Bety upa
|
Dobro jutro! SLovenka, drži! Na isti dan iste preglede, čeprav si noseča en teden več kot jaz. NS bom imela ravno v 12.tednu in upam, da to ni prekmalu. Spol me sploh ne zanima. Ta nosečnost je drugačna od predhodnih. Mogoče so kriva zdravila, mogoče pa strahovi. Upam, da ne nosim otročička s kromosomskimi napakami. Globoko upam!!! V prešnjih nosečnosti mi ni bilo treba delati teste za nosečnost in tuhtati, če je vse OK. Zdi se mi, da so ti otroci bili precej agresivni in so "grabili" življenje. Zdaj pa imam obdobja, ko sumim, da je v trebuhu sploh kaj. Lahko ga stisnem močno in počnem vse, kar hočem. Nikjer me nič ne boli, ne cuka....Nimam občutka, da bom dobila M (kar je zelo značilno za prve mesece nosečnosti)... Edino, jem preveč in pojma nimam, kam vse to dam. Pa vse brez reda, pomešano.... In slabosti so mi zoprne, ki pa jih močno umirim s pitjem velikih količin navadne vode.... Zelo čudno..... In, otročički moji prej, so mi jasno dali vedeti, kaj jim je všeč in kaj ne. Ta je pa nekam skrit, boji se, ne zna se boriti za življenje in svoj prostor......// Zelo podoben svojemu očetu, hi hi //...... Bomo videli, kaj nam prinaša jutrišnji dan..... Glede tehtanja......Zaenkrat se ne tehtam, ker sem resnično obremenjena z mislijo, ali bo vse v redu ali ne.....Pa še na misel mi ne pride skrb, koliko se bom zredila. Pravzaprav so mi te misli vsilili vsi zdravniki in "strokovnjaki", ki so mi za vsak splav rekli, da sem prestara in da naj ne pričakujem zanositev ne po taki in ne po drugačni poti. Dr.Bokalova mi je celo na izvid napisala, da imam neprehodna jajcevoda in 0% možnosti za spontano zanositev, da mi je maternica fibrozna in 100% onemogoča vgnezditev zarodka. Zato ona ne dovoli komisiji, da mi omogočijo umetno oploditev. In jaz sem samo po tem izvidu (marec letos) zanosila 2x spontano in splavila. Ne bom vam govorila o 5 ICSI postopkih pri dr.Rešu (umetna oploditev, od tega 3 postopka samoplačniško in zapravljenega 1 mio sit, kjer so 5x dobili 7 odličnih zarodkov in vsakič sem imela splav). In če ne bi vprašla Pušenjaka in začela po O piti majhno tabletko, za zbivanje mojega imunskega sistema, se danes z vami ne bi pogovarjala. Ratalo mi je v prvo. Takoj. Zato, moje punce, imam jaz v glavi druge skrbi. In se počutim kot heroj, ker sem kljub vsemu imela upanje in zaupanje, da nisem za v staro šaro in da je problem nekje drugje. Samo, da še izvidi pokažejo pozitivne rezultate, pa lahko uživam..... Upam, da me razumete..... Lep dan vam želim......
|