|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
11.11.2007 20:05:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se* - hvala. Pa ne jokat. 

user posted image  Ok, ne bom. Ma če me ta PMS ta mesec tak zdeluje. Prejšnjič sem se peljala v službo pa so na Cityu imeli voščila za RD, pa sem se tak vživela, da so mi kar solzice tekle.. Jao, in mene res ne ganejo take smizifizi stvarce ...

Luna -  če imaš spomin zlate ribice potem tak zgledaš? user posted image  Mislim, omenila si, da si rdečelaska, ampak moja predstava je bila čist drugačna ... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.11.2007 20:12:02   
sonček33
Luna ribice smo fajn...zlate al pa neuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.11.2007 20:15:26   
LuNa73
Nekaterim pa uspe takoj, mnogim se celo "ponesreči". Res ne vem zakaj je tako.
IZVIRNO SPOROČILO: shelly

Na tole pa morem odgovorit (ne tebi ampak nasplošno)... lej, ja se jim "ponesreči", ampak povejo pa ne kolikokrat do te "ponesričitve" tud niso pazl in jim na nihovo veselje se ni ponesrečl. Itak pa, če odrasli ljudje hopcupajo brez zaščite je velika verjetnost da se jim slej ko prej ponesreči, razen, če ni s katerim od partnerjev nekej narobe.

Moj starejši brat je skupaj s punco že 18 let in nista imela nikoli zaščite... pa so se pojavl v njemu dvomi (ravno tako njej), da pa bi se jima v teh letih sigurno lahko kdaj "ponesrečilo"...o.k... z njenimi rodili gre nekaj narobe in zato se jima ni zgodilo.

Mlajšemu pa sta se kr oba otrokeca "ponesrečla".... pa pr prvem sem bila tiho..pr drugem pa sem ga vprašala, da če sam dvakrat ni pazu... sicer me je butast gledu najprej, pol pa je reku da ne, da večkrat ni pazu... torej?user posted image  Jah, za takrat ko se ni "prijelo" pač so kao pazl al kako?

Ne jemlji tega kot kakršenkoli napad na tebe, ker se to tebe osebno ne zadeva. Samo hotela sem ti obrazložiti še drugo plat te "ponesričitve"user posted image  O.k, sej pr nekaterih se to res zgodi v prvo, ampak pri mnogih pa ta sistem ne delujeuser posted image ! Tak, da se kr potolaži, da temu ni tako. In ko ti bo drugič kdo to rekel, ga pač vprašaj, da če sam enkrat niso pazluser posted image .

Tak da draga dama... ne sekiraj se za druge in ne jemlji si tega k srcu. Vama pa tudi vrjamem, da bo slej ko prej ratalo postati starša. Sam včasih je pač pri nekaterih stvareh potrebno potrpljenje user posted image  in malo več časa da se uresničijo! user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S: Jah za moške pa je to sploh problem, saj imajo v sebi nagon oplojevanja...  nihče pa jih ne pouči, da lahko gre kaj narobe, tako pri njih kot pri ženskah in da je za to krivo več različnih dejavnikov!user posted image  Da ne bo toliko poklapan mu daj za prebrati kakšno literaturo kjer piše da kako majhna je verjetnost da rata takoj!user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.11.2007 20:18:33   
trinity22
sonček33 super, da so stvari stekle s tako hitrostjo, reeeesss sem vesela zate, zdaj pa upam zate, da nam čimprej sporočiš veselo novičko.

Se* tudi zate sem vesela, da se nekaj premika, boš vidla da bo, tudi ti boš imela kmalu svojo pikico.

bumbum tudi zate držim pesti, da se stvari čimprej premaknejo v pravo smer.

LuNa73 kako si pa ti, ni te kaj dosti videt te dni .....user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.11.2007 20:19:39   
tincy82
Oj, punce dejte mi neki povedat. Tečke naj nebi dobila 10. , pa jo do danes še ni - glede na to, da mam ponavad kar redne.
No v soboto, 10. ni blo ne duha ne sluha o user posted image , danes popoldan pa sem opazla malo roza izcedka, in sem mislila da to pomeni začetek, vendar je tisti izcedel izginil. Zanima me a je možno da bi bla vgnezditvena krvavitev? Men se zdi mal pozno za to. Al je to sam znak za začetek user posted image ?

Za vse ostale borke za držim pestke. user posted image user posted image user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.11.2007 20:27:48   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Samo ne nosečnike ampak ampak take ta prave...

a nosečniški testi pa so nepravi al kak? user posted image Ti šele sedaj to poveš... veš kolk gnarja so punce že zmetale vstran? user posted image user posted image user posted image

Lunca - user posted image  Ma jaz sem itaq vsaj enkrat na mesec v MB-ju, ga imam kar v krvi že od študentskih let user posted image  In če mi ni dolgo, potem ga full pogrešam...

Hejjjjjjjjjj, zakaj pa ne poveš?????user posted image user posted image user posted image user posted image  Jah, očitno te tvoj premal po nagi riti user posted image user posted image user posted image user posted image ! Vidim, da je potreba še po moji roki...ampak po oblečeni!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bumbum
Lunči, 19.11. imava posvet pri zdravnici. Bomo videli kaj nas čaka.user posted image

A ne bi ti raj prišla k men na kaki posvet? user posted image  Veš če ne probaš ne veš... mogoč pa mam jst kako tako čudežno moč, pa ti mogoč lohk pomagam... al pa tud neuser posted image user posted image !

Luna -  če imaš spomin zlate ribice potem tak zgledaš? user posted image  Mislim, omenila si, da si rdečelaska, ampak moja predstava je bila čist drugačna ... user posted image

Hja, sej če ornk pogledaš, vidiš da se mal rdečkast sveti tamle po vrh svojega lepega piskerčka!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Luna ribice smo fajn...zlate al pa neuser posted image

Če odštejem preobčutljivost ste fenomenalne, tak pa ste sam superiozneuser posted image user posted image

uh zdej pa sem se namatrala da sem tale post spravla skupi....user posted image  Ampak morem mal šparat s številom postov, ker drgač bom še misla da sem čveka, glede na število objavuser posted image user posted image user posted image !

Pa tristo kosmatih (ne vem ka že).... a toti sosedi ne znajo druzga vrtet ko to tanovo od kreslina? O.k, čez teden poslušam ta komad sam zvečer... ampak to je pa že zdej druga nedelja ko jo vrtijo celiiiiiiiiii ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii dannnnnnnnnnnuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.11.2007 20:29:34   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

LuNa73 kako si pa ti, ni te kaj dosti videt te dni .....user posted image

Sem crkovala in imela slab vpliv na ljudi, pa tudi na sebe in sem se raje mal oz. bolj fejst potuhnalauser posted image ! V dobro vseh!user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.11.2007 20:35:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Nekaterim pa uspe takoj, mnogim se celo "ponesreči". Res ne vem zakaj je tako.
IZVIRNO SPOROČILO: shelly

Meni je bilo pred časom tako hudo, ko sta nama vd svakinja in njen fant sporočila ''veselo novico'' in sicer v smislu, jah noseča sem (bila je že v 15 tednu, ampak bolj okrogle oblike je, pa ji ni bilo vidno) pač se nama je ''posralo'' (jah s temi besedami povedano) in splav pač ne pride v poštev in ga boma obdržala...
Posralo???? V zvezi sta 10 let, stara 27 in 30 let, pa se jima poserje???? Mislim user posted image  To, če najstniki povedo še nekako ''razumem'', ampak... Saj, škoda besed - ampk to je moja občutljiva tema in mi gredo kar lasje po konci, tak da LUNA (zopet) se strinjam s tabo.

shelly  - to jim je le izgovor za neodgovornost ali jih je pa sram priznati, da so si želeli in načrtovali otročka, ... Mi je pa kar pasalo brati tvoj post, ker tudi take misli se dostikrat pretakajo po mojih možganih ... In je fajn, ko ugotoviš, da nisi sam s podobnimi mislimi. Drži se!

trinity - Hvala. Saj bomo VSE kmalu mamice! ČIIIIIST VSE!

tincy82 - Upam s tabo! Za vgnezditveno se sicer zdi malo pozno, ampak nekaj deklet je že omenilo, da ko so bil enosečke so imele v času M roza izcedek in nobene M ter so bile srečke.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.11.2007 20:43:13   
bumbum
Lunči, z veseljem pridem na posvet....sicer pa še kar čakam, da vržeš tiste karte, noooooo.......a bo kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.11.2007 20:45:26   
Serendipity

Samo ne nosečnike ampak ampak take ta prave...

a nosečniški testi pa so nepravi al kak? user posted image Ti šele sedaj to poveš... veš kolk gnarja so punce že zmetale vstran? user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha - sem mislila ta doolgeeee, za preverjanje snovi. In ne enominutnih user posted image , ki prinašajo vesele novice. Ej, jaz sem pa v petek dobila pri moji G cel pok nosečniških testov, nek Expect (4 škatle) in to jaz, ki še do zdaj nobenega nisem naredila... me je kar mamilo ampak ... raje sem realna. user posted image

No, ko bom nasldennjič šla v MB, ti sporočim in coffee pade, ok? user posted image  Ok, dovolj bo z mojo rito, me bo še bolela in ne bom mogla sedeti.

bumbum - user posted image  To bo pa kmalu! Ti držim pesti!

ps: luna, kaj šparaš s posti, itaq si čveka, kar sprijazni se z dejstvom user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.11.2007 20:54:39   
LuNa73

Lunči, z veseljem pridem na posvet....sicer pa še kar čakam, da vržeš tiste karte, noooooo.......a bo kaj?user posted image

a veš da gre to v živo boljše... sej pa poskušam.. RES! pol pa mislim na bumbum in si jo nekak predstavlam... pa mi ne gre.. pa pridejo ven nelogične stvari, ki se sploh povezat ne dajo user posted image  Pol pa je to za mene utrujajoče user posted image user posted image ! Pol je to isto kot da bi klicala na 090.... s to razliko, da pr men je zastonj tam pa plačaš ko bimbo!user posted image
Jah, boma mogli najdit eno pametno rešitev!!!!user posted image

Se*ne pa nisem čveka, tak da veš!user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.11.2007 20:57:22   
LuNa73
mater, pa mam res spomin ko ribca danes... kolk ga majo? 10s ? user posted image  sej pol pa ni čudn da me mate za čveko... za pozabljivko me mejte!!!user posted image  
No pa da ne bom spet pozabla...
Se* kolk pa je to testov, štir škatle?user posted image  Ker če jih je dosti, pol si lahk mal dobrodelna in jih podartiš meni, ki jih tud ne delam! Pa jih bom mogoč začela...user posted image
ej, ka tvoj darling je v soboto delal?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.11.2007 20:59:44   
zorica

Punce res vam hvala za vzpodbudo in to da ste z mano.Res mi je danes ful težko, ampak se poskušam spet (kot že tolikokrat do sedaj )pobrati.Bo že !
Sem razmišljala o tem, kaj mi je rekel dr.Vlaisavljevič na razgovoru.Da bomo poskušali z IUI, ker so druge stvari preagresivne zameuser posted image in da če ne bo šlo, gremo kar na umetno.
Mar naj bi to pomenilo, da me niti ne mislijo pregledati, pač pa kar po tretjem neuspelem IUI na umetno ?Ali naj v tem primeru vstrajam da mi pregledajo prehodnost ?In kako hitro potem to gre z umetno, mislim cel postopek ?

Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.11.2007 21:00:49   
Serendipity
Se* kolk pa je to testov, štir škatle?user posted image  Ker če jih je dosti, pol si lahk mal dobrodelna in jih podartiš meni, ki jih tud ne delam! Pa jih bom mogoč začela...user posted image

Zmenjeno. Dobiš. user posted image  Si delive pol-pol, ok? Sicer sta v vsakiškatli po 2, tak da ...

Ma mislim, da imajo 3 sekunde spomina. To je fajn, jim vsaj dolgčas ni....

Jap, delal delal. Bi moral še danes, pa je dežek bil!!! Yes!!!! Si bila v naših krajih?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.11.2007 21:02:36   
Serendipity
Se*ne pa nisem čveka, tak da veš!user posted image

Ja in jaz verjamen v pravljice ... user posted image

SIIIIIIIIIIIIIIIIII! user posted image  Pa to, tavelka čveka!

zorica - tile G so pa včasih res skrivnostni, čudni lahko rečemo... Le kaj se mu sploh plete po glavi? Upam, da se bo čimprej vse uredilo, tako kot mora biti. Do takrat pa BODI MOČNA!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.11.2007 21:03:58   
bumbum
Zorica, v MB moraš na umetno čakat pribl. 8 do 10 mesecev. Ne vem pa,če lahko greš brez, da veš, če je s tvojimi jajcevodi vse ok, na umetno. Vem, da ti je hudo ampak moraš najt spet nekaj kar te bo spravilo po konci. Moraš se borit! Me smo s tabo! Drži se!
Lunči, kdaj bo srečanje v MB?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.11.2007 21:04:32   
LuNa73

Zmenjeno. Dobiš. user posted image  Si delive pol-pol, ok? Sicer sta v vsakiškatli po 2, tak da ...

Ma mislim, da imajo 3 sekunde spomina. To je fajn, jim vsaj dolgčas ni....

Jap, delal delal. Bi moral še danes, pa je dežek bil!!! Yes!!!! Si bila v naših krajih?

Nisem...je bila pa direktor! Jst pa sem bla tud delavna v laboratoriju....user posted image   In ker vem da so imeli spet posvet, sem predvidevala, da je delal!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.11.2007 21:05:32   
METULJ1
Hoj,

Sem nova na forumu.
Vaše pogovore, nasvete in izkušnje pa spremljam že nekaj časa.
Zdaj sem se odločila, da se vam pridružim.

tincy82 - ti morm povedat, da se je men ta mesec zgodil enako.
1.11. je nisem pričakovala. No popoldne sem imela ravnotako
roza izcedek, ki je nato prenehal. Naslednji dan pa se je ulilauser posted image .
Tko da mislim, da je to znak, da pride user posted image .

Za vgnezditveno je namreč prepozno (bila naj bi od 8-12 dan po
zanositvi). Je pa res, da je to odvisno od tvojega ciklusa.

Najbolje bo, da počakaš še kakšen dan, pa bo vse jasno.

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.11.2007 21:06:11   
LuNa73

Lunči, kdaj bo srečanje v MB?

bumbum - zarad mene lahk zdejle takoj user posted image ! Jah zdej pa resno... ja ne vem... če nas bo več, pol jst teb ne bom mogla čarat user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.11.2007 21:06:25   
Serendipity

Nisem...je bila pa direktor! Jst pa sem bla tud delavna v laboratoriju....user posted image   In ker vem da so imeli spet posvet, sem predvidevala, da je delal!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  je rekel, da je moral tolko vzorcev nakopat, kot da bi cel tovornjak nakladal ... Ma jih oz vas kar oreng mučijo s tem ...

metulj1 - dobrodošla med nami!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.11.2007 21:07:20 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.11.2007 21:13:35   
bumbum
A morava bit sami, da mi lahko čaraš? Sicer pa je meni sodelavka, ki šloga iz kart napovedala nekaj lepega....mogoče je boljše, da mi več nihče ne gleda v karte, da ne zagleda spet kaj slabega.user posted image Čao, babe! Jaz grem v postlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.11.2007 21:24:50   
ledenka
alo cveke  user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.11.2007 21:26:26   
zorica

Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup.
8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca.

Mar mi res ni sojena user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.11.2007 21:26:40   
LuNa73
bumbum kak češ..odločitev je tvoja! Jst pa načaram sam leep stvari, tak da veš... ampak kaki čvek pa bi lohk vseen padu... pa da jst vidim tvojo Luno in če je tud tak fajn ko sem jaz! Drgač pa... lepe sanje!user posted image

Argojuhica, kako si? Si kaj boljše volje?user posted image

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.11.2007 21:29:16   
ledenka
sylvia, tebe bodo najbrz vzeli hitreje v postopek, po moje ti zato ne preverjajo prehodnosti jajcevodov, da te cim bolj prisparajo user posted image

lahko noc, bumbum user posted image

luuuuunciiiiii user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?