arneja
|
Jaz sem se pa lepo kar naročila pri Karmen in naslednjo sredo bom že uživala pri masaži stopal . Upam, da še M pride v torek kot bi morala, pa sem na konju. Zdajle pa pridno pijem sok rdeče pese (sicer kupljen, ker nimam sokovnika, vem, da je slabši, ampak verjetno vseeno bolje kot nič), potem pa še tabletko Elevit vzamem. Potem pa, da foliklčki rastejo kot je treba . T1979, samo dva večja folikla pa že kar stopka? No, Reško bo že vedel . Je tvoj prvi postopek? Šemalo, meni včeraj po injekciji ni nič manjkalo, tako da upam, da bodo tile hormončki tudi name spodbudno delovali . Sulfinija, upam, da te bo punkcija čimmanj bolela. Jadrnica, jaz bi Reša klicala, če bi se full slabo počutila. Pa kaj si ne moreš v službi kakšna viroze zmisliti, pa da bi ostala lepo doma? Jaz vem, da bom imela kar naenkrat full viroz - čeprav zraven trkam na les, da me res kakšna ne ulovi. Jaz bom pa Reša morda malo pofehtala, če bi mi dal injekcijo vseeno pred punkcijo, ker imam res precej nizek prag bolečine. No, bom videla, če si bom upala . Bilka, ti samo počivaj, pa upam, da gre le za blago obliko hiperstimulacije. Jaz sem se ravno zato odločila za masažo pri Karmen, ker sem brala v nekem članku, da z masažo tudi prepreči, da bi prišlo do hipersimulacije. Zunaj je res prekrasen sonček, kar nas mora navdati z optimizmom .