Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:05:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se* - hvala. Pa ne jokat. Ok, ne bom. Ma če me ta PMS ta mesec tak zdeluje. Prejšnjič sem se peljala v službo pa so na Cityu imeli voščila za RD, pa sem se tak vživela, da so mi kar solzice tekle.. Jao, in mene res ne ganejo take smizifizi stvarce ... Luna - če imaš spomin zlate ribice potem tak zgledaš? Mislim, omenila si, da si rdečelaska, ampak moja predstava je bila čist drugačna ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:12:02
|
|
|
|
sonček33
|
Luna ribice smo fajn...zlate al pa ne
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:15:26
|
|
|
|
LuNa73
|
Nekaterim pa uspe takoj, mnogim se celo "ponesreči". Res ne vem zakaj je tako. IZVIRNO SPOROČILO: shelly Na tole pa morem odgovorit (ne tebi ampak nasplošno)... lej, ja se jim "ponesreči", ampak povejo pa ne kolikokrat do te "ponesričitve" tud niso pazl in jim na nihovo veselje se ni ponesrečl. Itak pa, če odrasli ljudje hopcupajo brez zaščite je velika verjetnost da se jim slej ko prej ponesreči, razen, če ni s katerim od partnerjev nekej narobe. Moj starejši brat je skupaj s punco že 18 let in nista imela nikoli zaščite... pa so se pojavl v njemu dvomi (ravno tako njej), da pa bi se jima v teh letih sigurno lahko kdaj "ponesrečilo"...o.k... z njenimi rodili gre nekaj narobe in zato se jima ni zgodilo. Mlajšemu pa sta se kr oba otrokeca "ponesrečla".... pa pr prvem sem bila tiho..pr drugem pa sem ga vprašala, da če sam dvakrat ni pazu... sicer me je butast gledu najprej, pol pa je reku da ne, da večkrat ni pazu... torej? Jah, za takrat ko se ni "prijelo" pač so kao pazl al kako? Ne jemlji tega kot kakršenkoli napad na tebe, ker se to tebe osebno ne zadeva. Samo hotela sem ti obrazložiti še drugo plat te "ponesričitve" O.k, sej pr nekaterih se to res zgodi v prvo, ampak pri mnogih pa ta sistem ne deluje ! Tak, da se kr potolaži, da temu ni tako. In ko ti bo drugič kdo to rekel, ga pač vprašaj, da če sam enkrat niso pazl . Tak da draga dama... ne sekiraj se za druge in ne jemlji si tega k srcu. Vama pa tudi vrjamem, da bo slej ko prej ratalo postati starša. Sam včasih je pač pri nekaterih stvareh potrebno potrpljenje in malo več časa da se uresničijo! P.S: Jah za moške pa je to sploh problem, saj imajo v sebi nagon oplojevanja... nihče pa jih ne pouči, da lahko gre kaj narobe, tako pri njih kot pri ženskah in da je za to krivo več različnih dejavnikov! Da ne bo toliko poklapan mu daj za prebrati kakšno literaturo kjer piše da kako majhna je verjetnost da rata takoj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:18:33
|
|
|
|
trinity22
|
sonček33 super, da so stvari stekle s tako hitrostjo, reeeesss sem vesela zate, zdaj pa upam zate, da nam čimprej sporočiš veselo novičko. Se* tudi zate sem vesela, da se nekaj premika, boš vidla da bo, tudi ti boš imela kmalu svojo pikico. bumbum tudi zate držim pesti, da se stvari čimprej premaknejo v pravo smer. LuNa73 kako si pa ti, ni te kaj dosti videt te dni .....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:19:39
|
|
|
|
tincy82
|
Oj, punce dejte mi neki povedat. Tečke naj nebi dobila 10. , pa jo do danes še ni - glede na to, da mam ponavad kar redne. No v soboto, 10. ni blo ne duha ne sluha o , danes popoldan pa sem opazla malo roza izcedka, in sem mislila da to pomeni začetek, vendar je tisti izcedel izginil. Zanima me a je možno da bi bla vgnezditvena krvavitev? Men se zdi mal pozno za to. Al je to sam znak za začetek ? Za vse ostale borke za držim pestke.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:27:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Samo ne nosečnike ampak ampak take ta prave... a nosečniški testi pa so nepravi al kak? Ti šele sedaj to poveš... veš kolk gnarja so punce že zmetale vstran? Lunca - Ma jaz sem itaq vsaj enkrat na mesec v MB-ju, ga imam kar v krvi že od študentskih let In če mi ni dolgo, potem ga full pogrešam... Hejjjjjjjjjj, zakaj pa ne poveš????? Jah, očitno te tvoj premal po nagi riti ! Vidim, da je potreba še po moji roki...ampak po oblečeni! IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Lunči, 19.11. imava posvet pri zdravnici. Bomo videli kaj nas čaka. A ne bi ti raj prišla k men na kaki posvet? Veš če ne probaš ne veš... mogoč pa mam jst kako tako čudežno moč, pa ti mogoč lohk pomagam... al pa tud ne ! IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Luna - če imaš spomin zlate ribice potem tak zgledaš? Mislim, omenila si, da si rdečelaska, ampak moja predstava je bila čist drugačna ... Hja, sej če ornk pogledaš, vidiš da se mal rdečkast sveti tamle po vrh svojega lepega piskerčka! IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Luna ribice smo fajn...zlate al pa ne Če odštejem preobčutljivost ste fenomenalne, tak pa ste sam superiozne uh zdej pa sem se namatrala da sem tale post spravla skupi.... Ampak morem mal šparat s številom postov, ker drgač bom še misla da sem čveka, glede na število objav ! Pa tristo kosmatih (ne vem ka že).... a toti sosedi ne znajo druzga vrtet ko to tanovo od kreslina? O.k, čez teden poslušam ta komad sam zvečer... ampak to je pa že zdej druga nedelja ko jo vrtijo celiiiiiiiiii ljubiiiiiiiiiiiiiiiiii dannnnnnnnnnn
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:35:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Nekaterim pa uspe takoj, mnogim se celo "ponesreči". Res ne vem zakaj je tako. IZVIRNO SPOROČILO: shelly Meni je bilo pred časom tako hudo, ko sta nama vd svakinja in njen fant sporočila ''veselo novico'' in sicer v smislu, jah noseča sem (bila je že v 15 tednu, ampak bolj okrogle oblike je, pa ji ni bilo vidno) pač se nama je ''posralo'' (jah s temi besedami povedano) in splav pač ne pride v poštev in ga boma obdržala... Posralo???? V zvezi sta 10 let, stara 27 in 30 let, pa se jima poserje???? Mislim To, če najstniki povedo še nekako ''razumem'', ampak... Saj, škoda besed - ampk to je moja občutljiva tema in mi gredo kar lasje po konci, tak da LUNA (zopet) se strinjam s tabo. shelly - to jim je le izgovor za neodgovornost ali jih je pa sram priznati, da so si želeli in načrtovali otročka, ... Mi je pa kar pasalo brati tvoj post, ker tudi take misli se dostikrat pretakajo po mojih možganih ... In je fajn, ko ugotoviš, da nisi sam s podobnimi mislimi. Drži se! trinity - Hvala. Saj bomo VSE kmalu mamice! ČIIIIIST VSE! tincy82 - Upam s tabo! Za vgnezditveno se sicer zdi malo pozno, ampak nekaj deklet je že omenilo, da ko so bil enosečke so imele v času M roza izcedek in nobene M ter so bile srečke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:43:13
|
|
|
|
bumbum
|
Lunči, z veseljem pridem na posvet....sicer pa še kar čakam, da vržeš tiste karte, noooooo.......a bo kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:45:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Samo ne nosečnike ampak ampak take ta prave... a nosečniški testi pa so nepravi al kak? Ti šele sedaj to poveš... veš kolk gnarja so punce že zmetale vstran? Ha ha ha - sem mislila ta doolgeeee, za preverjanje snovi. In ne enominutnih , ki prinašajo vesele novice. Ej, jaz sem pa v petek dobila pri moji G cel pok nosečniških testov, nek Expect (4 škatle) in to jaz, ki še do zdaj nobenega nisem naredila... me je kar mamilo ampak ... raje sem realna. No, ko bom nasldennjič šla v MB, ti sporočim in coffee pade, ok? Ok, dovolj bo z mojo rito, me bo še bolela in ne bom mogla sedeti. bumbum - To bo pa kmalu! Ti držim pesti! ps: luna, kaj šparaš s posti, itaq si čveka, kar sprijazni se z dejstvom
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:54:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Lunči, z veseljem pridem na posvet....sicer pa še kar čakam, da vržeš tiste karte, noooooo.......a bo kaj? a veš da gre to v živo boljše... sej pa poskušam.. RES! pol pa mislim na bumbum in si jo nekak predstavlam... pa mi ne gre.. pa pridejo ven nelogične stvari, ki se sploh povezat ne dajo Pol pa je to za mene utrujajoče ! Pol je to isto kot da bi klicala na 090.... s to razliko, da pr men je zastonj tam pa plačaš ko bimbo! Jah, boma mogli najdit eno pametno rešitev!!!! Se*ne pa nisem čveka, tak da veš!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:57:22
|
|
|
|
LuNa73
|
mater, pa mam res spomin ko ribca danes... kolk ga majo? 10s ? sej pol pa ni čudn da me mate za čveko... za pozabljivko me mejte!!! No pa da ne bom spet pozabla... Se* kolk pa je to testov, štir škatle? Ker če jih je dosti, pol si lahk mal dobrodelna in jih podartiš meni, ki jih tud ne delam! Pa jih bom mogoč začela... ej, ka tvoj darling je v soboto delal?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 20:59:44
|
|
|
|
zorica
|
Punce res vam hvala za vzpodbudo in to da ste z mano.Res mi je danes ful težko, ampak se poskušam spet (kot že tolikokrat do sedaj )pobrati.Bo že ! Sem razmišljala o tem, kaj mi je rekel dr.Vlaisavljevič na razgovoru.Da bomo poskušali z IUI, ker so druge stvari preagresivne zame in da če ne bo šlo, gremo kar na umetno. Mar naj bi to pomenilo, da me niti ne mislijo pregledati, pač pa kar po tretjem neuspelem IUI na umetno ?Ali naj v tem primeru vstrajam da mi pregledajo prehodnost ?In kako hitro potem to gre z umetno, mislim cel postopek ?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:00:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* kolk pa je to testov, štir škatle? Ker če jih je dosti, pol si lahk mal dobrodelna in jih podartiš meni, ki jih tud ne delam! Pa jih bom mogoč začela... ej, ka tvoj darling je v soboto delal? Zmenjeno. Dobiš. Si delive pol-pol, ok? Sicer sta v vsakiškatli po 2, tak da ... Ma mislim, da imajo 3 sekunde spomina. To je fajn, jim vsaj dolgčas ni.... Jap, delal delal. Bi moral še danes, pa je dežek bil!!! Yes!!!! Si bila v naših krajih?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:02:36
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se*ne pa nisem čveka, tak da veš! Ja in jaz verjamen v pravljice ... SIIIIIIIIIIIIIIIIII! Pa to, tavelka čveka! zorica - tile G so pa včasih res skrivnostni, čudni lahko rečemo... Le kaj se mu sploh plete po glavi? Upam, da se bo čimprej vse uredilo, tako kot mora biti. Do takrat pa BODI MOČNA!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:03:58
|
|
|
|
bumbum
|
Zorica, v MB moraš na umetno čakat pribl. 8 do 10 mesecev. Ne vem pa,če lahko greš brez, da veš, če je s tvojimi jajcevodi vse ok, na umetno. Vem, da ti je hudo ampak moraš najt spet nekaj kar te bo spravilo po konci. Moraš se borit! Me smo s tabo! Drži se! Lunči, kdaj bo srečanje v MB?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:04:32
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Se* kolk pa je to testov, štir škatle? Ker če jih je dosti, pol si lahk mal dobrodelna in jih podartiš meni, ki jih tud ne delam! Pa jih bom mogoč začela... ej, ka tvoj darling je v soboto delal? Zmenjeno. Dobiš. Si delive pol-pol, ok? Sicer sta v vsakiškatli po 2, tak da ... Ma mislim, da imajo 3 sekunde spomina. To je fajn, jim vsaj dolgčas ni.... Jap, delal delal. Bi moral še danes, pa je dežek bil!!! Yes!!!! Si bila v naših krajih? Nisem...je bila pa direktor! Jst pa sem bla tud delavna v laboratoriju.... In ker vem da so imeli spet posvet, sem predvidevala, da je delal!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:05:32
|
|
|
|
METULJ1
|
Hoj, Sem nova na forumu. Vaše pogovore, nasvete in izkušnje pa spremljam že nekaj časa. Zdaj sem se odločila, da se vam pridružim. tincy82 - ti morm povedat, da se je men ta mesec zgodil enako. 1.11. je nisem pričakovala. No popoldne sem imela ravnotako roza izcedek, ki je nato prenehal. Naslednji dan pa se je ulila . Tko da mislim, da je to znak, da pride . Za vgnezditveno je namreč prepozno (bila naj bi od 8-12 dan po zanositvi). Je pa res, da je to odvisno od tvojega ciklusa. Najbolje bo, da počakaš še kakšen dan, pa bo vse jasno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:06:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum Lunči, kdaj bo srečanje v MB? bumbum - zarad mene lahk zdejle takoj ! Jah zdej pa resno... ja ne vem... če nas bo več, pol jst teb ne bom mogla čarat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:06:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jap, delal delal. Bi moral še danes, pa je dežek bil!!! Yes!!!! Si bila v naših krajih? Nisem...je bila pa direktor! Jst pa sem bla tud delavna v laboratoriju.... In ker vem da so imeli spet posvet, sem predvidevala, da je delal! je rekel, da je moral tolko vzorcev nakopat, kot da bi cel tovornjak nakladal ... Ma jih oz vas kar oreng mučijo s tem ... metulj1 - dobrodošla med nami!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.11.2007 21:07:20 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:13:35
|
|
|
|
bumbum
|
A morava bit sami, da mi lahko čaraš? Sicer pa je meni sodelavka, ki šloga iz kart napovedala nekaj lepega....mogoče je boljše, da mi več nihče ne gleda v karte, da ne zagleda spet kaj slabega. Čao, babe! Jaz grem v postlo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:24:50
|
|
|
|
ledenka
|
alo cveke
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:26:26
|
|
|
|
zorica
|
Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup. 8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca. Mar mi res ni sojena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:26:40
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum kak češ..odločitev je tvoja! Jst pa načaram sam leep stvari, tak da veš... ampak kaki čvek pa bi lohk vseen padu... pa da jst vidim tvojo Luno in če je tud tak fajn ko sem jaz! Drgač pa... lepe sanje! Argojuhica, kako si? Si kaj boljše volje?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:29:16
|
|
|
|
ledenka
|
sylvia, tebe bodo najbrz vzeli hitreje v postopek, po moje ti zato ne preverjajo prehodnosti jajcevodov, da te cim bolj prisparajo lahko noc, bumbum luuuuunciiiiii
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?