|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.11.2007 18:23:14   
*Mojca*
Punce a veste da smo že na 1/4 oz. nekatere že čez? Ne morem verjet kako hitro gre čas. Pa za julijkami imamo že avgustovke....jaooooo...še vedele ne bomo kdaj bo junij tu.
Lep večer

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.11.2007 19:17:21   
*Mojca*
hej punce!
evo, jaz pa rabim en nasvet. Z mojim sva se zdaj malo spičila glede silvestrovega. Glede na to, da sem nosečka in ne smem piti alkohola mi je malo bedno silvestrovo preživljat z njegovimi pa tudi mojimi prejatelji, ker so pač pijanci user posted image Tudi sama sem bila vedno žurerka (no ja, včasih tudi malo pretiravala - primorka pač), ampak se je zdaj situacija spremenila in sem na življenje začela malo drugače gledat. Silvestrovo sem si predstavljala doma, v novem stanovaju, večerja, midva, kak dober film, ognjemet čez balkon in to je to. Njemu pa to ni, on bi bil s prijatelji, je reku da lahko tudi nič ne pije, ampak...do zdaj sem bila že na dveh žurkah in videla da se to pri nosečkah pač ne obnese. Kaj naj naredim?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.11.2007 20:41:32   
Anonimen
Joj, *Mojca*, prav nič ti ne zavidam tele situacije in sem prav vesela, da mojmu novo leto skor nč ne pomen, ker prav da bi šel le kam v tople kraje, če že. Midva sva vsako leto doma, pred tv-jem, nardiva večerjo, se mal pockrljava, pogledava kšn ognjemet, pa spat. In to mi je prav super. POvej tvojemu, da dojenček tud ne mara žurk, ker če se ti matraš, se on tudi. Morda bo razumel. Lahko pa se dogovorita, da gresta pogledat za kakšno urco, pol pa vidš, kako se boš počutila. Sicer je pa doma tud ful dobr.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
22.11.2007 8:01:25   
beyba
Dobro jutrouser posted image user posted image

Jst se strinjam z nyo.Zmenita se da gresta pogledat, pa če se ne boš počutla dobr gresta domov. Malo razmisli tudi v tej smeri, da je za nekaj časa to zadnje novo leto, ki ga boš preživela takole. Ko boš rodila, se namreč interesiod prijateljev in vajini full razlikujejo in počasi bosta ugotovila(tudi tvoj) kako brezveze so te žurke. Gibala se bosta v krogu ljudi ki razumejo da imata zdej otroke in da se ne moreta na uro natančno zment kadarkoli za kavo,da ne morata pridt za cel dan na zabavo, da otroci zbolijo....

Tako da če se le da podari sebi in svojemu najdražjemu(predvsem njemu) še zadnje tako praznovanje -za nekaj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
22.11.2007 8:52:10   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 43 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  NS 22.11. / Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   NS 21.11. / Izola / +2kg

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image    
user posted image  Pikica_30 1. user posted image   
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  nInAzWeRiNa  1.user posted image
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 22.11. / NS: 30.11.-3.12. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS 23.11. / 2P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image P 26.11. / NS 11.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image  (NS 12.12.)

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

26. junij
user posted image  RMRM 3.user posted image
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA
user posted image  kodrana 
user posted image  nataska82

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
22.11.2007 10:40:37   
Anonimen
Žanka, alea01, kodrana - danes ste pa ve na vrsti s pregledi in NS. Sporočite kako bo user posted image  brcal.

In vsem ostalim en lep pozdravček, sončen, topel in delaven. Še danes in jutri, potem pa vikend. Jupi.

LP

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.11.2007 13:45:52   
lonapo
Ojla beybe,

samo da vas pozdravim,

danes samevam, otrok je v varstvu potem pa še cel popoldan pri babica- tako da imam day off- res paše!

Slabost še vstraja-sicer malo manj intenzivno.

lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
22.11.2007 15:21:40   
Anonimen
Tukaj smo pa bolj lene za pisat, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje slabosti počasi pojenjajo zvečer, blo je pa kar hudo. user posted image  
Komaj čakam drug teden na NS.user posted image  

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.11.2007 16:03:52   
pikica_30
Živjo po 100 letih!

Se spet malo javljam, brala sem vas skoz, samo napisat ni blo nič časa. Včeraj sem imela tud jaz NS in je vse ok, NS=1,4, srček 159 bije, user posted image  je skakal kot nor, moj user posted image  sploh ni mogu verjet in je bil čist navdušen. Ne vemo pa še, ali bo user posted image  ali user posted image . Je bil sramežljivček in je kazal samo hrbet. user posted image

Še moji podatki za seznam: rojena 77, rodila še ne vem kje bom Kranj ali jesenice, zredila za 1 kg.

Povedala sem tudi v službi in ni bilo panike, ker je šef reku, da so to itak vsi pričakovali, da bi bolj čudno bilo, če otrok ne bi imela.

Uživajte, midve s pikico imava dost službe za dons in šibava domov!

Lp! user posted image  

P.S. Aja pa spet imam prestavljen PDP na 3.6.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.11.2007 17:41:51   
Anonimen
Pozdravljene punce,

danes sem imela prvi pregled in sem noseča 8 tednov in 4 dni, rok poroda naj bi imela konec junija. Pikica je velika 2 cm in je vse v redu.user posted image
Naročila sem se na NS in jo imam 18.12.
Midva sva se odločila, če bo šlo da bova z novico počakala do miklavža.

Anonimna AA

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.11.2007 18:25:54   
Anonimen
Pozdrav še od mene.Danes sem imela nuhalno v Domžalah in sem zelo vesela.Ginekologinja mi je rekla,da je super izvid.Ds je pa 1:6319!Za spol mi ni mogla povedat,ker je še prehitro(12 tednov in 3 dni)!Pa še mal špehca je tak,da je mogla bolj pritiskati po trebuhu.Slikice imam,so zelo lepe.Zdaj pa grem malo zalegnat,ker me malce boli glava.Lep pozdrav vsemuser posted image !Kodrana midve se pa čujeva jutri ok?Upam,da si ti tudi dobro rihtala.Za dr.Strahovo moram pa povedat,da je ful fajna zdravnica in zelo zelo prijazna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.11.2007 18:50:49   
Anonimen
Čeeer user posted image

Tukaj begunka s foruma Julijke 2008 user posted image

Danes sem imela prvi pregled in JOOOOOOOOOOOJ kako lepo je izgledala moja 2,6 centimeterska žabica na ekranu user posted image  Mini srček je s svetlobno hitrostjo delal tiktaktiktaktiktak user posted image  Pa z nogicami in rokicami je brcal/a naokoli user posted image    Ko sem zagledala kako skače se nisem mogla nehati smejati in sem celo spustila solzico user posted image    

Torej uradni podatek je, da sem noseča 9t2d in da je PDP 25.6.08 in ne 4.7.08 kot je to kazalo na začetku user posted image  NS imam 18.12.07

To je moja prva nosečnost in pravzaprav poteka super, samo rita malo preveč raste se mi zdi user posted image

Seveda bom naredila domačo nalogo in prebrala vseh nekajinpetdeset že napisanih strani user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
22.11.2007 20:08:49   
Anonimen
Dober večer punce, kje ste vse? Ste šle že počivat? Jaz bom šla tudi kar kmalu. Grem vsak dan prej, pol pa ponoč vstajam, pa hodim na wc. Včasih nočem it, pa zaspim nazaj, pa se zbudim čez pol ure, pol pa grem. Dans sm se pa potem 2 uri trudila, da bi zaspala nazaj. Ja, ja tko je to, bo že bolje.

žanka - user posted image user posted image user posted image  za NS

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
22.11.2007 20:25:31   
alea01
Ola punce!

Danes sem imela pregled in sem fuuuul razocarana nad mojo G!!!!! Ni mi verjela, da tolk bruham in je rekla, da bi pa zdaj ko sem v 12t to moglo nehat in da sem edinstven primer. Itak, da ne vem v katerem tednu sem, ker se sama vec ne znam stet, ker mi vsakic steje drugac. Teden gor, teden dol. Jaz sem ze cist paf. Svoje pikice nisem vidla, sicer pa itak pri njej se nisem nicesar videla. Nic mi se ni pokazala, niti povedala. Zadnjic sem slucajno ujela, da je user posted image  velik 11mm, ko je to rekla sestri. Dobro, da sem bila na urgenci, da mi je tista G pokazala mojo pikico, ki sem jo prvic vidla. Slikce nimam nobene. Danes me je pretipala in rekla, da nosecnost lepo napreduje, da je vse OK! Lepo te prosim!!!!! Kako pa ves, da je user posted image ziv? Saj srcka tako ne slisis. Ali so pa to nove metode, za katere se nisem cula.
Ko sem omenila bolecine v spodnjem delu trebuha, je rekla, da je vse ok in da me nima za kaj bolet. A kaj, si to zmisljujem??? Le kaj imam od tega?? Krava zafuk.... Mater sem jezna. Dobro, da berem forume in tako vsaj kaj izvem. Laboratorijske izvide se pogledala ni. Nic ni vpisala v materinsko knjizico, niti mi nikoli ni omenila PDP. In zdaj bodi srecen! In to je ena najbolj priznanih ginekologinj oz. ena najboljsih v SLO. Pa kaj se!!!
Moja prva nosecnost je in lahko bi mi kaj razlozila. Vsi nismo tolk pametni, da bi vse vedeli.
Komaj cakam NS, da bom tako vsaj zvedla kaj o svoji nosecnosti in koncno videla svojo bebiko! Joj, kolk sem razkurjena.

Punce moje, oprostite mi! ampak mogla sem dati iz sebe!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
22.11.2007 20:52:35   
Anonimen
Groza, kaj si sploh misli ženska?!? Jaz imam ful fajn ginekologa, imela sm 2 pregleda, imam 2 sličici, pa čeprav se na prvi ni še nič videlo. Pa vedno mevpraša, kako se počutim, če sm ok, pa sestre so mi tud razložile, zakaj so mi vzel tolk krvi. V glavnem, na forumu sem zasledila, da nekateri g dobivajo pohvale. In tega mojega ni nikjer, pa vem, da so vse njegove pacientke zadovoljne. Zato ga bom jaz izpostavila. Dr. Mijajlovič je zakon.

LP

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
22.11.2007 21:51:59   
Anonimen
Tud men je še kar fejst slabo pa sem noseča 12 tednov in 3 dni.Pa mi je danes rekla dr. Strahova,da to traja tja do 16 tedna.Res imaš čudno g,ker glede na to,da je to tvoja 1. nosečnost bi ti pa morala le malo več povedati.Vseeno bodi pozitivna,če je možno jo menji,če pa ne pa jo čimveč izpraši na pregledu.Bodi tečna saj gre za tvojega otroka OK?Drži se in lepo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.11.2007 7:56:20   
*Mojca*
alea01 jaz bi na tvojem mestu menjala G. Direkt brez oklevanja. Nosečke smo že tako bolj občutljive in naloga G je da te pomiri, pove vse in odgovarja na tvoja vprašanja, pa tudi če so ne vem kako butasta (tvoja niso bila!!!). Itak pa je tako, da če se odločiš menjat zdravnika samo najdeš drugega, potem pa oni kličejo tvojega bivšega za karton. Tako da ti ni treba nobenemu nič razlagat. Enostavno greš. Mene taki zdravniki totalno razkurijo in me sploh  ne briga ali ima slab dan ali prejšnji večer ni dobila,.....ona je tam zaradi pacientov in je prav da se tudi obnaša tako!
Upam, da sama ne bom nikoli taka!
Žanka user posted image user posted image user posted image za NS, AnjaPH dobrodošla!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.11.2007 8:04:28   
Bety upa
Me prav zanima, kdo je najboljša ginekologinja v SLO???user posted image

Jaz pa od svojega G ne pričakujem nikoli vse in ne preveč. Vedno se sama kaj pozanimam, vprašam tudi druge in če rabim pregled, grem v bolnico na samoplačniškega (20 eur). In stvar rešena.user posted image

Žal mi je alea01, da imaš tako slabe iskušnje. Vem pa, da zdravniki ne marajo punc, ki hočejo na bolniško, ker nosečnost ni bolezen. Pri dr.Rešu imaš na živo punkcije jajčnikov (jajčnik ti najmanj 10x prebije z dolgo in debelo iglo in vsrkava tekočino), torej brez kakeršnihkoli enalgetikov in tekoj te spodi z mize domov. Za bolniško še slišti noče. Jaz sem vsakič kolapsirala v čakalnici in vzela dopust, da se mi krvavitve umirijo.user posted image

Ni vse tako bajno in luštno, kot ene imajo srečo. Previdnost in razgledanost ni odveč.

Poročajte punce o izvidih, ker redno čekiram in se veselim z vami.

Imejte se lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.11.2007 8:14:02   
*Mojca*
Bety upa: meni pa se ta ideja: pač plačam 20 eur in grem na samoplačniški pregled ne zdi uredu. Že tako plačuješ 25 eur na mesec za dodatno zdravstveno zavarovanje, ki ti krije vse omenjene preglede. Ne vem zakaj bi plačevala dodatno če to ni potrebno. Še vedno mislim, da je velika večina G uredu, tako da se je lažje malo pozanimat in izbrat pravega.

Kar se tiče dr. Reša in punkcije jajčnikov na živo, sploh ne bom komentirala. Včeraj sem recimo slišala, da je filozofija starešjih kirurgov taka, da ne operirajo pacienta če ga je preveč strah. Da bo že prišel nazaj če bo njuno....mislim halo?!?! Zakaj potem sploh obstajajo take in drugačne anestezije?

Se strinjam da nosečnost ni bolezen in tudi meni grejo na živce ljudje ki pridejo na urgenco in izsiljujejo razne bolniške in odškodnine, mislim pa da je alea01 bila razočarana glede celega odnosa G, ne pa zato ker ji ni dala bolniške...ne vem mogoče se motim.

Pa brez zamere...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.11.2007 8:22:36   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Kako smo kaj? No, jaz sem začela ponoči vstajat, ker moram praznit mehur, grozno je to, ko vstaneš in pogledaš na uro in vidiš, da je komaj pol 2, potem pa še enkrat ob pol 5. user posted image
Vstat pa ob 7-ih. Uf, sem zaspanka zadnje dni. Sploh zaradi teh vstajanj ponoči.

In ostale? Čestitke za opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.11.2007 8:35:40   
beyba
Žal mi je da imate take ginekologinje, ki ne razumejo, da je vsaka nosečnost nekaj posebnega, da je vsaka nosečnost najpomembnejša in da je vsaka nosečnost za nekoča najpomembnejša stvar v njunem  življenju. Žal mi je teh ljudi, ki ne razumejo, da smo vse samo ljudje, ki jih skrbi  za svojo pikico in ki ji želijo najbolje še predno sploh pridejo na svet. Žal mi jih je, ker ne znajo iz te radosti vsakega para potegnit nekaj pozitivne energije in s z njo polepšati dan. A ni boljšega občutka kot to da nekomu s svojim znanjem in sposobnostjo pametnih in pomirjajočih odgovorov polepšaš dan. Dejstvo je da nihče ne mora vedeti kako se počutiš, da če ti je slabo 24 ur na dan ne moreš delat zbrano in dobre volje tako kot kadar nisi noseča.

Moji dnevi trenutno so spanje in služba. Bog ne daj da bi imela že kakega otroka prej, ker bi mamo videl samo še v postelji. Slabo mi je še vedno, samo bistveno manj in stvari se umirjajo. Dejstvo je da nekatere nosečnost prenašajo bolje druge slabše in če školjko objemaš večino dopoldneva se bolj težko posvetiš obveznostim na delavnem mestu.

Moja ginekologinja je super in jo lahko sam pohvalim. Ko sem mela prvo nosečnost težave, mi je dala svoj mubitel, svojo domačo tel. številko, in da jo lahko pokličem kadarkoli. ko sem bila zadnjič na pregledu in sem ji povedala da sem noseča, je kar ploskala od navdušenja.

Res smo na tem forumu malo bolj lene za pisat, ampak se bomo popravleuser posted image user posted image user posted image

VSE ki ste imele NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre novičke. Jst mam svojo čez 11 dni. Po eni strani jo komaj čakam ker se želim prepričat da je vse ok. Po drugi strani pa  me je strah vsakič ko se spomnim na to, Ker so mi ravno na NS v prvi nosečnosti povedal zelo slabe novice.

Držim pestke za vse ki mate danes preglede ali nuhalne...Poročajte kako je šlo....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.11.2007 8:39:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

alea01 jaz bi na tvojem mestu menjala G. Direkt brez oklevanja. Nosečke smo že tako bolj občutljive in naloga G je da te pomiri, pove vse in odgovarja na tvoja vprašanja, pa tudi če so ne vem kako butasta (tvoja niso bila!!!).

alea01, se popolnoma strinjam z Mojco. Jaz bi tudi zamenjala G, ker on je tam zato, da ti svetuje, pomaga in odgovori na vsa vprašanja. Itak je logično, da imamo ženske, ki smo 1. noseče, miljon vprašanj - in on je tam, da ti odgovori. Ni tvoj problem, da on cel dan na ista vprašanja odgovarja!! Jaz moram rečt, da sem s svojo G zelo zadovoljna - mi je dala slikce že ta prvič, ko se ni še nič videlo, samo 2 gestacijski vrečki. Upam, da se ti bo vse lepo izšlo. Če ne boš zamenjala G računaj na to, da jo boš potem mogla gledat še 6 mesecev - do poroda. A se splača, da vsakič prideš razkurjena in žalostna iz pregleda?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.11.2007 8:40:34   
lunca14
Alea...tudi jaz se strinjam s tvojo ginekologinjo,,,,,ampak samo glede tega ,da si edinstven primer,kajti ni dveh identičnih nosečnic,glede tega ji dam prov....ostalo pa tako,kot ti je predlagala večina,če z njo nisi zadovoljna,se predhodno pozanimaj o novi in jo zamenjaj,brez oklevanja,zakaj bi bila nesrečna v svoji nosečnosti,ko bi moralo biti to obdobje zate le ena velika sreča.
Nya....se strinjam,da je tvoj ginekolog super,sem ga spoznala pri svoji drugi nosečnosti,pa je bil zelo korekten z mano,nasploh do sedaj še nisem naletela na neprijaznega v Novem mestu,pa sem mela pregled tudi pri Šekuranji,ki ga baje vse šinfajo,pri meni je bil čist ok,še najbolj mi pa je bila,pozabila sem njen priimek,precej mlada,velika,črne dolge lase z očali,samo mislim,da je spet šla nazaj v Afriko...ona je bila zdraven pri prvem porodu in babica Metka,najboljša ekipa,res kapo dol,mela sem ful hiter porod,pa še malega smo morali hitro potegnit ven ,ker je imel premalo kisika,tako,da sem jima hvaležna za storjeno strokovno delo.Drugače je pa tudi moja g.Kostanjškova carica,vedno si vzame čas,vse pove,na vse odgovori,nobena preiskava ji ni odveč,,,,,super je.
Dobrodošle nove članice,vsem user posted image user posted image user posted image za opravljene preglede......jaz sem ok,še vedno nimam filinga da sem noseča,upam da mi bo po nuhalni potegnilo,da semuser posted image .Punce mejte se lepo,pred nami je deževen vikend,a za drugi teden je napovedano sonce in toplo bo-juhu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.11.2007 8:41:23   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 44 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  NS 22.11. / Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   NS 21.11. / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  nInAzWeRiNa  1.user posted image
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 22.11. / NS: 30.11.-3.12. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS 23.11. / 2P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image P 26.11. / NS 11.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image  (NS 12.12.)

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM 3.user posted image
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  kodrana 
user posted image  nataska82

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.11.2007 9:25:51   
alea01
Ola punce!

Danes sem se ze pomirila in sem kul, razen ce odstejem bruhanje. Punce, hvala za nasvete!
Aja, mislim, da smo se narobe razumele. Nisem jamrala, da bi dobila bolnisko, ker to itak verjetno imam do konca nosecnosti. Zakar obstaja tudi vzrok. Jaz sem ji sam rekla, da se zmeri bruham. In to, da imam 42kg, je po moje mal premal in ona se je sam nasmehnila. Kot, da bi hotela zdajle v nosecnosti hujsat. Sicer sem pa prej imela 44kg. Logika? Je ni.
Glede zdravljenja moje neplodnosti je bila prava profesionalka, kar tudi je na svojem podrocju. Nje, kot osebne ginekologinje ne mores izbrat, razen ce si zaposlen v KC. Drugace punce prihajajo k njej iz cele SLO z napotnicami od svojega osebnega ginekologa. Vem, da je zenska ful sposobna, saj je izdala zelo veliko knjig. Tudi moje zdravljenje je potekalo mal drugace, kot pri kolegici in na koncu sem ugotovila, da G ima ful izkusnje in dela zelo profesionalno. Mene samo to moti, da mi nic ne pove o sami nosecnosti, sploh pa o moji pikici. Zato sem razocarana. Mogoce bo pa naslednjic boljse. Kot berem imate vse slikice in jaz si jo tudi zelim. Ma, dost o tem. Sem vas spet zamorila.
user posted image user posted image user posted image vsem za opravljene preglede!

Lepo se imejtein cim manj slabostiuser posted image
Cao, cao

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?