|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
10.10.2007 12:45:30   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

Kajatina- žal mi je da ti ni uspelo, spočij si do novega postopka in nafilaj baterija čez maximum.

Čarna- polepšala si mi dan, jaz ti že kar čestitam, ker to je odličen rezultat.

Dajamaja,tudi tebi čestitke iz vsega srca.

No sedaj pa k meni.V ponedeljek morem klicati sestro Blanko in obrazložiti stvar za svoj bris in mi je sestra obljubila,da bom najverjetneje vzeta z starim brisom,takole da ne bom rabila iti na bris kot samoplačnica sploh,če so bili brisi do sedaj vsi ok,kar so pri meni tudi bili.

Pa pol drugi teden grema z mojim v Lj dat kri za splono prenosljive bolezni.Punce kam tole grema ko pridema tja?Napotnice imava takole tam,ki veljajo do leta 2008.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.10.2007 12:54:37   
Pija76
Kajatina: žal mi je da ti ni uspelo user posted image user posted image user posted image , nafilaj baterije, pa v nove boje. Kokr vidm z eskimčki ni bilo nič.....Upam, da ti naslednjič res uspe!!!!

Čarna: ej super super super, čestitke pošljem v petek!!!!

Sulfinija: skoraj nasproti stare porodnišnice oz. vzporedno v novo je zavod za transfuzijo krvgi al neki podobnega, tja pojdi mislim da je v pritličju, si pa eins zwei drei fertig...no vsaj midva sva bila, pa prjazni so bili!!!!

Pikovit a maš izkušnje z varstvom??? Pa cel teden? Tako pa ni slabo poznat...user posted image user posted image user posted image
Ostalim pa en lep pozdravček!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.10.2007 12:57:41   
blanč
Bravo čarnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.10.2007 13:02:36   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jutro, obljubila sem, da se javim po testu...
Torej, evo mene iz vic. Zelo blag pllus, s povdarkom na zelo. V bistvu ga bolj slutiš, kot vidiš. Tko, da jaz sem se že zjokala, Reš pa pravi, da je dobro. Torej ponavljam čez par dni.
Za pingvine mi je pa rekel, da če do danes nisem dobila obvestila, nobenemu ni uspelo. No,, tako veselo jaz začenjam današnji dan, mi bo služba kar pasala, da odmislim.
Držte se.

user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... SAJ SE LAHK DEREM, A NE? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Dajčimajči - uspelo je!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rada te imam 
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.10.2007 13:23:20   
pikovit
Pija a maš kakšne pregrešne misliuser posted image Ja imam 2 nečaka.6 in 3 leta.Se zelo dobro razumemo tako da jih zelo pogosto čuvam.Ponavadi se že v avtu stepeta kdo bo prej pri meni in kdo me ima raje.user posted image Pol si znaš predstavljat kako to zgleda ko se oba obesita name.user posted image Drugače pa sem ta velikega čuvala od njegovega 3 meseca tako da sva zelo navezana.Tako da ko odideta domov včasih mojmu rečem a pa si res želiva met mulce?user posted image Upam da bo punčka,ker so punčke bolj nežne in mirne.Baje.Če bo po meni pol ne bo mirna.Ker sem bila jaz živ hudičekuser posted image .Tako pravi naša mami.user posted image Ampak kar bo pač bo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.10.2007 13:33:48   
soncek.djukelica
ojla,

Kajatina, resnično mi je žal,da ni ratalo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čarna, iskrene čestitke!user posted image
Dajamaja, tudi tebi je ratalo! Te pa čisto zastopim,da si skeptična!user posted image
Gita, folikli morajo zrasti, do nekje 18,19 zato so te v petek naročili na ponoven UZ!user posted image
Mišek,meni je ful zanimiva tale dieta! Kot si pa sama rekla,vsak od nas ve,da je treba zdravo jesti! Ne glede na to,ali si noseč ali ne!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.10.2007 13:34:29   
Pija76
Ej Pikovit ne ne ne nimam nobenih pregrešnih misli...sam tolk da vem če bom kdaj varstvo potrebovala! Upam, da ga bom, pa to čimprej!!!!
Jaz mam tud 2 nečaka ampak sta še tolk mejhna da se mi sam smejeta....no pa jokata, sem pa čist usekana na njiju!!
Tud jaz bi punčko....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.10.2007 13:35:52   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Čarna!
To je to! Mislim, da ti testa ni več treba ponavljat, to naredi samo za veselje, da vidiš, kako fino zgleda plusek. Ful sem vesela, da ti je ratalo.
Še malo moram firbcat, so ti tudi tokrat naredili LA hatching, ali ne?

Kajatina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.10.2007 14:19:41   
dole
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM NOVIM NOSEČKAM!!!!!!!!

Jz pa moram povedat,da sm dobilauser posted image , včeraj je  bilo samo malo nakazano,pa sm še vedno imela UPANJE. no.zdaj pa se je orng vlil. malo sm žalostna, a se že veselim novegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.10.2007 14:23:36   
pikovit
Dole žalmi je.Saj veš naberi novih moči za nov postopek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.10.2007 14:24:12   
soncek.djukelica
draga dole, žal mi je!user posted image user posted image user posted image
Naberi si novih moči in ne ubupaj!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu dole)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.10.2007 14:27:07   
GoYa
Kajatina in dole, žal mi je, da tudi vama ni uspelo user posted image . Držim pesti, da bo naslednjič sreča na vajini strani.

Crnitulipan, a si videla user posted image . Zdaj pa lahko čestitam, a ne. Lepo nosečnost ti želim.

GITA14, špikala se boš, dokler bo potrebno. Jaz sem se v drugem postopku zelo dolgo (en teden več kot običajno, ker enostavno nisem reagirala, pa čeprav sem imela isto terapjo kot prvič).

Jaz pa še vedno pogrešam souser posted image  Skye. Me bo začelo pošteno skrbeti, če se ne bo kmalu javila user posted image .

Jaz grem pa zdajle malo spati. Idealna prilika, ker je tudi mišolina zaspala.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.10.2007 14:43:31   
sayuri
Crnitulipan in dajamaja Č E S T I T K E !!!!!!!!!!!
user posted image

Želim vama lepe dneve nosečnosti, čimmanj slabosti in velike trebuščke. user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.10.2007 14:48:36   
sayuri
Kajatina in dole  en velik objem za vaju user posted image user posted image user posted image  Naberita si novih moči v stvareh, ki jih imata radi.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.10.2007 14:53:28   
Lep.dan
Čarna, ČESTITKE!!!!

Skupaj sva bili v postopku junija, pa si mi s svojimi posti na temi ''Težave z zanositvijo'' neskončno olajšala tiste tedne negotovosti. Kot veš se je eden na koncu obdržal in pridno raste, tako da marca pričakujemo enega krepkega fanta. No, zdaj sem te pa spet izsledila, he, he in seveda navijala zate. Ful, ful sem vesela. Pa nič se ne obremenjuj s številkami (sej ne vem če se, no), moj bHCG je bil 15 dan po ET samo 178 (seveda razlog za totalno paniko in ure brskanja po internetu), pa sta bila najprej kar dva.
Čuvaj se in uživaj naslednje mesece, ker so edinstveni.

Ostalim puncam pa vse čestitke za optimizem, vsem želim da boste enkrat mamice, nič hudega, če eno leto prej ali kasneje.
Vas večkrat preberem, res ste carice.

Pozdravček in Lj  

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.10.2007 15:37:09   
cukica
Črnitulipan  in Dajamaja ČESTITAM!

Goya hvala za lepe želje.

Martinščica jaz jemljem utrogestanin tisti dan ko imaš ET to je v petek zjutraj si ga ne daš v nožnico,ga spustiš,tko mi je rekla sestra v LJ.

Vsem ostalim pa lep pozdrav in se pišemo.

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.10.2007 16:02:55   
sayuri
Samo Skye nas pa pošteno pušča v negotovosti user posted image . Upam, da ni kaj narobe.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.10.2007 19:00:20   
cati
Ja jaz jo tudi pogrešamuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.10.2007 19:03:07   
MARTINŠČICA
Cukica, kako si? Te še kaj boli? Jaz sem že ok, skačem okrog in postorim kaj po hiši. Le čisto malo še čutim sp. del trebuha in ko grem lulat, me še malo boli.
Hvala za info glede Utrogestana. So ti morda povedali tudi, zakaj ga jemljemo? Kar sem našla na netu, je neuporabno.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.10.2007 19:46:07   
cukica
Martinščica sem dober mal me boli v trebuhu mam trdega kot kamen drgač je pa dober,ko grem lulat me nič ne boli me pa moti ker mam tak občutek k da bi mela kamne ne jajčnike.
Ne to mi niso nič rekli vem sam da ga bomo  jedle en čas in naj bi te tablete en sluz delale verjeten kaj za otročka.Sklepam!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.10.2007 20:04:03   
dajamaja
No, pa sem uspela prebrati za nazaj.

Kikaa in Kajatina, zelo mi je žal in želim vama veliko optimizma in usehov v naslednjem krogu!

Mandarinca in Črnitulipan čestitke nove nosečke. Čuvajte sebe in svoje zakladke!

Marjetka, Mišek je že dala opis diete tko, da jst lahko samo prikimavam. Mi je pa žal, da sem ponujeno pivo zamudila. No, sej čist se ga nisem odrekla tudi v vakumskem obdobju.

Vsem šprikerkam mirno roko, trepetalkam dobre živce, čakajočim na postopek čimprejšnji start, nosečkam pa same lepe trenutke!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.10.2007 21:41:23   
Sulfinija
Punce,jaz se vam opravičujem če bom malce tečna vendar rabim info.od vseh,ki ste v LJ dali kri za spolno prenosljive bolezni,kje dobim tele napotnice jaz nimam pojma,če nama velja tista napotnica ki je v sprejemi sma jo nesla ob prvem razgovoru letos junija ali rabima novo in kje je dobima?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.10.2007 21:54:29   
upajoča
Ojla kak ste pridne,sem si morala kar dopust vzet da sem vse prebrala,he he,se pa ful dogaja. No jaz sem imela upanje da nama je ratalo po naravni poti ,saj mi je tečka user posted image kar zamujala,sem si hotela že kupiti test,no pa je prišla s polno močjo,eh no ,pa v novo upanje in nov boj.Čestitam novim user posted image ,in velik objemčekuser posted image za nas neuslišane.Ampak saj bo,-enkrat tudi za nas.O vidim da je Marjetka ratala aktivna,a si že naročena pri Rešu,jaz še nisem,ker sem čakala če se pojaviuser posted image ,in se je.No pa dost nakladanja ,verjetno že vse spite,jaz pa tu bluzim.En lep večerni-nočni pozdravček   user posted image  upajoča 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.10.2007 22:22:16   
cukica
Sulfinija napotnice za spolno prenosljive bolezni dobiš na svetovanju.So drugačne napotnice kot te,ki jih napiše zdravnik.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 299
11.10.2007 7:53:57   
darmar
Oj, a ima PROMETRIUM tudi kakšne stranske učinke na dojenčka, slabe. Meni ni nič fino, da jem kar 2 po 200g na dan. Zdi se mi da ni nobene potrebe, ampak Reš je tako rekel, do nuhalne. Ne upam si pa zmanjšat doze, da ne bo kaj narobe in si bom pol očitala.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?