|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
11.1.2008 21:32:40   
Anonimen
O ninny, to je super. Potem kar dolgo spi mala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.1.2008 21:33:15   
Anonimen
Supr je. Men je pa všeč
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.1.2008 21:35:29   
Anonimen
Kdo ti je všeč? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.1.2008 21:35:40   
Anonimen
Jaz se tudi navdušujem nad tri-kolesnikiuser posted image . Samo pri znamkah pa se vse ustavi, baje da je Peg Perego zelo velik zložen in bi še nama, pa imava enoprostorca šel komaj v prtljažnik tako, da res ne vem kaj bi kupila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.1.2008 21:37:17   
Anonimen
Mi ful počasi dela internet, zato mi slike odpira zelo kasno.user posted image  ja, 2 igrici preko torrentov lovdamo, potem dragi na računalniku, pa potem jaz...vse požre preden kaj vidim.user posted image

Super voziček je nya. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.1.2008 21:38:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Kdo ti je všeč? user posted image

Ja, tale voziček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.1.2008 21:40:43   
Anonimen
V turbo limaču v zagrebu je 1300 kun

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.1.2008 21:42:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

V turbo limaču v zagrebu je 1300 kun

Kupiiiii, ne omahuj. user posted image  moj je bil 160€. Nisem mogla verjet ceni, ker je ful popustov nabila, pa zadnji je bil.user posted image V Arielu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.1.2008 21:42:24   
Anonimen
Sploh ni drag, kolk pa je pri nas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.1.2008 21:45:48   
Anonimen
Ne vem, ga nikjer ne najdem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.1.2008 21:47:33   
Anonimen
Kaj pa v našem turbo limaču v bTC-ju? A ni tam tudi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.1.2008 21:48:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Kaj pa v našem turbo limaču v bTC-ju? A ni tam tudi?

ne vem, ker tako malo hodim v Ljubljano

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.1.2008 21:50:29   
Anonimen
No, saj jaz tudi. user posted image

Ej pupe, grem jaz zdej v mižule. Ne morem več.

Lepo čvekajte še naprej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.1.2008 21:53:46   
Anonimen
Jaz tud grem. Čvekamo kaj jutri ali v nedeljo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.1.2008 21:55:27   
Anonimen
Lepo se imejta in dobr spita.

Nya, sem najdla enega na toysu po moje da je isti pride pa 80€.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.1.2008 22:02:42   
Anonimen
Hvala. Ja, je, sam ga nimajo. Na žalost. Ma sej bom jutr vidla, mogoč bo pa še kak pocen. Lahko nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.1.2008 23:39:30   
tweetek
paje res lušten voziček, pa še taka fajn cena! Ja, punce vidim da že pridno pančate.... Lahko noč še od mene....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.1.2008 7:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Supr je. Men je pa všeč
user posted image

Se opravičujem, ker vam smetim, ampak imam tudi jaz takšen voziček...sicer sem imela od začetka pa do 6. meseca enega drugega, potem smo pa tega kupili preko e-baya...je bil okrog 100€...je pa ful ok, zelo lahko vodljiv, ker se sprednje kolo obrača (lahko ga tudi fiksiraš)...super je za prat, gre vse stran...tudi zloži se zelo hitro, je pa kar velik za v prtljažnik (mi imamo srednje velik prtljažnik, vendar tudi ko smo šli na morje, je šlo vse BP)...res sem zadovoljna z vozičkom...zraven si lahko dokupiš še prevleko za dež (mislim, da je bila v Arielu 30 €)...res sem zadovoljna z njim, tamal tudi, je veliko prespal v njem, pasi so super...upam, da boš tudi ti zadovoljna z njim...

Eva2008, te popoldan pokličem, sem ti včeraj pozabila nekaj povedat...

Nosečke uživajte še teh nekaj mesecev, ki vam bodo še prehitro minili...upam, da boste junija ali pa prej, vse držale zdrave štručke v rokah...pa da bodo user posted image  lepo spali (naš je star 15 mesecev in komaj kakšna 2 meseca malce boljše spi ponoči)...ampak to je čisto različno...nič se sekirat, samo uživat pa se razvajat, ker potem včasih zmanjka časa (tiste, ki niste prvič user posted image  boste že vedele, a ne)...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.1.2008 9:17:14   
alea01
Dobro jutro decve!

Kaja- sem ti rekla, da je tista trda zadeva tvoja bebika. No zdaj, dokler je se majhen ga lahko premikas. Meni se to ful fajn zdi, ker se dete kar fajn odziva. Sam moj pravi, da ga bom cist napsihirala.
Kaja imam pa jaz pregled 17.01.08 in sem na +2kg.

Dobila sem pa od zavoda in so mi podaljsali se za en teden, do takrat ko mi je dejansko G dala bolnisko.
Lep dan in se pisemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.1.2008 9:37:40   
lonapo
jutro,

evo mene z glavobolom, bolečimi ušesi in grlom, iz nosa mi kar lije, počutje pa katastrofalno.user posted image

Ponoči sem imela roko pol ure na trebuhu in sem čutila kako otroček brca-sem že pozabila kako noro dober občutek je to! Ta bo pa bolj ponoči dejaven, me prav zanima koliko noči ne bomo spali.

Nič grem čaj popit, pa mal počivat.

Lep vikend

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.1.2008 19:52:33   
annnna
evo pa da se še jaz javimuser posted image ... dosti vas berem sam javim se pa kr ne....danes sem že enih tretjič tu pa nikjer nobene. kaj je to eno zatišje. no in sem se odločla opogumit in nekaj napisat še jaz da ne bo tak praznouser posted image   naš fant že fajn brca pa tud meni kr trebuh postane na enem mestu trd ko potisne nekaj ven sam ne morem ugotovit kateri del user posted image naj bi bil ker se kr bunka naredi tak ko potipam.  vam javim v torek več ko pridem s pregleda.

fajn se mejte user posted image pa napišite kaj da bo kaj za bratuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.1.2008 23:51:24   
tweetek
no, jaz tudi tukaj visim in upam da se bo kaj dogajalo. Ampak zgleda da so vse junijčice bolj pametne kot jaz in hodijo prej spatuser posted image ... Men pa naš user posted image ne pusti pančkat, ker ima od polnoči do dveh žur in telovadbo v mojem trebuhuuser posted image .

A tale jeep voziček se da od rojstva naprej uporabljat?  Ker se mi zdi cena ful ful ugodna pa še velike napihljive gume ma... to bi blo za naše makadamske ceste in blatne potke super... Saj drugač sem že naročila en Traxxov voziček s košaro za 210 EUR kar se mi tud v redu zdi ampak tale je še cenejši, pa ravno tako fajn zgleda.

A ste kaj šle v baby center na razprodaje? Jaz nisem šla, povejte če ste kaj pametnega dobile.... Sem ugotovila da cotic ne bom kupovala dokler ne vidim kaj mi bodo dali sorodniki, od velikih zadev pa rabim samo previjalno, za katero pa zdajle ni finančnih sredstev ker mamo ta mesec že vozek v planu. Počasi bo vse....

Tko jaz sem načvekala svoje zdaj se grem pa učit ker imam v ponedeljek en glomazen izpit.... Lepo spite in  dobro jutro...

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
13.1.2008 10:28:33   
*Mojca*
Jutro bejbe!

Samo na hitro se javljam iz novega stanovanja in sporočam da imamo net (se švercamo), tako da se tipkamo kaj zvečer user posted image

Pa da še malo poročam o situaciji:
-vrata: rihtala jih je tašča. Kot sem že rekla so naredili eno sranje. potem so rekli, da lahko nekaj popravijo, ampak še vedno bi bilo slabo. Oba sva se strinjala naj vse poberejo stran, tašča pa je potegnla surlo, ker sva se tako odločila. Razlaga: itak bojo otroci vse uničili, zakaj mora bit popolno user posted image
-hladilnik: ga še niso prišli iskat. Če jih jutri ne bo, bo Mojca naredila štalo user posted image
-pralni stroj: sem ga popravila (je bilo treba samo kabel potegnt iz vtičnice in ga dat nazaj - sem mojster a? user posted image )
-drugače pa čistimo, čistimo in še enkrat čistimo. Le kdo se bo učil...

Zdaj pa res grem, pa se tipkamo zvečer. En lep dan vsem, pa prosim komentirajte, predvsem zgodbo od tašče, ker imam malo slabo vest, pa ne vem zakaj...

Aja še voziček: Še vedno Peg Perego GT3, čeprav moram it probat če sploh gre v prtljažnih od Peugeot 206 user posted image , čeprav po merah pospravljen ni nič večji kot ostali...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
13.1.2008 12:16:04   
Anonimen
Dober dan. Evo, včeraj se nisem nič javila, ker nisem imela časa.user posted image  ja, se mi ni dalo it na net, pa pospravljala sem malo po stanovanju, potem ven, do enih in drugih na obisk...aja, pa spala sva do 11-ih. user posted image  Tole pa je bilo maratonsko spanje.user posted image

alea01, potem so ti podaljšali še za 1 teden. Ti kaj piše na odločbi, da ima možnost osebni zdravnik ponovno dat na komisijo ali je spet kar zaključeno po tistem datumu?

Lonapo, čajčka, čajčka, čajčka...pa kakšen lekadol + C ne bo nič škodil.user posted image

annnna, lahko se kaj več javiš na naš čvek.user posted image  Sej drugače smo kar zgovorne, samo če bi nas bilo več, bi bilo tudi več napisano.user posted image

tweetek, midva nisva nič kupovala za dojenčka cunjic, ker imamo v žlahti cunjic za 5 dojenčkov. Niso prav nič slabe ali staromodne in mislim, da moram jaz prvo tam videti kaj bo. No, samo tetra plenice si bom kupila, ker pač je dobro da so "frišne". Zaenkrat se še ne obremenjujem s cunjami, zato niti ne gledam po trgovinah. user posted image

No, zdaj sem zlikala 3 stroje cunj in mi pripada kosilo.user posted image  Tako, da kar grem....

Se še kaj pišemo.

Seveda ne smem pozabiti *Mojce*. Super za internet , čeprav je na šverc komerc.user posted image  Tista vrata pa bolje da ne komentiram. Kako hudiča tašča ve, da bodo otroci razbojniki??? Lahko bo pa prav en sramežljivc, pa še vedela ne boš, da ga imaš.user posted image user posted image  Ne sekiraj se, to je vajino stanovanje in če imaš šanse  za rihtat da bo vse novo in tipi topi, potem se ne oziraj na besede tašče in naredi tako kot bi jaz. Če je novo, potem je novo. Reklamacije so upravičene, ker potemtakem nebi kupovala novih stvari ampak bi šla po bolšjaku kupovat za manjšo ceno.user posted image  Niso te stvari od pohištva pa spet tako poceni, da bi požrla praske, ki je vidna, hladilnik, ki je vdrt....€ po še prehitro zmanjkalo, zato kar lepo veselo na delo, pa seveda da je novo in lepo. Saj stanovanja ne opremljaš in prenavljaš vsako leto no.user posted image user posted image

Nič, bežim k tašči na kosilo.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
13.1.2008 14:11:36   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 65 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image    MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image  P 17.1. / MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny P 17.1.  / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
Shani P 14.1.
nInAzWeRiNa MORFO 15.1.
kleopatra28 MORFO 16.1.
tteeaa P 16.1.
kodrana MORFO 17.1.
pikica_30 MORFO 17.1.
Eva2008 MORFO 17.1.
ninny P 17.1.

Anja PH P 17.1.
alea01  P 17.1.
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?