|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
7.1.2008 20:54:03   
alea01
razocarane gospodinje sem pa jaz ze gledala te dele ze na Nova TV in lahko sproti porocam, ve pa nazaj klepetatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.1.2008 21:06:23   
Anonimen
Jaz sem že nazaj, če je katera še tu.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.1.2008 21:13:16   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kaja...maš pa dobro koncentracijo...skoraj na vse konkretne teme si odgovorila, sam spolnost si pa spustlauser posted image

Hja, spolnost, kaj je že to?? Me je želja zapustila user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.1.2008 21:14:42   
Anonimen
Jaz sm tud rabla pol ure, da sem vas preletela. Pa vam tud dam en povzetek kot Kaja, dodam še spolnost.
- spolnost: moj je ful uvideven, pa enkrat na tedn je kr velik, ker se skor nč ne vidva, na silo pa tud ne mislm
- hrana: jst jem vse, kar mi pride po roke
- brcike: jaz sem do zdaj čutila metuljčke nekjakt+rat, zdej pa nč, ma bo že
- telovadba za nosečke - jaz bom šla v pon pogledat, kako je - pri nas je zastonj
- dojenje - seveda bom dojila, če ne bo šlo, se pa tud ne mislm ob tla zmetat
- joške  so se mi ful povečala, iz b, sm prišla na c, pa mi je tud že ta bolj majhen, mam pa vsaj sanjski dekolte
- porodnišnica: rodila bom v NM, moj g je porodničar, pa bom poskušala brez EA

Lunca - čestitam, sm te mislila vprašat še koliko je velik, pa sem se spomnila, da nisi mela uz.

Upam, sa v teh 5ih minutah niste preveč načvekale.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.1.2008 21:19:35   
Anonimen
Spet vlada zatišje tu gor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.1.2008 21:25:09   
Anonimen
Kukuc. user posted image  Ste porihtale otročičke, možeke?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.1.2008 21:26:38   
Anonimen
Ja jaz sem bila še tako dobra, da sem mu še en film na hitrco zapekla, da mu ne bo dolgčas v dnevni, ko bom jaz na računalnikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.1.2008 21:27:47   
Anonimen
Si pa pridna. Upam, da si namazala še kaj s smetano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.1.2008 21:28:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.1.2008 21:30:53   
Anonimen
Pa še malo preliva čokoladnega da boš imela trenutek več zase.user posted image

Tukaj je bab ko žab, samo javijo se pa bolj švoh. Zdej pa res ne vem, a imajo tolk za prebrat ali so samo gledalke.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.1.2008 21:31:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Tukaj je bab ko žab, samo javijo se pa bolj švoh. Zdej pa res ne vem, a imajo tolk za prebrat ali so samo gledalke.user posted image user posted image

Sej sm se javila 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.1.2008 21:33:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sej sm se javila 

Kul. user posted image  

Punce, kje se dobi kakšen majhen sušilc za cunje? user posted image  Če slučajno kaj veste?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.1.2008 21:33:51   
alea01
Joj, kako mi pocasi dela internet. Saj ni cudno, ko pa mozek in tasca pa se jaz istocasno vsak na svojem racunalniku visimo.
ej, a ze kaj opremljate sobico za bebiko? Midva imava ze nacrt, ko nama je arhitekta istocasno z ostalim narisala. Morava sam se do mizarstva it. Imava pa ze pastelno zeleno steno in pohistvo bo pa rumeno oz. v vanilijevi barvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.1.2008 21:37:08   
Anonimen

Ali pa še vse prebirajo vse tiste strani od danes popoldne, potem pa traja sigurno pol ure, da pridejo do konca in do tekoče teme.

Za sušilca pa ne vem, če ga kje zasledim ti sporočim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.1.2008 21:40:21   
Anonimen
No, super. Kar javi mi. user posted image  

Mene pa tako kolena bolijo, sej ni čudno, če pišem že celo popoldne.user posted image user posted image

Bom drugič na prenosnega skočila, če bo le doma. Pa lepo ležečki pisala, en koktejlček, sendvič..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.1.2008 21:41:02   
Anonimen
Kolik majhnega pa misliš?

http://www.mimovrste.com/artikel/3270018627/kondenzacijski-susilni-stroj-electrolux-edc-3150

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.1.2008 21:43:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si faca. tenks veri mač. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.1.2008 21:43:48   
Anonimen
a je ta prav? Sem še mal brskala po netu, pa je ta edini k sem ga najdla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.1.2008 21:48:06   
Anonimen
Ja, ravno take dimenzije lahko uporabim. In še za na steno je, kar je še bolje.user posted image  Če karkoli še najdeš, kar napopaj link.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.1.2008 21:49:23   
Anonimen
Bom še mal pogledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.1.2008 21:51:57   
Anonimen
No, zdaj pa grem. Me res ful bolijo kolena.user posted image  Jutri pa spet pridem kaj na klepet, bom imela čas že zjutraj, ker moram zgodaj vstat.user posted image

Ninny, nič se ne mudi, da ne boš zdaj iskala pozno v noč.user posted image

Lahko noč vsem skupaj. Upam, da ne napišete preveč, da ne bom imela kaj preveč za brat jutri zjutraj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.1.2008 0:27:59   
tweetek
ojej, kaj je blo pa tole dons? Sem pol ure rabla da sem vas prebrala pa sem bla že dopoldne gor...
Ja pridne čveke user posted image

Hmmm, zdaj je blo pa tok tem da sploh ne vem kaj naj napišem, pa itak ni nobene več gor in bodo jutr druge stvari aktualne...

Nič, lepo spite (najbrž že vse sladko sanjate, moj user posted image pa razgraja in jaz ne morem spat) pa se beremo jutri. Jaz bom na RRju spet zvečer ozr poniči tko da bom spet na "včerajšnje"  teme  odgovarjalauser posted image user posted image user posted image

Aja, to pa lahko nardim prva:

Dobro Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.1.2008 7:48:53   
Kaja08
Dobro jutro! Oh, sej po mojem odklopu pa včeri niste prou zlo velik načvekale...sem hitro skoz prišla.
Imam eno vprašanje - mene je že včeraj in danes, ko sem hodila v službo, ful bolela desna stran trebuha. A misilte, da je kaj narobe? Škoda, da nisem včeraj vprašala G, samo se nisem spomnila....pa še upala sem, da bo minilo. Drugač me nič ne boli, samo ko grem v / iz službe - pa ne hodim zelo deleč....dobrih 15 minut. Ohjoj, nosečniške težave. Edin mal me skrbi, ker imata 2 moji prijateljici probleme z otrdevanjem trebuha, pa ne vem, kako to zgleda..upam, da ni to to user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
8.1.2008 9:12:30   
alea01
Dobro jutro!

Kaja, mene tudi vcasih boli, ampak temu ne posvecam prevec pozornosti, ker me itak vsak dan nekaj drugega boli. Verjetno to vse pase zraven user posted image . Lej, ce bodo pa te bolecine hude pa takoj k zdravniku!!!!!!!!
No, punce ste pa res packe! Jaz sem vceraj vprasala, ce ze opremljate otrosko sobico in ni nobena zagrabila. A mene pa ignorirateuser posted image user posted image user posted image . Sem zalostna

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
8.1.2008 9:20:22   
Anonimen
Jaz sem vceraj vprasala, ce ze opremljate otrosko sobico in ni nobena zagrabila.

Ti bom jaz odgovorilauser posted image . Zaenkrat ne, posteljico še imava in jo bova imela nekaj časa pri nama v spalnici, sobico pa si bo moral/a žal deliti s sestrico, ker nimamo prostora, da bi imela vsak svojo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Spanje
Miška2006

Kako spite v času nosečnosti?

na levem boku (37%)

na desnem boku (13%)

na hrbtu (6%)

na trebuhu (3%)

se obračam kot vrtiljak (41%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!