Serendipity
|
Ojla punce! zorica - Vem, kako se počutiš, vem kako boli, ko se nam prikaže ta . In, če te spremlja še MS, je agonija ob neuspehu še toliko večje in želja po uspeho bolj skeleča. Izjoči se. Izkriči bolečino. Ob tebi smo - bodrimo te s toplimi besedami in objemi. Nisi sama! Je pa res čudno, da niso preverili prehodnost jajcevodov . Erin - Kako lepo, da si me pogrešala ... Saj sem jaz tebe tudi no - vas tudi! Vse! Za vse, ki jih je presenetila - topel objem. Držte se punce in vztrajajte! Za vse nove srečke - Yasminka, lindy, suzugov, CIPRESA - iskrene čestitke, pazite na svoje pikice in ne pozabite nas - rabimo navijačice! Luna, sonček, trinity, silvya in vseee ostale - kako ste? Kako napreduje vaša borba? Hm, no jaz sem pa imela v petek pregled pri G - sem dobila napotnico in takoj ko dobim M (to bo nekje v teh dneh - no danes bi se sicer mogla prikazati, pa se malo igra mačke in miši z mano ... ) pa pokličem MB in akciiijaaaaa! Sicer me je malo strah - saj veste strah pred neznanim, strah vseh teh pregledov, preiskav in postopkov, ampak želja po naši mali pikici je tak velka, da hitro zmelje ta strah v prah... Uh, kmalu bom tudi jaz med srečkami!!!!! (no, kmalu ... tam čez kakega pol leta upam, da bom v postopku, če ne pa do konca drugega leta - ampak BOM!) Eto pa še malo popoldanske kavice in nekaj sladkega, da se posladkamo .... ps: ta zadnja sladica je po želji, da ne boste rekla, da vas silim
|