birdy -> RE: O groza, dojila je v trgovskem centru!! (4.10.2007 12:42:29)
|
tudi jaz pravim brez komentarja... Sem bila pa zadnjič priča zelo zanimivemu dogodku. Bili smo na pizzi in pri sosednji mizi se zbudi (joka)otročiček (9 mesecev). Mamica, ga vzame v naročje, da v sling, malega ni bilo več slišati. Čez par trenutkov se pri mizi pojavi gospa in reče (kriči)mamici, da je prav nespodobna in nagravžna, da jo njeno dejanje moti in naj gre dojit na WC. Šele po tej pripombi in če si zelo dobro pogledal, si videl, da doji (ženska je verjetno prav bulila, da je videla). Mamica jo le pogleda, istočasno še prepreči možu, da bi ji odgovoril in da otročička v voziček. Gospa se vidno zadovoljna vsede, čez čas dobi pizzo in začne jesti. Mamica vstane, gre do nje in ji (zelo vljudno) reče, da jo moti, ker tukaj je in jo prosi, če ge lahko jest na WC. Verjeli ali ne, večina gostov ji je pričela ploskati. to pa je bila reakcija-zelo dobro premišljena Bravo! Je čisto prav naredila. Jaz pa nimam čist nič proti dojenju v javnosti. Sem pa sama preveč sramežljiva za kaj takega. Pa veste kako mi je bilo hudo, ko se je mala sredi tanovega Tuš centra začela jokat ker je bila lačna. In sem mogla pridet iz Ljubljane do Domžal? In zakaj? Ker sem preveč sramežljiva in, to je pa narobe v teh trgovskih centrih, ker ni bilo dojilnice ali previjalnice. Veste kaj, na w.c. v tisto smrdečijo pa res ne bom hodila. Pa da ne boste rekla, kaj nisem prej nahranila otroka... Sem jo, samo na žalost imava velike probleme z dojenje, je včasih na tri ure, včasih pa tudi na pol ure. Pa naj bi bila zarad tega že dva meseca skoz doma al kaj? Preziram vas, tiste, ki pravite naj se doječa mati umakne na w.c. Dojenje je popolnoma naravna stvar in če koga kaj moti naj se res obrne stran. Zakaj pa rabi bult? Sem prebrala sicer samo to stran ampak zagovornice ste vse zelo lepe poste pisale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|