|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
16.11.2007 9:42:01   
pikovit
Betty kako pa kaj s tabo?Kako napredujete?Tudi nate večkrat pomislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.11.2007 9:42:22   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
  Zvečer me malo bolj špika po trebuhu, sicer pa me večkrat na dan kar naenkrat popade volčja lakota in takrat takoj rabim nekaj konkretnega, sicer mi je kar neki slabo. V glavnem se mi zdi, da cel dan skrbim samo za to, kaj jem, da cel ljubi dan jem, kil imam pa še manj kot pred postopkom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še ena dooooooooooolgo čakajoča...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj, uživaj in še enkrat uuuživaj v  user posted image ... za kilce pa ne skrbi...Buši bo počasi rasel...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.11.2007 9:45:56   
spelka12
čarna življenje ti postavlja zelo težke naloge. Nobena pa nikoli ni nerešljiva.
Zjoči se, potem se zberi in dalje do cilja.
Rade te imamouser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.11.2007 9:48:34   
maja24
Ja spelka pa kje se skrivaš,zej te pa že dolgo nism zasledila

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.11.2007 9:58:55   
tita13
Punce dobro jutro.

se opravičujem, ker me tri dni ni bilo ampak nam je ''crknu'' modem in so ga šele danes prišli zamenjat. Nisem mogla dočakat, da preverim, kaj se dogaja,...

Torej najprej sporočam, da je moj uradni test pozitiven. 1.UZ imam v torek 27.11. Skušam biti pozitivna, čeprav mi to ne uspeva najbolj. Skoz preverjam znake,... čeprav sem ravnokar ugotovila, ko sem prebrala spročilo od Čarne, da tudi prisotnost vseh nosečniških znakov ne pomeni nujno pravilnega razvoja nosečnosti.

Torej Čarna, vem, da te ne more nihče potolažit, ampak, hočem da veš, kot sem ti že napisala, sem jaz iz tvojih sporočil vedno čutila eno energijo, ki je meni veliko pomagala. Upam, da bom tudi jaz tebi lahko malo pripomogla - mislim nate.

Bilka in Jadrnica - razumem vaju glede punkcije - meni je to nočna mora. Vsakič, ko sem šla mi je bilo huje. Ampak, to je edina pot do našega uspeha in to si moramo mislit, ko stojimo za tisto zaveso, preden gremo na mizo.

Sayuri in Kajsica - čestitam za uspešen ET, bodita dobro, znakov pa ne pričakujta prehitro.

Anonimna - borka si.

Rebeca in Maja kako pa vidve? Vidve, mislim, da sta približno en teden pred mano? Kaj se dogaja z vama? Meni občasno malo dela slabo in me sili na bruhanje, trebuh imam napihnjen in me dostikrat boli, prsa pa so mi malo uplahnila, pa tudi bolijo me malo. Se pa to čez dan zelo spreminja, enkrat so večje, drugič manjše. Me pa blazno moti, ker se pučutim zelo švoh, kot da se tresem in kot da nimam nobene moči. Ali se vama tudi to dogaja. Rebeca, jaz se nisem še opogumila za Bhcg, ampak mislim, da bom šla v ponedeljek. Ali ga lahko greš kadarkoli merit in je štos samo v tem, da narašča?

Pozdrav in srečno tudi vsem ostalim, ki vas nisem izrecno omenila, samo nas je že toliko,...

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.11.2007 9:59:20   
šemalo
ja, jaz mam v ponedeljek, 26.11 krvni test

bi ga delala doma že v sredo, 11.dan po ET.. je to ok?

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.11.2007 9:59:29   
pikovit
Punce a je katera zasledila naši user posted image  Darmar in Zalazoyo?Če kaj kruzate po forumu se malo javita da slišimo kak kaj.Vaju kar porešam.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.11.2007 10:02:19   
spelka12
delam, delam, delam, delam kot zamorcuser posted image . Pa doma nam je rač.crknu tko da sem bila odrezana od vas. V službi pa imam samo tolko časa, da vas pregledam kako kaj stojite no al pa ležite.

Vprašanje za fosilke. A ste imele po neuspelem IVF-ju še potem kakšne težave?
Meni je vsak dan, cel dan slabo, tudi bruham, želodec me tako peče, da ponoči ne spim, trebuh se mi je napel in koža me v tistem predelu, kjer sem se špikala boli.user posted image  al sem fenomen al pa sem čudežno zanosilauser posted image .

Se je tolko zgodil, da bom samo na splošno:
špikarke, dejmo punce
vse, ki vas čaka punkcija ali ET, pogumno na mizo, pa čez 9 mesecev še enkratuser posted image
trepetalke, upam, res upam, da vam uspe.
nosečke ste pa že tako al tako blažene in vam želim mirno nosečnost.

čarna tebi pa še enkrat - žal mi je za tvoji pikici.

sulfinija a ti pa že punkcija? user posted image user posted image user posted image  bravo punca.
pa rebeca se je tudi preselila k nosečkamuser posted image  miss U
sayuri pridno grej tvoji user posted image user posted image , tvoja zgodba iz ET-ja me je do solz nasmejala.

Puncer lep dan še naprej, moram it delat, smo bili 15 pa moram naslednjo plačo zaslužit,
december saj vesteuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.11.2007 10:03:37   
spelka12
Uf vidim tito13, čestitke (končno uradneuser posted image ) user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res šibam dalje

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.11.2007 10:07:30   
macka27
Pozdravljene punce

Evo pa se vam oglašam po dolgem času! Nekaj časa nisem imela računalnika doma, in se vam zato nisem morala oglasiti, v službi pa sem imela preveč dela!

No da vam sporočim...učeraj sem šla na razgovor k dr. Rešu (2.ICSI postopek) in mi je dal kar takoj prvo špiko injekcije Diphereline(si dajem v trebuh ), ko pa dobim M to je čez 2 dni pa pridem drugi dan M k njemu še po Menopour...in bom spet lepo vsa prešpikana... ;-)... Jupi, sem vesela da smo tako hitro začeli z ponovnim postopkom!

In punce kako ste kaj? A je katera nova nosečkauser posted image ? Zdej me ni blo tukaj gor kar nekaj časa, tako da sem verjetno kar veliko zamudila. Ste pa tolk čvekale da se mi niti ne da pogledat za nazaj.. user posted image user posted image

Lep pozdravček

Nushy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.11.2007 10:10:41   
tita13
Šemalo, jaz sem delala CB 12. dan po ET, ki sem ga imela 5. dan, in mi je že pokazal. Ene pravijo, da ti že 11. dan pokaže, tega pa ne vem, ker nisem probala.

Lep pozdrav.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.11.2007 10:10:52   
maja24
Najprej Tita13 da di čestitamuser posted image user posted image user posted image .Pa čim lepših 9 mesecev.Kar se pa tiče mojih znakov,men zaenkrat ni nč slabo me pa mal zvija pa špikapa joške mam tut občutlive.povem ti pa to ,da se ne obreminuj preveč znaki ker ni dobr zate in za malouser posted image .Uglavnem uživej.Morm pa priznat da tut mene mal skrbi kaj mi bo UZ pokazu u tork.(mislm da mam že kr sive laseuser posted image )

Šemalo,lohka probaš 11.dan,sam če pa tko pogledaš a ni vseeno če počakaš še 3dni do testa.Mislm kokr hočeš odločitev je tvoja, te pa podspiram in držim pestke za user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.11.2007 10:16:26   
kajsica
Tita13, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti bodo naslednji meseci naklonjeni in uživaj v njih.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.11.2007 10:17:04   
MARTINŠČICA
Čarna, moja draga, kako žal mi je user posted image

Zavedam se, da si niti predstavljati ne morem, kako ti je ... ampak vem, da ti je zelo težko ... 
Vzami si čas, ki ga rabiš za preboletje te izgube.
S partnerjem prižgita svečko svojemu user posted image , kupita šopek belih tulipanov in bodita en drugemu v oporo.

Potem pa s takim optimizmom, kot ga premoreš le ti, naprej. Naslednjič bo prav gotovo uspešno.

V mislih sem s tabo. Vse dobro ti želim!

200% MAMI

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.11.2007 10:20:11   
sayuri
tita13  Č  E S T I T K E  in prelepo nosečnost ti želim. user posted image user posted image user posted image Jupiiii, pa imamo spet eno novo nosečkico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.11.2007 10:21:58   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: tita13
Torej najprej sporočam, da je moj uradni test pozitiven. 1.UZ imam v torek 27.11.

Tita13, Č user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image!
Pa kar pozitivno glej v svet!

Drugače sem bila pa jaz na začetku tudi zeloooo švoh in sem skoraj cele dneve prespala.

200% MAMI

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.11.2007 10:23:38   
pikovit
Tita13 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.11.2007 11:02:20   
šemalo
tita user posted image user posted image user posted image

maja, tnx....bom počakala še en dan, dalj pa res ne.......

punce, tok navijam za vse vas (nas) in sem tok vesela, ko kakšni uspe!!! Pa tudi žalost občutim ob slabi novici......kako nas take stvari povežejo, čeprav takole ONLINE.....user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.11.2007 11:04:05   
Goldy
tita13 - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.11.2007 11:08:56   
konina
tita še uradne čestitke ob uradni potrditvi nosečnosti. Sedaj pa srečno do konca in še naprej.user posted image

Pri meni so folikli full veliki, en je celo 25. Naštela jih je tam nekje 8 velikih in še nekaj manjših. Tako, da danes dam stopko, v nedeljo pa punkcija. user posted image

citrončica, sva se zgrešili. Sem prišla malo pred 8.00, pa te že ni bilo. Upam, da si dobro opravila.

Sulfiniija, punkcija je verjetno že za tabo, upam, da ni preveč bolelo in da je bilo veliko jajčk.

Čarna, mandarinca, mislim na vaju.

Lp, Nina

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.11.2007 11:25:39   
MARTINŠČICA
Uauuuuuu, Konina, ti imaš pa gigantske folikle! Si čist divja kokoška nesnica user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem imela v nedeljo punkcijo.

Sulfinija, sedaj je verjetno najhujše že za teboj. Lepo se pripravi na prevzem user posted image user posted image .

Mandarinca in Črnitlipan mi pa kar ne gresta iz glave. user posted image
Držta se!

200% MAMI

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.11.2007 11:57:03   
barbarela77
najprej MANDARINCA IN CRNITULIPAN user posted image user posted image user posted image  , mislimo na vaju danes in držimo pesti, da tudi vama čim prej posije sonček!!!!!!!!!!!

no pa še moje poročilo iz današnjega UZ: 4 folikli veliki cca 18mm in še številni manjši user posted image user posted image user posted image . po besedah zdravnika odreagirala zelo dobro in stanje je odlično, tako je rekel. dobila še za tri dni gonal. v ponedeljek spet UZ in potem bomo videli mogoče že v ponedeljek ali torek pade stopka. joj, me je strah punkcije, hkrati pa se že ful veselim!!!!!!!!

SULFINIJA čakamo poročilo in upam da ni bilo preveč boleče in da se javiš z lepim številom celic user posted image

vsem lep vikend

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 12:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barbarela77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.11.2007 12:34:59   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Ja to je moj prvi postopek IVF. A se ti zdi malo samo 2 folikla user posted image

Lp

T1979 - važna je kvalitete, ne kvantiteta. tudi,če imaš samo dva folikla sta lahko ravno ta dv tista prava.

La vita e bella

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.11.2007 12:35:53   
taraji

Tita13, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti meseci, ki sledijo minejo čimlepše....

La vita e bella

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime
mama je

kakšno ime naj izberem?

alija (6%)

mija (13%)

žana (13%)

ema (31%)

tina (11%)

zala (26%)

Število vseh glasov: 446

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!