Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 22:24:48
|
|
|
|
daša
|
Jaz bi pa rada nasvet kako spegleti lase. Čisto resno, prosim. Se pa strinjam z Alice in plusi v nosečnosti, pri meni bi lahko naštela skoraj iste, samo lasje, to pa ne. Prosim nasvet, saj nabrž deluje tudi če nisi noseč. PA res je hudo če moraš biti noter in ležat oz. počivat, jaz te čisto razumem. Ko se mi je to v 2. nosečnosti primerilo v začetku 5 meseca, sem prvih 14 dni mislila, da nikoli ne bom dočakala konca nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 8:28:02
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A veste, kaj semi je danes zgodilo? Sem šla v nedeljo v hosto po jurčke in imela s sabo eno malo vrečko, ker se mi ni dalo košare vlačit. In v vrečki, mobo, pa čike, pa 10 evrov. in potem najdem gobe, dam mobo v roke, dnar pa v modrc. In pridem domov, in itak, da sem dnar zgubila. O.K., 10 €, pa 10 €. In danes grem spet v hosto po istih placih, itak, najdem pet jurčkov, pa še 10 € zraven. A nisem jaz ena srečnica? Sem mogla tole temo poiskat, ko sem se včeraj tako režala Pravkar sem se spomnila nate albina, ko sem iskala po denarnici 10evrov in ker imam v tistem žepku za papirnat denar ful računov, se marsikaj mimogrede izgubi. In glej ga poleg 10, še 10 evrov! Ja, tud jaz sem srečnica. Kadar kaj sama pred sabo skrijem in pol najdem!
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 8:43:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: daša Jaz bi pa rada nasvet kako spegleti lase. TUKAJ imaš link! lp
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 8:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravkar sem se spomnila nate albina, ko sem iskala po denarnici 10evrov in ker imam v tistem žepku za papirnat denar ful računov, se marsikaj mimogrede izgubi. In glej ga poleg 10, še 10 evrov! Ja, tud jaz sem srečnica. Kadar kaj sama pred sabo skrijem in pol najdem! Sem šla pravkar čez plac in prodajajo ženske jurčke po 20 evrov kila Bemti, jih bom še jaz začela prodajati, ne razdajati, kot mi je v navadi
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 9:35:58
|
|
|
|
MarijaPo
|
albina po moje bi bilo kaj v zvezi z modrcem (recimo, da ponazoris kako ti je 10 evrov padlo iz modrca) bolj donosno kot prodaja jurckov
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 9:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
albina po moje bi bilo kaj v zvezi z modrcem (recimo, da ponazoris kako ti je 10 evrov padlo iz modrca) bolj donosno kot prodaja jurckov Ja, itak
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 26.9.2007 14:05:54
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj zdaj? A ne bomo več čvekale v pričakovanju, da nas kam drugam naloudajo?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?