|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fižolova juha
2.10.2007 12:46:29   
Sandra*
Kako jo naredite? Imam skuhan fižol, sem ga danes zjutraj kuhala, zdj morm pa juhico narst.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fižolova juha
2.10.2007 12:57:13   
Anonimen
Poglej med recepte na RR-ju,je napisan recept.
Drugače pa,jaz sprešam fižol,čez sito,zalivam z vodo v kateri se je kuhal,nekaj celega prišparam,da ga dam nazaj v mineštro,dodam vodo po potrebi.Izberem kakšne dobre kosti za glodat(suhe svinjske)ali pa šnito pancete ali pa krajnsko klobaso.Popopram,dodam lovor in nekaj strokov česna,posolim po okusu,pokuham toliko časa,da se suho meso skuha,nato zakuham makarončke(tamajhne ali pa nalomim špagete)Čisto na koncu zabelim z prežganjem.
Na olju popražim malo čebule,ko je prepražena jo poberem iz olja in olje poprašim z moko,popražim ampak na svetlo,zlijem v mineštro,par minut pokuham in minesštra je narejena.Moji imajo radi malo bolj gosto.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fižolova juha
2.10.2007 13:33:51   
ema79
Na olju prepražiš čebulo in česen. Dodaš na koščke narezan paradižnik (al pa kr iz tube). Še malo dušiš. Zaliješ z deci vode. Nekaj fižola spasiraš z vilicami in ga daš v ponev k čebuli. Pol ga jst dodatno še spasiram s paličnim, ni pa nujno. Dodaš še preostali cel fižol in še zaliješ z vodo. Dodaš lovor, sol in poper in kuhaš še 5 min. Nato dodaš testenine in ostale začimbe (po želji). Kuhaš še toliko, da so testenine kuhane. Jst ponavadi zraven skuham kkšno klobaso ali pa reberca.

_____________________________

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fižolova juha
2.10.2007 14:27:47   
mojsoncek
Tako nekako kot neva6, s to razliko, da jaz dodam se malo zelenjave (grah, koruza, korenje... no, malo naberem iz zmrzovalnika).

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: fižolova juha
2.10.2007 19:31:56   
eya
Jaz pa obvezno dam od začimb še šetraj.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?