Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:53:19
|
|
|
|
ZARA
|
CIPRA...meni je vseeno, ne kompliciram rada.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:55:18
|
|
|
|
CIPRESA
|
Sicer zdaj nisem toliko na RR, ampak sem videla zadnjič da je kar poostren nadzor pri vsaki temi o čem se pogovarjaš. Pri vsakem forumu se zdaj "po novem" govori samo in izključno o tistem o čemer je tisti del foruma namenjen. Zato ZARA da me ne boš kdaj na forumu "spolnost" vprašala o vremenu
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti bi bla še kar na lepoti in modi in govorila o jurčkih ZAR Ej, punčke, moje, ko bi ve vedele, kako lepo je videti jurčka v naravi. To je pa res prava lepota. res prava lepota narave.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:56:21
|
|
|
|
Magi*
|
matr babe, ap ve niste normalne. od pozitive v nosečnosti (is there really such a thing?), preko šleperjev (BTW, sem bla tam in je to vse res, ni samo marketinška poteza POP TVja), prek jurčkov in 10 ojrov za modrcem, pa vse do naše Maričke (zelo mi je žal za tvojo bebico, nisem vedela), ki je matematičarka, ki zna povrh vsega še šivat in programirat (spet mimogrede: matematiki so itak najboljši programerji). jaz sem pa sam hotla dodat, da se pa o tem na pričakovanju res ne pogovarjamo. tam sam jamramo kolk nam je hudo in težko (če se hoče ktera naslajat). sicer nisem sigurna al so nas res že na čvek naloudal al smo še na modi. če velja slednje, potem ena modna drobtinica ali nasvet ala Đurine kučne čarolije: Kako zavarati neprijatelja kad vam je stomak ko lopta? enostavno: na vašo majico narišete fuzbalko in potem okoli hodite z rokami sklenjenimi pod trebuhom. nihče ne bo porajtal, da ste noseči. niti vaš šef. tak modni nasvet sem dobila danes od sosede, ko je videla moj trebuh, ki dejansko spominja na malo večjo fuzbal žogo.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:57:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Zato ZARA da me ne boš kdaj na forumu "spolnost" vprašala o vremenu. Kaj pa takole: Ob kakšnem vremenu najraje seksate? A?! Forumska policija (in obveščevalna) je pa že stara stvar
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:58:02
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* matr babe, ap ve niste normalne. od pozitive v nosečnosti (is there really such a thing?), preko šleperjev (BTW, sem bla tam in je to vse res, ni samo marketinška poteza POP TVja), prek jurčkov in 10 ojrov za modrcem, pa vse do naše Maričke (zelo mi je žal za tvojo bebico, nisem vedela), ki je matematičarka, ki zna povrh vsega še šivat in programirat (spet mimogrede: matematiki so itak najboljši programerji). Sedaj vem tudi jaz, kaj vse je bilo v nosečnosti pozitivnega.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:58:30
|
|
|
|
Magi*
|
klinc, sem že iz mode albina, verjamem. bi ga sicer zdaj zelo težko videla (zarad trebuha), sem pa svoje cajte tut kar neki gob nabrala. no, pa zastrupila sem se tudi že z gobami - sam tiste je foter nabiral.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:58:39
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Ej, punčke, moje, ko bi ve vedele, kako lepo je videti jurčka v naravi. To je pa res prava lepota. res prava lepota narave. Al bina jaz to vem, ker je tudi to moj hobi. In letos sem našla že 8 jurčkov. To nedeljo smo šli sicer po kostanj, pa sem ga spet dobila in to dvojčka, sta se držala skupaj...............res je veselje. Imamo tako navado da kdor ga najde pokliče ostale da si ga vsi ogledamo, tako oči navadiš na to kaj moraš gledati
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:58:42
|
|
|
|
ZARA
|
Ne jamrej, Magi*!! Poglej kaj si vse zvedela
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:59:47
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne jamrej, Magi*!! Poglej kaj si vse zvedela praktično vse, kar rabim vedet, da lažje priguram skoz življenje
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A ti bi bla še kar na lepoti in modi in govorila o jurčkih ZAR Ej, punčke, moje, ko bi ve vedele, kako lepo je videti jurčka v naravi. To je pa res prava lepota. res prava lepota narave. Jooooj, jaz bi tako šla po gobe, pa nihče noče z menoj. Sama bi se pa po 2 metrih izgubila. Zadnjič sem ene sirovke blizu vikenda narbarala, ampak so bile vse nekam črvive, tako sem jih čisto čisto malo na koncu lahko naredila.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:00:43
|
|
|
|
CatJa
|
Za trenutno že težko kaj komentiram, prejšnja je bila čudovita. Pač čisto odvisno, kako človek gleda na to. Če si preveč obseden sam s seboj, pač vidiš več negativnih kot pozitivnih stvari.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:00:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ne jamrej, Magi*!! Poglej kaj si vse zvedela praktično vse, kar rabim vedet, da lažje priguram skoz življenje Pa ne rabiš se šetat po celem forumu. 7 debat v eni. Luksuz!!
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:02:17
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jooooj, jaz bi tako šla po gobe, pa nihče noče z menoj. Moraš imet 10 ojrov v modrcu, kot al bina. K ti ven padejo, pa še jurček pride, kar sam od sebe. Vse je res.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:02:31
|
|
|
|
CIPRESA
|
CatJa zate pa nisem vedela da si . čestitkeee.....
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:03:21
|
|
|
|
CatJa
|
Hvala, Cipresa!
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jooooj, jaz bi tako šla po gobe, pa nihče noče z menoj. Moraš imet 10 ojrov v modrcu, kot al bina. K ti ven padejo, pa še jurček pride, kar sam od sebe. Vse je res. Aha, potem rabim 10 ojrov, prevelik modrc, pa sklanjat se moram čimbolj pogosto. No, bom probala. Hvala za nasvet. Tale RR je pa res .... mva.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:09:47
|
|
|
|
Raho
|
Mater, še jurčki niso to, kar so bili nekoč... Korupcija se prebija v vsako poro našega življenja
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:15:23
|
|
|
|
viv_
|
Še ena pozitivna stran nosečnosti: če greš na avijon si upravičen do priority bordinga evo, pa še en forum pokrivamo: izleti in počitnice
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:17:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv če greš na avijon si upravičen do priority bordinga evo, pa še en forum pokrivamo: izleti in počitnice Tam bi ti morala bit Mode(se)rator ... Oprosti primožaRR, nič osebnega
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jooooj, jaz bi tako šla po gobe, pa nihče noče z menoj. Moraš imet 10 ojrov v modrcu, kot al bina. K ti ven padejo, pa še jurček pride, kar sam od sebe. Vse je res. Aha, potem rabim 10 ojrov, prevelik modrc, pa sklanjat se moram čimbolj pogosto. No, bom probala. Hvala za nasvet. Tale RR je pa res .... mva. Ja, sam pri sklanjanju pazi, da ne bo kak Lojzek za tabo stal. Ko pa najdeš ojre nazaj, pa veš kje si, namesto kompasa.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:56:20
|
|
|
|
ZARA
|
Vau, spet premaknjeni - tokrat na pričakovanje, pa ne pričakujem spljoh!!
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:56:53
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vau, spet premaknjeni - tokrat na pričakovanje, pa ne pričakujem spljoh!! Pa čvekaš.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 21:58:03
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vau, spet premaknjeni - tokrat na pričakovanje, pa ne pričakujem spljoh!! Si sigurna, ali nas ti malo "vlečeš"?
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 22:06:25
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vau, spet premaknjeni - tokrat na pričakovanje, pa ne pričakujem spljoh!! Si sigurna, ali nas ti malo "vlečeš"? Pričakuje, pričakuje, da nas prestavijo na Gradnjo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?