tita13
|
Punce dobro jutro. se opravičujem, ker me tri dni ni bilo ampak nam je ''crknu'' modem in so ga šele danes prišli zamenjat. Nisem mogla dočakat, da preverim, kaj se dogaja,... Torej najprej sporočam, da je moj uradni test pozitiven. 1.UZ imam v torek 27.11. Skušam biti pozitivna, čeprav mi to ne uspeva najbolj. Skoz preverjam znake,... čeprav sem ravnokar ugotovila, ko sem prebrala spročilo od Čarne, da tudi prisotnost vseh nosečniških znakov ne pomeni nujno pravilnega razvoja nosečnosti. Torej Čarna, vem, da te ne more nihče potolažit, ampak, hočem da veš, kot sem ti že napisala, sem jaz iz tvojih sporočil vedno čutila eno energijo, ki je meni veliko pomagala. Upam, da bom tudi jaz tebi lahko malo pripomogla - mislim nate. Bilka in Jadrnica - razumem vaju glede punkcije - meni je to nočna mora. Vsakič, ko sem šla mi je bilo huje. Ampak, to je edina pot do našega uspeha in to si moramo mislit, ko stojimo za tisto zaveso, preden gremo na mizo. Sayuri in Kajsica - čestitam za uspešen ET, bodita dobro, znakov pa ne pričakujta prehitro. Anonimna - borka si. Rebeca in Maja kako pa vidve? Vidve, mislim, da sta približno en teden pred mano? Kaj se dogaja z vama? Meni občasno malo dela slabo in me sili na bruhanje, trebuh imam napihnjen in me dostikrat boli, prsa pa so mi malo uplahnila, pa tudi bolijo me malo. Se pa to čez dan zelo spreminja, enkrat so večje, drugič manjše. Me pa blazno moti, ker se pučutim zelo švoh, kot da se tresem in kot da nimam nobene moči. Ali se vama tudi to dogaja. Rebeca, jaz se nisem še opogumila za Bhcg, ampak mislim, da bom šla v ponedeljek. Ali ga lahko greš kadarkoli merit in je štos samo v tem, da narašča? Pozdrav in srečno tudi vsem ostalim, ki vas nisem izrecno omenila, samo nas je že toliko,...
|