Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt . So jih pa ogromno požgali, zravnali z zemljo in izbrisali iz oblićja zemlje. Škofe so zažigali, ''nelojalne'' so maltretirali, otroke in ženske, ni blo važno. Vse je laž,ane? In ti maš jajca pridigat o ''naivnosti''? Saj nisi resna Preberi si kako knjigo, kaj se je delalo z ljudmi ki niso sprejeli religijo iz Moskve, ki so ostali zvesti svoji veri in vzgoji. Pa boš presenečena nad tem, kdo je zares napumpan. Ne, ni čudno da tebe in tebi podobnim stvari ne gredo v glavo...ne se držat ene in edine zveličavne resnice. Če zmoreš, poglej še levo in desno. Je res tako težko? Ja? Kje pa v Jugi? In predvsem zakaj pa so jih požgali? Imaš dokaze, slike? Škofe so v Jugi(med 1945-1991) zažigali? Si ti malo stoletja zamenjal? Govorila sem o Jugi, ne pa o Moskvi, ker sem želela izpostaviti to, da pri nas še zdaleč ni bilo tako, kot se sedaj govori. Če bi pa rad govoril o svetovnem "kriminalu", grozotah ipd., pa mislim, da cerkev še vedno prednjači v vseh teh stoletjih. In ja, Colt, jaz imam jajca pridigat o vaši naivnosti, ker sem si prebrala celoten link, ne samo o bogastu, temveč celega, ki sem ti ga pripopala. In ko sem ga prebrala, mi je šlo na bruhanje. Očitno ga ti v tvoji slepi veri nisi. Torej sploh ne dopuščaš možnosti, da obstajajo še kakšni drugi podatki, zelo resnični podatki z dokazi... Dogmatik pač-take ima cerkev rada... In predvsem, pri takšnih stvareh sem vedno zelo resna. Ne maram dogm, ne maram zavajanja, ne maram dvojne morale, ne maram naivnih(neumnih) ljudi, predvsem pa ne maram ljudi, ki se sedaj, kljub okoriščanju prejšnejga sistema "hršijo" in poveličujejo nekaj, kar tega ni vredno.. In vem o čem govorim-sem marsikaj doživela(v tej povezavi seveda), o čemer ti misliš, da ni res. In zato sem, še enkrat, v tem primeru zelo, zelo resna. V glavnem, preberi si link in razširi malo svoja obzorja... kajti ni samo črno ali samo belo, kot sem rekla. Če boš imel jajca, seveda...