|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
11.11.2007 21:29:53   
LuNa73
zorica, glavo pokonci! Poglej glede na tvoje zdravstveno stanje, bodo sigurno pospešili vse skupaj! Ker je urgentno in imajo za take primere kot si ti, vedno kaksno luknjo v terminih! Tak, da ne zdaj obupat, ampak hitro v akcijo! Itak pa, jim še malo zatežiš in... sigurno ti ugodijo!!!! Vso srečo!

ajsika....kake čveke? ah, ja, sej smo res... ti pa si izgubljenauser posted image  in pogrešana. In če zdej ne dobim enga velikega objema od tebe.... bom pa.... ja nč ne bom..čvekala naprejuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.11.2007 21:31:45   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunci, sam zate user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.11.2007 21:33:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup.
8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca.

Mar mi res ni sojena user posted image

zorica - Da te ne bom zdaj malo kregala tu! Brž vstran s takimi mislimi! JE TI USOJENO! IN BOŠ MAMICA! Zdravniki tako vedno za tvoje stanje in seveda, bodo ukrepali v tej smeri, le malo jih ''porini'' v pravo smer! Ne obremenjuj se in ne delaj si stresa, ker to ne vpliva pozitivno nate. Boš mamica in najboljša mamica, rugo leto takšnega časa boš že pestovala svoj zakladek in vse to bo le zgodba, ki se je dogajala nekoč davno...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.11.2007 21:35:15   
ledenka
pogresana, tetovske dolznosti so klicale user posted image  

SE* pr men je tudi bilo tako, da se je bratu in svakinji user posted image  ponesrecila... mi je bilo grozno hudo, ampak cez nekaj dni sem se tako zacedla veselit, da je ta zalost izpuhtela user posted image  zal moje user posted image  se ni od nikoder. mislim pa, da je moj v depri zaradi tamale, ker pri naju se nic ni, in kar nekako cudno gleda na moje veselje... eh, kdo bi te dedce razumel!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.11.2007 21:35:24   
zorica

Ste me že malce potolažileuser posted image .Upam ledenka da si mislila name in da mi res mislijo malce prišparati z temi pregledi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.11.2007 21:35:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunci, sam zate user posted image

sem ostala brez besed... pa je šlo čvekanje nekam...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.11.2007 21:39:53   
ledenka

Ste me že malce potolažileuser posted image .Upam ledenka da si mislila name in da mi res mislijo malce prišparati z temi pregledi.

jep, tebi je bilo namenjeno user posted image  sorry, ce si blont si blont, pa makar sam par pramenov user posted image  
no, meni se tako zdi, ker vsak poseg pri tebi pomeni mozno poslabsanje tvoje bolezni... in zato ti jih cim manj delajo, kar je le mozno.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.11.2007 21:40:35   
ledenka
lunci user posted image  ti pa res nikol user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.11.2007 21:43:51   
Serendipity

pogresana, tetovske dolznosti so klicale user posted image  

SE* pr men je tudi bilo tako, da se je bratu in svakinji user posted image  ponesrecila... mi je bilo grozno hudo, ampak cez nekaj dni sem se tako zacedla veselit, da je ta zalost izpuhtela user posted image  zal moje user posted image  se ni od nikoder. mislim pa, da je moj v depri zaradi tamale, ker pri naju se nic ni, in kar nekako cudno gleda na moje veselje... eh, kdo bi te dedce razumel!

O teeetkiicaaaa user posted image

Ma mi tudi že mesec dni pestujemo naš zakladek.

Saj mene je prizadel način - posralo se je in ker splav pač ne pride v poštev.

Mah dedci so pa svojevrstna uganka ... Objem, poljum in besede LT, delajo čudeže. Moj je takrat, ko e ugotovil, da je v njem vzrok, padel v depro, ampak te besede ga vedno potegnejo iz nje. Je pa res, da smo ženske nekako bolj prilagodljive v tej smeri. Poveš, izjočeš in se nasmehneš. Fantom pa manjka del - povedati in izjokati bolečino....

Lepo pestuj vašo novo pikico!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.11.2007 21:49:41   
ledenka
user posted image  Se*, ja, eni pac imajo bolj beda nacin, kako to sporocit... mislim, splav ne pride v postev, ce je vse normalno, vsaj pri meni. ampak pustimo to debato, ker me zelo razjezi.

strucke od drugih so fajn - meckas, kolkor hoces, ko pa je pokakana ali pa joka, das pa nazaj user posted image  to je moja tolazba... sicer bi dala vse za eno tak ostrucko, ampak iz te situacije je treba najboljse ven potegnit user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.11.2007 21:54:03   
zorica

Ne ledenka nisem blond user posted image
Vprašala sem te pa zato če si mislila name, ker si napisala sylvija namesto zorica user posted image

Saj ni važno, vseeno hvala !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.11.2007 21:55:17   
LuNa73

Vprašala sem te pa zato če si mislila name, ker si napisala sylvija namesto zorica user posted image

tole za blond je mislilia ajsika sama na sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.11.2007 22:01:51   
ledenka

lunci ma prav, sebe sem mislila user posted image  ker jaz mam par blont pramenov, ki ocitno slabo vplivajo name. oprosti, res sem mal cudno napisala user posted image user posted image user posted image  iz drugih se ne hecam na tak nacin, samo iz sebe user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.11.2007 22:07:57   
zorica

Kakor koli ZLATE STE ker ste me res super potolažile (in mojega prav tako )!!!user posted image
Bova takoj lažje zaspala user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.11.2007 22:09:14   
ledenka
zorica, lahko noc user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.11.2007 22:10:26   
Ana Luna
Hej, punce! Moja user posted image je prišla, tako da grem v nove boje, ampak ne še naslednji mesec.
Ne vem, kaj se dogaja z mano. Celo leto je bilo zaznamovano z veliko željo po otroku, junija sem zanosila, avgusta splavila, potem se komaj pobrala ... Potolažila me je misel, da grem kmalu spet v nove boje. Zdaj pa ...
Počakala bom še kak krog, dva, v tem času pa moram poštimat kar nekaj stvari.
Seveda sem med navijačicami in vsaki priželim, da kmalu ugleda tisti magični + in da bo tudi vnaprej šlo vse v redu.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.11.2007 22:27:08   
silvya
Uh, ste naklepetale.
Držte se punce, vse. Nič obupat.
Sedaj pa tudi jaz grem v posteljo. Mogoče me tam pričaka kašen posladek user posted image .
Lahko noč.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.11.2007 7:20:46   
mojcej77
Jutro, punce!
Ena faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn user posted image za vas.
Novičke iz najinega gnezda: Moje M še ni, me pa spodaj vse tišči pa trenutno mi je malo slabo. Tišči me tko, da čutim jajčnike.
In spet - pojma nimam, al bo pršla M al pa še neki časa ne...dans grem spet po test, pa bomo vidl, če se ne bo prej prkazala.
Lep dan, punce, pa naj se vam kaj lepega zgodi!

m

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.11.2007 8:30:10   
Anonimen
Ja koliko časa ti pa že zamujauser posted image ? Ali si kaj meriš BT?
Pri meni je že 23 dan, pa se mi temperatura še ni dvignila. Ne vem kaj se dogaja.... Ali v primeru nosečnosti temperatura po končani ovulaciji tudi naraste??? Čudno se mi zdi, ker mislim  da sem zadnjič opazila nekaj sluzi????

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.11.2007 9:12:22   
stunfek
BT v nosečnosti ostane povišana. Pravilo je, da če je BT pvišana 18 dni zapored je velika verjenost nosečnosti.

Lahko se zgodi, da imaš ovulacijsko sluz, pa vseeno ne pride do ovulacije. To se je zgodilo meni. Celo BT se mi je dvignila, vendar me je G spremljal z UZ in potrdil, da do ovulacije ni prišlo, ker sploh nisem imela foliklov. Tako, da, vse je možno. Celo to, da imaš O, pa se ti temperatura nič ne dvigne.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.11.2007 9:23:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja koliko časa ti pa že zamujauser posted image ? Ali si kaj meriš BT?
Pri meni je že 23 dan, pa se mi temperatura še ni dvignila. Ne vem kaj se dogaja.... Ali v primeru nosečnosti temperatura po končani ovulaciji tudi naraste??? Čudno se mi zdi, ker mislim  da sem zadnjič opazila nekaj sluzi????

Saj v primeru user posted image  nimaš ovulacije????Ali pač?

No jaz sem danes že delala test, pa ni še nič.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.11.2007 9:57:51   
Anonimen
Jaz bom pa še anonimka D....že kake tri mesece delava na otročku...no ne sicer tako hudo načrtno (s kakšnim merjenjem T) ampak če slučajno rata pač rata...No zdaj je november in upam da nam bo ratalo...Ker sta naša dva razbojnika že velika, bi bil čas da dobita eno majčkeno konkurencouser posted image ....
Pa midva z možem mava spet lušte po majhnih ritkah...
tako da sem še ena ki ne pričakuje M novembra...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.11.2007 10:29:15   
ledenka
malce več rozik pa že imamo user posted image  dajmo, punce, dajmo se bolj potrudit! upam, da bom imela čez 1 teden kakšno novičko... bomo videli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.11.2007 10:40:26   
LuNa73

malce več rozik pa že imamo user posted image  dajmo, punce, dajmo se bolj potrudit! upam, da bom imela čez 1 teden kakšno novičko... bomo videli user posted image

ja ja ja... idi kupit velik roza barveeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.11.2007 10:50:57   
Detece
Punce žal se tudi jaz selim k decemberskim borkam:(...

Full sem vesela za vse, ki ste se v tem mesecu obarvale roza in želim Vam veselouser posted image  in pridneuser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?