Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 2.10.2007 20:01:24
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka. Smo pa zelo blizu s PDP-jem, čeprav sta pri meni dva, kar pomeni, da bosta verejtno pohitela ven . IZVIRNO SPOROČILO: neni Goya, zadnjič si samo omenila eno čudno barvo za fasado, zdej je pa že narejeno, pa me je strah, da ni res kak ekstrem. Sem mislila, da imam še ful časa za te prepričevat v "normalne" barve. Pa vidim, da ste zidavo res pospešili, sedaj ko prihaja poplava . Pridem pogledat, veš da sem firbec. Ja, lih tisti ekstrem je Ampak je lepoooooooooooo, noooooooooooo. Ma če je vsem ni vrag, da ne bo tudi tebi . Glede pospešitve pa tole. Moja osebna zdravnica je zadnjič izdala oz. se zarekla tašči glede moje nosečnosti. Nismo še nikomur povedali (razen moji mami in širni RR ). In zdravnica sreča taščo in jo vpraša, a tako hitimo s hišo, ker čakamo novega člana (je pa zdravnica moja prva bodoča soseda in skozi okno vidi, kaj se dogaja na gradbišču). Sej ne vem, kakšna je bila situacija v tistem momentu, ker tašča ni vedela, ampak zdravnica bi se tudi lahko malo zadržala, glede na to, da sem šele na začetku in bi lahko pomislila, da kdo še ne ve. Grrr... Kaj pa že tisto o poklicni molčečnosti No, ne ve pa še (tašča), da sta dva . Nekaj pa bo vseeno presenečenje. Upam, da ni tudi tega izdala.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 2.10.2007 20:42:54
|
|
|
|
lana38
|
Anitka!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 2.10.2007 22:07:33
|
|
|
|
Pia73
|
Sem vesela, da je to nadaljevanje res polno lepih novičK.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 3.10.2007 12:03:04
|
|
|
|
neni
|
Šele sedaj sem uspela prit ponovno na RR preverit veliko novičko. Anitka še enkrat iskrene čestitke za srček in želje za lepo nosečnost. Uživaj vseh 9 mesecev, pa kar brez skrbi naj ti minejo meseci. Goya, bom šla pogledat, zdej pa res. Vsaj mimo se bom zapeljala, da vidim to čudo. Kar se pa dr tiče pa ne bom komentirala, ker imam tudi sama slabe izkušnje. Je najin osebni klical taščo v službo, da so prišli izvidi od mojega. In ker še celo nje ni dobil je kar eni sodelavki naročil. Bi prijela brzostrelko in uredila, mi še po več letih dvigne pritisk. Ampak upam, da tašča še ni izvedela vsega in da jo boste še vedno osupnili. Samo da bo vse v redu. Lep dan vsem, za mano je spet ena neprespana noč. Mogoče bom pa zdej nardila kakšno urco. lp Neni
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 3.10.2007 13:02:34
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka! sem vesela za super novičko kr tako naprej! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 3.10.2007 20:49:33
|
|
|
|
citrončica
|
bravo, Anitka!!!Zdaj pa uživaj maximalno!!!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 7:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Anitka! Naj poteka še naprej vse b.p.!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 10:05:52
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
dan, Anitka, same krasne novice! Sem vesela,da si na pregledu zvedela vse super! Nuhalna, jooj kje je to, meni se zdi tako daleč! Kaj pa vama, koala in neni? Jaz sem bila včeraj na obisku pri mamici dvojčkov! Hvala za vse koristne nasvete! Res sem ti hvaležna! Jaz sem pa včeraj dobila postljico za svoja dva sončka, pa cel kup oblačil! Tok sem vesela, tudi otroka sta bila, sta včeraj ful telovadila! Pa druga kolegica je tudi se spomnila, da ima eno posteljico doma, sicer brez lezišča, kar pa tudi ne predstavlja problem, ga bomo pa kupil! Neni, tudi jaz sem sova! Slabo spim, nocoj sem ob 2 zjutraj skakala po spalnici! Mi smo stopili v 7 mesec! Še malo....
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 10:17:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka super novičke,da si slišala vaš mali srček. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 10:36:50
|
|
|
|
lana38
|
Jaz pa zaenkrat nimam težav s spanjem. Sem se pa res z vseh strani obložila z malimi blazinami, tako da si trebuh tudi podložim. Pa med nogami eno blazino držim čez noč. Mi bolj paše, kot če imam noge čisto skupaj. Spim pa na boku, enem ali drugem. Včasih celo nazaj zaspim za 2-3 ure, ko sin odide v šolo. Spat pa tudi grem med 22h in 23h. Mi pa še nič ne pripravljamo za . Smo se zadnjič nekaj pogovarjali, pa je rekel, da bo on to vse uredil, ko bom jaz v porodnišnici, da jaz tako moram zdaj počivati. Prvič tudi nismo imeli, pa je vse zrihtal. Malo ga mučijo babje vraže. Pa naj mu bo. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 11:22:15
|
|
|
|
koala
|
sonce.djukelica ja menis se zdi, da je takoooooo veliko časa med UZ-ji, ti tvoja dva sončka vidiš večkrat, srečnica. No upam, da bo pri meni zdaj kakšne UZ več padel, ker se je naš gospodič odločil, da še ne bo na glavo obrnjen, zanimivo na prvem UZ pa je bil. Spanje, pri meni ni poblematično, je pa res, da si trebuh podložim, ker drugače imam občutek, da mi je koža premajhna. GoYa a boš kakšno slikico od fasade pripopala, da vidim to čudo? Aja, priprave. Razen posteljice z vso pripadajočo opremo, pleničk (tetra) in nekja malega za oblečt, predvsem bodiji inmajčke za od spodaj, še nimamo nič. Je pa res, da vozička in lupinice ni treba kupit. Bo pa počasi treba v šoping, malo atija med tiste male krpice zvlečt, da se ne bo samo mami topila
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 11:30:54
|
|
|
|
lana38
|
koala, še moj ni obrnjen na glavo, tako da ima tvoj še več časa, saj pride en mesec za mojim. Moj se še kar naprej kotali po trebuhu. Včasih je to prav neprijetno, ko si pošteno zamenja položaj. Drugače pa ga je povsod polno. Zdaj so noge zgoraj, pri naslednjem javljanju pa že na mehurju. Najhuje mi je, ko se spravi na moj mehur. Moram takoj na WC šibat. Se pa sploh ne spomnim, da bi Blaž kdaj tako divjal po trebuhu, da bi ga bilo povsod polno. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 13:03:23
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla so , koala, prav imaš, res je fajn, ko imam tako pogoste UZ! Tvoja ima pa še kar veliko časa,da se obrne! Zdej tudi ti že čutiš brcike!Se mi zdi,da je to nekaj resnično najlepšega v , vsaj zame!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 4.10.2007 15:29:37
|
|
|
|
koala
|
Ja brcike so pa res nekaj čudovitega, čeprav je naše dete bolj umirjeno, pravzaprav je dr.Ćuić rekel, da marsikatere brcike ne čutim, ker si brca v posteljico, pojma nimam, on menda že ve. Je pa tudi rekel, da zan biti ta vsatva zelo boleča kar se brcik tiče, bomo videli. Je pa res, da mali včasih zamenja moj mehur za trampolin, pol je pa zabava, če je WC zaseden . Ob večerih pa ima boksarske vaje.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.10.2007 16:22:36
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Kako ste? Jaz sem pa danes malce zaskrbljena Sem prej, ko sem bila na WC-ju opazila pri brisanju za vzorček krvi in sem se zelo ustrašila. Sicer zdaj o njej ni več sledu,a ne vem kaj naj storim Mene je zelo strah. A mislite, da gre za kaj hujšega? Se je pri vas to kdaj tudi pojavljalo?
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.10.2007 16:28:47
|
|
|
|
koala
|
Anitka pri veliko nosečkah se pojvljajo takšne krvaitvice, saj krčev pa nimaš a ne? Mogoče malo bolj počivaj čez vikend, za pomiritev tvojega srčka, pa morda pokličeš svojo G? GoYa, maš ful dober okus. Svetovno zgleda, čeprav ta barva ni med mojimi priljubljenimi mi je noro všeč.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.10.2007 16:46:10
|
|
|
|
Anitka
|
Koala hvala, si me vsaj malce pomirila. Samo ta vikend nimam šanse za preveč počitka, žal. Delam še v nedeljo, ker imamo otvoritev v vrtcu (nove igrlanice za najmlajše). Bom poskusila počivati, če se bo pa ponavljalo bom pa kar stopila do ginekologinje.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.10.2007 17:10:30
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Čim prej pojdi do G, ker če boš morala počivati, bodo dolgo časa morali delati brez tebe. To pač pride čez noč. Naši so najpomembnejši. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 5.10.2007 19:40:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Anitka, mal se opazuj! Če pa se izcedek poveča,pa le obišči G! Jaz sem danes imela redno kontrolo, vse je v redu, le kile sem gor nabila! Sedaj pa 14 dni mir,pol me pa čaka UZ in ponovna kontrola!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.10.2007 14:45:17
|
|
|
|
GoYa
|
Anitka, vem da te skrbi. Ampak če je bila samo takrat, verjetno ni nič. Mogoče za pomiritev jutri pokliči G. Koala, me veseli, da ti je všeč . Jaz sem pa letos čist napaljena na rdečo (kar se opreme hiše tiče, ne cunj).
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.10.2007 16:55:43
|
|
|
|
pika74
|
Ne vem, kje sem prebrala, da je letos moderna rdeča... Anitka - pesti zate, da bo vse ok. pa-pa
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.10.2007 16:58:52
|
|
|
|
pika74
|
GoYa - prekrasna je . Sem vam kar fouš . Moram potem še svojmu pokazat. Lp
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 6.10.2007 17:02:50
|
|
|
|
tosja
|
Anitka te popolnoma razumem, kako te to lahk vrže s tira. Meni se je prvič pojavil v 5t6d. Takoj sem dobila Dabroston in počitek. Pol je bil spet mir v 11t spet - je G našla 2 gestacijski vrečki (pred tem sem imela že 3 UZ) Sedaj polnim 14t, izcedek se je spet pojavil. G pravi, da se mora plodek, ki mu ni bilo dano živeti sam izluščiti... Tako, da obišči G in služba bo morala bit zadnja!!! Sedaj sta pomembna ti in tvoj - in NIČ drugega!!!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 7.10.2007 9:50:47
|
|
|
|
lana38
|
Se strinjam s tabo, tosja. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 7.10.2007 12:51:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, upam, da si vredu in da ni ničveč izcedka, včasih je to res čisto navaden pojav in res ti želim, da se ti ne bo več ponovil. Drži se in počivaj kolikor se da Tinka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!