Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:22:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL Na teraso grem samo, če se hočem ubiti - a ti veš, da mimo moje hiše pelje 5000-7000 šleperjev na dan? O maj gad, zadnjič sem o tem poslušala na TV. Ju đast kent beliv it
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
albina, to je zato, ker sem matematicarka in znam ful na hitro zracunat integral od logaritma. Pol imajo pa ljudje cuden obcutek, ker jih je strah, da sem se zmotila, preverit pa ne znajo. na biti, kaj pa vem. A integral od logaritma? Svaka čast, nikad čula Zara, nehej težit s kaslcm, matr, saj pa re še ne more biti poln. No, koliko ZS gre not? Grem prav gledat, koliko jih je
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:25:29
|
|
|
|
MarijaPo
|
albina tvoja zgodba z jurcki, modrcem in 10 evri rula (jo moram ob priliki povedat mozu, ker je celo seksi zgodba, jo bom se malo priredila). Malo cudno je edin, da ti je 10 evrov iz modrca padlo. Mislim, a nisi imela nic nizje pod modrcem, kar bi prestreglo 10 evrov?
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:25:54
|
|
|
|
ZARA
|
MarijaPo, a nisi enkrat omenila, da si rač. programerka?
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:27:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Zara, nehej težit s kaslcm, matr, saj pa re še ne more biti poln. No, koliko ZS gre not? No jst ne vem...javlja mi, da imaš polno pol pa... kaj čem?
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj ima vse to veze z lepoto in modo? Če bi jaz odprla nekaj podobnega, bi me spoštovana moderatorka takoj prestavila. Upam stavit. Pa pravijo, da so pravila za vse ista Malo morgen.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:27:20
|
|
|
|
Raho
|
Marija, žal mi je za bebico. Al bina - sedaj se tu nekaj ven vadiš, da si zgubila 10 ojsrov, v resnici si pa podkupila tistega jurčka, da je še 5 svojih kolegov pripelal. A si zamišljaš šele srečo, da najdeš 5x10€ in 5 jurčkov. Zaronja - a ti veš, da jaz zjutraj rabim 10 minut, da zapeljem z dvorišča na magistralko - potem pa se vsi sprašujejo, zakaj zamujam v službo
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo cudno je edin, da ti je 10 evrov iz modrca padlo. Mislim, a nisi imela nic nizje pod modrcem, kar bi prestreglo 10 evrov? Ja, tako je bilo, kot je rakla mami ali podobno, no. Mami je rekla, da mi je moral dnar past ven tam, kjer sem ga noter tlačila, torej na istem mestu. Vendar ni. Padel mi je ve točno tam, kjer sem se sklanjala in odtrgala jurčka, mislim, sem skor dol padla, ko sem ga videla. In ne, nič ni prestreglo teh 10 evrov, so mi bili pa očitno namenjeni, oz. zdaj vsaj vem, da nihče n ehodi po gobe po mojih prostorih. A je mož tudi matematičar?
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj ima vse to veze z lepoto in modo? Če bi jaz odprla nekaj podobnega, bi me spoštovana moderatorka takoj prestavila. Upam stavit. Pa pravijo, da so pravila za vse ista Malo morgen. Ja, to se mi zdi, da smo se že enkrat vprašale na tej temi. AMpak, če se da čvekat, se pač da, ni kaj, naj prestavljajo po svoji volji.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:31:16
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL Zaronja - a ti veš, da jaz zjutraj rabim 10 minut, da zapeljem z dvorišča na magistralko - potem pa se vsi sprašujejo, zakaj zamujam v službo A to cel dan in celo noč najedajo?
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A to cel dan in celo noč najedajo? A pa tam v rovtah od boga pozabljenih so sploh kašne magistralke?
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:33:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
kako pa lahko v tem hrupu spiš?
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:34:06
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa lahko v tem hrupu spiš? Ima spalnico na drugo stran hiše.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:34:56
|
|
|
|
MarijaPo
|
zara - seveda sem programerka. Fakulteta za matematiko in fiziko - matematicni oddelek ima namrec tri univerzitetne programe - teoreticna smer, uporabna matematika in pedagogi. Uporabna matematika so tisti, ki majo tudi malo vec poudarka na programiranju in to smer sem jaz koncala. Za diplomo sem imela standardno knjiznico programskega jezika C++. Skratka, matematik, ki zna tudi programirat. albina - kako si se pa to sklanjala nad jurckom, da nisi opazila, da ti iz modrca leti 10 evrov? (Ti ne bi bila za striperko, ker ne bi nic dnarja za gatami dol z odra prinesla.) A ful preohlapne modrce nosis? Mogoce je pa to problem?
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:35:14
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris kako pa lahko v tem hrupu spiš? Direkt s terase gre na Lepoto in modo pogovarjat se o tem, kaj vozi mimo njene terase. In pol v miru zaspi.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:36:14
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina kako pa lahko v tem hrupu spiš? Ima spalnico na drugo stran hiše. Malo morgen. Ravno na cestno stran je obrnjena. Ko sva delala spalnico, še ni bilo takega prometa.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: london_paris kako pa lahko v tem hrupu spiš? Direkt s terase gre na Lepoto in modo pogovarjat se o tem, kaj vozi mimo njene terase. In pol v miru zaspi. Alice, me veseli, da si našla pozitivne lastnosti nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:38:21
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo zara - seveda sem programerka. Fakulteta za matematiko in fiziko - matematicni oddelek ima namrec tri univerzitetne programe - teoreticna smer, uporabna matematika in pedagogi. Ti si pa moje absolutno nasprotje. Ne maram matematike, ker je ne razumem. Meni sta pri srcu geografija in zgodovina. No, se mi je zdelo, da si enkrat omenjala programerstvo. Pol moraš biti pa brihtna buča, Marija.
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:38:31
|
|
|
|
CIPRESA
|
Alice čez 48 dni ti bosta dvojčki uplahneli, dobila boš spet staro grivo, spet se bo videlo salo okrog trebuha.....kaj boš pa pol
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:40:04
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Alice čez 48 dni ti bosta dvojčki uplahneli, dobila boš spet staro grivo, spet se bo videlo salo okrog trebuha.....kaj boš pa pol Smejala se bom, kaj pa naj. Ajde, zdaj pa res grem štrikat. Moja fanta že spita - kljub hrupu.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:43:22
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz grem pa sivat. Eno obleko sem ze skoraj koncala. (Sicer mi bo spet prevelika, ker Burda dela kroje, ki so namenjeni arijcem, torej krepkim bavarkam, v katerih se krhke zgoljo slovenke kar izgubimo, ampak je pa vsaj veselje ob delu.) zara - nisem glih dovolj brihtna za matematiko, programiranje mi je pa vcasih premalo zanimivo, da bi bila res dobra in zadovoljna. Sem prevec ekstrovertiran clovek. :) Geografija in zgodovina - no, vidis, to dvoje gre lahko fino skupaj. :) Pol imas najbrz rada tudi potovanja (kaksna daljsa kot albinino iskanje 10 evrov po gobarskem obmocju :) ).
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
albina - kako si se pa to sklanjala nad jurckom, da nisi opazila, da ti iz modrca leti 10 evrov? Fak, ful sem napisala, pa mi je kr neki napisalo Brezveze.
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:47:53
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo Jaz grem pa sivat. Eno obleko sem ze skoraj koncala. (Sicer mi bo spet prevelika, ker Burda dela kroje, ki so namenjeni arijcem, torej krepkim bavarkam, v katerih se krhke zgoljo slovenke kar izgubimo, ampak je pa vsaj veselje ob delu.) A šivaš tudi? Cel Einstein si. Evoooooooo, so nas že na Čvek naloudal, Alice
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Cel Einstein si. Ajnštajn, ja, kot moj sine
|
|
|
|
RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? 25.9.2007 20:52:17
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Evoooooooo, so nas že na Čvek naloudal, Alice A ti bi bla še kar na lepoti in modi in govorila o jurčkih ZARA
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?