Tamala82 -> RE: O groza, dojila je v trgovskem centru!! (2.10.2007 22:14:17)
|
Žal moram komentirat, predvsem zato ker se vse doječe matere počutite napadene s strani posameznikov, ki imajo svoje mnenje. Zmerjate z najstnicami, nedozorelostjo in primitivizmom, a same se pravtako obnašate. Posebej z žaljenjem, ki še zdaleč ni znak odraslosti in nekega korektnega komuniciranja. Od kdaj se nekoga zmerja z besedo "najstnica"? Tudi same ste bile nekoč najstnice, pa vendar s tem žaljenje tudi sebe mečete v isti koš in pravtako vaše bodoče otroke, ki bodo tudi najstniki nekoč. Vrata v svet odraslih ni materinstvo. Potem bi vse 15-letnice bile odrasle. Kot sem že napisala, sem naletela na doječo mamo, ki je diskretno dojila, pa vendar so se ob njo dregnili predvsem (!!) starejši ljudje, takšni, ki so to že dali skozi in bi nekako morali razumeti lakoto dojenčka. Ampak ne, spotaknete se ob tistih nekaj mnenj, ki jih servirajo ženske. Nimajo vse ženske materinskega nagona, in ne morete jih obsojat, da so nesposobne in neodrasle, ker pač ne "diggajo" dojenja. Nekatere so seznanjene z dojenjem tudi če niso nikoli dojile. Saj ni potrebno sam dojiti, da veš kako vsa stvar deluje. Saj bi dala kakšen primer zraven, pa se boste itak spotaknile ob to in bo spet cel halo tukaj. Cel kup komentarjev na blogu je pod anonimno. Še toliko niste, da bi se podpisale in povedale kdo ste, ko tako veselo pljuvate in žalite, da avtorji tistih komentarjev na pol nagi hodimo po svetu. Naj povem, da sama ne nosim tangic, ne razkazujem dekolteja, predvsem pa sem daleč od tega, da sem neodrasla najstnica, ki pojma nima kaj pomeni dojenje in zakaj pravzaprav imamo ženske dojke. In vse to sem dobila samo zato ker sem napisala da je seks pravtako nekaj naravnega pa še ne pomeni da lahko to počnemo v javnosti. Poudarek je bil na naravno in ne isto. In sem že označena za frajlo z IQ sobne temperature. Večni problem komuniciranja v zadnjem času je površno branje in interpretiranje objave po svoje. Kakor se kdo najde v objavi/komentarju. Bistvo odraslega komuniciranja je predvsem v primerni izbiri besed in čim manj žaljenja. Pomislite, kako bi se ve počutile, če bi zaradi vašega menja bile poslane na grmado. Predvsem pa pomislite, kako bi vaš otrok odreagiral, če bi vam podal neko mnenje, ki vam ne bi ustrezalo. Ali bi tudi tako burno odreagirale in ga preimenovale v vse drugo prej kot pa kot mu je ime?
|
|
|
|