|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
28.10.2007 9:02:24   
*Mojca*
nya ne ne bom tista ki bo tamalemu pustila jest domače živali user posted image

Z mano je siutacija z mesom taka, da mi ga ne paše jest. Ga pa za dragega z veseljem vsak dan pripravim oz. ko ga hoče. Zase pa vem da ko mi bo zadišal kak pošten zrezek se ga ne bom branila. Dokler mi ni mi pač ni. Definitivno pa se bom naslednjih 9 mesecev in ko bom dojila trudila in 3x tedensko jedla meso v različnih oblikah (razen tatarski a ne?)

Punce pridite na primorsko po sončka, zdaj se malo skriva, ampak če se potrudiš ga vidiš user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 776
28.10.2007 9:15:47   
Anonimen
Sej to je bilo mišljeno kot mala šala. Tudi sama nisem jedla mesa kakih 5 let, pa sem ga potem začela spet jest. Pa se ni šlo za vegeterijanstvo, ampak mi ni blo dobr. Potem sem imela pa zlo nizko raven železa, sem dobila pa tablete, pa mi je blo ful slabo po njih, sem pa začela spet jest meso.

Vsak zase ve. Jaz ne obsojam nikogar, moram pa rečt, da me moti, kadar starši otroku vsilijo svoje mnenje o hrani.

Lep dan, pa *Mojca* brez zamere user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
28.10.2007 9:30:12   
*Mojca*
nya sploh ni panike, ker nisem dojela tega kot neki slabega, tako da je opravičevanje popolnoma odveč user posted image

Mi je pa anekdota s papagaji smešna, zato sem rekla da tamalemu ne bom dovolila jest domačih živali. Zdaj imam pa slabo vest da sem tko napisala da je zgledalo da leti nate user posted image

Iz moje strani ni nobene zamere, če pa sem napisala karkoli čudno da se ti je zdelo da zamerim se pa opravičujem!!user posted image user posted image

Se pa popolnoma strinjam da je narobe če so npr. starši vegiji pa ne dajo otroku mesa...to mi je mimo...totalno...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
28.10.2007 9:36:51   
murkica
Punce a date mene prosim dol s seznama.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 779
28.10.2007 9:47:08   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Punce a date mene prosim dol s seznama.

murkica???? user posted image  user posted image user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 780
28.10.2007 10:03:35   
murkica
No sej ne vem. v petek sem začela krvavet. Šla k zdravniku in danes imam zopet pregled. Noseča sigurno nisem(večuser posted image ) No ne vem ali je že v štartu CB pokazal narobe in res ne razumem zakaj, ker je črtica bila močna, ali pa sem imela splav. No zdele grem k zdravniku pa bomo videli. Res upam, da sploh nisem bila noseča, čeprav potem nikoli več ne kupim testa ampak bom šla potem naslednjič ko bo zamujala M raje na odvzem krvi, pa še to pomeni, da če nisem bila noseča, da lahko že ta mesec nadaljujeva s poskušanjem.

Danes sem že res v redu, v petek pa sem cel dan prespala in izjokala vse kar se je izjokati dalo. Hvala bogu imam dragega, ki mi vliva upanje, da bo naslednjič vse ok, in bova dobial enega luškanega navihančka ali navihanko.

Vi pazite nase, čuvajte svoje trebuščke in verjamem, da bo pri vseh ok. Če ne prej se tako spet beremo, ko bom videla vaše poste o tem, da ste rodile. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 781
28.10.2007 10:11:14   
anonimna thumbs up
Draga murkica, meni je kar dih zastal... user posted image  Iz vsega srca mi je žal za tvojo izgubo, za tvojo bolečino in trpljenje user posted image  Vso srečo ti želim na današnjem pregledu in da z user posted image  dobita zeleno luč, da kar čimprej začneta spet delati na pikici.

Prejmi kopico user posted image user posted image user posted image , ko bi ti le lahko odvzela vsaj kanec bolečine, da bi se ti srček pomiril in bi ti bilo lažje user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.10.2007 10:20:31   
fragola
Dobro jutro sonosečke!

Kako ste kaj z mano je v redu slabosti pa sploh zaenkrat še ne poznam! Razen prebavnih motenj mam spet drisko že prejšnji teden sem jo imela, tako da nekaj mi ne paše ko pojem in sumim na pizzo, ker tudi zadnjič ko sem jela pizzo sem potem mela te prebavne motnje? Ma bo!
Kako pa ste ve? Upam, da je vse ok z vami!

Neposredna povezava do sporočila: 783
28.10.2007 10:21:50   
fragola
Murkica zdaj sem prebrala , sem prav ostala! Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image da bo vse v redu!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 784
28.10.2007 10:24:30   
Shani
Ooo Murkica user posted image user posted image user posted image žal mi je, upam, da ti danes na pregledu povejo, da je vse ok in da lahko poskusita znova. Držim pesti za tebe!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 785
28.10.2007 11:07:33   
Anonimen

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2.user posted image (2P 8.11.)

2. junij
Kaja08
1.user posted image   (P 5.11.) 
Žanka 2.user posted image (user posted image user posted image
glen 2.user posted image
tweetek 1.user posted image
cv3rklic4  1.user posted image (1P 29.10.)

3. junij 
Marty5 2.user posted image  (2P 14.11., NS 21.11.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image   
Pikica_30 1. user posted image  

8. junij
busybee882006 2. user posted image

10. junij 
Taly  1user posted image   (2P 28.11.)

12. junij
adeja    2.user posted image    (UZ 30.10.) 
nInAzWeRiNa  1.user posted image

13. junij 
lonapo    2. user posted image   (1P 8.11.)
rozica984 1.user posted image  (1P 26.10.)

14. junij 
Nya (P 12.11.)
Kanta  

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3. user posted image  (1.P 8.11.)
zp 2. user posted image  (P 7.11.)

17. junij
*Mojca*
 1.user posted image  (1.P 12.11.) 
Shani  3. user posted image (1.P 8.11.)

19. junij
beyba  2. user posted image (1.P 6.11.) NS 4.12.
fragola   1 user posted image (1.P 26.10. )

25. junij
slovenka 1. user posted image (1.P 6.11.)

26. junij
RMRM 3. user posted image

27. junij
Murkica (P 29.10.)

30. junij 
Bety upa 4user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.) 
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

čbela (P 29.10.)

Da se ne bo seznam nekje izgubil.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
28.10.2007 11:10:01   
Anonimen
No, meni je pdp ostal kar lepo na 10 junij, tako kot sem sama prvotno zračunala.
Mene zdaj nekaj zanima: je katera, ki je pri g Merlotu? Ker midva nisva imela nobenega govora o NS (jaz tako zmedena kot ne vem kaj in pozabila), slišala pa sem ,da ga baje on dela, čeprav je brez licence!
Kaj naj zdaj naredim? Naj se kar sama naročim kar drugam?user posted image  
Kaj mi svetujete?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
28.10.2007 11:29:27   
lonapo
jutro oz. dober dan,

po dolgem času moja prosta nedelja in mali mulc se zbudi ob šestih zjutraj in noče več spatuser posted image .

Kaj je to sonce- pri nas dežuje že od zgodnjega jutra  user posted image ..

Bety upa - držim pesti zate, da bo vse ureduuser posted image . še 10 dni do pregleda...

Lp, lonapo

P.s. Lepo nedeljo želim

Neposredna povezava do sporočila: 788
28.10.2007 11:36:01   
lonapo
OOOO Murkica, žal mi je za to kar se ti je zgodilo, vendar ne obupaj; sonce bo kmalu posijalo in se boš veselila z otročkom. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 789
28.10.2007 11:52:51   
Anonimen
Murkica - ker sem v šoku ob tvoji izgubi, ti pošiljam user posted image , pa moraš biti močna in iti zmagam naproti - iz srca ti želim zdravega user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
28.10.2007 12:00:44   
fragola
nya kako si kaj, kako gre učenje? Upam, da si se dosti navadla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
28.10.2007 12:46:01   
kodrana
Murkica user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 792
28.10.2007 14:20:54   
slovenka
murkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Meni se je skoraj ustavlo srce. Pa joooooj, ne. Sporoči, kaj bo rekel G.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 793
28.10.2007 15:30:05   
tweetek
user posted image user posted image Murkica, mi je kar hudo zate... Ampak bravo da koj v prihodnost gledašuser posted image user posted image user posted image Držim pesti da bosta lahko čimprej začela spet na user posted image delat.... Bodi dobro...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
28.10.2007 16:55:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

nya kako si kaj, kako gre učenje? Upam, da si se dosti navadla?

Kr gre. Vam nočem s tem težit, ker moj user posted image  pravi, da že njemu dost. Ma, sm slabe volje, ker vem, da ne bom nikoli vsega znala, pa me panika, kaj če me vprašajo ravno tisto. Sem se pa naučila - skoraj - ustavo. Zdej me čaka še šolska zakonodaja, pa slovenščina. Upam, da mi uspe. Mam pa probleme s koncentracijo, pa dolgo ne morem sedet. Prej se sicer nisem nkol toliko morala naučit naenkrat, ampak se mi zdi, da je bla koncentracija precej boljša.

Lep nedeljski popoldan.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
28.10.2007 18:30:07   
alea01
Ola!

Nya- obcudujem te, da se lahko sploh ucis, kajti jaz se definitivno ne bi mogla. Bolj ko se bos sekirala slabse bo, ker bo se slabsa tvoja koncentracija. Punca, zelo si pridna, veliko si se ze naucila in ce vsega ne bos znala, nic hudga. Reci si, da vse ves, misli pozitivno in bos vidla, da se bo vse lepo izteklo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
28.10.2007 19:31:02   
Anonimen
alea01- se mi le zdi, ali si tudi ti opravljala ta izpit? Sicer pa hvala za vzpodbudne besede. Veš česa me je najbolj strah? Da bom padla, ker se mi zdi, da si nihče, ki se toliko uči, tega ne zasluži. Sicer pa bomo videli. Mislim, da si bom morala organizirat učenje čez cel dan, da bom predelala, kar še moram. In če naredim, se bom zares lahko 100% posvetila user posted image , drugače pa saj veš, ostane senca.

Hvala še enkrat, pa lep večer.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
29.10.2007 8:14:12   
fragola
Nya jaz bom držala pesti zate in sigurno tudi ostale punce bojo.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
29.10.2007 8:49:57   
Anonimen
Hvala fragola. Dobro jutro vsem skupaj. Samo toliko se javim, da vam zaželim lep počitniški - kdor ga ima in čimkrajši delovni - kdor mora - dan.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
29.10.2007 8:55:24   
anonimna thumbs up
Deklice, dobro jutro user posted image

Sem se morala na hitro "priklopiti" sem gor, čeprav imamo z mojima deklinama kup dela okrog izdelovanja strahcev, netopirjev in buuuč user posted image user posted image user posted image

nya, veš, da vse verjamemo vate in močno stiskamo pesti za uspešno opravljen izpit user posted image  Ob toliko vloženega truda uspeh zagotovo ne bo izostal, potem pa častiš user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?