|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
18.1.2008 7:58:44   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFOuser posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 30.1. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.1.2008 8:01:37   
Kaja08
Dobro jutro punce!! user posted image  Ena kavica za boljši dan!! Danes imam pa morfologijo. Kaj sem živčna....še dobro, da jo imam ob 11, ker če bi jo imela popoldne, bi verjetno živčnga fasala user posted image  Pa še čakam, da direktor pride v sulžbo, da ga prosim, če gre vmes lahko ven za 2 uri. Sej ponavadi ne komplicira...upam, da tudi danes ne bo user posted image
Meni pa vse paše jest - rezultat je pa tudi viden, ker hajam ko krof. Se že 2 tedna nisem tehtala, ker me je kar strah, kaj bo vaga pokazala...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.1.2008 8:02:54   
aleksandra silvija
Dobro jutrouser posted image .

Beyba, tudi jaz imam pravkar skuhanouser posted image -kavo, če si svojo popola, pridi še k meniuser posted image user posted image user posted image --je ligtuser posted image ; li pa katera druga. Pa za valentinovobosta imela RES lepo darilouser posted image .

Mož je pravkar odpeljal otroka v šolo in vrtec, jaz pa bom malo prečekirala RR.

Glede hrane--100 na uro komplicirat res ni fino, ampak ače za nekaj vem, da je lahko nevarno, to težko nesem v usta-če to seveda ni čokolada in kaj podobnegauser posted image .

Je pa res, da ko sem za nosečnost izvedela-sicer pri 5-ih tednih, sem do tedaj marsikaj pojedla in spila neprimernega.

Npr. bila sem zvečćer strašnouser posted image -zaspana, samo parkirala sem se na sedežno in že sem spala. Mi je mož prinesel 2 paketa Red Bullov, sem vse spila, pa nič pomagalouser posted image user posted image user posted image .

No, ampak takrat je bil res šele začetek, so se pa takoj tudi začele težave z izcedki.

Najbolj pa me na nek način pomirja misel, da se do sedaj v več kot 30-ih letih s tokso nisem okužila, pa živim na podeželju, imamo tudi mačke, jemo solato iz vrta, pa tudi ne verjamem, da so bili vsi sadeži v vseh teh letih temeljitoooo oprani, pa se nisem okužila.
Bi morala imeti pa res smolo, da bi se sedaj---ampak za tvegat pa tudi ni.

Uživajte srečke user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.1.2008 8:10:37   
Kaja08
Men tole s toxo ni nič jasn....Vsi so mi govoril, da če smo imeli mačko, ni panike, da sem jo sigurno prebolela. Jok brate - smo imeli 13 let mačko, vmes tudi 2, pa je krvni test pokazal, da je še nisem imela. Tako tudi sedaj računam na to, da je ne bom dobila. Ker če v vseh teh letih življenja z mačko ni prišlo do okužbe, ne vem, zakaj bi sedaj, ko nimam čisto nič stikov z mačkami, solato temeljito operem (itak jo pa kupujem v Sparu, kjer je sigurno niso pobrali iz vrta...), pršut pa priznam, da sem ga med prazniki večkrat jedla. Ampak se mi zdi, da če je kupljen v trgovini, je sigurno pregledan.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.1.2008 8:18:49   
Anonimen
Dobro jutro pupe. user posted image

Kavica je že popita user posted image user posted image user posted image .

Čestitke vsem za včerajšnji pregled, pa da bo za tiste, ki imate danes, vse ok.user posted image user posted image user posted image

Veste kaj razmišljam? Jaz imam tudi tokso negativno, torej je še nisem prebolela.user posted image  Ampak mene nobeden ne prepriča, naj ne jem pršuta, tatarca(mi sicer sploh ne diši), ...user posted image  če paše paše,, itak se ne naješ, da bi bil od tistega sit. Gre se za gušt.user posted image

Včeraj sem bila pa zelo depresivna in zato zvečer nisem nič napisala, sem vas samo prebrala, da ne bo danes preveč za brat.user posted image
Me je tako čudno bolela glava proti večeru, spet pritisk v glavi in nasploh.
Ker po kosilu nisem spila kavice, sem to občutil popoldan, ko se mi je tako spalo, da sem se morala malo spravi počivat, pa sem si rekla, da bom samo malo zamižala. user posted image  In ko pogledam spet na uro, ugotovim, da sem spala 2 uri.user posted image To je bil šok. Res šok. Očitno me spet daje začetniška user posted image  zaspanost.user posted image
Zvečer sem vzela en lekadol zaradi tistega občutka v glavi in zaspala do jutra danes. Sem se pa naspala.user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj drugače? Počutje? Jaz sem spet nekaj paniko včeraj uganjala, ker ni bilo nič brcik, je bil pa trebuh spet napet in očitno ima naš tamalček v trebuhu kontra svet. Čez dan spi, ponoči pa razgraja. No, to si razlagam, ker se zjutraj zbolim z bolečim trebuhom.user posted image  Eh, kaj čem komplicirat.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.1.2008 8:18:54   
aleksandra silvija
Super Kaja08, do MORFO je še čisto malouser posted image .

Da vzhajaš kot krof, joj, bi mogla mene videtuser posted image user posted image user posted image . Sedaj pa se doma res več nočem tehtat. Ampak bi me čisto znali mal "nadret" na pregledu pri G ob koncu meseca.

Če pa ne smem nič počet. Samo do WC-ja, pa o.k., kosilo skuham in to je to. Pa cele dni imam na razpolago in ogromnooooo časa za prigrizke---se jih poskušam otepat. Ampak sem res lačna. Apatiti imam nenormalen!
Kaj čmo.

Mejte se!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.1.2008 8:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Men tole s toxo ni nič jasn....Vsi so mi govoril, da če smo imeli mačko, ni panike, da sem jo sigurno prebolela. Jok brate - smo imeli 13 let mačko, vmes tudi 2, pa je krvni test pokazal, da je še nisem imela. Tako tudi sedaj računam na to, da je ne bom dobila. Ker če v vseh teh letih življenja z mačko ni prišlo do okužbe, ne vem, zakaj bi sedaj, ko nimam čisto nič stikov z mačkami, solato temeljito operem (itak jo pa kupujem v Sparu, kjer je sigurno niso pobrali iz vrta...), pršut pa priznam, da sem ga med prazniki večkrat jedla. Ampak se mi zdi, da če je kupljen v trgovini, je sigurno pregledan.

Evo, isti problem imam jaz, ki sem ga opisala spodaj.user posted image  Še na začetku user posted image  sem imela stik z mačkami, prepričana, da sem tokso prebolela že zdavnaaaaj.user posted image
Imam tudi kužiko doma in mi ne pride na pamet, da bi jo zaradi tega zdaj izpostavila stran od mene. No, razen takrat, ko se na vrtu tako povalja da ne vem kaj za ene pasme je, ker je vsa od trave ali blata. Sploh zdaj, ko je dež že cel teden.user posted image  

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.1.2008 8:24:14   
babysolza
ola punce,

ja ta pršut pa res ne da mira, a ne? Jst sm pa tud una srečka, k sm prebolela tokso - sam se vseeno mal pazim. Ga ne jem čist vsak dan user posted image  user posted image  user posted image  
A je že katera v materinski? Kako kej to zgleda?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.1.2008 8:26:26   
Anonimen
Jaz imam materinsko 5 februarja. V Postojni jo še nekaj časa ne bo. In grem pri nas v Zdr. domu. ker traja 2 meseca, bom šla kar zdaj, ker po 30 marcu bo malo pavze za njih, potem pa spet na novo 2 meseca. In takrat bom žal prekasna. Itak bom pa februarja že v 6 mesecu.user posted image  Ravno prav, da bom 9 mesec začela uživat. user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.1.2008 8:27:34   
Anonimen
Bom napisala seznam predavanj, samo na wc letim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.1.2008 8:30:31   
babysolza
Didlina, kje pa boš hodila? A misliš, da je še kej fraj? Ker jaz tud nebi rada maja tega delala. Že zdaj sem kot en sodček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.1.2008 8:38:29   
Anonimen
Evo, da napišem:

5.2. Kontrola drže in dihalne vaje

12.2. Varnost najmlajših in nosečnic v cestnem prometu, Porod: priprava očeta za sodelovanje pri porodu

19.2. Nega novorojenčka, Razvoj govora: vloga igrač

26.2. Dojenje, Rast in razvoj zob

4.3. Vrtec se predstavi, Socialno varstvo družine

11.3. Prehrana nosečnice, poporodna psihoza

18.3. Zgodaj začnemo otroka vzpodbujati

25.3. Handling (pravilno rokovanje)

Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.1.2008 8:39:48   
pikica_30
beyba kam si se pa prijavila za UZ? a si to mislila 3D skupaj z morfo? a kje to delajo? mislim oba testa skupaj samoplačniško?

meni so pa šele sedaj poslali vabilo za šolo v zgodnji nosečnosti user posted image  pa sem itak že v 20 tednu...a mislite, da je smiselno iti? a naj dragi tudi gre z mano ali ponavadi gredo samo user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.1.2008 8:41:09   
pikica_30
kdaj je pa najboljše iti v materinsko šolo? 7 mesec? a je povsod isti program, mislim  ista predavanja? koliko časa ponavadi traja - mislim kolikokrat?

pa seveda dobro jutro! user posted image  imam danes sama vprašanja, da sem še pozdraviti pozabila...user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.1.2008 8:45:41   
Anonimen
pikica_30, v materinsko je najbolje it v 7 mesecu, samo če se začne potem pri vas kasneje, računaj it prej. Lahko te kaj preseneti, pa v 9 mesecu je za moje pojme prekasno, ker je tudi s trebuhom v poletju toliko bolj mučno.user posted image Vsaj tako pravijo ostale. Sama grem v 6 mesecu in po predavanjih sodeč končam konec 8 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.1.2008 8:50:22   
Kaja08
Glede materinske šole sem zadnjič spraševala G in je rekla, da je najboljše it tam nekje okoli 30. tedna. Ampak meni se zdi to zelo pozno, še posebi, ker v predavalnici hitro slab zrak rata, pa še s tako velikim trebuhom je težko sedeti pri miru. Midva greva že 5. februarja, ker marca in aprila moj ne more, maja mi je pa že prepozno. Pa še sodelavka mi je rekla, da je fino it prej, da imaš potem čas premisliti, kaj so ti povedal. Itak greš pa kasneje lahko samo na kakšno od predavanj, če te zanima, oziroma če vmes že pozabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.1.2008 8:53:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Glede materinske šole sem zadnjič spraševala G in je rekla, da je najboljše it tam nekje okoli 30. tedna. Ampak meni se zdi to zelo pozno, še posebi, ker v predavalnici hitro slab zrak rata, pa še s tako velikim trebuhom je težko sedeti pri miru. Midva greva že 5. februarja, ker marca in aprila moj ne more, maja mi je pa že prepozno. Pa še sodelavka mi je rekla, da je fino it prej, da imaš potem čas premisliti, kaj so ti povedal. Itak greš pa kasneje lahko samo na kakšno od predavanj, če te zanima, oziroma če vmes že pozabiš.

Jaaaaa, točno tako. user posted image  Ko pomislim na 30 stopinj konec maja meseca, pa tečna že sama sebi pred porodom...user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.1.2008 8:58:43   
pikica_30
hvala didlina! user posted image  ampak a to traja kar 2 meseca? sploh nisem vedela...po moje so pri nas ene 4 predavanja...se moram bolj pozanimati...kaj pa mislite za šolo v zgodnji nosečnosti? a je še smiselno, da grem al ne? mislim, da je pa itak samo eno predavanje. a ste ve šle?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.1.2008 9:01:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

hvala didlina! user posted image  ampak a to traja kar 2 meseca? sploh nisem vedela...po moje so pri nas ene 4 predavanja...se moram bolj pozanimati...kaj pa mislite za šolo v zgodnji nosečnosti? a je še smiselno, da grem al ne? mislim, da je pa itak samo eno predavanje. a ste ve šle?

Mislim, da si to pa že zamudila. user posted image  Pri nas pa itak ni te šole.

Traja 2 meseca zato, ker je samo 1x tedensko.

Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.1.2008 9:07:25   
Anonimen
Trakec  sem si kooončno naštimala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.1.2008 9:09:15   
Kaja08
iiiiiiii, kolk je lep user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
18.1.2008 9:09:36   
pikica_30
user posted image user posted image user posted image  jeeeej didlina za trakec! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
18.1.2008 9:10:40   
Anonimen
Ve me kar hecajte ja. user posted image user posted image user posted image  user posted image

Zdej grem pa jest, pridem za par minut nazaj, če bo kakšna še tukaj.user posted image
Danes bom pa kar čokolino.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.1.2008 9:25:02   
beyba
V Kranju se je treba narpćoto ko dobiš napotnico.

materinska traja 10 ur. Če želiš da je možek pri porodu mora opraviti vsaj obvezni triurni tečaj da dobi potrdilo. Tako da njim ni potrebno iti 10* ampak samo enkrat pa takrat 3 uere. Če da pa celo materinsko skoz pa isto dobi potrdilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.1.2008 9:27:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

V Kranju se je treba narpćoto ko dobiš napotnico.

Kaj????user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?