|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.11.2007 8:28:25   
*Mojca*
Jutro!

Jooooj koliko nas je že user posted image
Meni se buši pozna, samo so po mojem to bolj obloge, saj sem se na hitro poredila za 2 kg. Zdaj nekako stagniramo in ne gremo več gor.
Komaj čakam NS, 29.11. me prav zanima kako je že zrastel naš fižolček. Nič, pridne bodite in lep dan!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.11.2007 8:30:39   
Bety upa
Dobro jutro!

SLovenka, drži! Na isti dan iste preglede, čeprav si noseča en teden več kot jaz. NS bom imela ravno v 12.tednu in upam, da to ni prekmalu. Spol me sploh ne zanima.

Ta nosečnost je drugačna od predhodnih. Mogoče so kriva zdravila, mogoče pa strahovi. user posted image  Upam, da ne nosim otročička s kromosomskimi napakami. Globoko upam!!! V prešnjih nosečnosti mi ni bilo treba delati teste za nosečnost in tuhtati, če je vse OK. Zdi se mi, da so ti otroci bili precej agresivni in so "grabili" življenje. Zdaj pa imam obdobja, ko sumim, da je v trebuhu sploh kaj. Lahko ga stisnem močno in počnem vse, kar hočem. Nikjer me nič ne boli, ne cuka....Nimam občutka, da bom dobila M (kar je zelo značilno za prve mesece nosečnosti)... Edino, jem preveč in pojma nimam, kam vse to dam. Pa vse brez reda, pomešano....
In slabosti so mi zoprne, ki pa jih močno umirim s pitjem velikih količin navadne vode....

Zelo čudno.....

In, otročički moji prej, so mi jasno dali vedeti, kaj jim je všeč in kaj ne. Ta je pa nekam skrit, boji se, ne zna se boriti za življenje in svoj prostor......//user posted image  Zelo podoben svojemu očetu, hi hi user posted image //......

Bomo videli, kaj nam prinaša jutrišnji dan.....

Glede tehtanja......Zaenkrat se ne tehtam, ker sem resnično obremenjena z mislijo, ali bo vse v redu ali ne.....Pa še na misel mi ne pride skrb, koliko se bom zredila.

Pravzaprav so mi te misli vsilili vsi zdravniki in "strokovnjaki", ki so mi za vsak splav rekli, da sem prestara in da naj ne pričakujem zanositev ne po taki in ne po drugačni poti. Dr.Bokalova mi je celo na izvid napisala, da imam neprehodna jajcevoda in 0% možnosti za spontano zanositev, da mi je maternica fibrozna in 100% onemogoča vgnezditev zarodka. Zato ona ne dovoli komisiji, da mi omogočijo umetno oploditev.
In jaz sem samo po tem izvidu (marec letos) zanosila 2x spontano in splavila. Ne bom vam govorila o 5 ICSI postopkih pri dr.Rešu (umetna oploditev, od tega 3 postopka samoplačniško in zapravljenega 1 mio sit, kjer so 5x dobili 7 odličnih zarodkov in vsakič sem imela splav).

In če ne bi vprašla Pušenjaka in začela  po O piti majhno tabletko, za zbivanje mojega imunskega sistema, se danes z vami ne bi pogovarjala. Ratalo mi je v prvo. Takoj.user posted image

Zato, moje punce, imam jaz v glavi druge skrbi. In se počutim kot heroj, ker sem kljub vsemu imela upanje in zaupanje, da nisem za v staro šaro in da je problem nekje drugje.

Samo, da še izvidi pokažejo pozitivne rezultate, pa lahko uživam.....
Upam, da me razumete.....

Lep dan vam želim......

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.11.2007 8:32:14   
slovenka
Punce, kaj pa to pomeni, da imate nosečniške hlače? Kaj prav kupljene na oddelkih za nosečnice? Ker jaz sem si doslej pod tem predstavljala že tiste prav za 7. mesec user posted image Jaz sem mislila sedaj najprej nosit tiste moje hlače, ki sem jih imela pred par leti, ko sem imela 10 kg več. Opišite mi malo, kakšne so te hlače? Ni to tako kot če imam jaz sicer št. 36, sedaj bi si kupla pa 38?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
21.11.2007 8:45:24   
Kaja08
Ja jaz imam prav nosečniške hlače - tiste, ki imajo širok bombažen pas našit na rob hlač. Se mi je zdel brezveze, da se matram z navadnimi hlačami in hodim naokoli z odpetim knofom. Pa še ta pas mi lepo greje in trebuh in ledvica. Sej na enih hlačah mi je ta pas čist oprijet - se bo potem širil z mojim trebuhom. Na ta drugih hlačah je pa malo bolj ohlapen, ampak se ne bojim, da bi mi ostal prevelik user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
21.11.2007 8:46:26   
Anonimen
user posted image  hlače so navadne hlače, ki imejo všit đersi .user posted image  Piši kao govoriš.user posted image
In se razteza v trebuhu s tvojim trebuščkom. Če si imela prej kakšne večje, ti bodo zdaj tiste prišle prav,. To je kul. user posted image Za nekaj časa seveda. user posted image

user posted image  hlače kupiš v trgovini z user posted image  oblačili ali v kakšni trgovini, ki imajo kaj programa za user posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
21.11.2007 9:20:45   
adeja
Dobro jutro srečke nosečkeuser posted image ! Jaz sem včeraj imela nuhalno in sem vedela da bo tako. Bilo je prehitro, plodek še malo premajhen in sicer 4,3 cm, moral bi biti najmanj 4,5 in tako moram čez en teden nazaj. Sem pa vesela, ker sem prvič slišala bit srček in ga videla-mojega dojenčka, kako je aktiven.user posted image user posted image Zelo lep občutek, neverjetno kakšno veselje. Tako da čez en teden pa bom mogoče že izvedela za spol. Bom vesela ne glede na to če bo fantek ali punčka, le radovedna sem, ker 1. nisva vprašala, pa sem si že takrat želela. Drugače pa me skrbi, da se ne bi spet zredila za 20 kg kot prvič, ker ni bilo nič kaj prijetno na koncu nosečnosti bit tako okoren, bila sem tudi cela zatekla, pa še poletje je bilo. Vsaj to je boljše sedaj, ko ne bom trebuha nosila čez celo poletje. A ste v službi že povedale? Jaz bom morala sedaj, ker že težko skrivam ta moj trebušček, ki je že kar fajn viden....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
21.11.2007 9:23:45   
adeja
Bety upa čestitke za takšen pogum! Kar tako naprej optimistično pa bo vse ok!!!!user posted image user posted image user posted image Držim pesti za pozitivne rezultate in začni kar uživat, ker pozitivno razmišljanje je največ kar lahko narediš zase in za otročka, ki se tako tudi najboljše počuti v tvojem trebuščku!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
21.11.2007 9:51:20   
lidijajenko
jutro drage user posted image

evo tudi jaz sem imala nuhalno včeraj, je blo fantastično, samo ni nama pa hotel povedati za spol, kar tako je nekaj omahoval potem pa tudi jaz nisem hotla več spraševat. je rekel da če bi povedal da je bilo samo 70% zanesljivo.
Drugače je z mojimuser posted image  vse v najlepšem redu, tako da sva bila ful vesela.

lp vsem

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.11.2007 9:52:07   
špelin@
Pozdravček vsem tule user posted image

Raje sploh nisem šla brat vsega, kar ste od mojega zadnjega javljanja tu napisale, ker lahko berem celo dopoldne user posted image

Po včerajšnji NS glede PDP-ja ostajam med vami user posted image  Razlike v velikosti ploda je za manj kot za 8 dni, zato mi roka ne bodo spreminjali.

Aja, sem bivša anonimna thumbs up user posted image

Pozabila sem, katera vodi spisek oz. popravlja podatke v seznamu user posted image  Moji pravilni podatki za na seznamček so:

PDP: 4.6.
špelin@ ('76) 4. user posted image  
Naslednji GP imam 29.11.
Roditi nameravam v LJ.
Kilaža mi zaenkrat še stoji na -2, ampak v kratkem pričakujem dvig user posted image user posted image
Na NS spola nismo izvedeli, imamo malega sramežljivčka user posted image

O, sem ugotovila, da je Kaja08 ta pridna urejevalka seznama user posted image

Bom prilepila sem gor še svoje poročilo z NS, ki sem ga spisala že na majčicah. V glavnem: smo zelo veseli user posted image user posted image user posted image

Želim vam prijeten dan, pri nas že sije sonček user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.11.2007 9:56:19   
špelin@
Tole je moje včerajšnje poročilo o NS user posted image  Aja, videla sem, da vas je kar nekaj imelo včeraj NS - sem mogoče katero srečala pri dr. Pušenjaku?? user posted image

Naša kepica je velika že 65 mm, nosna kost je zelo lepo vidna, NS meri 1,4 mm, tveganje za DS pa je 1:3860 user posted image  Spola se ni dalo videti, ker je držal otroček popkovino med nogami user posted image user posted image  Torej je do nadaljnjega user posted image  

Velika pika je bila noro navdušena nad 3D UZ-jem, ker ji je kepica pomahala in je kar nazaj mahala, smo se vsi fajn nasmejali user posted image  

Dr. Pušenjak ostaja legenda, nimam kaj dodati user posted image user posted image  Resnično mi je žal, da ne morem biti njegova pacientka. Sem pa izredno vesela, da je tako lepo vodil težaven porod prve pike, da je v najbolj zapleteni situaciji sposoben obdržati človeško pozornost in toplino, ob njemu se vsakič, ko imam čast iti na kakšen pregled, počutim varno. Tudi tokrat user posted image   
Po pregledu smo si privoščili še obilno večerjo v kitajski restavraciji user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.11.2007 10:50:33   
lidijajenko
špelina@--- čestitam, no z mano se nisi srečala,ker sem bla na Jesenicah. Moje vrednosti za D.s so 1:5430, sam itak ne vem kolikšne so meje, a ti mogoče veš?
velik je 53.6mm , NS pa meri 1.3.
PDP pa ostaja istiuser posted image

edino kar mi je žal je pa da mi ni povedal za spol, to mi je pa res user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.11.2007 10:55:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko
Moje vrednosti za D.s so 1:5430, sam itak ne vem kolikšne so meje, a ti mogoče veš?

Dr. Pušenjak mi je razložil, da je vse, kar je pod 1:300 indikacija za AC. Za moje tveganje 1:3860 je rekel, da je za njegove pojme zelo nizko. Tvoje je pa še toliko boljše user posted image user posted image

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.11.2007 11:11:57   
marty5
Čestitke vsem za NS user posted image user posted image

Jaz jo imam danes ob 16ih in tudi že komaj čakam user posted image . Ja, nobeni še ni uspelo zvedet spola user posted image . Saj jaz bi bolj za hec vprašala, ker so se 1. povsem zmotili - napovedani user posted image  je lulček zrasel user posted image .

Kar se pa nosečniških oblačil tiče: jaz že kar kakšen teden ne zapnem več običajnih hlač in sem zdaj lih nekje vmes - nosečniške od prvega so mi prevelike, navadne pa preozke. Tako da zdaj viham nosečniške in pazim, da mi dol ne zlezejo user posted image .

Toliko na hitro - grem prej iz službe in imam še veliko dela pred tem. se javim jutris  poročilom o NS!

LP

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.11.2007 11:21:06   
alea01
Ola punce!

spelin@ , lidijajenko -user posted image user posted image user posted image user posted image za vase bebike
bety upa- Punca, dobra si. Cestitke, cestitke. Obcudujem tvoj pogum

No meni se trebuscek se nic ne pozna. Razen zvecer, ko se najem me ful napihne. Drugace se meni zdi, da imam ful ploh trebuh,ampak ce si dam gor hlace, jih pa komaj zapnemuser posted image . torej, zgleda da se tudi meni zacne delati trebuh.
Jutri imam pregled in mocno upam, da bo vse kot treba bit.

Punce, neki me zanima. A  pojeste vec, kot ste pred nosecnostjo? Jaz pojem se manj, ker ne morem zaradi slabosti. Me pa skrbi, ce to skoduje moji bebiki. Vso surovo zelenjavo, ki jo pojem, jo izbruham. Po vsakem kozarcu vode, mi je se bolj slabo. Sadje mi gre na kozl... Torej ocitno jem zelo nezdravo in to me ful skrbi. Jem lahko bolj ko ne samo krompir pripravljen na 1001 nacin. Na urgenci mi je rekla, da moram jesti meso. Samo vidim ga, pa se mi dvigne. Jaz vec ne vem, kaj naj jem ali se naj sekiram, kaj je z bebiko, preprosto vec ne vem kaj naj..... In sem bila zaradi tega na urgenci in so me poslali doma. Sem bila pa prepricana, da me bodo dali na infuzijo. Ful me je zacelo skrbet...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.11.2007 11:35:54   
beyba
Bety upa-Svaka ti čast in res čestitke za vztrajnost in pozitivne misli.

Alea01 Ja jem nekoliko več, ker če ne jem mi je fulčl slabo, če pa jem mi je mal manj, ker se mi potem kupčki podirajouser posted image pa je potem za 5-10 minut bolš. Tut jst nekaj časa nisem drugega vase spravla kot krompir pa kruh. Za meso nism smela slišat, sadje zelenjava fuj...

Zdej počasi lahko že kako sadje, meso...Pa tut ne zmeri. Tko da še kake 14 dni pa mi bo nehal bit slabo, pa bomo potem pazili kaj jemo in kako jemo.

Ne sekiraj se zardi hrane. Moja mami je prvih 7 mesecev kozlala pri men ko vidra. Nič ni ostal v njej še voda ne. Ker je bla bolj okrogla, je niso dal na infuzijo, ker dehidrirana ni bla dal so ji pa neke vitamine.  Spomni se da se je med tem časom najedla sam enkrat in sicer ko ji je nekoč zapasala zaska pa žemlja. In je šla v Trgovino, si kupila 3 velike žemlje jih na debelo namazala z zasko in vse tri pojedla. Pa v njej so ostale. Shujšala je v nosečnosti za 13 kg. Pa z mano ni blo čist nič narobe. Otrok vzame kar potrebuje tako to je....

Hlače mam k sreči razteglive kavgojke in jih nosim brez pasu. Sam mi misli že mal uhajajo k nosečniškim hlačam...Po nuhalni jih bom šla kupit čez 14 dni!!!

pa, pa

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.11.2007 11:42:43   
lunca14
Alea...bodi brez skrbi,ti pojej kar ti paše in se ne sekiraj,tvoja bebika dobi vse kar rabi,namreč tvoje telo ima narejene zaloge in če tudi nekaj časa česa ne ješ imaš dovolj zalog za nekaj časa,ti glavno,da dovolj piješ in da dobiš nekaj hrane zaradi sebe,da imaš energijo,za bebiko se ne sekiraj,ona vzame zmeraj tisto kar rabi,prikrajšana si samo ti,seveda po kakem mesecu če česa dolgo ne bi jedla.Glede mesa,jas sem bila prejšnjo nosečnost veganka,pa je nosečnost potekala bp,otroček se je normalno razvijal,ne glede na to da nisem jedla živalskih beljakovin,sem pa jedla veliko zelenjave in B vitamin.Skratka ne se sekirat pa bo.
Nya....ha,ha,ha,pa mam prej nuhalno kot ti,pa še pri Pušenjaku jo mam.....mal te hecam.....glavno,da bo vse ok,ti pa kar pridno delaj,pri meni itak ne bi šlo ta teden,ker imamo smrt v ožjem krogu,tko,da.....se slišiva drug teden,ko bova že meli kaj pokazat....bušije,lepo se mej.
Kaja....evo še moji podatki,letnica rojstva 1975,rodila bom v Novem mestu,za enkrat sem pridelala dobro kilco,naslednji pregled pa imam šele 7.01.2008,na nuhalni bomo vprašali za spol.
Drugače pa se imam ok,malo mi je še slabo,buši se že pozna,stare hlače bom pospravila in pripravila nosečniške.Mejte se lepouser posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.11.2007 12:46:41   
nInAzWeRiNa
živjo vse skupaj, danes sem kihala ko nora in vsakič me je tako zabolelo v trebuhu da me je kar strah ratalo, drugač sem pa še zmerej ok in uživam nosečniške dneve kolk jih pač lahko izven službe,tam že vsi vejo najprej me je bilo strah kaj bo rekel šef pa je kr lepo sprejel še hecal se je glede na to da nimam nikakršnih težav da bo ziher punčka in reku sej veš "babje trače"user posted image user posted image
danes me je dragi poklical in prvo kar je reku je blo "še en dan jupi"-jutri mamo ns in on več kot očitno odšteva že cel teden, da slučajno jst ne pozabimuser posted image user posted image user posted image , komi čakam upam da bo pikec lepo razvit in zdrav, za spol bomo tut vprašali se razume čeprov z rezervo...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
21.11.2007 13:28:57   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 43 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  NS 22.11. / Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   NS 21.11. / Izola / +2kg

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image    
user posted image  Pikica_30 1. user posted image   
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  nInAzWeRiNa  1.user posted image
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image P 22.11. / NS: 30.11.-3.12. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  (user posted image user posted image )   NS 23.11. / 2P 30.11. /+2 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  3. user posted image (P 11.12.)

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image  (NS 12.12.)

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

26. junij
user posted image  RMRM 3.user posted image
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA
user posted image  kodrana 
user posted image  nataska82

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
21.11.2007 14:00:34   
lonapo
Živjo,

Bety upauser posted image user posted image user posted image , dobra si; verjamem da bo vse uredu!

Jest mam tud take prebliske, ker je bil sin rojen s hudo srčno napako, ki je med nosečnostjo niso opazili, pokazala se je pa na srečo direkt po porodu in evo nas čez en teden smo bili že v Londonu na operaciji.
Na srečo se je vse lepo izteklo. Sej bom šla na vse preiskave, tudi na morfologijo srca v 22. tednu, ampak strah ostane. Žal...

Glede hrane: tudi jest ne morem veliko jesti, kakšno juhco, mal krompirja, pa malo solate in seveda toast: obvezno zjutraj in zvečer. Voda?!kaj je že to!Včasih sem jo popila po tri litre na dan, danes mogoče pol litra, enostavno se mi obrača. Sadje- fuj, zelenjava mi smrdi; pizza vedno in povsod!

Kaja08- super seznamčekuser posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte!
Lonapo

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
21.11.2007 14:13:22   
Anonimen
jaz imam pa ful apetit. zaenkrat imam +1kg. jedla bi pa vse sorte: meso, sladkarije, pecivo. ma ni da ni user posted image
bomo drugo leto hujšale, ane user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
21.11.2007 15:37:41   
slovenka
Jaz ne vem, če jem več kot prej, jem pa večkrat, se mi zdi, da kar na 2-3 ure. Včasih sem kar čez cel dan v službi bila brez hrane, do 16h, sedaj pa moram že takoj zjutraj nekaj pojest. Meni se v glavnem vse, kar vsebuje maščobo, upira, saj nikoli nisem bila na mastno, ampak sedaj pa res, tako da imam še najrajši jabolka, pa tudi drugo sadje, svežo zelenjavo (vložene ne morem, pa sem sicer imela ful rada), črni kruh. Aja, pa instant juhice mi pašejo.

Punce, hvala vam, da ste mi opisale nosečniške hlače. Pa sem en butec a ne? user posted image Saj ko bom v drugi nosečnosti, bom pa jaz vsem novim tako razlagala user posted image

Marty, ti si me pa nasmejala, ko si napisala, da so se pri tebi 'povsem' zmotili pri spolu. Si mislila, da bi se samo malo? user posted image user posted image (recimo, bi G rekel, da vidi velikega luleka, pol bi bil pa mali) Samo salim se malo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
21.11.2007 16:10:34   
Anonimen
Jaz pa jem ful. Vedno sem zadnja, ker si nalagam po 2x porcije.user posted image user posted image
Vsi pravjo, ti kar jej, sej moraš. Sam sem že prej res veliko pojedla, hvala bogu se mi ni vidlo. Sam zdej bo pa problem.user posted image  Kilce že skačejo.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
21.11.2007 16:26:57   
Shani
Hoj user posted image ,

No, da se se jaz malo javim, pri meni je vse po starem slabo slabo, pijem vodo ali radensko in malo pomaga ampak cez kako minutko spet slabo, tako, da veliko casa lezim in mi to malo pomaga. Zaradi slabosti bi pa skoz neki jedla, da zamenjam okus. Se tolazim samo se malo pa bo konec - saj upam.

Se moji podatki, sem letnik 75,  rodila bom v Lj, NS imam 11. 12., imam pa še en pregled malo prej in sicer 26.11. zaradi komisije.

Čestitke vsaki za pregled in NS, samo, da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
21.11.2007 16:35:26   
Eva2008
Danes imam takšen razgiban dan, da se nisem imela časa nič javiti. Brala vas bom zvečer, ker grem zdaj še hitro na en sprehod. Vse je ok, komaj čakam na NS v četrtek. Sem pa izgubila 1 kg, tako, da sem skupaj pridobila 1 kg (prej 2).

Še moje podatke, če prosim vpišete:

- rojena 1982
- rodila bom v LJ.
- to je moja druga nosečnost, prva se mi je končala v 16t
- zaenkrat pridobila +1kg
- za spol bom vprašala

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
21.11.2007 18:22:02   
Anonimen
Ojla bejbe.

Lunca14  - moje sožalje. Se slišva drug tedn.

Men je tud skoz slabo. Če nič ne jem, mi je slabo, če kaj jem, mi je tud slabo pa po hrani. Več ne vem, kaj naj. Al naj jem al ne. Ampak bo že bulš.

LP

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?