|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 16:26:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIŠEK13
28.9.2007 16:37:07   
Anonimen
Vse na uč naredim (odvisno tudi od velikosti pekača). Skuham polento in naribam parmezan, ko je kuhana, vržem pest parmezana not in mešam, dalje oz več parmezana pa po okusu, ker je odvisno kolk posoliš polento, jaz jo bolj malo, ravno zaradi velik sira in potem še omake.  Predstavlaj si kolk velik pekač imaš, in zanj rabiš 2 plasti po slab cm polente, no zdaj pa zračunaj kolk polente rabiš skuhatuser posted image .

Potem naoljim stekleni pekač, naložim polento, kak cm debelo oz manj (malo potlačim), meso, sir (navadaen, nariban), plast malancanov (zelo tanko rezano 3mm in malenkost, lahko pa jih izpustiš, ali pa zamenjaš z bučkami ali celo šampijoni) spet tanka plast polente (če jo kdaj premalo skuham, pa jo samo pokupčkam) spet meso in (lahko še plast malancanov) in velik navadnega naribanega sira in še parmezan povrhu.  V glavnem igraš se malo, odvisno koliko česa imaš na zalogi in kaj imate radi.

Meso naredim po omaki bolonjeze oz tako kot za pravo lazanjo

Ko pa je na kružniku pa posujem z zdrobljenim čilijem ali pa s svežo baziliko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 16:47:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MIŠEK13
28.9.2007 17:36:06   
Ro.Na
Uf... tole se pa dobro sliši....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.10.2007 14:28:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ro.Na)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?