|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.1.2008 16:31:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Alea01

Pritožbo se da napisati, če boš uspešna je drugo vprašanje. user posted image  Jaz grem sedaj tudi naj v službo...v 22 tednu. Mi je rekla G da tudi če pošljem na komisijo, da mi bodo zavrnili ker baje izkoriščajo nosečke to na veliko in so potegnili črto. Zato pa nekatere ki imajo resne težave odpadejo.user posted image

A ti je ginekologinja sama rekla, da je konec bolniške? user posted image  Po mojem imaš še čas, da daš na komisijo papirje. Pokrpajo za nazaj dneve.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
8.1.2008 16:34:03   
Taula
A ti je ginekologinja sama rekla, da je konec bolniške? Po mojem imaš še čas, da daš na komisijo papirje. Pokrpajo za nazaj dneve

Zadnja odločba komisije mi je potekla, in tudi če dam papirje za novo mi bodo zavrnili. Tako da je brezveze in grem nazaj delati. Mi je rekla G, ki je tudi članica teh komisij da so začeli vleči črto in zavrnejo ful prošenj, katere so prej odobrili.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
8.1.2008 16:39:12   
Anonimen
Potem sem srečnica, ker so mi odobrili. user posted image  No, so mi za en teden več, dokler pač nisem imela novega pregleda in sem dobila novo potrdilo. Tako sem jim opisala na pritožbo, da mi je smotrno, da počakajo na novo potrdilo oz. pregled. Tako nekako sem jim opisala situacijo.
In če ne boš mogla delat?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
8.1.2008 16:40:40   
Anonimen
Mislim grozauser posted image in potem tiste user posted image , ki imajo res probleme morajo  tud delat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
8.1.2008 16:41:34   
Anonimen
No, ta teden pa čakam spet novo odločbo. In bom živčna. user posted image user posted image user posted image
Vem, da so strogi ratali, samo to je posledica porasta user posted image , ki so bile oplojene z biomedicinsko pomočjo, vsaj tako mi je rekla ena zdravnica v našem zdr. domu. In je tudi članica komisije.Občasno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
8.1.2008 16:43:02   
Anonimen
Kaj pa npr. da greš delat za en teden, potem pa greš na bolniško(ta prvi mesec si tako in tako v breme delodajalca) in te potem enako zavrnejo na komisiji?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
8.1.2008 16:47:21   
Anonimen
Ja, s tem samo mešaš štrene delodajalcu, ki valda niso zadovoljni. Največji problem je, ker prekineš dolgotrajno bolniško, delaš par dni in si spet v breme delodajalcu.To je za njih najhuje.user posted image

Ne vem kako bodo zdaj meni odločili, sicer mi je g že na začetku rekel, da bom do konca na bolniški, ampak očitno ne bo tako.user posted image  Zdej bom pa živčna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
8.1.2008 16:48:20   
Anonimen
Držim pesti, da ti odobrijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
8.1.2008 16:49:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Držim pesti, da ti odobrijouser posted image

Joj hvala ti. user posted image user posted image user posted image
Ko bi mi vsaj. Sej niti ne vem kaj bi počela v službi.user posted image  Res ne vem, ker sem delo predala drugi sodelavki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.1.2008 16:58:05   
Anonimen
Alea01 pa tudi zate upam, da se bo dobro izteklo in da ti podaljšajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.1.2008 17:00:56   
Anonimen
Ja, isto jaz želim njej. Sam zdaj je že ušla dol iz računalnika. user posted image
Le kje so vse dekline?user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.1.2008 17:03:10   
Anonimen
Spet midveuser posted image -  no, pa vidim da lonapo,cw3rklic4 tudi bereta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.1.2008 17:05:08   
Anonimen

Spet midveuser posted image -  no, pa vidim da lonapo,cw3rklic4 tudi bereta

So samo čitalci.user posted image  Hec. Morda še od včeraj berejo.user posted image user posted image

Nebi midve eno stran obrnile, ta stran mi je tako tako...številke mi niso všeč.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.1.2008 17:06:22   
Anonimen
Prav, saj po moje ne more biti več veliko do nove strani

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.1.2008 17:07:06   
Anonimen
Ja, zdaj zdaj bo. Kdo bo prvi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.1.2008 17:07:21   
Anonimen
A ima katera probleme s spanjem? Meni se dogaja že ene par noči da gledam v zrak do enih, dveh zjutraj potem pa s težavo zaspim. Sploh ne morem zaspat, zjutraj bi pa spala in spala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.1.2008 17:07:33   
Anonimen
nova stranuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.1.2008 17:10:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem upala, da bom jaz. user posted image

Ja, zadnji teden mi je tako nekam čuden. Zvečer zaspat ne morem, zjutraj pa ko poležana kravca. user posted image user posted image  No, včeraj smo se malo stiskali po doooolgem času.Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.1.2008 17:11:11   
Anonimen
evo, naslednjo stran  ti pa pustim, da boš prva samo do tja morava priti.

A si pogledala še ta drugi link k sem ti ga poslala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.1.2008 17:11:34   
Anonimen
Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.

kako pa zgledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.1.2008 17:13:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sušilec je dober. user posted image  Hvala ti. Sem se tolk smejala, ko sem odprla ZS.user posted image Sem si rekla, evo, me bo okupirala od vsepovsod in okrog in okrog.user posted image

Naslednja stran pa upam, da bo še kakšna čveka prišla sem. Da ne bodo rekle, da ne pridejo do besede.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
8.1.2008 17:15:44   
Anonimen

Sem že skoraj pozabila kako to zgleda.

kako pa zgledauser posted image

Tako, kako bi ti razložila...hmhm...začetniško.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
8.1.2008 17:16:44   
Anonimen
lonapo vidiva te. Mal pridi klepetat, da ne bova spet same

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
8.1.2008 17:17:58   
Anonimen

Če bo šlo tako naprej, ne vem kaj bo z nama.user posted image  Nepobolšljive. Sem kar nekaj odvisna zdaj v parih dneh od RR- junijke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
8.1.2008 17:18:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Če bo šlo tako naprej, ne vem kaj bo z nama.user posted image  Nepobolšljive. Sem kar nekaj odvisna zdaj v parih dneh od RR- junijke.user posted image

huda je ta odvisnostuser posted image ampak sedaj vsaj z veseljem to temo odprem, ko vidim, da se kaj dogaja na njej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!