|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
27.11.2007 21:16:38   
kajsica
maja24 verjemi imam viška, nosim 75e po postavi pa drobna in je hudič, tak da se lahk kr zmenimo in z veseljem dam, ampak preden da moj pride, ker bi ga kap user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem punce, res ni to tema za tu, ampak mal heca pa more bit, da pozabimo na vse težave a ne.

Jaz jih še vedno ponujam.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.11.2007 21:21:16   
jadrnica
aja, pa še malo o mojem stanju: jaz se pobiram po prvem neuspelem icsi postopku, ampak ni lahko, saj veste.user posted image user posted image

mi pa menstracija tako teče, da sem včeraj porabila magičnih 8 vložkov, danes pa 4 , in to tiste za tri kapljice user posted image user posted image user posted image a je to normalno?? mislm, sem kar malo anemična ker tolk krvavim. moram rešku reč, da naj meni ne predpisuje več tega aspirina, ker pol full krvavim, imam na sumu, da aspirin vseeno ni dober, da se ga je? upam, d abomo enkrattemu prišel do dna.

mi je pika s svojim uspehom kar dala voljo, da pa morda sedaj v čakanju druge runde morda kar zanosim, ko bomo za novo leto napol v snu user posted image user posted image user posted image

malo za šalo, malo zares.

cau vsem.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.11.2007 21:28:03   
maja24
Jadrnica glede aspirina jest ga nism jedla ker mi tut nč ni reku da bi ga mogla ker je očitno pozabu.Je pa tko pomojem da aspirin ni nč kriv za to,ker  če bi biu  pomoje tut drugim nebi ratalo.
Kar se tiče M je pa pomojem normalno da je tako močna ker se čistiš od vseh teh hormonov.
Kajsica povej telefonsko da se zmenva za robouser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.11.2007 21:28:43   
Amelia
Arneja, zasledovalka moja, drži se jutri pri Rešu, pa ne pozabi na prazne škatlje, pa na tisti list, ki ti ga je dal!!! Jaz imam v četrtek 2 UZ, za vikend se mi pa obeta punkcija, jupi!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.11.2007 21:32:50   
maja24
Bravo Amelijauser posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.11.2007 21:43:50   
Anonimen
Živijo ponce!

Spet sem rabla veliko časa, da sem vas od včeraj vse prebrala. Bravo.

Jadrnica, tudi moja menstruacija že traja 8 dni. Sedaj se počasi umirja, drugače sem pa bila enako prestrašena kot ti, ker jo je bilo zelo veliko. Očitno se čistimo od vseh hormonov. Pa ne obupat in jokat bomo tudi me kmalu mamice.  user posted image

Kajsica, ne moremo pomagat, smo zelo vesele da si zagledala user posted image , in ti takoj moramo pisati lepe besede, čestitke, pozdravčke, skratka, ti pokažemo, da smo zelooooo vesele zate. Pa saj nisi jezna user posted image . Bravo mami!

Bilka, mi je zelo žal zate.

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.11.2007 21:46:49   
Anonimen
Naša Sayuri nam pa živčke kravžla. Kako nas pušča v čakat. Smo hujše kot njen mož. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.11.2007 21:51:48   
Anonimen
Rmeli in Mismis user posted image

No mismis si pa imela isti dan kot jaz punkcijo in ET. A že imaš user posted image  močno al je še kr ni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.11.2007 21:54:38   
tita13
Punce pozdravljene.

Jaz sem s pregleda. Ne morem verjeti, kaj se mi dogaja. Sedela sem v čakalnici, šla še na WC in je bilo vse ok. Potem pa naju sestra pokliče noter in začutim, kako se mi spodaj nekaj ulije, sem mislila, da gre za močan izcedek. Ko pa pridem v ordanicijo ugotovim, da se mi je ulila kri. Meni se je sesul svet. Reš mi je rekel, da bova pogledala in videl se je zarodek in srček je utripal.  Je rekel, da se to pogosto zgodi, da zgleda, da ne gre za krvavitev iz maternice ampak iz materničnega vratu. Malo me je potolažil, vendar sem po poti domov še vedno krvavela, zdaj pa se malo umirja. Mi je povečal prometrium na 8 ur in me čez 2 tedna ponovno naročil. Upam, da bo ok.
Rekel je da je zarodek močen in lep, tako da upam, da je to prehodno.

Se kaj javim jutri saj nisem nič brala za nazaj.

Srečno vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.11.2007 21:59:19   
Anonimen
To je pa lepa novička. user posted image  Ti se lepo razvajaj pa bo.  user posted image

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.11.2007 22:28:04   
mismis
dakec

jaz sem imela punkcijo in ET v GK, mislim da sva bili s Šemalo skupaj...

drugače pa kot sem napisala, user posted image sem dobila 21.11. na 11. dan ET, ampak pri meni je trajala samo 3 dni, niti ni bila tako močna, kot je običajno.

Včasih sploh dvomim, da je bila user posted image , ampak ko sem naredila test je bil pa negativnen, tako da je že skor morala biti user posted image .

Ma bo že, pa januarja v nov boj z zmznjenčki, takrat bo pa zihr rataluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.11.2007 23:14:36   
pikovit
Citrončica jst sem šla z Odklop.com.Ful prijazni.Samo še z njimi potujem.
Abra,Sayuri,Linda pa klinc ga gleda.A si predstavljate da bi se me tako obnašale.Kar ne bi smelo biti nič čudnega.Saj veste stranka ima vedno prav.Ti pa modro molči.
Arneja ja pa še tika me.Ko kar pop....
Kajsica uradne čestitke še padejo.user posted image
Sayuri jutri je tvoj danuser posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
27.11.2007 23:25:02   
pikovit
Jadrnica te čisto razumem.Na koncu ne veš kaj bolj boli punkcija ali - test.Saj bo minilo.Ljudje smo tako naštimani,da slabe stvari pozabimo.Hvala bogu.Februarja pa spet.
Drugi postopek boš mogla plačat.Vsaj tako je imel do sedaj.Enga plačaš drugi zastonj.Tako da vprašanje kolk bo letos radodaren Miklavž,Božiček.

Pa veliko veselja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
27.11.2007 23:38:00   
jadrnica
aja , plačat user posted image , a je pol kaj bolj prijazen user posted image user posted image user posted image
no ,pa saj do mene je še kar bil, razen glede zmrznjenčkev: če ni pošte, jih ni.....

koliko pa pride tak postopek, prometrium že imam na zalogi, vsaj to user posted image

cca.da vem koliko našparat,

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.11.2007 23:41:15   
blanč
pikovit žal mi je zate. Saj bo januar exspresno tu in bom jaz neskončno navijala za vaju z marjetko.
Pika, ki gasmaske štrika, BRAVOOOOOOOOOOOOOO
user posted image Sayuri jaz ti že kar čestitam za +++++. Bo boš vidla, mora bit.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.11.2007 23:42:50   
blanč
Pikovit, mene je dal januarja kr na koncesijo, čeprav je moj tretji ivf, no samo ne bom šla, tako, da mogoče bo pa zdaj malo več zastonjskih.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.11.2007 23:55:59   
pikovit
Blanč jst ti pa predlagam da greš.Pa veš zakaj?Leta kar gredo.Služba v končni fazi ni življenska.Da se ne boš na koncu tolkla po glavi zakaj,zakaj.Ni nujno da ti rata.Če pa ti boš pa toliko bolj vesela.Žal nimaš te šanse kot ostale punce,ki se lahko zmišljujejo no ta mesec pa ne bi bi raje drugega.V končni fazi,če ti rata lahko še vedno hodiš v službo in se dokažeš kot izredno dobra sodelavka.
Malo v razmislek.Jst pravim da pojdi januarja.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.11.2007 23:59:42   
pikovit
Jadrnica nič bolj prijazen.Jst sem porabila že vse postopke,tako da zdej bom 2 plačala pri Rešu.
Menopur ampula: 20,50 eura
Menogon je pa cenejši.Sem pozabila kolk.
Icsi postopek okoli 1000 evrov
Ivf cenejši.

Božičku napiši da bi bilo fino če bi kakšen cekinček padel pod smrekcouser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
28.11.2007 0:11:35   
Anonimen
Tita13, brez panike. Verjetno ti je samo počil hematom na materničnem ustju. To se je meni zgodilo v 7. tednu. Krvavela pa sem samo en dan.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
28.11.2007 0:13:11   
blanč
Pikovit hvala za nasvet. Ja sem veliko razmišljala o tem in verjetno, da ni samo služba razlog za mojo odločitev . Sem pa vesela, da sem dobila to službo, sicer v okviru našega podjetja in pričnem v ponedeljek.
Mene je poleti zagrabila očna depresija in se nikakor ne morem pobrati. Dva neuspela poskusa, sta mi pustila veliko sled v mojem srcu. Tudi moj partner je že tako psihično ubit, da midva sploh neuser posted image user posted image  več.  
Vem,da mi leta bežijo, samo jaz se pa nikakor ne najdem več. Preveč sem bila osredotočena na željo po  otroku in nosečnosti in sem nekje umes izgubila sebe in pomalem že tudi partnerja. Rabim malo miru in moram temeljito premislit, če je vse to res toliko pomembno, da jaz ne morem več živeti, se veseliti in uživati malih radosti. Meni gre od jutra do večera na jok in seveda se vsaj enkrat na dan razjočem brez kakšnega večjega razloga. Razmišljam in razmišljam kje sem zapustila samo sebe in postala to kar sem zdaj, (oseba ki je sploh ne poznam). Rada bi se našla in rada bi tudi, da bi s partnerjem spet spoznala strast in hrepenenje pa ne samo po otroku ampak po naju.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
28.11.2007 6:40:04   
Anonimen
Dobro jutro borke user posted image
Čakamo Sayuri user posted image Upam, da se nam kmalu oglasi.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
28.11.2007 6:48:56   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo toliko sem sposobna reči. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
28.11.2007 6:52:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
28.11.2007 6:58:20   
mandarinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam in čudovitih 9 mesecev ti želim!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
28.11.2007 7:11:31   
tassi1
čestitke in uživaj v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

ati si pa zasluži user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.