|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
17.1.2008 19:40:25   
tteeaa
Jaz sem kar vesela, da imam staro okužbo toksoplazmoze, tako da mi niti ni potrebno več testirat tega, pa tudi pršutek si lahko privoščimuser posted image user posted image . Sem pa včeraj na pregledu dobila napotnico za kontrolo sladkorja in hemoglobina, ker ga imam že skozi premalo, pa mislim, da bom šla čez kakšen teden na pregled, tako da bodo do 13. 02., ko imam pregled, že rezultati.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.1.2008 19:48:40   
beyba
Teeaa blagor tebi. Sej če ješ pršutek, ti pa nebi smel žekleza manjkatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.1.2008 19:53:16   
beyba
Aja pa tut sladkorne se od tega ne dobiuser posted image user posted image user posted image

....mal heca....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.1.2008 19:54:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čeprav men sladko sploh ne paše

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.1.2008 19:54:49   
Anonimen
beyba sedaj bo pa že konec šihtra, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.1.2008 19:57:40   
beyba
Ne še ...

še 7 minut, pa se lahko odjavim in počasi odidem proti robotku, ki zabeleži čas odhodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.1.2008 19:58:48   
tteeaa
Hja, tudi s pršutkom mi manjka železa. kaj bi šele blo brez pršuta?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.1.2008 19:58:53   
Anonimen
super, upam da ti je hitro minilo

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.1.2008 19:59:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Hja, tudi s pršutkom mi manjka železa. kaj bi šele blo brez pršuta?!user posted image user posted image user posted image

potem ga moraš pa še več jestiuser posted image jej ga še namesto naju z beybo

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.1.2008 20:03:38   
beyba
Ma vleklo se mi je full...

Glede na to da je ura 7:58 napišem še tole sporočilce v katerem vas do jutri lepo pozdravljam in upam da boste nakvačkale kako stran ali dve, da mi ob jutranji kavi ne bo dolgčas.

Se pišemo in beremo jutri. Pridno se crklajte in božajte bušije. Aja pa uspavanko tut lahko zapojete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.1.2008 20:05:29   
Anonimen
Beyba srečno pot na Gorenjsko.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.1.2008 20:21:11   
tteeaa
potem ga moraš pa še več jestiuser posted image jej ga še namesto naju z beybo

[/quote]

Se bom potrudila, to mi pa res ne bo noben problemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.1.2008 20:22:42   
Anonimen
no super

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.1.2008 20:56:21   
Anonimen
A pršut v omaki se lahko, glede na to, da ga najprej popečem, pol pa še kuham v kisli smetani?

Upam, da ja. Ker sm se včer pregrešila, če ne. Sicr pa upam, da bo vse ok.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.1.2008 22:03:31   
lunca14
Nya...seveda lahko,glavno,da je termično obdelan,mnjami jaz bi tud to jedla,samo ne zdejle,ko mi je toooooooook slabo,pa ne več zaradi virusa,ampak hormončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.1.2008 22:06:03   
tweetek
no, se še jaz malo javim. Jaz sem tud ena od srečk ki so toxo že imele in lahko jem pršutka... Pa meni tud manjka železa! Bomo vidli če kaj pomaga jest pršutek pa mesek pa biftkeuser posted image user posted image user posted image Ja, nya, mislim da če je toplotno obdelan potem ni problem, tko da pečem pršut pa gre....

Drugač pa moram priznat da sem jaz tud ful občutljiva in hecna. Zdaj npr nisem dva dni gledala RR-ja ker sem v sredo imela nočne more ker sem pred spanjem porodne zgodbe brala (ne priporočamuser posted image ) , in mi je lubi prepovedal brat RR pred spanjem... Pa če berem tisto temo o porodnišnjicah z vsemi tistimi kritikami pa slabimi izkušnjami tud bolj slabo spim... Zato od zdaj berem samo še junijčice in kaj potrebujem za dojenčka, to pa ne more škodvat, a ne user posted image user posted image user posted image

Tko da je vsake dobre stvari lahko preveč, tud informacij in foruma...

Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.1.2008 22:09:13   
*Mojca*
Meni je pa konstantno tako slabo da ne vem več kaj bi naredila. Danes sem pojedla 1 jabolko, 1 milky way minute in malo tortelinov in je bilo že preveč. Celo popoldne me peče zgaga in pol sploh nimam apetita za karkoli. Ampak, bo že. Malo sem žalostna ker še ne čutim brcik, ampak tudi to še pride a ne?
No, jutri je petek, zato grem kar spat da bo čimprej vikend user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.1.2008 22:15:54   
tweetek
Boga Mojca! Upam da bo kmalu boljše.... Lepo spi...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.1.2008 22:17:09   
lunca14
Mojca...no sva že dve,ki nama je slabo,tud men ne paše nič jest,očke bi pa jedle,pa jedle,samo potem,če malo preveč pojem mi je fuuul slabo in moram bruhat,pa zgaga me peče,trebuh imam pa napihnjen kot da sem tik pred porodom,samo na srečo kile ne lažejo,zrak je čisto lahekuser posted image .Upajva,da bo kmalu bolje.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.1.2008 22:19:38   
annnna
jaz pa mislim da ni treba tak komplicirat glede pršuta pa salam ker to kaj je v trgovini kupljeno je vse pregledano drugače niti ne bi dali na trg. pa če je toplotno predelano potem ni šanse...bolj je problem pr domačih klobasah, pa pri tatarcu, ki je surov, pa domači majonezi ker so surove jajce, ona s trgovine pa je tud toplotno predelana...kar se pa solate tiče zdaj pozimi itak solato kupujemo v trgovini in ta je iz pokritih razstlinjakov tam pa vrjetno muce ne lulajo, fajn opereš jo pa tak v vsakem primeru...sem tudi ginekologinjo vprašala pa mi je rekla naj se izogibam mucam pa pa psa ne preveč lupčkat mogoče kako ritko povoha od mačkeuser posted image kar se tiče salam pa pršuta pa ga ni dobro preveč jest ker je fejst slan...sej se je fajn pazit sam tu pa tam jem tudi salamo in se malo tolažim s tem ker ko se tak pogovarjate me kr malo stisne...vsak drugače vsak po svoje že zaradi lastnih izkušenj...upam da nisem koga užalila s tem to je samo moje mnjenjeuser posted image

lepo bodite souser posted image pa nočko vsem, ki se odpravljate spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.1.2008 23:15:36   
tweetek
Annna, jaz se s tabo čist strinjam. Men se sploh zdi da danes nosečke kar malo preveč kompliciramo okrog vsega in v tej poplavi informacij o raznih škodljivih vplivih vsega  po spisku, od hrane do onesnaženega zraka je res težko ohranit trezno glavo. Lej,naše mamice niso nič o večini teh stvari vedle, da ne omenjam kaka je bla oprema za dojenčke (avtosedež - kaj je pa to?), navade glede pitja alkohola (dojenčkom z vinom mazat dlesni proti bolenju zobkov, pit veliko pira ko dojiš, rdeče vino je za nosečnice.....) pa smo se ravno tako rodile in zrastle, a ne? Po drugi strani pa se lahko še tako paziš pa je z otrokom kaj narobe. Tako pač je. Pozitiva pa zdrava pamet je zakon - samo kaj ko jo v user posted image zamenjajo hormončki, vsaj pri meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.1.2008 23:42:44   
Anonimen
Saj jaz se včasih tud pregrešim, ampak solate pa res ne jem, k jo mamo z vrta. Drgač pa se skušam prehranjevat normalno.

Lunca - pr men kile tud ne lažejo, jih mam čedalje več. Sm bla na telovadbi najbolj obilna, sm se kr mal zasekirala. Bom mal zmanjšala sladkarije.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
18.1.2008 7:30:14   
beyba
Dobro jutro,

Danes pa jst kavico kuham user posted image upam da je kateri zadišala in se mi pridruži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
18.1.2008 7:39:49   
beyba
Kar se tiče hrane pa takole:

Poznam ženske ki niso nič gledale kaj jejo, jedle vse po vrsti in rodile zdravega otročka.

Poznam žensko ki je jedla kupljen pršut in dimljenega lososa. Dobila okužbo in danes ima otroček cevke speljane od možganov do želodca da odvajajo neko vodo. Operacije se ponavljajo vsake nekaj let, da podaljšujejo cevke. Rekli so ji da ne b nikoli hodil, pa se je trudila. Otroček je hodil, govoril, bil sicer nekoliko počasnejši ampak ok. Po novi operaciji jovo na novo-učenje govora, hoje, seštevanja....

V prvi nosečnosti nisem kej dost komplicirla, vem da sem jedla pašteto, pa kdaj pikovo salamo(kupljeno) pa so dal otročku 1% možnosti da se rodi zdrav. Nihče ti ne zagotavlja od česa je sam lahko mi vrjamete da si fejst očitaš, ko te doleti kaj takega in potem sam študiraš kaj vse si delal narobe.

Teh 9 mesecev nosečnosti se bom že vzdržala določenih  stvari(raje kake več kot manj) pa če bo karkoli narobe, bom lahko rekla da sem naredila vse kar je v moji moči in si ne bom mela česa očitat.

To je pa moje mnenje iz osebnih izkušenj in tut upam da mi ne bo katera zamerla.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
18.1.2008 7:41:47   
beyba
Aja pa še to danes zjutraj sem se prijavila na UZ za morfo. DAtum 14.2.2008(valentinovo bova za darilo vidla najinega srčka v trebuhu) pa isti dan tudi pregled. Tako da če boš dala na seznam kaja. Sej + kg sem ti pa napisala že včeraj.

Hvala

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?