Anonimen
|
Dober dan. Evo, včeraj se nisem nič javila, ker nisem imela časa. ja, se mi ni dalo it na net, pa pospravljala sem malo po stanovanju, potem ven, do enih in drugih na obisk...aja, pa spala sva do 11-ih. Tole pa je bilo maratonsko spanje. alea01, potem so ti podaljšali še za 1 teden. Ti kaj piše na odločbi, da ima možnost osebni zdravnik ponovno dat na komisijo ali je spet kar zaključeno po tistem datumu? Lonapo, čajčka, čajčka, čajčka...pa kakšen lekadol + C ne bo nič škodil. annnna, lahko se kaj več javiš na naš čvek. Sej drugače smo kar zgovorne, samo če bi nas bilo več, bi bilo tudi več napisano. tweetek, midva nisva nič kupovala za dojenčka cunjic, ker imamo v žlahti cunjic za 5 dojenčkov. Niso prav nič slabe ali staromodne in mislim, da moram jaz prvo tam videti kaj bo. No, samo tetra plenice si bom kupila, ker pač je dobro da so "frišne". Zaenkrat se še ne obremenjujem s cunjami, zato niti ne gledam po trgovinah. No, zdaj sem zlikala 3 stroje cunj in mi pripada kosilo. Tako, da kar grem.... Se še kaj pišemo. Seveda ne smem pozabiti *Mojce*. Super za internet , čeprav je na šverc komerc. Tista vrata pa bolje da ne komentiram. Kako hudiča tašča ve, da bodo otroci razbojniki??? Lahko bo pa prav en sramežljivc, pa še vedela ne boš, da ga imaš. Ne sekiraj se, to je vajino stanovanje in če imaš šanse za rihtat da bo vse novo in tipi topi, potem se ne oziraj na besede tašče in naredi tako kot bi jaz. Če je novo, potem je novo. Reklamacije so upravičene, ker potemtakem nebi kupovala novih stvari ampak bi šla po bolšjaku kupovat za manjšo ceno. Niso te stvari od pohištva pa spet tako poceni, da bi požrla praske, ki je vidna, hladilnik, ki je vdrt....€ po še prehitro zmanjkalo, zato kar lepo veselo na delo, pa seveda da je novo in lepo. Saj stanovanja ne opremljaš in prenavljaš vsako leto no. Nič, bežim k tašči na kosilo.
|