massylou -> RE: O groza, dojila je v trgovskem centru!! (1.1.2008 22:55:18)
|
Dekleta, ki so se na omenjenem blogu zgražala nad dojenjem, bodo nekoč tudi same mamice. Ni ok, da so tako blatile osnovno potrebo po prehranjevanju, (zlasti dojenček ne more čakati na papico), vendar si bodo premislile. Kolikokrat sem si že jaz v življenju. Samo čas rabijo, da dojamejo, kako narava deluje in da jih nehajo metati najstniški hormoni. Komur paše dojiti sredi trgovine, naj to pač počne. Sama, če je nuja, dojim tudi zunaj na klopci, v restavraciji pa mi je nerodno in grem v avto. Pač, vsak po svoje. Občudujem mamice, ki jim je zadovoljstvo malčka pomembnejše od mnenja drugih. Nekateri, ki imajo odprtega duha, dojenje v javnosti razumejo in jih ne moti, drugi trmasto vztrajajo pri svojih starinskih načelih. SHIT HAPPENS. Vem pa, da si kljub zgražanju omenjena dekleta ne zaslužijo toliko graje. Iz njihovih ust govorijo hormoni pubertete, morda celo kakšna modna muha, ki je sama ne poznam. Ne zavedajo se še ustroja materinstva. Bodo pa nekoč, ko bo prišel njihov čas in se bodo zresnile, tudi same morda dojile na sprehodu... In tudi nad njimi se bo kdo zgražal. Ali pa jih podpiral. Ah, ja. 100 ljudi 100 čudi (200 ziza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).
|
|
|
|