|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ker puder uporabljate?
29.9.2007 8:23:36   
Anonimen
Revlon

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2007 8:47:45   
Strawberrie Cherrie
Vichy.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2007 10:03:11   
Anonimen
Uporabljam samo rdečilo za lica, Miss sporty Sun kiss, ki ga nanašam s čopičem, za oči pa barvice različnih barv in maskaro. Šminko pa čimbolj svetelče vodeno, nič močnih barv.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2007 10:46:45   
helloKitty
Vse mam od Isadore - puder, korektor, rdečilo, senčila... Edin maskare mi niso preveč dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2007 10:52:53   
blue sky
Jaz uporabljam:
tekoči puder YSL
puder v prahu Sans Soucis
rdečilo za lička Kiko
barvne kroglice Bronz

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.9.2007 15:01:50   
srki
Uporabljam samo tekoči puder od Max Factorja.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.9.2007 15:10:19   
solatja
tekoči puder Collistar, pa korektor za podočnjake Atr Deco creme Camuflage, pa kroglice imam Essence pa so čist fajn, tud v kamnu imam od Collistar, pa maskaro tud,...

uporabljam samo korektor za podočnjake in če je res sila (se pravi, preveč časauser posted image user posted image ), čez tekoči puder in maskaro. in pa seveda šminko (E. Arden)

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.9.2007 15:14:56   
tinčica
uf jaz imam pa vsega tok da ne morem npisati kaj pa katere znamkeuser posted image  sem obsedenec posebne vrsteuser posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.