Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:29:53
|
|
|
|
LuNa73
|
zorica, glavo pokonci! Poglej glede na tvoje zdravstveno stanje, bodo sigurno pospešili vse skupaj! Ker je urgentno in imajo za take primere kot si ti, vedno kaksno luknjo v terminih! Tak, da ne zdaj obupat, ampak hitro v akcijo! Itak pa, jim še malo zatežiš in... sigurno ti ugodijo!!!! Vso srečo! ajsika....kake čveke? ah, ja, sej smo res... ti pa si izgubljena in pogrešana. In če zdej ne dobim enga velikega objema od tebe.... bom pa.... ja nč ne bom..čvekala naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:31:45
|
|
|
|
ledenka
|
lunci, sam zate
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:33:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Bumbum sedaj pa si me spravila v čisti obup. 8-10 mesecev se čaka na umetno.Pa še da mi potem delajo pregled prehodnost jajcevodov pomeni, da se za eno leto lahko poslovim od sanjenja o Ne vem če bo moje zdravje zdržalo tako dolgo brez zdravil, saj se ne upam tudi ne smem zdraviti, ker so zdravila premočna in se telo rabi pucati.Tako da se sedaj mučim in probam zdržati brez zdravil in hvala bogu multipla skleroza sedaj počiva.Ampak kako dolgo ?Če se mi jutri stanje poslabša, moram v bolnico na infuzije, ki so ful močne in moram čakati tri mesece da se telo spuca. Mar mi res ni sojena zorica - Da te ne bom zdaj malo kregala tu! Brž vstran s takimi mislimi! JE TI USOJENO! IN BOŠ MAMICA! Zdravniki tako vedno za tvoje stanje in seveda, bodo ukrepali v tej smeri, le malo jih ''porini'' v pravo smer! Ne obremenjuj se in ne delaj si stresa, ker to ne vpliva pozitivno nate. Boš mamica in najboljša mamica, rugo leto takšnega časa boš že pestovala svoj zakladek in vse to bo le zgodba, ki se je dogajala nekoč davno...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:35:15
|
|
|
|
ledenka
|
pogresana, tetovske dolznosti so klicale SE* pr men je tudi bilo tako, da se je bratu in svakinji ponesrecila... mi je bilo grozno hudo, ampak cez nekaj dni sem se tako zacedla veselit, da je ta zalost izpuhtela zal moje se ni od nikoder. mislim pa, da je moj v depri zaradi tamale, ker pri naju se nic ni, in kar nekako cudno gleda na moje veselje... eh, kdo bi te dedce razumel!
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:35:24
|
|
|
|
zorica
|
Ste me že malce potolažile .Upam ledenka da si mislila name in da mi res mislijo malce prišparati z temi pregledi.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:35:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunci, sam zate sem ostala brez besed... pa je šlo čvekanje nekam...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:39:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Ste me že malce potolažile .Upam ledenka da si mislila name in da mi res mislijo malce prišparati z temi pregledi. jep, tebi je bilo namenjeno sorry, ce si blont si blont, pa makar sam par pramenov no, meni se tako zdi, ker vsak poseg pri tebi pomeni mozno poslabsanje tvoje bolezni... in zato ti jih cim manj delajo, kar je le mozno.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:40:35
|
|
|
|
ledenka
|
lunci ti pa res nikol
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:43:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pogresana, tetovske dolznosti so klicale SE* pr men je tudi bilo tako, da se je bratu in svakinji ponesrecila... mi je bilo grozno hudo, ampak cez nekaj dni sem se tako zacedla veselit, da je ta zalost izpuhtela zal moje se ni od nikoder. mislim pa, da je moj v depri zaradi tamale, ker pri naju se nic ni, in kar nekako cudno gleda na moje veselje... eh, kdo bi te dedce razumel! O teeetkiicaaaa Ma mi tudi že mesec dni pestujemo naš zakladek. Saj mene je prizadel način - posralo se je in ker splav pač ne pride v poštev. Mah dedci so pa svojevrstna uganka ... Objem, poljum in besede LT, delajo čudeže. Moj je takrat, ko e ugotovil, da je v njem vzrok, padel v depro, ampak te besede ga vedno potegnejo iz nje. Je pa res, da smo ženske nekako bolj prilagodljive v tej smeri. Poveš, izjočeš in se nasmehneš. Fantom pa manjka del - povedati in izjokati bolečino.... Lepo pestuj vašo novo pikico!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:49:41
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, ja, eni pac imajo bolj beda nacin, kako to sporocit... mislim, splav ne pride v postev, ce je vse normalno, vsaj pri meni. ampak pustimo to debato, ker me zelo razjezi. strucke od drugih so fajn - meckas, kolkor hoces, ko pa je pokakana ali pa joka, das pa nazaj to je moja tolazba... sicer bi dala vse za eno tak ostrucko, ampak iz te situacije je treba najboljse ven potegnit
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:54:03
|
|
|
|
zorica
|
Ne ledenka nisem blond Vprašala sem te pa zato če si mislila name, ker si napisala sylvija namesto zorica Saj ni važno, vseeno hvala !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 21:55:17
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Ne ledenka nisem blond Vprašala sem te pa zato če si mislila name, ker si napisala sylvija namesto zorica Saj ni važno, vseeno hvala ! tole za blond je mislilia ajsika sama na sebe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 22:01:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica Ne ledenka nisem blond Vprašala sem te pa zato če si mislila name, ker si napisala sylvija namesto zorica Saj ni važno, vseeno hvala ! lunci ma prav, sebe sem mislila ker jaz mam par blont pramenov, ki ocitno slabo vplivajo name. oprosti, res sem mal cudno napisala iz drugih se ne hecam na tak nacin, samo iz sebe
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 22:07:57
|
|
|
|
zorica
|
Kakor koli ZLATE STE ker ste me res super potolažile (in mojega prav tako )!!! Bova takoj lažje zaspala . Lahko noč!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 22:09:14
|
|
|
|
ledenka
|
zorica, lahko noc
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 22:10:26
|
|
|
|
Ana Luna
|
Hej, punce! Moja je prišla, tako da grem v nove boje, ampak ne še naslednji mesec. Ne vem, kaj se dogaja z mano. Celo leto je bilo zaznamovano z veliko željo po otroku, junija sem zanosila, avgusta splavila, potem se komaj pobrala ... Potolažila me je misel, da grem kmalu spet v nove boje. Zdaj pa ... Počakala bom še kak krog, dva, v tem času pa moram poštimat kar nekaj stvari. Seveda sem med navijačicami in vsaki priželim, da kmalu ugleda tisti magični + in da bo tudi vnaprej šlo vse v redu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 11.11.2007 22:27:08
|
|
|
|
silvya
|
Uh, ste naklepetale. Držte se punce, vse. Nič obupat. Sedaj pa tudi jaz grem v posteljo. Mogoče me tam pričaka kašen posladek . Lahko noč.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 7:20:46
|
|
|
|
mojcej77
|
Jutro, punce! Ena faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn za vas. Novičke iz najinega gnezda: Moje M še ni, me pa spodaj vse tišči pa trenutno mi je malo slabo. Tišči me tko, da čutim jajčnike. In spet - pojma nimam, al bo pršla M al pa še neki časa ne...dans grem spet po test, pa bomo vidl, če se ne bo prej prkazala. Lep dan, punce, pa naj se vam kaj lepega zgodi! m
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 8:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja koliko časa ti pa že zamuja ? Ali si kaj meriš BT? Pri meni je že 23 dan, pa se mi temperatura še ni dvignila. Ne vem kaj se dogaja.... Ali v primeru nosečnosti temperatura po končani ovulaciji tudi naraste??? Čudno se mi zdi, ker mislim da sem zadnjič opazila nekaj sluzi????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 9:12:22
|
|
|
|
stunfek
|
BT v nosečnosti ostane povišana. Pravilo je, da če je BT pvišana 18 dni zapored je velika verjenost nosečnosti. Lahko se zgodi, da imaš ovulacijsko sluz, pa vseeno ne pride do ovulacije. To se je zgodilo meni. Celo BT se mi je dvignila, vendar me je G spremljal z UZ in potrdil, da do ovulacije ni prišlo, ker sploh nisem imela foliklov. Tako, da, vse je možno. Celo to, da imaš O, pa se ti temperatura nič ne dvigne.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 9:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja koliko časa ti pa že zamuja ? Ali si kaj meriš BT? Pri meni je že 23 dan, pa se mi temperatura še ni dvignila. Ne vem kaj se dogaja.... Ali v primeru nosečnosti temperatura po končani ovulaciji tudi naraste??? Čudno se mi zdi, ker mislim da sem zadnjič opazila nekaj sluzi???? Saj v primeru nimaš ovulacije????Ali pač? No jaz sem danes že delala test, pa ni še nič.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 9:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom pa še anonimka D....že kake tri mesece delava na otročku...no ne sicer tako hudo načrtno (s kakšnim merjenjem T) ampak če slučajno rata pač rata...No zdaj je november in upam da nam bo ratalo...Ker sta naša dva razbojnika že velika, bi bil čas da dobita eno majčkeno konkurenco .... Pa midva z možem mava spet lušte po majhnih ritkah... tako da sem še ena ki ne pričakuje M novembra...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 10:29:15
|
|
|
|
ledenka
|
malce več rozik pa že imamo dajmo, punce, dajmo se bolj potrudit! upam, da bom imela čez 1 teden kakšno novičko... bomo videli
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 10:40:26
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka malce več rozik pa že imamo dajmo, punce, dajmo se bolj potrudit! upam, da bom imela čez 1 teden kakšno novičko... bomo videli ja ja ja... idi kupit velik roza barveeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 12.11.2007 10:50:57
|
|
|
|
Detece
|
Punce žal se tudi jaz selim k decemberskim borkam:(... Full sem vesela za vse, ki ste se v tem mesecu obarvale roza in želim Vam veselo in pridne .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?