Magi* -> RE: Ker puder uporabljate? (28.9.2007 22:33:30)
|
smrka, po moje nas bodo na lepotot poslali;) ja tkole: če hočeš biti tipi topi urihtana potem moraš narest tko: najprej krema, čez tekoči puder (podlaga) in čez tega puder v prahu (ali kamnu), da matiraš in fiksiraš. no, nekateri pudri (recimo ta v stiku) naj bi bli samostojni čist dost. in spet odvisno kako kožo imaš. če imaš suho, potem bo tekoči v redu. pol maš pa lažje teksture, pa bolj goste, pa...ni, da ni. jaz si običajno čez kremo samo malo matiram s pudrom v kamnu (nanesem pa z gobico). če pa delam ornk make-up, potem pa puder v prahu nanesem čez tekočega s čopičem. ravno tako s čopičem nanesem tudi senčilo za lička. sam pazi, da ne boš pretiravala in da lepo zabrišeš robove med obrazom in vratom, sicer zgledaš kot porcelanasta lutka. pa predvsem pazi pri izbiri barve - najlepši make-up je tak, ki zgleda čsito naravno - kot da je zlit s tvojo kožo. PS: tekočega imam Clinique-ovega Stay true (imam mešano kožo), v kamnu in prahu pa Lancomovega. tukaj ne šparam. raje dam mal več, pa da vem, da mi ne maši pore in je res kvaliteten. pa tudi porabim ga ne kaj dosti. čez poletje sploh nič - tekočega hranim v hladilniku čez poletje. a bo dost info za začetek?
|
|
|
|