Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Slabe volje - kaj naj?!?!? 26.9.2007 19:11:28
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ups, Koala... oprosti in vse najlepše tebi in !!! Resnično nisem spremljala forum in ko si se vključila v pogovor nisi nič omenila, da si . Oprosti mi!!! Mi je kr malo nerodno!!! Sicer pa Amelia, domači vedo, pa šefica v službi...ampak ostalih 50 in več sodelavcev pa ne...ti so najbolj nadležni!!! Morava se z pogovorit! A.
|
|
|
|
RE: Slabe volje - kaj naj?!?!? 26.9.2007 19:36:23
|
|
|
|
citrončica
|
Ayolinca, vse na teh temah smo tam-tam, tudi jaz, se trudimo,želimo upamo,spodbujamo, pa spet žalostimo,jokamo,sprašujemo zakaj, nazadnje pa spet v nov boj,ker tako to je.. Lani sem dobila za novo leto tako lep verz,tudi tu so ga punce že zapisale,če ga najdem,ga prilepim!!! Drži se
|
|
|
|
RE: Slabe volje - kaj naj?!?!? 26.9.2007 19:48:23
|
|
|
|
citrončica
|
evo ga, ja res je prišel po novem letu,z mojo po prvem postopku: Tale verz nam je že Saška 1x napisala, mislim da v novem.in decemberkah,jaz sem ga tudi dobila od prijateljice, ko je prišla po prvem IVF...... Ko hodiš,pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček)
|
|
|
|
RE: Slabe volje - kaj naj?!?!? 26.9.2007 21:32:38
|
|
|
|
koala
|
Ayolinca, nič se ne sekiraj in hvala za lepe želje. Odgovarjala pa sem na tak post, da sem imela že skoraj slabo vest z tickerjem ob strani. Sja veš nisem želela vtirati soli v rano, a enostavno sem morala odgovoriti.
|
|
RE: Slabe volje - kaj naj?!?!? 27.9.2007 7:49:46
|
|
|
|
Ayolinca
|
Citrončica, hvala za lepe misli!!! Poznam ta verz in mi je zelo všeč...res pa je, da se nanj malokdaj spomnem. Sem pa sedaj sklenila, da se ga naučim na pamet!!! Je pa še nekaj res, samo to ozavestit, je pa drugo: ¨Ne ljudje, ampak misli vam preprečujejo, da bi bili srečni!¨ A.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?