|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 10:59:55   
alea01
Meni moja G ne bo delala morfo in me je poslala v porodnisnico. so me pa tam narocili, ko bom 21tuser posted image .
Sem se pa tudi pri dr. Strahovi narocila en mesec kasneje, ko bom 24tuser posted image . Naredi pa 3D ali nekaj podobnega. Se sama ne vem. Za placat pri njej je pa 110 eur. bom reskirala se to

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
8.1.2008 11:02:07   
Kaja08
U madona, tale Strahova je pa draga!! V Dravljah stane 3D pregled 80 evrov.  Delajo ga pa med 25 in 30 tednom. Bom tud verjetn šla....samo enkrat lahko vidiš svojega user posted image  v maternici v 3D

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
8.1.2008 11:08:03   
Anonimen
Ja 3D ultrazvok je res kar drag

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
8.1.2008 11:21:56   
beyba
Jst bom svojo ginekologinjo vprašala če je možno na morfo preklopit na 3D pa dobit kake slikice, glede na to da sem mela do zdej šele en ultrazvok, pa še ginekologinja je full prijazna. Če pa bo rekla da to ni možno bom pa šla v dravlje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
8.1.2008 11:22:59   
Anonimen
preklopit na 3D

vem,da vsi sploh nimajo takega UZ

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
8.1.2008 11:33:35   
alea01
Jaz mislim da 3D imajo tisti, ki delajo NS.
Sem se pa zmotila. Pri dr.Strah bom imela 3D v 25tuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
8.1.2008 11:36:22   
Anonimen
Jaz mislim da 3D imajo tisti, ki delajo NS.

Moj G je meni delal NS, ampak nima pa 3D ultrazvoka.

Lepo se imejte se beremo kasneje, greva s tamalo mal na sončkauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
8.1.2008 11:48:54   
beyba
V kranju imajo zdej baje full dober UZ. Ko sem bla na  nuhalni, je preklopil na 3D in mam filmčka oba v 3D , se full dobr vidi. Upam da bom dobla sikce tut tko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
8.1.2008 12:30:51   
Kaja08
Mojca, glede telovadbe....sem se malo pozanimala pri sodelavki in je situacija taka. V porodnišnici stane 6,5 evrov na obisk. Imajo jo pa ob ponedeljkih ob 7 in sredah ob 4.45. Plačaš tm nekje pri vratarju, vsakič sproti ko prideš, rabiš pa samo majhno brisačko za pod glavo in vodo.
Kdaj začnemo - drug teden v ponedeljek??

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
8.1.2008 12:51:02   
alea01
Mene nekaj zanima. tiste user posted image , ki vas na pregledih vagajo- koliko ste slecene oz.oblecene?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
8.1.2008 13:00:21   
Anonimen
Mene vagajo tako kot pridem oblečena, še čevljev mi ni treba dat dol. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
8.1.2008 13:29:01   
tweetek
jaz se pa kar sama zvagam pa potem sestri samo povem kilažo... saj je kar fajn ta metoda, te vsaj nič ne preseneti. Vagam se pa zjutraj brez oblek.

Aja, mislim da mam morfologijo 25.1. - takrat mam naslednji pregled pa bom v 23. tednu. Saj to je v redu, a ne? Mi pa G ni nič omenila da bo naslednjič kaj posebnega, je pa res da mi vsakič UZ dela. Na 3D pa ne bom šla, sem našega dojenčka že na nuhalni v 3D vidla, pa mu bom za ta denar rajši kaj lepega kupila...

Joj, telovadba! Jaz bi tud morala se kaj zmigat, ampak kar nimam volje. Še G mi je naročila naj delam vaje. Mislim da od tega plana da bom doma telovadla ne bo nič ker nisem dost disciplinirana, ampak v Lj al pa v Kranj se pa tud ne bi vozila. A mislite da je navadna aerobika prehuda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
8.1.2008 13:36:38   
tweetek
Aja, še sobica - midva bova user posted image pripravila kotiček kar v najini spalnici, dnevno bi namreč rada obdržala tako kot je ker je že opremljena... Eno steno bom prebarvala, pa ob njo postavla posteljico, previjalno, in en fotel od sedežne ki je že zdaj tam, pa lubi bo naredu par poličk... To je pa to. Banjico pa previjalno bom imela kar 2v enem (tisto varianto ko imaš previjalno v bistvu nad banjico, banjica stoji pa na takem predalniku in se da potem kasneje previjalno in banjico stran pa ti  predalnik ostane). Na začetku, ko bo še čisto majhen bo pa spal kar zraven mene v tisti mehki košari ozr posteljici za prenašat, ki jo bova dala na home-made podstavek tik ob najini postelji - ga bom imela pri roki, pa še past nima kam - na eni strani bo postelja na drugi pa stena.... Se mi zdi da bo to kar praktično za nočna dojenja, za previt bo pa treba vstat...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
8.1.2008 13:38:12   
Kaja08
Jaz se tud zvagam doma in ji potem samo cifro povem. Me je prvič vprašala, če se sama vagam in sem rekla, da ja, tko da mi ni treba tam na vago stopt.
Aerobika je pa pomoje kar malo prehuda. Še posebi, če nimaš že od prej ful velik kondicije. Trebušnjakov pa itak ne smeš delat (vsaj pri nas na aerobiki smo imeli na koncu še 10 minut trebušnjakov). Se ti pol že bolj splača it na jogo.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
8.1.2008 13:39:01   
tweetek
a bo v redu alea1? Sem bla pridna in odgovorila na tvoje vprašanje user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
8.1.2008 13:42:45   
alea01
Hvala za odgovore. Jaz ce se vagam gola imam 0,7kg manj kot ce sem oblecena. Zato mi je bilo to zanimivo vprasanje. Kdaj so pol realni rezultatiuser posted image
Tweetek- pa ti si itak pridna

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
8.1.2008 13:45:28   
Kaja08
Pa sej ponavadi je pri zdravnikih tako, da če te tam tehtajo in si oblečen, pa po možnosti imaš še čevlje gor, ti odštejejo cca. 1 kilo, pol pa prideš skor na isto kilažo kot doma. Zdej edin vprašanje, če imaš doma pravilno naštimano vago (če je elektronska) - da ti ne pokaže kakšne kilce manj user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
8.1.2008 14:01:30   
tweetek
Ja, velik je res od vage odvisno... Je pa res da so rezultati najbolj realni če se vagaš vedno ob istem času in na isti vagi, pa seveda enako oblečen... Ampak razlike niso zelo velike (čeprav men se zgodi da imam zvečer  pol kile več ko zjutraj)...

Ja, najbrž bo res prehuda da bi šla na aerobiko. Samo res je zoprno ko nimam izpita fehtarit da me bo še na telovadbo mož vozil... Razen če bi on tud telovadil, samo ne mara fitnessa telovadba za nosečke ga pa po mojem ne zanimauser posted image ...

Ja, veš alea, jaz sem pridna za čvekat za delat pa ne... Sem še zmeraj v postelji! Sicer je res da sem bolna (spet!!!!) ampak lahko bi se vsaj učilauser posted image .... Joj joj, lenoba jaz. Grem delat!

Aja, kaja, a ti smem povedat kilce pa pregled za seznam? Kile so +2, pregled (po moje Morfologija) 25.1... Kje bom rodila pa še ne vem.... Kranj ali Ljubljana...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
8.1.2008 14:03:59   
Kaja08

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 63 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO: 15.1. / NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image   MORFO 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image   MORFO: 16.1. / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image    MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image   MORFO 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +4 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho MORFO: 10.1. / NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image   MORFO: 8.1. / NS: user posted image

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / -2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +3kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image  P 10.1. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image P 11.1. / spol: user posted image
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  MORFO: 28.1. / Novo mesto / +3 kg

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Postojna

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image  NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg
user posted image   pati0102 2.user posted image

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny  P 17.1. / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela  MORFO 21.1.
user posted image  AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
katja_k   MORFO 8.1.
RMRM   P 9.1.

lonapo P 10.1.
tancho   MORFO 10.1.
rozica984   P 11.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
8.1.2008 14:42:22   
*Mojca*
kaja08 ja lahko začnemo naslednji teden. Kaj ti bolj paše o 7h ali popoldne? Meni je vseeno ker živim v Mostah, tako da...akcija user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
8.1.2008 14:56:23   
Kaja08
Ja v bistvu mi bolj paše ob 7, ker preden iz službe pridem, pa kaj skuham in pojem in je ura takoj 4.30 ali pa 5. No, sej kdaj pa kdaj gremo lahko tudi ob 4.45, sam najprej bi šla pa ob 7. Pa baje je kr gužva - vsaj v porodnišnici. Za Fužine pa ne vem...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
8.1.2008 16:09:54   
alea01
Zdaj sem pa tako besna, da je najboljs da ta bes dam iz sebe!!!!
Kot veste, sem ze od zacetka user posted image  na bolniski in baje naj bi ostala do konca user posted image . Vsak konec meseca mi G da bolnisko, potem to gre na zavod itd.... In zdaj so mi iz zavoda poslali, da so se ONI odlocili, da sem sposobna za delo in mi niti niso podaljsali za 1 mesec ampak manj. In da 19.01. moram v sluzbo in ce mi kaj ni prav, naj me delodajalec placuje. Najboljse sledi: pritozba zoper te odlocbe ni mozna.
Saj mogoce bi bila sposobna za delo, ampak ne vem. Ce G pravi, da je glede na moje stanje boljs da sem doma, bo to ze drzalo. Saj vem, nosecnost ni bolezen. Sam nekak se navadis nato, da si doma. Pa ne obsojajte me!
Bo pa res cudno, da grem po 4 mesecih in se vec bolniske v sluzbo(sem bila na bolniski se preden sem ugotovila, da sem user posted image ). Ma ne vem. Cudne obcutke imam.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
8.1.2008 16:25:08   
Anonimen
Dober dan Junijke.

Alea01, pritožbo se da napisat na vsako odločbo, samo moraš to napisat v 3 delovnih dneh, pa priporočeno poslat.user posted image  In napiši zakaj misliš, da so se narobe odločili, pa pripiši še težave, ki te spremljajo v user posted image . Sem bila na istem, samo meni niso napisali, naj me plačuje delodajalec?user posted image user posted image user posted image  WTF???
Prvič slišim.user posted image  Kaj točno piše? Ker meni je samo pisalo, da sem po tem in tem datumu zmožna za delo. Insem napisala pritožbo, ker mi skoz kri teče iz nosa in imam glavobole(hude). Pa so mi ugodili, oz. podaljšali še za en teden, dokler ne pošljem novega potrdila od ginekologa. In sem že uredila prejšnji teden to.

Sem pa slišala, da kar vsem po spisku zaključujejo bolniške v user posted image , 4 mesece brez problemov, potem pa adijo delat.user posted image

Dej še enkrat poglej kaj točno piše,lahko tudi na ZS.user posted image Če ne želiš javno tukaj.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
8.1.2008 16:28:38   
Anonimen
Drugače pa vidim da ste kar v akciji za opremo. No, saj midva tudi.user posted image
Tahudo še pride...prat, likat, pospravljat...komaj čakam, da bo vse konec, da samo še štručko prineseč domov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
8.1.2008 16:29:40   
Taula
Alea01

Pritožbo se da napisati, če boš uspešna je drugo vprašanje. user posted image  Jaz grem sedaj tudi naj v službo...v 22 tednu. Mi je rekla G da tudi če pošljem na komisijo, da mi bodo zavrnili ker baje izkoriščajo nosečke to na veliko in so potegnili črto. Zato pa nekatere ki imajo resne težave odpadejo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

KAKOVOST VRTCEV
carmencita

KAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?

Zelo zadovoljna (31%)

Še kar zadovoljna (37%)

Nezadovoljna (7%)

Zelo nezadovoljna (4%)

Ne vem (20%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!