aleksandra silvija
|
Dobro jutro čvekice . Didlina, kajs e sekuraš zaradi kg, sploh kaj bo rekel G? Itak naj bi se najbolj redile v obdobju do 28 30.t.. Bo že. Sedaj imamo vsaj izgovor . Tweetek--vozek je super . Praviš, da se moraš učit? Aha, poznam to, ko kar naenkrat zaideš na internet--pa gre urca al pa dve . Jaz bi pa morala do konca spisat diplomsko.... . Uurska in NancyF živijo. Kaja08 dobro prodajo stanovanja ti želim in seveda super nakup . Alea01-kako se zadržati sladkarij? Imam sem imela tudi jaz takšne težave. Sedaj sem se pa založila z enormnimi količinami solat. Ko me popade nora želja po sladkarijah, si pripravim velikoooo skledo solate (npr. berivka z rdečo redkvico, koruzo, mlado čebulo ali paprika, paradižnik, mozzarela,; pa motovile, radič, mehka zelena solata---joj, samo da ne pridem do regrata s slanino, krompirjem ) njami. In ko pojem veliko solate, si še vedno privoščim kakšen košček čokolade ampak kaj več mi pa ne paše . Beyba tale denarna pomoč občine in zavitek oz. denar iz CSD, pa je že voziček in recimo lupinica . Ali pa en kuuuuup oblačilc , ali pa vikend v toplicah z razvajanjem za 2 ali pa........ Zdaj grem pa kar pripravljat kosilo, nikoli ne vem, kdaj pride možek , včasih pokliče ob 10-ih in pove, da pride čez pol urce, včsih šele ob kakih 3-eh, 5-ih . Baj
|