|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabe volje - kaj naj?!?!?
25.9.2007 11:25:04   
Ayolinca
Ne vem ali lahko tukaj podebatiram ali ne, ampak jaz sem tolk slabe volje in žalostna, kljub temu, da si dopovedujem, da ne smem bit in se prepričujem v nasprotno.user posted image user posted image user posted image

Izvedela sem, da je moja best frendica noseča, pa še za eno drugo... pa saj sem vesela, ampak malo jim pa tudi zavidam, ker jaz nisem.user posted image user posted image user posted image

Že kar nekaj časa delamo na user posted image  (včasih bolj, drugič manj), 2x na umetni, pa nič. Po eni strani nimava več volje vsak mesec redno, non stop, ker to več ni sex iz ljubezni, ampak trdo delo, kjer moramo nekaj doseči.

Včasih se me to tako dotakne, da je za znoret, včasih pa gre kr mimo mene. Trenutno sem v takšnem stanju, da sem žalostna. Rada bi se sprijaznila s tem, ne vem kako. Sploh ob tej poplavi nosečnic.user posted image

Se opravičujem, morala sem se malo potožit! Hvala!user posted image

A.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabe volje - kaj naj?!?!?
25.9.2007 12:48:07   
Anonimen
jz te čisto razumem kolikor te pač lahko ker najbolje človeka razumeš ko si izkusil isto kot on, tako da te poskušam razumeti.
Tud jaz se trudim zanositi in kaj nekajkrat sem bila slabe volje in sem jokala ko sem tukaj gor brala kako so srečne tiste ki so zanosile in te to še bolj potere. Saj privoščiš ampak potem pa premišljuješ, pa kaj naj bi bilo narobe, zakaj glih jaz...... oz.si žalosten. Zato sem se jaz odločila da se na forum ne prijavljam več ker sem bila že dobesedno obsedena z njim in nosečnostjo.

Tako da mislim, da je najbolje da pozabiš na vse in ne misliš toliko na zanositev. Takrat se to baje najpogosteje zgodi.

lep pozdrav pa držim pesti zate, saj bova zmogli.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 13:01:49   
Ayolinca
Anonimna, hvala za razumevanje.user posted image

Saj nisem veliko tu gori, sploh na tem ¨podforumi¨. Poskušam pozabiti, pa ne gre. Oz. ko se že to zgodi, pa preseneti kdo s kakšno lepouser posted image  novičko!

Tudi jaz/midva sva razmišljala zakaj, kje, kako ... čeprav se mi zdi, da se je brezveze ukvarjat s takšno mislijo, ker ne prideš nikamor.
Smo pa že tudi vse poskušali: od sproščenega dopusta, do okupacije z drugimi stvarmi... pa enostavno user posted image  ne pride.

Moj me tolaži, da bo tudi za naju enkrat prišel ta veseli časuser posted image ... poskušam si to ¨vcepiti¨ v glavo...gre pa težko.

A.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 13:24:25   
beyba
Težko si predstavljam da po toliko neuspelih poizkusih uspeš sestaviti voljo in poizkusiti ponovno. Težko ti tudi svetujem kako se spraviti v boljšo, ker vem da se ste stvari dotaknejo in da takrat zadaneš dno z največjo težo ki jo premoreš. Ne vrjemem da bi našla besede za tolažbo, ampak tudi, če imaš vsak mesec to nesrečnouser posted image , če ti gre vse narobe....   Imaš še vedno svojega user posted image ki vrjamem da te ima full rad. Imejta se rada in ne pustita da bi to vplivalo na vajin odnos, poskušaj pozabiti da delatauser posted image ampak uživajta drug v drugem in v ljubljenju. Naj bo igrivo in romantično. Pridi nas pogledat na forum ne pričakujemo, kjer se vzpodbujamo vsak dan...pa nam je takoj nekoliko lažje...   Invrjamem da vama bo uspelo, za izboljšanje počutja pa nas le obišči, ti bomo pomagale spet postati optimistka

Velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 13:56:03   
Ayolinca
Bejba, hvala tudi tebi za tako bogate besede.

Težko se je sestaviti in iti dalje, ne da bi se te te zadeve dotaknile. Čeprav poskušam in zadnje čase, ko je res bilo toliko drugega, mi je kr uspevalo. Danes pa sem na tleh kot že dolgo ne.

Mogoče vas pa res pridem kaj pogledat. Saj ni drugega, ampak nočem se zopet zakopat v te forume, pa enkrat brskat po forumu neplodnost, drugič na pričakovanjih... se mi zdi, da sem potem še bolj občutljiva.....

Ni kaj, treba bo dalje...kakorkoli že!

Bejba, upam, da tvoj pozitivizem uspe kmalu priklicati user posted image !

A.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 13:57:20   
sonček33
Ayolinca - mislim, da prav vse, ki se trudimo zanositi in nam to ne uspe, s težavo sprejemamo nosečnost drugih.Jaz dolgo časa nisem mogla iti k prijateljevi punci, ko sem izvedela da je noseča. Žal se v takih trenutkih ne obvladam. In sem ji to tudi pojasnila v pismu. Ne morem se opravičevati za to, niti se ne nameravam...tako je in tako čutim. Vsaki novi nosečnici tukaj gor zavidam. Privoščimj iz srca, a vseeno zavidam. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 14:00:27   
Ayolinca
Soncek33, kot bi sebe opisovala..... žal mi je, da vse skupaj to doživljamo...

Se mi zdi, da vse druge stvari, od nezaposlenosti do slabega finančnega-materialnega stanja in še kaj sprejemamo bolje kot to, da nam ne uspe user posted image .

A.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 14:06:50   
lady29
jaz te popolnoma razumem ker vem kako je saj sem v službi delala kar z termi nosečnicami naenkrat....vse tri moje prijateljice in dobre sodelavke,ki jim je bil čas med odmorom namenjen pogovoru kako se počutijo,koliko se je katera zradila,kako čutijo premikanje in glajenje po zaobljenih trebuščkih.....meni se je mešalo
zdrži - ti ne preostane nič drugega....držim pesti zate in seveda za vse ki se trudijo tu gor...pa seveda tudi zaseuser posted image
lp

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 14:18:31   
pikovit
Ayolinca če si človek z takšnim problemom je to čisto razumljivo.Vem kako to gre.Sploh pa od takih prijateljic ki ne znajo za sebe poskrbet kam šele za otroka.No ja takim pač rata.Pa veš kaj jim privoščim.Ker to je verjetno res nekaj najlepšega kar se ti v življenju zgodi.Tudi nam se bo enkrat.Poglej jaz sem bila zdaj že 5 na epruveti,pa še plačat sem mogla.Delam nauser posted image  od svojega 25. leta.Stara pa sem 31.Imela sem 9 punkcij,7 transferjev pa še bi ti lahko naštevala.Bili so vzponi in padci,jokala in depresija.Pa vmes spet miljon nosečk itd.No danes pa sem 9 dan po transferju pa ne vem če mi je ratalo.Pa če mi ne bo grem decembra spet.Tako da ti predlagam da se skuliraš,sprejmeš da pač do otrok ne prideš na izi,pozabiš da so frendice noseče in predvsem se veseli z njimi.Vem da je hudo in še boš jokala.Ampak tudi jaz si pravim narava pač naredi tako.In tudi za nas bo enkrat čas da bomo postale mame.Pa še to pozabi da seksaš za to da boš delalauser posted image Ampak iz užitka.To je edina stvar v življenju ki nam je dana in ja zastonj.Zato uživaj.Tudi življenje lahko tako.
Bodi srečna da imasta en drugega,ker če tega ni ni nič.

Pošiljam pa ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 14:31:24   
Ayolinca
Pikovit in vse ostale user posted image user posted image user posted image !!!

Enostavno pa ne morem pozabit na user posted image  ob seksu, ker se mi zdi, da je škoda priložnosti. Skregano z logiko in z mano... ampak vem, da bom pa potem zopet user posted image  konec ciklusa, ko pride M.
Kaj naj???? Brezupen primer sem!!!!!

Groza! Menda bo enkrat bolje, ni vrag!!! ;-)

A.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2007 14:38:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image pikovit enkratno napisanouser posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam s tvojimi besedami, enostavno ni časa za objokavanje in življenja v žalosti.

Tudi jaz imam za sabo 5 let poskušanja, 5 poskusov umetne oploditve, laparoskopijo, 2 histeroskopijo, kup preiskav, vnetje črevesja, odrezano črevo zaradi endometrioze, pa grizem naprej z user posted image . Vmes je sestra že 2x zanosila, pa sem tako ponosna nanjo in moje nečake, da bi jih pojedla, zanosile so moje prijateljice, se veselim z njimi, komi čakam, da mi poročajo o brcikah, o nosečniških tegobah, o dojenju, o rasti dojenčkov, slikice požiram z veseljem. Z vsemi sem na liniji praktično vsak drug dan in komaj čakam, da mi kaj novega o otročku ali sebi povejo. Treba je živet naprej, otrok ne morem dobit na izi, ne brez pomoči tablet, ker imam protitelesa, ki ubijajo zarodke, plus še kup drugih vzrokov neplodnosti. Sem srečna in vesela vsakega dneva, res da se ob vsakem neuspešnem postopku zjokam, ne zjokam se pa ob novicah, če katera zanosi. Ne vem od kje mi energija in optimizem vem samo, da mi jokanje in žalovanje ne bodo prinesli otroka, treba se je trudit, treba je nekaj naredit zase, treba je bit srečen in vesel, saj edino tako imaš kaj od življenjauser posted image .

ayolinca bolje bo takrat, ko boš imela v naročju štručko, držim pesti, da bo to čim prej zato user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2007 15:51:26   
pikovit
Se podpišem pod Miškov mail.Bravouser posted image In to nas pokonc drži!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2007 15:53:20   
lady29
tvoje besede so kot da bi jih pisala jaz....enostavno med sekskom ne gre iz glave misel da tokrat pa bo.....in čez nekaj dni obisk moje največje sovražnice M ki mi pokvari dan in še kar nekaj naslednjih....a ne preostane drugo kot upanje,ki je edino kar me drži pokonci
lp

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2007 16:46:18   
Amelia
Ayolinca glavo pokonci, poglej koliko nas je punc, ki se srečujemo z istim problemom kot ti, ampak takšno je življenje, tudi jaz sem ko dobim mennstruacijo razočarana, en dan mal jokcam, ampak treba je naprej živeti in se veseliti in uživati v stvareh, ki jih imam. Enkrat se bo pa tudi meni nasmehnila sreča in bom postala mamica, do takrat pa uživam v življenju v dvoje brez otrok, ki ima tudi svoje prednosti: potovanja v neznane kraje, zabave s prijatelji, spanje med vikendi:)) itd.

Potem pa še pomislim koliko je vredno, da sem zdrava, pa da imam moža, s katerim se odlično razumeva, pa hitro preženem žalost.

(odgovor članu lady29)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2007 16:46:33   
Anonimen
Kaj če bi raje med seksom razmišljale, kak nov položaj bi izbrale, kako bi lahko še popestrile seks, kako bi obnorele svojega možaka z drugačnimi prijemi.............če boste o tem razmišljale ne boste o otroku. lahk si še kako drugo domišljijo zamislite in sanjarite o čem drugem, mada se o vsem, samo hoetti je treba, tako kot včasih niste razmišlajle o otroku med seksom, pa vam je zdaj rutina ratala, tako lahko tudi o izboljšanju vajinega odnosa razmišljate ali fantazirate

(odgovor članu lady29)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2007 20:15:48   
mihi78
Te popolnoma razumem in sočustvujem s teboj user posted image . Tudi moja najboljša prijateljica januarja pričakuje že 2 otroka. Mi je včasih tudi hudo, sem pa prav tako neizmerno vesela zanjo, ker vem da bo tudi ona zame user posted image , ko se bo končno posrečilo. Imam pa tudi dneve, ko raje zamižim, ko grem mimo kake nosečnice. Vse imamo pravico bit slabe volje pa potrte tu pa tam, samo ne predolgouser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2007 20:30:35   
martin6
Jaz vas čisto razumem. Tudi moja prijateljica je noseča in sva imeli isti mesec rok. Ona ima že velik trebušček, moji pikici pa v 9. tednu ni bilo videti več srčkauser posted image , pa si mislim tudi jaz lahko že imela tak trebušček.
Pa še včeraj sem izvedela, da je sosedauser posted image . Ja drage moje še se bomo morale boriti za naše pikice. Upajmo da grozildeuser posted image  , ne bo OKTOBRA!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2007 21:02:05   
MUŠMUŠ
Hej hoj!
Tudi jaz sem že prava veteranka z več kot 5 letno dobo poskušanja zanositi. Vem, da se narave ne da pretentati, zato sem se sprijaznila z mislijo, da ko bo, pač bo. Če bo. Če pa ne bo, pa tudi prav. Saj, kaj pa naj naredim? Več kot to, kar počnem, že ne morem. Lahko sem pa res vesela, da imam tako dober odnos s svojim dragim, tako da, tudi če nama ne bo uspelo, se nama ne bo svet podrl in bova šla dvignjenih glav naprej. Upanje je pa še vednpo vsak mesec prisotno. Itak vsak mesec mislim, da bom srečka nosečka.
Me pa prav nič ne daje fovšljivost glede drugih nosečnic in tujih dojenčkov. Jaz si enostavno želim svojega in me drugi niti ne ganejo kaj posebej. Zato me zelo zdražijo izjave mojih žlahtnic in kolegic, da naj bi čim večkrat pazila svoje nečake in nečakinje, ker si želim otrok, pa jih ne morem imet. Haloooo, pa tem ljudem ni jasno, da nočem pazit drugih in staršem riti odnašat. Želim svoje, se z nijimi ukvarjat, ne pa z njihovimi! Saj mi paše sem in tja, so prav luštni, samo vsak dan pa ne!

KDOR ŽELI ŽIVETI POLNO, MORA ŽIVETI SKRITO.

(odgovor članu martin6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2007 7:21:57   
Ayolinca
Jutro!

Joj, punce, mi je kr veliko bolje, ko sem prebrala vse vaše posteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da so potrebni premiki v moji glavi, ampak zavestno jih ne morem narediti, kljub temu, da se ¨silim¨. Tolažim se s tem, da še očitno nisem ¨zrela¨ za korak, da bi ne bila v tem razpoloženju ob videnju nosečke oz. ob kakšni novički. Ne moremo z glavo skozi zid in ne enkrat se mi je že potrdilo, da je vse ob svojem času, pa tudi to, da nisi več ¨alergičen¨ na user posted image . Samo user posted image  je, ker treba ta vmesni čas do zrelosti prebrodit kolikor toliko uspešno.

Držte se!!!

A.

(odgovor članu MUŠMUŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2007 8:07:53   
Anonimen
Vse ste občudovanja vredne. Čisto vse. Tudi sama se veliko sekiram, ko so kolegice user posted image , midva pa 2 leti brez truda.
Predvsem vas razumem, ko enostavno telo ne sprejme user posted image .
Moja teta je začela z umetnimi oploditvami pri 24 letih, danes je stara 37 let, kmalu jih bo 38. Brez uspeha. Na začetku se ni mogla pogovarjat o teh stvareh, ko pa se je sama odprla, je bilo tudi njej lažje. Bolj smo jo vsi razumeli. Predvsem jo je bolelo, ko je srečala bivše sošolce, svojo generacijo, kateri so imeli vsaj 1 otroka, 2 je bil na poti. Veliko je prejokala, res veliko.
Zdaj je že par let sprijaznena, če ne bo, pač ne bo. Taka je usoda.

Punce, vsem vam želim, da dobite user posted image user posted image user posted image . Čisto vse.user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2007 8:34:53   
koala
Draga Ayolina kako te razumem,

Sploh ne znam in ne zmeorem več prešteti noči in dnevov ko sem sama z svojimi mislimi jokala od obupa, žalosti, nesreče in včasih tudi zavisti ko sem zvedela za kakšno novo nosečko. Midva pa sva poskušala, poskušala in poskušala, skoraj pet let, pa vsak mesec razočaranje, čeprav sem zaradi periskav vedela, da po naravni poti ne bo šlo, sem vedno znova ko se je prikazala tečka padala v globoka brezna. Je pa res, da se sčasoma ta brezna zmanjšajo, da lažje prilezeš iz njih. Kako mi je to uspelo, no jaz imam hvala bogu zelooooo razumevajočega partnerja, ki mi je zna stati ob strani in me potolažiti, brez tako razumevajočega moškega ob svoji starni bi najverjetneje pristala na psihiatriji.
Pa sva za usppeh dala skozi vse, od brezbiržnosti prvih nekaj mesecev, do seksa po koledarju naslednjih nekaj mesecev. Potem pa se mi je že samo telo zoperstavilo in sama misel na to da bi morala seksat se mi je zagabila, takrat ko je bila ovulacija sem bila jaz blazno nezaiteresirana in utrujena. V tem trenutku pa sem rekla STOP!!!!!!! Nič več seksa po urniko, ko nama je bilo sva seksala, če nama ni bilo pa tudi ne, četudi so bili tisti tapravi dnevi.
Meni je tudi pomagalo da sem se izpoveddala na forumu, kjer se vedno najde topla beseda od sotrpink, pa "moje" zvesto drevo, ki je bilo večkart deležno mojih solz in izpovedi, ne vem no mogoče se sliši čudno, samo meni je resnično pomagalo, ko sem v takih temnih trenurkih odšla do "svojega" drevesa se izpovedala in ga objela, name je to čudežno vplivalo. Ob izbruhu jeze pa je nastradal marsikateri kozarec za vlaganje.

Hočem ti povedati da so čustva, ki jih čutiš povsem normalna. Ti si želiš nosečnosti okoli tebe pa kar dežujejo novorejenčki in nosečnice. Je fer? Ne ni, še posebaj ker mariskdo sploh ne zna ceniti zakladka ki mu je namenjen.
Smo zmožne to premagati? Ja smo, sicer vzame velik napor, a nagrada je vsakega truda, vsake solze in bolečine vredna.

Želim ti veliiiiiiiiko razumevanja, predvsem z starni prtnerja, čim manj oz. nič neumestnih vprašanj ala. Kaj pa vidva čakata? in seveda da sonček sreče tudi zate zasije v neizmerni svetlobi. In videla boš da bo, samo neaktere imamo pač malo bojl strmo, zavjugano in z preprekami posejano pot do tja. Na cilj pa se spleča priti, četudi z zadnjimi atomi močmi.

Mislim nate!user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2007 10:49:17   
Ayolinca
Koala, živjo!

Se te spomnem še iz ¨starih časov¨ in žal mi je, da ti ni še uspelo. Pred leti sem bila dosti tu gori in se spomnem kr nekaj punc, kasneje pa sem opustila ta forum, ker enostavno sem imela občutek, da je še huje, da se vsak dan spominjam na te stvari.
Tako da sem zadnje čase pregledovala Partnerskega in Skupnost RR.

Tudi mene moj tolaži in pravi, da naj razmišljam pozitivno, ampak veš kako je pri moških...njim se mi zdi, da je vse lažje. In ko vpr. pa kako to narediš...ne dobim nobenega recepta. Jaz bi recept, kako pozabit te stvari!!!user posted image user posted image user posted image

Ah, saj bo, enkrat že.

Vseskozi že razmišljam, če bi mi bilo mogoče lažje, če bi okolica vedela za to. Kajti še bolj me jezi, k me kr naprej sprašujejo, posebno v službi. Midva pa se nikakor ne moreva odločiti, da bi jim zaprla usta s tem, da poveva, kako v resnici je. Vse možne variante razmišljam!

Res ste zlate!!! THX!user posted image

A.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.9.2007 12:36:16   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Ayolinca

Se te spomnem še iz ¨starih časov¨ in žal mi je, da ti ni še uspelo.

Koali je uspelo. Je ze preko polovice! In, tudi tebi bo!user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.9.2007 13:21:24   
Pija76
Ayolica tudi sama se že nekaj let trudim na dojenčku, pa ni nič, pa nič, pa nič.... V tem času so vse, ampak prav vse moje prijateljice, kolegice, znanke, sorodnice, sodelavke pa ne vem kdo še vse zraven, ki so v zvezi dobile vsaj enega ali dva dojenčka jaz pa nič.....Za vsako sem bila vedno iskreno vesela in sem ji res iz srca privoščila, saj vem da bo tudi zame enkrat prišla ta sreča! Njihove dojenčke prav požiram z očmi in čustvi, ko jih vidim, sem čist nora na njih!
Me je pa nekaj drugega zmotilo, ena od njih mi je pa skoz govorila zakaj pa ti ne, upam, da boš tud ti ta mesec..., upam da ne pride user posted image , ja a spet nisi, pa daj no da bova skupaj,...no pa take. To me je pa včasih kar do lufta pognal, bi najrajš vpit  začela, kot da mi ni sami dost hudo ko pride tečka in spet ni nič, me mora še na to opomnit!

Pa seveda kamor koli sem šla vse so bile noseče, včasih "normalne" sploh videla nisem, samo jaz ne....Vem da bom sama enkrat kot žoga - in tega se že prav veselim - upam da čimprej!

Tebi pa želim, da sprejmeš vse tako kot je, tudi ti boš enkrat srečka user posted image .

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.9.2007 16:03:01   
Amelia
Midva tud najprej nisva povedala, da delava na otroku in pač ne rata, ampak počasi je vse skupaj postalo nevzdržno, saj poznate vprašanja: "Kaj pa vidva, kdaj bosta imela otroke, sedaj je pa že čas, saj si že dost stara!" Jaz sem jim pa vljudno odgovarjala: "Ja ne vem, še ne veva, bo že čas za to, bla, bla," namesto, da bi jim zaprla usta in rekla: "Ne moreva imeti otrok, še kakšno vprašanje?"zato sva po 1 letu bližnjim povedala kakšna je situacija, tako da sedaj mi dajo mir in vsi imajo prepoved, da me karkoli vprašajo na to temo, če se želim pa o tem pogovarjat, pa sama začnem s temo.

Ampak situacijo poznajo samo bližnji, v službi ne govorim tega, čeprav se zavedam, da tud če poveš samo bližnjim, se lahko novica kar hitro razširi.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?