš na dvanajsti dan na uz, da Reš vidi, kako ti endometrij raste in če bo ok, ti določi dan za et. Pri meni ni šlo ok, ker je bilo telo še preveč pod vplivom hormonov in me je prestavil za en mesec. Kar poskusi januarja, če si podpisala tisti papir, zamrznjenčki definitivno SO. Jaz sem zaradi tega precej lažje prenesla prvi neuspeh, ker sem vedla, da me čakata. Mi je blo pa drugič bolj hudo ... pa sem spet šla kar takoj v nov postopek, kot je ata Reš reku, da je najbolje .... imam pa oba na koncesijo tako, da ni nujno, da boš morala plačat. Če jih bo drugo leto imel na voljo več, tudi tebi ne bo treba sem pa jaz po postopku in zamrznjenčkih imela čisto švoh. Samo en dan prave krvavitve pa pol še par dni kar neki malga, nisem pa aspirina jedla. Danes in jutri ga bom pa kar vzela, v petek pa mu povem. tita13, srček si slišala samo to je važno! blanč jaz mislim, da si se prav odločila. Res, da si vedno rečemo čimprej v nov boj, rane si pa je pred tem vseeno treba prej zacelit. Vzamita si čas zase, pejta na kakšen romantičen vikend - nekam, kamor ne hodijo družine!!! Da ne bosta na vsakem vogalu gledala otroke. Pa se bosta počasi spet našla. Če misliš, da ti je zelo hudo, poišči pomoč psihologa, saj škodit ti ne more. Res je bolje, da to rešujeta zdaj, ko bo otrok z vama, bo samo še težje. Res, da leta tečejo, ma kaj pa je par nesecev ... če bi bla v MB bi glih ene tolko čakala. Vso srečo, uživajta, tudi sam je včasih fajn bit. Ko bosta starša si bosta pa to še tko želela Arneja, ta tvoj prvi uz še čisto nč ne pomeni. Vidim, da si si splanirala, kdaj bo punkcija itn. Jaz sem zdaj tudi čist isto počela, ampak na prejšnji izkušnji in me je čist na rit vrglo, ko ni blo tko, kot sem mislila, da bo. Na prvem uz sem imela čist mal večje folikle -10 mm, pa blo jih je mal več, te velikosti pa samo ene tri. Tudi na drugem nisem bla navdušena, rezultat 10 celic je bil pa isti, kot prvič, ko sem že na prvem uz imela same lepe 16 mm. Bojo še prav lepo zrasli. Reš ne pretirava z dozami, začne vedno bolj na ziher. Že bolš, da imaš 4 dobre celice, kot pa kako hudo hiperstimulacijo. Pejt si kupit še matični mleček - medex ima eno kar ok varianto v nekih ampulah, zmešan s citronsko kislino, al neki podobnega, tisto se da kar spit. Na tešče, eno na dan. Dobiš pa v DM, interšparu ... Na donorsko celico pa zaenkrat kar pozab. Mišek13, ki je zadnje čase ni nč tukaj, pri Rešu ni nobene celice dobila, zdaj pa se zdravi v tujini, povečali so ji dozo in uaauuu ful celic, zarodko, pa še zmrznjenčki. Tko da res ni za obupat. Mišek, če nas še kaj bereš ti reees želim, da se tvoji zmrznjenčki odločjo ostat pri tebi. Pravzaprav upam, da so se že. FSH se pa tudi da malo zbit. Poišči malo na MON-u, se spomnim, da je ena z fsh nad sto zbila s kapljicami hormofit in kasneje zanosila. Arneja, ti maš še tok asov v rokavu Sulfinija, saj veš, da ti izcedki nč ne pomenijo. Včasih še krvavitev ne. bilka tudi tebi en objemček, pa kar sem že blanč napisala. Če mi ne bomo srečni sami, nam tudi otrok tega ne bo dal. maja24 na italijanski meji že en lep čas ni carinikov če bi šla na Hrvaško, bi bla pa že druga pesem Miiislmmm, medtem ko pišem roman, ste še eno stran napisale Linda25, super rezultat danes
|