|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prve težave ob skupnem življenju
13.9.2007 22:06:41   
gregstr
Nič nisi ti kriva. Pri meni je bilo v "prejšnjem življenju" ravno obratno ampak nima veze. Važno da si pravi čas ugotovila ... a si ugotovila? user posted image

Njega bo streznil samo še tvoj resni umik s scene ... mogoče.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.9.2007 22:12:13   
smrka
A tvoj desc misli da si mu ti sluzabnica, ki mu bo rojevala otroke in skrbela za cistoco v hisi, vedno pripravljeno kosilo in zvecer noge na razen?? Nic drugega kot pogovor ne spremeni tvojega polozaja.
Moj ob sobotah kuha kosilo, takrat jaz v miru perem v pralnici, posesam in pospravim stanovanje. Ce pa on lezi, potem se jaz pocivam. Kje pise da mora vse zenska delat? Zakaj?? Zenske smo enakovredne z njimi. No tko.

(odgovor članu gregstr)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.9.2007 0:08:01   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Poglej,moja izkušnja: moj je bil od mame navajen,da mu je palačinke spekla+namazala z marmelado in zvila,šele potem je jedel.user posted image Ko sem jih jaz spekla v skupnem gospodinjstvu mu jih pač nisem namazala(sem mu pa vse potrebno prinesla na doseg roke)jih ni pojedel.Ga vprašam zakaj,pa je rekel,da ker niso namazane.user posted image Od takrat naprej mu jih več ne pečem,ker dedcu 30 let starmu jih pa res ne mislim mazat.user posted image Hočem povedat,da kakor jih  "zdresiramo"tako pol imamo.

Prej se mi zdi, da ste "zdresirane", kot da ste nekoga "dresirale". Ti res mogoce ne peces vec palacink, vendar jih tvoj dragi se vedno ne namaze, se manj pa spece. user posted image user posted image user posted image  Resnicno, kdo koga "dresira"? Mogoce je pa dobra "dresura" tista, po kateri mislis, da si ti tisti, ki izvaja "dresuro"?....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.9.2007 6:43:19   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

ej,dady...so različne osebe...in enim je samoumevno,da vračajo pozornost, se trudijo za naklonjenost, pomagajo pri skupnih opravilih,ipd...
druge je pa tega treba naučit...oz. jim pokazat, jih vzpodbujat,ipd...temu se reče dresiranje...
Meni osebno je ljubše,da oseba to takoj spredvidi in da ni potrebna dresura,ker s emi zdi brezveze in poniževalno prosit za neko pozornost. Pa dobr je...če ti je nekdo vse...valda se potrudiš zanj in da nardiš vse?
Ne pa,da zdle dobim msg: kaj si tečna...ne da se mi kregat....rad te mam.

oo,ja...zdej smo pa vse rešl....spet js vsega kriva....

Dresura ni potrebna, ker ne govorimo o živalih. Gre za OBOJESTRANSKO prilagajanje. Midva sva popustila vsak malo, se vsak malo prevzgojila. So pa primeri, ko se ena stran totalno prilagodi, druga pa nič. In v tem primeru si bila ti tista, ki si se prilagodila (brez, da bi te on prosil) in sedaj pričakuješ od njega čisto drugačno razmerje prilagajanja. In on se je uprl. Tvoja edina in največja napaka je bila, da si ga sploh kdajkoli razvajala. Druga pa, da si ga razvajala zato, ker si to pričakovala nazaj.

Spremeni sebe, pa bo naslednji sigurno boljši.

Mene je bilo tudi strah kako bo z mojim (ker je le edinček, pa mama mu je kar veliko stregla), ko sva se selila skupaj. Sicer mi je že pri meni doma vedno pomagal, pa tudi ko sva se pogovarjala je bil vedno mnenja, da je tudi gospodinjstvo delo obeh, ampak vseeno nisem bila prepričana v kaj grem. Pa ni problema. Oba delava, enkrat eden več, drugič drugi. Enkrat eden nekaj drugi kaj drugega, važno, da je narejeno. In všeč mi je logika, da on ne pomaga meni, ampak je to itak delo obeh.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.9.2007 8:53:32   
itata
Sploh ne rabiš otrok, ker z enim že živiš.
skratka: ljudje se ne spreminjajo (mogoče izjemoma na podlagi travmatičnih izkušenj - ne ker jih druga oseba prosi ali to pričakuje). če si ga navadla, da ti skoz daješ in on skoz jemlje bo tako ali ostalo ali gresta pa narazen. pa ti povem iz lastnih izkušenj, da se to ne splača! enemu se tkole razdajat in vse pedenat. nimaš dost v zameno (pa ne mislim zdej da mora vsak dec pol gospodinjstva nosit - lahk tud ženska gospodinji pa ji lahko on drugače pozornost vrača - ne pa da baba VSE dela za oba - to pa ne špila). še dobr, da si tko hitr ugotovila, da je zadeva taka kot je že sedaj!! fant naj bo dopolnitev tvojega življenja in ne njegovo bistvo!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 55
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?