Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 8:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Revlon
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 8:47:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vichy.
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 10:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabljam samo rdečilo za lica, Miss sporty Sun kiss, ki ga nanašam s čopičem, za oči pa barvice različnih barv in maskaro. Šminko pa čimbolj svetelče vodeno, nič močnih barv.
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 10:46:45
|
|
|
|
helloKitty
|
Vse mam od Isadore - puder, korektor, rdečilo, senčila... Edin maskare mi niso preveč dobre.
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 10:52:53
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz uporabljam: tekoči puder YSL puder v prahu Sans Soucis rdečilo za lička Kiko barvne kroglice Bronz
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 15:01:50
|
|
|
|
srki
|
Uporabljam samo tekoči puder od Max Factorja.
|
|
|
|
RE: Ker puder uporabljate? 29.9.2007 15:10:19
|
|
|
|
solatja
|
tekoči puder Collistar, pa korektor za podočnjake Atr Deco creme Camuflage, pa kroglice imam Essence pa so čist fajn, tud v kamnu imam od Collistar, pa maskaro tud,... uporabljam samo korektor za podočnjake in če je res sila (se pravi, preveč časa ), čez tekoči puder in maskaro. in pa seveda šminko (E. Arden)
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.