Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:16:38
|
|
|
|
kajsica
|
maja24 verjemi imam viška, nosim 75e po postavi pa drobna in je hudič, tak da se lahk kr zmenimo in z veseljem dam, ampak preden da moj pride, ker bi ga kap Se opravičujem punce, res ni to tema za tu, ampak mal heca pa more bit, da pozabimo na vse težave a ne. Jaz jih še vedno ponujam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:21:16
|
|
|
|
jadrnica
|
aja, pa še malo o mojem stanju: jaz se pobiram po prvem neuspelem icsi postopku, ampak ni lahko, saj veste. mi pa menstracija tako teče, da sem včeraj porabila magičnih 8 vložkov, danes pa 4 , in to tiste za tri kapljice a je to normalno?? mislm, sem kar malo anemična ker tolk krvavim. moram rešku reč, da naj meni ne predpisuje več tega aspirina, ker pol full krvavim, imam na sumu, da aspirin vseeno ni dober, da se ga je? upam, d abomo enkrattemu prišel do dna. mi je pika s svojim uspehom kar dala voljo, da pa morda sedaj v čakanju druge runde morda kar zanosim, ko bomo za novo leto napol v snu malo za šalo, malo zares. cau vsem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:28:03
|
|
|
|
maja24
|
Jadrnica glede aspirina jest ga nism jedla ker mi tut nč ni reku da bi ga mogla ker je očitno pozabu.Je pa tko pomojem da aspirin ni nč kriv za to,ker če bi biu pomoje tut drugim nebi ratalo. Kar se tiče M je pa pomojem normalno da je tako močna ker se čistiš od vseh teh hormonov. Kajsica povej telefonsko da se zmenva za robo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:28:43
|
|
|
|
Amelia
|
Arneja, zasledovalka moja, drži se jutri pri Rešu, pa ne pozabi na prazne škatlje, pa na tisti list, ki ti ga je dal!!! Jaz imam v četrtek 2 UZ, za vikend se mi pa obeta punkcija, jupi!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:32:50
|
|
|
|
maja24
|
Bravo Amelija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo ponce! Spet sem rabla veliko časa, da sem vas od včeraj vse prebrala. Bravo. Jadrnica, tudi moja menstruacija že traja 8 dni. Sedaj se počasi umirja, drugače sem pa bila enako prestrašena kot ti, ker jo je bilo zelo veliko. Očitno se čistimo od vseh hormonov. Pa ne obupat in jokat bomo tudi me kmalu mamice. Kajsica, ne moremo pomagat, smo zelo vesele da si zagledala , in ti takoj moramo pisati lepe besede, čestitke, pozdravčke, skratka, ti pokažemo, da smo zelooooo vesele zate. Pa saj nisi jezna . Bravo mami! Bilka, mi je zelo žal zate.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša Sayuri nam pa živčke kravžla. Kako nas pušča v čakat. Smo hujše kot njen mož.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Rmeli in Mismis No mismis si pa imela isti dan kot jaz punkcijo in ET. A že imaš močno al je še kr ni?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:54:38
|
|
|
|
tita13
|
Punce pozdravljene. Jaz sem s pregleda. Ne morem verjeti, kaj se mi dogaja. Sedela sem v čakalnici, šla še na WC in je bilo vse ok. Potem pa naju sestra pokliče noter in začutim, kako se mi spodaj nekaj ulije, sem mislila, da gre za močan izcedek. Ko pa pridem v ordanicijo ugotovim, da se mi je ulila kri. Meni se je sesul svet. Reš mi je rekel, da bova pogledala in videl se je zarodek in srček je utripal. Je rekel, da se to pogosto zgodi, da zgleda, da ne gre za krvavitev iz maternice ampak iz materničnega vratu. Malo me je potolažil, vendar sem po poti domov še vedno krvavela, zdaj pa se malo umirja. Mi je povečal prometrium na 8 ur in me čez 2 tedna ponovno naročil. Upam, da bo ok. Rekel je da je zarodek močen in lep, tako da upam, da je to prehodno. Se kaj javim jutri saj nisem nič brala za nazaj. Srečno vsem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 21:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa lepa novička. Ti se lepo razvajaj pa bo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 22:28:04
|
|
|
|
mismis
|
dakec jaz sem imela punkcijo in ET v GK, mislim da sva bili s Šemalo skupaj... drugače pa kot sem napisala, sem dobila 21.11. na 11. dan ET, ampak pri meni je trajala samo 3 dni, niti ni bila tako močna, kot je običajno. Včasih sploh dvomim, da je bila , ampak ko sem naredila test je bil pa negativnen, tako da je že skor morala biti . Ma bo že, pa januarja v nov boj z zmznjenčki, takrat bo pa zihr ratal
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:14:36
|
|
|
|
pikovit
|
Citrončica jst sem šla z Odklop.com.Ful prijazni.Samo še z njimi potujem. Abra,Sayuri,Linda pa klinc ga gleda.A si predstavljate da bi se me tako obnašale.Kar ne bi smelo biti nič čudnega.Saj veste stranka ima vedno prav.Ti pa modro molči. Arneja ja pa še tika me.Ko kar pop.... Kajsica uradne čestitke še padejo. Sayuri jutri je tvoj dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:25:02
|
|
|
|
pikovit
|
Jadrnica te čisto razumem.Na koncu ne veš kaj bolj boli punkcija ali - test.Saj bo minilo.Ljudje smo tako naštimani,da slabe stvari pozabimo.Hvala bogu.Februarja pa spet. Drugi postopek boš mogla plačat.Vsaj tako je imel do sedaj.Enga plačaš drugi zastonj.Tako da vprašanje kolk bo letos radodaren Miklavž,Božiček. Pa veliko veselja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:38:00
|
|
|
|
jadrnica
|
aja , plačat , a je pol kaj bolj prijazen no ,pa saj do mene je še kar bil, razen glede zmrznjenčkev: če ni pošte, jih ni..... koliko pa pride tak postopek, prometrium že imam na zalogi, vsaj to cca.da vem koliko našparat,
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:41:15
|
|
|
|
blanč
|
pikovit žal mi je zate. Saj bo januar exspresno tu in bom jaz neskončno navijala za vaju z marjetko. Pika, ki gasmaske štrika, BRAVOOOOOOOOOOOOOO Sayuri jaz ti že kar čestitam za +++++. Bo boš vidla, mora bit.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:42:50
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit, mene je dal januarja kr na koncesijo, čeprav je moj tretji ivf, no samo ne bom šla, tako, da mogoče bo pa zdaj malo več zastonjskih.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:55:59
|
|
|
|
pikovit
|
Blanč jst ti pa predlagam da greš.Pa veš zakaj?Leta kar gredo.Služba v končni fazi ni življenska.Da se ne boš na koncu tolkla po glavi zakaj,zakaj.Ni nujno da ti rata.Če pa ti boš pa toliko bolj vesela.Žal nimaš te šanse kot ostale punce,ki se lahko zmišljujejo no ta mesec pa ne bi bi raje drugega.V končni fazi,če ti rata lahko še vedno hodiš v službo in se dokažeš kot izredno dobra sodelavka. Malo v razmislek.Jst pravim da pojdi januarja.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 27.11.2007 23:59:42
|
|
|
|
pikovit
|
Jadrnica nič bolj prijazen.Jst sem porabila že vse postopke,tako da zdej bom 2 plačala pri Rešu. Menopur ampula: 20,50 eura Menogon je pa cenejši.Sem pozabila kolk. Icsi postopek okoli 1000 evrov Ivf cenejši. Božičku napiši da bi bilo fino če bi kakšen cekinček padel pod smrekco
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 0:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tita13, brez panike. Verjetno ti je samo počil hematom na materničnem ustju. To se je meni zgodilo v 7. tednu. Krvavela pa sem samo en dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 0:13:11
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit hvala za nasvet. Ja sem veliko razmišljala o tem in verjetno, da ni samo služba razlog za mojo odločitev . Sem pa vesela, da sem dobila to službo, sicer v okviru našega podjetja in pričnem v ponedeljek. Mene je poleti zagrabila očna depresija in se nikakor ne morem pobrati. Dva neuspela poskusa, sta mi pustila veliko sled v mojem srcu. Tudi moj partner je že tako psihično ubit, da midva sploh ne več. Vem,da mi leta bežijo, samo jaz se pa nikakor ne najdem več. Preveč sem bila osredotočena na željo po otroku in nosečnosti in sem nekje umes izgubila sebe in pomalem že tudi partnerja. Rabim malo miru in moram temeljito premislit, če je vse to res toliko pomembno, da jaz ne morem več živeti, se veseliti in uživati malih radosti. Meni gre od jutra do večera na jok in seveda se vsaj enkrat na dan razjočem brez kakšnega večjega razloga. Razmišljam in razmišljam kje sem zapustila samo sebe in postala to kar sem zdaj, (oseba ki je sploh ne poznam). Rada bi se našla in rada bi tudi, da bi s partnerjem spet spoznala strast in hrepenenje pa ne samo po otroku ampak po naju.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 6:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro borke Čakamo Sayuri Upam, da se nam kmalu oglasi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 6:48:56
|
|
|
|
sayuri
|
Samo toliko sem sposobna reči.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 6:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ČESTITAM
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 6:58:20
|
|
|
|
mandarinca
|
Čestitam in čudovitih 9 mesecev ti želim!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 28.11.2007 7:11:31
|
|
|
|
tassi1
|
čestitke in uživaj v nosečnosti ati si pa zasluži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.