|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ker puder uporabljate?
28.9.2007 22:25:49   
smrka
Mene zanima ker puder je boljsi tist v stiku al v prahu.. al...
Obcudujem zenske ki tako lepo namolajo obraz, da so res fenomenalne.. Jest uporabljam puder v stiku, in nisem glih prevec zadovoljna... nekaj mi se manjka.

Ali se kera pudra s pudrom v prahu in si ga nanasa z "copicem" al metlico nevem ker je tapravi izraz. Kako si nanasate mal rdecila na lica? Kero kozmetiko uporabljate?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ker puder uporabljate?
28.9.2007 22:33:30   
Magi*
smrka, po moje nas bodo na lepotot poslali;)

ja tkole: če hočeš biti tipi topi urihtana potem moraš narest tko:

najprej krema, čez tekoči puder (podlaga) in čez tega puder v prahu (ali kamnu), da matiraš in fiksiraš. no, nekateri pudri (recimo ta v stiku) naj bi bli samostojni čist dost. in spet odvisno kako kožo imaš. če imaš suho, potem bo tekoči v redu. pol maš pa lažje teksture, pa bolj goste, pa...ni, da ni.

jaz si običajno čez kremo samo malo matiram s pudrom v kamnu (nanesem pa z gobico). če pa delam ornk make-up, potem pa puder v prahu nanesem čez tekočega s čopičem. ravno tako s čopičem nanesem tudi senčilo za lička. sam pazi, da ne boš pretiravala in da lepo zabrišeš robove med obrazom in vratom, sicer zgledaš kot porcelanasta lutka. pa predvsem pazi pri izbiri barve - najlepši make-up je tak, ki zgleda čsito naravno - kot da je zlit s tvojo kožo.

PS: tekočega imam Clinique-ovega Stay true (imam mešano kožo), v kamnu in prahu pa Lancomovega. tukaj ne šparam. raje dam mal več, pa da vem, da mi ne maši pore in je res kvaliteten. pa tudi porabim ga ne kaj dosti. čez poletje sploh nič - tekočega hranim v hladilniku čez poletje.

a bo dost info za začetek?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 22:34:24   
kofetek2010
Ko sem se pudrala sem imela tak postopek:
- dnevna krema (itak naneseš s prsti) 
- tekoči puder (tud s prsti)
- puder v kamnu (s priloženo gobico)
- rdečilo za lica (s čopičem)
- bojne barve na očeh
aja pol pa še maskara, barvica za oči  in barvica za usta in šminka user posted image  

sedaj pa samo krema, maskara, pa kak glos za ustnice user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 22:36:52   
Anonimen
Tekoči puder od Nivea with rice za mešano in mastno kožo. Korektor če je potrebno. Puder v prahu(max factor) čez z čopičem-debelim.
Svinčnik okoli oči(rjav, redko črn), rjavo senčilo in mascara.
Pa labelo.
In to je touser posted image

Aja pa puder v prahu je dobro nanest šele ene 10min za tem ko se namažeš z tekočim pudrom. K drugač res izgledaš k da maš masko.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 22:38:49   
smrka
Magi, ful si dobro napisala.
Nisem vedela da si nanasate dva pudra: najprej v stiku potem pa drugega v prahu cez tekocega.

Kako se pa uprablja ta puder v kroglicah, kako se ga nanasa na obraz?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 22:40:26   
Magi*
a ste že slišale za LipFusion?

no, jaz sem si ga prek e-baya naročila in moram reči, da mi zelo odgovarja. no, sicer ni ravno obljubljenih rezultatov - napihnjene ustnice - pa saj tega itak ne rabim. mi pa zelo odgovarja na moje izredno suhe in razpokane ustnice. je kot glos, v različnih odtenkih, tudi prozoren. vsebuje pa kolegen iz morskih alg - če sem prav štekala. skratka, moje usnice so zadovoljne in ostanejo dolgoooo navlažene.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 22:42:28   
Magi*
smrka, tisti v stiku mislim, da je kombiniran in kao ne rabiš čez dat tega v kamnu. sam meni nikoli ni odgovarjal.

tisti "v kroglicah" - najbrž misliš na obarvane kroglice - to je za senčenje ali pa bronzing efekt. jaz tega ne uporabljam, ga pa moja mati za senčenje - torej lička. 

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 22:47:44   
kofetek2010
Meni se v stiku zdi pretežek - preveč gost in si težko lepo namažeš. user posted image  

Rdečilo pa namažeš narahlo čez lička (da ne boš zgledala kot kmečka nevesta)user posted image  in čist mal čez nos, da optično popraviš linijo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 22:49:00   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

a nima Max Factor tud neke Hyper šminke... za bolj poln videz ustnic? user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 22:51:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

a nima Max Factor tud neke Hyper šminke... za bolj poln videz ustnic? user posted image

mislim, da ja, sam tiste vsebujejo mentol, ki draži. zdaj je v bistvu ful enih lip plumperjev na tržišču, sam skoraj vsi dražijo - čutiš kako te "pika" po nanosu. tale pa ne. sicer se mi mož smeji, ko kaj takega dam privlečem, ker pravi, da glih ne rabim zgledat kot iz plemena bantu user posted image  jaz sam hočem imet gladke ustnice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 22:55:32   
kofetek2010
da glih ne rabim zgledat kot iz plemena bantu user posted image   

ali pa kot Angellina Jolie user posted image

in če se preveč namažeš si lahk taka kot una Hrvatica - no kaj je že za ena!? user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 22:57:18   
Magi*
ja, ja, una, ki ima skoz manjši nos in skoz večji žnabel user posted image  boh ved s kero žavbo se ona maže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 22:59:31   
smrka
a tista ki poje Moja stikla?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2007 22:59:56   
kofetek2010
Ja, bog si ga vedi. user posted image  

Mogoče pa se res ne zna namazat... ja, to bo. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2007 23:00:35   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Severina. Ne ni ona.

Misli, da je Nina? user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2007 23:01:03   
Magi*

ne, ne smrki. ta ne poje, ta je sam "lepa" user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2007 23:01:44   
Magi*
seveda, Nina Morič.

Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2007 23:01:45   
smrka
Ja Severina ma tok cudne znable.. se mi zdi kukr da ma mal zarezano zgorno znablo.. 

Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2007 23:02:31   
kofetek2010

seveda, Nina Morič.

JA! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.9.2007 23:02:34   
Magi*

Ja Severina ma tok cudne znable.. se mi zdi kukr da ma mal zarezano zgorno znablo.. 

pr takih žnablah ni čudno, verjetno se dostkrat s kozarcem not zaleti user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.9.2007 23:03:55   
kofetek2010
user posted image

lej jo Nino

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.9.2007 23:05:41   
Magi*
pa tok fejst pupa je bla, pol si je pa začela ustnice popravljatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
28.9.2007 23:08:43   
kofetek2010
Se mi zdi, da je cela popravljena... user posted image  

Škoda, ker je na slabše. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2007 1:00:44   
* Mateja *
Jaz uporabljam samo barvne kroglice!!

Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2007 7:42:48   
dory
ne uporabljam vec pudra...samo dobro kremo, barvne kroglice za lica, perla sencilo, barvico, maskaro in glos...to je to...ko si starejsi je manj vec :)user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.