|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
15.11.2007 23:05:44   
jadrnica
aja, pa ne bit jezne, ker bolj malo pišem, pa takrat pol romana, jaz namreč v sluzbi ne morem gledat RR- ja, pa pol doma not prinesem.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.11.2007 5:12:38   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image , bi vam lahko danes rekla kar qqšiuser posted image user posted image , ker ste me nasmejale, da mi je skor trebuh počiluser posted image . Drage moje jaz sem tole kopirala, kar mi je martinščica poslalauser posted image smajlikisepotlehmečeuser posted image . To so njene besede ne moje, bi že zvedele, če bi mi zagledali user posted image user posted image , bo treba na naše user posted image user posted image še počakatuser posted image .

Prijetno jutro vam želim, lep vikend in veliko sončka vam pošiljamuser posted image

joj Čarna, sme šele zdaj videla, zelo mi je žaluser posted image user posted image , nimam besed za tako kruto igro nekoga nad nami, le želim ti, da se ti čimprej nasmehne nova srečauser posted image user posted image . bOdi močna

sulfinija vso srečo danesuser posted image user posted image

glede aspirina ne boste prišle do dnauser posted image , pr nas ga vsem predpisujejo ob tem pa povejo, da ne rabiš jemat, pač tvoja volja.

anonimna praga user posted image user posted image

Pikovitek kako si mi pa ti, nič se mi ne javiš, si v takem zagonu predpriprav?

Pa ti marjetica kako si ti, razen tega da si me danes lepo nasmejalauser posted image

goya kako pa vaša hiška napreduje, kako pa user posted image user posted image hiška, je že kaj zraslauser posted image

v glavnem vsem pikepoke, pujsije, miške za vse kar se boste lotileuser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 16.11.2007 5:26:54 >

(odgovor članu jadrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.11.2007 6:16:20   
Skye
Čarna zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image .......bodi močna user posted image user posted image user posted image

Mandarinca drži se danes...da ti današnji dan čim prej mine user posted image user posted image user posted image

Sulfinija želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več kvalitetnih jajčk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.11.2007 6:28:13   
taraji

Čarna zelo mi je žal , bodi močna, izjoči svojo bolečino, predvsem pa NE OBUPAT  - me smo borke in to borke za končmo zmagouser posted image user posted image user posted image

Mandarinca drži se danes...da ti današnji dan čim prej mine user posted image user posted image user posted image

Sulfinija želim ti čim manj bolečo punkcijo in čim več kvalitetnih jajčk

La vita e bella

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.11.2007 6:49:23   
sayuri
Crnitulipan, jaz sploh nimam besed user posted image user posted image user posted image . Ob tvoji novički jokam kod dež. user posted image  Preveč je podobna moji izkušnji.user posted image user posted image user posted image Vsi ti dvomi, čakanja, vprašanja, upanja,misli....in potem pridejo kot v megli besede, ki si jih napisala....
Razumem tvojo veliko bolečino in tvojo žalost. Bodi močna in ne daj se. Proti materi naravi smo tako majhni. In nič ne moremo narediti. Čeprav ostaja vprašanje "Zakaj?" Odgovora ne najdemo. NAj ti današnji dan hitro mine. Popoldne boš že v varnem zavetju doma user posted image  Mislim nate user posted image user posted image
MAndarinca tudi tebi želim, da današnji dan čimprej mine. Si pred težko preiskušnjo.user posted image  Mislim nate.user posted image

Uf, tale dan se je pa tko žalostno začel user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.11.2007 7:18:45   
arneja
Čarna, draga, kako nepošteno. Kdo se tako grdo igra z nami in zakaj?? Nek namen to mora imeti. Ampak sama si že pred časom napisala, da če ne uspe, gresta naprej. In dokler gre človek naprej in naprej, enkrat pride do cilja. Sicer kasneje in z več truda, ampak pride.

Si predstavljam občutke, ki se trenutno borijo v tebi, od nemoči, preko obupa vse do besa. Dovoli si, naj gredo na plan, izjoči jih.

Še enkrat več boš prehodila faze od navijačice, špikarice, trepetalke, vse do srečke nosečke.

In vedi, ker zmoreš vse to, si velik človek. Čeprav misliš, da morda ne zmoreš več, si šele na polovički svojih moči.

Čarna, s tabo smo vse punce tukaj gor.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.11.2007 7:42:52   
Amelia
Čarna, user posted image user posted image user posted image , besede so zaman, samo čas celi rani. Pošiljam ti eno user posted image .

Jaz sem imela pa danes cele prigode s špikanjem, nekako se prašek Dipherelina ni hotel na hitro zmešati z vodo, pa sem malj bolj močno strezla flaško in kaj se zgodi, 1/3 mešanice mi špricne ven tam vmes med inekcijo in nastavkom, skratka, da bi me Reš videl, bi se sam za glavo prijel!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.11.2007 7:59:25   
šemalo
dobro jutro pikice!

čarna user posted image , črnitulipan, drži se...user posted image

kako ste vse skupaj? Pikalke (kakšna beseda), trepetalke in srečke nosečke?

jaz sem super dobre volje......hormoni končno dobro vplivajo name user posted image user posted image

lep dan še naprej

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.11.2007 8:04:07   
Bety upa
Pozdravljene!

Oglašam se samo s pozdravi in stiskam pesti za vse vas!!!

Čarna, žal mi je, za tako slab izzid. Ne obupuj, zberi moči in čez 6 mesecev začni znova. Imela si samo smolo in ni res, da pri teh letih 50% nosečnosti propada. To je slaba tolažba. Če ti je tokrat uspelo do 6.t pa ti bo naslednjič uspelo do konca. Držim ti pesti!!!

Imejte se lepo....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.11.2007 8:08:37   
T1979
Tudi jaz sem z jutranjega UZ. Nekaj sem pridelala imam 2 večja folikla (18 mm in 20 mm) in nekaj manjših. Reško je bil kar zadovoljen. Meni se je zdelo malo, ampak če Reš pravi, da je zadovoljen, moram biti tudi jaz.
Danes zvečer si dam stopko in v nedeljo imam punkcijo.

Lep dan vsem.

Zunaj je sonček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.11.2007 8:40:04   
bilka
pozdrav!
najprej močne pestke za tiste, ki imare danes ali te dni punkcijo ali tiste ki čakate na magičen plusek..
no jaz sem ustala toliko da se vam mal oglasim, drugače sem čisto povožena, vse me boli, napihnjena sem in seveda hiperstimulacija je tu..ker imam  v nedeljo transfer ali bo vseeno tudi če imam hiper? joj, tako se bojim da mi rečejo da zaradi tega ne bodo delali..punce lep pozdrav jaz grem nazaj v pojstlo.user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.11.2007 8:41:45   
šemalo
bilka, drži se.....sej ti bojo javil kako pa kaj.....ne daj se...user posted image user posted image user posted image

sam počivi

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.11.2007 8:47:05   
arneja
Jaz sem se pa lepo kar naročila pri Karmen in naslednjo sredo bom že uživala pri masaži stopal user posted image . Upam, da še M pride v torek kot bi morala, pa sem na konju.

Zdajle pa pridno pijem sok rdeče pese (sicer kupljen, ker nimam sokovnika, vem, da je slabši, ampak verjetno vseeno bolje kot nič), potem pa še tabletko Elevit vzamem. Potem pa, da foliklčki rastejo kot je treba user posted image .

T1979, samo dva večja folikla pa že kar stopka? No, Reško bo že vedel user posted image . Je tvoj prvi postopek?

Šemalo, meni včeraj po injekciji ni nič manjkalo, tako da upam, da bodo tile hormončki tudi name spodbudno delovali user posted image .

Sulfinija, upam, da te bo punkcija čimmanj bolela.

Jadrnica, jaz bi Reša klicala, če bi se full slabo počutila. Pa kaj si ne moreš v službi kakšna viroze zmisliti, pa da bi ostala lepo doma? Jaz vem, da bom imela kar naenkrat full viroz user posted image  - čeprav zraven trkam na les, da me res kakšna ne ulovi. Jaz bom pa Reša morda malo pofehtala, če bi mi dal injekcijo vseeno pred punkcijo, ker imam res precej nizek prag bolečine. No, bom videla, če si bom upala user posted image .

Bilka, ti samo počivaj, pa upam, da gre le za blago obliko hiperstimulacije. Jaz sem se ravno zato odločila za masažo pri Karmen, ker sem brala v nekem članku, da z masažo tudi prepreči, da bi prišlo do hipersimulacije.

Zunaj je res prekrasen sonček, kar nas mora navdati z optimizmom user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.11.2007 8:47:46   
kajsica
Čarna, nič ne bom rekla, samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bilka, če imaš hiperstimulacijo kljub temu opravijo ET, razen če je res ful premočna, samo v tem primeru bi te zadržali v bolnici, tako da se nič ne boj. Samo jej lažjo hrano in pij res veliko tekočine, pa čeprav boš zelo veliko na wc hodila.

Sulfinija in ostale čimmanj bolečin pri punkciji in veliko lepih jajčk vam želim.

Arneja, saj eno dve si boš dala potem pa bo to že rutina. Pa vidiš da ni tak problem kot si se bala. Držim pesti zate.

Ostalim trepetavkam pa želim da vse ugledamo naše težko pričakovane user posted image .

Martinščica, samo to ti bom rekla, HVALA!!!!!!!!!!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.11.2007 8:51:18   
maja24
Dobro jutro,

A bi kira kavo z mano spila,ker jest jo morm obvezno ker glihkar pred računalnikom zaspalauser posted image .
Bilka ti pa kr nazaj u postlo da boš spočita za v nedeljo,pa da bo vse OK.

Šemalo kako pa ti kej,a te še kej špika pa zvija?

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.11.2007 8:55:05   
šemalo
ma ja, včeraj je bil mir.....danes pa spet.....

ma kaj pa vem, nimam pa čist nobenega znaka, tudi letanje na vodo se je umirilo....

keri dan po izostanku oziroma po ET si ti delala test??

jaz bi tudi še eno kavico user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.11.2007 9:00:57   
maja24
Jest sm ga delala 13 in 14 dan.Sej če ga maš v pondelk ga pol lohka že dones nardiš,ti bo že pokazal pravilen rezultat al pa počaki.Kar se tiče pa znakov pa nikar ne skrbi še prehiter se ti bodo pojavili.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.11.2007 9:02:47   
kajsica
Lahko pridem zraven na kavico? pa da še malo tako poklepetamo?

Mislim pa da o znakih ful težko govorimo, ker opažam, da ima skoraj vsaka drugačne. Me pa zanima tudi mene to, koliki dan po ET lahko prvič opravljamo test, da pokaže realne rezultate, ker 14 dni čakati.....uuuu je dolga. Jaz bi ga že danes, samo vem da ne smem, da je še prehitro. Vse smo neučakane, da bi le zagledale ta svoj magični user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.11.2007 9:06:36   
maja24
Kajsica tm od 10 dneva nej bi biu rezultat že kr pravilen,če si mela od punkcije pa do ETja 5 dni razlike al pa če si tok karakter pa počakaš do konca.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.11.2007 9:09:59   
m.rudovic
user posted image Dobro jutro jaz bi tudi z vam kavico pila uuuf kako bi bila dobra.Šemalo midve imava na isti dan test a ga boš ti kaj preh delala kar se pa tiče mene jetudi špikalo danes je ponehalo prsa me pa tako bolijo.Uspešno punkcijo vse ki jih čaka in čim več kvalitetnik jajčk

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.11.2007 9:15:48   
maja24
Abi kira ob kavici piškotek?

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.11.2007 9:18:15   
pikovit
O Mišek moja.Res nimam časa kaj dosti.Zdej končno finiširamo našo fasado.Začela sem hodit tudi k Karmen pa na aerobiko pol je pa treba kaj pospravit pa skuhat.Saj veš kako to gre.V ponedeljek pa je sestra diplomirala in to z 10.Res je carica ta moja sestrica.Tako da sem skoz neki v muvingu.V ponedeljek imam uz pri Rešu pa bomo videli kaj bo rekel.Če bo vse ok ga bom prosila če me lahko vzame in da bom lahko decemberka.user posted image

Mišek nisem te pozabila.Mislim nateuser posted image

P.s. Kdaj pa prideš kaj domov?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.11.2007 9:23:41   
T1979
Ja to je moj prvi postopek IVF. A se ti zdi malo samo 2 folikla user posted image

Lp

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.11.2007 9:29:28   
maja24
Ja mal mal je.Sam če tko pogledaš a ni bol dva kokr pa nobenga.Pa sej bo,bota pa pač ta dva prava borca.Poglej mene jest sm jih mela 11 pa se mi je sam en uplodu,stirje mi pa niso rastl ,šest jih je pa propadl.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.11.2007 9:38:16   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tukaj anonimna (Praga) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Sem tako čakala na tvoj post, da greš po zakladke user posted image user posted image

Proooooooooooosim, čakam tvoje zs! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.