tinkamiška
|
Hojla Z užitkom sem vas prebrala, prav pridne ste bile v pisanju Mi smo načeloma vredu, se pa ubadamo z tegobami, ki so nastale zaradi odhoda Ize v vrtec. Ima krizo, lubica moja, in nov način življenja se kaže, kot obsedena navezanost name in moja vesela punčka se je spremenila v prestrašeno pupo. Sej je še vendo smejček večino dneva, ampak z nikomer me noče delit in ves čas hoče bit v mojem naročju, z atijem noče skoraj nič počet in smo v bistvu vsi trije žalostni...upam, da se bo kmalu vnesla in bomo spet zaživeli po starem. Danes sem računala, da bo decembra eno leto odkar sva se odločila za drugega in me je malo začela grabit panika, čeprav vem, da še ni hudega, sploh glede na to, da nama je enkrat vmes že ratalo, pa se pač nesrečno končalo. Si pa vseeno želim, da bi šlo po naravni poti in da ne bi več dolgo trajalo do takrat... Neni, zdej si me spomnila na zadnji mesec nosečnosti in te zelo razumem kako se počutiš, jst sem se še komaj premikala, nisem se mogla najest, ker je trebuh tako tiščal v želodec, spat nisem več mogla,...res sem komaj čakala, da rodim GoYa, upam, da je tvoja miška že boljše Pika si tako lušno napisala za vsako posebej S.D. joj, si kr ne predstavljam, kako mora bit z dvema v trebuhu, jst sem že mojo miško komaj prenašala okoli...so me tudi bolela rebra in kolki, pa še na hrbtu nisem smela spat. Ti kr pojamraj Tia, helou, sem zadnjič prebrala, ko si se oglasila...sem vesela Ema, kako je David? Koala, tvoj je pa res velik, ampak važno, da je vse vredu in da je nosečnost lepa Pia, pride takšno obdobje, ko gre vse narobe in težko je bit takrat optimist, ko se zmeraj znova in znova zgodi kakšna slaba stvar. Seveda stikam pesti, da bodo izvidi dobri, da ne bo nič hudega in da odpravijo tvoje težave. Ti želim, da se kmalu začne lažje in bolj veselo odboje! Vsem pupam en lep dan! Tinka