|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prve težave ob skupnem življenju
13.9.2007 14:42:38   
piščanc
odraslega moškega ne moreš nič zdresirati. je kakršen je, smo si pač različni, eni želijo tako drugi drugače. vzgojile so jih pa mame, tako da pazimo, kako bomo razvajale svoje sinove.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.9.2007 14:43:00   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Hočem povedat,da kakor jih  "zdresiramo"tako pol imamo.

Kako lepo povedano user posted image  .... tako, mislim, polno ljubezni  user posted image  .....

Ah daj no, tudi ti si zdresiran, samo da še tega ne veš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno to,ženska manipulacija.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.9.2007 14:43:19   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

Najprej sem se hvalila, zdaj pa tako.
Dajte mi povedati iskreno,kako dejansko vaši partnerji prispevajo zraven za gospodnijstvo?
Pomeni, pospravljanje, kuhanje, prispevek financ za hrano?
Zgodilo se je točno to,kar sem pričakovala. Razvajala sem, prišla iz službe, takoj za štedilnik, hladilnik vedno zalagala....
Gospod pa pač vajen od prej,da mu je mama vse pripravila,  da si vzame samoumevno kar mu paše.
In ker se zadnje čase načela pogovore,da bi tudi meni ustrezalo,če bi uresničil katero od svojih namer,da bo kdaj poskusil kaj skuhat,ipd...., je znorel. Ej,pa ni mi normalno,da pridem iz službe domov, potem se učim za magisterij, vmes kuhat, gospod pa na kavču in čaka in preverja,kaj bo za kosilo.
Ok, pojem pospravljanja smo rešili. Zdaj mi je pa naprej vrgel,da mu naj ničesar več ne pripravim, nič ne naredim za njega,da mu ne bom kdaj naprej metala in želela nekaj v zameno. Če mi pa to ni všeč naj pa spokam. To sta dve opciji.
Ful ga mam rada....naredila bi vse...razvajam ga,kolikor mi dopuščajo finančne zmožnosti....več ne morem....
So se res uresničile moje slutnje,da se ne smeš seliti k tipu,če nimaš ničesar svojega zadaj?
Ker zdaj moram spet neko sobico najti.....

Hvala za odgovore......
Lep dan vsem.

Jah tako kot si ga navadla tako je. Pri naslednjem malo razmisli a boš njegova mama ali punca. Midva sva se že na začetku pogovorila in zmenila da tisti, ki prej pride domov skuha kosilo. Pospravljava oba. En zloži posodo v pomivalca, drug obesi perilo, posesa...itd

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.9.2007 14:44:09   
ulani
ej,dady...so različne osebe...in enim je samoumevno,da vračajo pozornost, se trudijo za naklonjenost, pomagajo pri skupnih opravilih,ipd...
druge je pa tega treba naučit...oz. jim pokazat, jih vzpodbujat,ipd...temu se reče dresiranje...
Meni osebno je ljubše,da oseba to takoj spredvidi in da ni potrebna dresura,ker s emi zdi brezveze in poniževalno prosit za neko pozornost. Pa dobr je...če ti je nekdo vse...valda se potrudiš zanj in da nardiš vse?
Ne pa,da zdle dobim msg: kaj si tečna...ne da se mi kregat....rad te mam.

oo,ja...zdej smo pa vse rešl....spet js vsega kriva....

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 14:46:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.9.2007 14:46:39   
paris
Ulani, samo to ti rečem, hvala bogu, da si še pravočasno spoznala kakšen je. Taki kot je tvoj ponavadi nekaj časa- navadno do poroke ali otročka skrivajo roge, ko pa mislijo, da te "imajo", takrat jih pa še kako pokažejo! Ti imaš še srečo, da je kot je,verjemi.

Lepo si čim prej poišči sobico in pojdi stran. In za božjo voljo, v bodoče se ti pusti razvajati fantom in ne obratno!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.9.2007 14:47:51   
cmokec
Človeka se načeloma ne da spremeniti in zdresirati tako, da bi bila oba zadovoljna. Karakter in navade so pri odraslih že izoblikovane. Očitno se nista taprava našla, al pa imaš enostavno slab dan in je vse provrelo na dan.

Nikjer ni vse popolno in vsak ima kdaj "slab" dan. Sama boš mogla predelat, kolk te katera stvar moti in kako bi rada živela.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.9.2007 14:48:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

Točno to,ženska manipulacija.user posted image user posted image

Hov, hov ..... viš, da že znam  user posted image user posted image user posted image

Ženska manipulacija, ja ..... poznam. Kolker si jo vsak dovoli, tolk jo pač ima user posted image . Drugače pa, za ljubljeno osebo načeloma ni noben problem narediti koraka več, dejanja več, narediti "nekaj, kar bi lahko tudi sama". V dobrih zvezah je to itak dvostransko.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.9.2007 14:51:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

druge je pa tega treba naučit...oz. jim pokazat, jih vzpodbujat,ipd...temu se reče dresiranje...

Živim kar blizu kinološkega društva, tak da meni ne rabiš razlagat, kaj je dresiranje.
Vem sicer, kaj si imela v mislih, ampak sori, full mi je grdo tole od tebe, ne morem pomagat. Razlagati naokoli, kako moraš svojega partnerja "dresirati" ..... ja, najbrž ga res iz srca ljubiš user posted image .

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.9.2007 14:54:24   
sazi
Če mi pa to ni všeč naj pa spokam.

nisem šla brat ostalih odgovorov, ampak zgornji stavek mi nikakor ne paše v en zdrav odnos
bolje, da res spokaš, dokler je vse skupaj še dokaj na začetku, ker djle kot traja, težje je oditi

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.9.2007 14:54:49   
pety78
Ok, jaz temu glih ne bi rekla dresura, ampak obojestransko prilagajanje. Povej mu, kaj si želiš, povprašaj ga, kaj si on želi pri tebi, dogovorita se kdaj in kako kdo, .... če bo šlo, bo šlo, če pa ne pač nista dva za skupaj. Preprosto.

Daddy, zakaj pa imaš ti na sliki le enega otroka? user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.9.2007 14:56:25   
Anonimen
Mislim da je pri njemu vlak že zdavnaj odpeljal.

Naredila si napako že na začetku, ker si se ti njemu 100% razdajala, on pa ni rabil ničesar dati v zameno. Ne materijalno in ne čustveno. Takšen se ne bo več spremenil, verjemi. Razvadila si ga in njemu je to bilo pri tebi všeč. Manj mu je všeč sedaj ta nenadna sprememba pri tebi, ko si naenkrat postala sitna in zatežena, nič ti ne paše, skoz bi nekaj rada od njega, tudi seksualno si se ohladila.......V njegovih očeh je sedaj on žrtev in ti hudobna. Iz tega tudi stavki da če ti ne paše se poberi, če se ti gre za denar ti ga lahko vrnem......Tukaj ni več ljubezni draga moja, samo še kdo bo koga.
user posted image zate da si to sama pravočasno spoznala, sedaj pa še ukrepaj. In VSE kar moraš iz te zveze odnesti je to, da te je za vse čase izučilo in te napake ne boš nikoli več ponovila. V zvezi morata vedno oba dajat in oba prejemat in se srečat na sredini. razen če jima tak odnos pač odgovarja.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.9.2007 14:58:47   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Daddy, zakaj pa imaš ti na sliki le enega otroka? user posted image

Em .... khm .... ker me niso "zdresirali", kako se da slika vseh petih tako pomanjšat, da bi se vseh pet razločno videlo gor   user posted image  .....

Truth is - tale slikca iz novega leta je bila takrat edina, ki sem jo imel na pc - ju, trajalo je uuuuuhahaaaaaa dolgo, da sem jo spravil na pravo velikost za avatar, pa še vedno mi je všeč, tak da ..... to je to  user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.9.2007 15:00:05   
pety78
A nimaš nič slabe vesti, ker delaš tako razliko med otroki? user posted image user posted image user posted image

Ženkico si vzemi za vzgled. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.9.2007 15:02:33   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

A nimaš nič slabe vesti, ker delaš tako razliko med otroki? user posted image user posted image user posted image

Ženkico si vzemi za vzgled. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne delam razlike med otroki  user posted image . Ženkica to dobro ve  user posted image .
Sliko bom pa zamenjal, ko se mi bo ljubilo - pa tud ni rečeno, da bo sploh kaka fotka otrok gor.

Se zdaj lahk vrnemo na temo  user posted image ?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.9.2007 15:04:00   
Anonimen
kak mi to vse skup znano zveni...moj je isti sinček edinček pa razvajen povrhu.

mi je brezveze razlagat ker je zelo podobno tvojemu postu le da mava midva skupaj otroka ki bo star 2 leti in ga je nahranil mogoče 5 krat vseskupaj ...tolikokrat ga je tudi previl, skopal pa ga še ni. ko sem jaz morala kam iti ga je raje svoji mami dal oz. je kar ona po tamalega prišla, češ, da se ne bo njeni sinek še z otročkom matraluser posted image user posted image user posted image

brezveze...le kje najdemo take tipe

sem kot muholovec!

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
13.9.2007 15:05:07   
ulani
Srček....točno tako....on se zdaj počuti kot žrtev,kriva pa sem jaz....
Sprejmem vso odgovornost.
Hvala vsem za odgovore. Lep dan vsem.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.9.2007 18:00:21   
Anonimen
In za božjo voljo, v bodoče se ti pusti razvajati fantom in ne obratno!

Spokaj dokler še lahko, in verjamem, da boš pri naslednjem tipu bolj previdna. Žal, vzorci se ponavljajo, kot si napisala, je tvoja mati naredila enako napako.
Na napakah se učimo, in ti si k sreči to spoznala dovolj zgodaj.

Ti si kraljica in razvajaj prvo sebe! Saj on je lahko tvoj kralj, ampak še vedno si prva in edina ti in ti si - še enkrat - kraljica!!! user posted image user posted image user posted image
Imej se rada in privošči si najboljše!

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
13.9.2007 20:40:56   
Anonimen
Zgodilo se je točno to,kar sem pričakovala. Razvajala sem, prišla iz službe, takoj za štedilnik, hladilnik vedno zalagala....

V bodoče spremeni pričakovanja user posted image .

In ker se zadnje čase načela pogovore,da bi tudi meni ustrezalo,če bi uresničil katero od svojih namer,da bo kdaj poskusil kaj skuhat,ipd...., je znorel.

Delitev gospodinjskih del obstaja zato, da je obema lepše in da obema ostane več časa za skupno uživanje.

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
13.9.2007 21:12:51   
pajčolanka
brala sem samo začetek, ker se mi vsega ni dalouser posted image
ne vem...midva funkcionirama tako da jaz vse kuham-moj niti ne zna, pospravljam jaz, perem, hodim na šiht, delam faks... še v dnevno mu prinesem večerjo. ja razvajam ga vemuser posted image ampak nikoli pa mu ni bil problem mi kaj pospravit-recimo blazno sovražim sesanje in to pač njemu dam,nikoli mu ni bil problem mu recimo spalnice pospravit, ali pa dol z mize pospravit, dat mačku hrane. samo malo morm zagnjavit, malo zagodrnja naredi pa. če mi kdaj ne rata narest kosila si pa kakšno jajčko sam speče ali pa hrenovko. pegla tud ne, ampak če ne gre drugače pa si potegne parkrat z likalnikom kavbojke.
hočem povedat da tudi jaz vse delam sama ampak nikoli mu ni predstavljalo nekega nerešlivega problema to da bi mi mogu pomagat. mogoče malo godrnja zraven ampak pomaga pa. in nikoli me še ni zaradi tega ker bi mogu pomagat postavil "pred vrata". vsak ima svojo službo, jaz pač v službi sedim in bolj malo delam, pa doma malo več. on v službi nima ravno lahkega dela, pa doma malo dlje poleži na kavču. tako kot on ne kuha tako jaz recimo zunaj ne kosim trave.
res ga razvajam ampak tudi on mene ko kuham kosilo pa pride in me objame. user posted image
pa tako nama lavfa že dobra 4 leta pa se nič ne pritožujem. ko bo enkrat beba bo seveda malo manj razvajanja ampak to pač pričakujem da bo razumel. in ni me strah.
saj ne vem kaj sem hotela povedat, mogoče to da ni zmeraj vse tako črno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.9.2007 21:19:11   
Anonimen
Jaz še živim pri svojih starših, moj dragi pa se bo počasi preselil k meni... V kratkem tudi načrtujeva bebo.
No in njegovo delo pri nas je da vsako soboto posesa celo hišo, da pospravlja za sabo, da pomiva posodo, včasih tudi travo pokosi(čeprav to ponavadi dela moj ata).
Za zdaj mi to odgovarja, ker valda ne bo on pral naših oblačiluser posted image  Ko pa bo beba pa bo delal enako kot vsi ostali, ker bo moral in od tega ne odstopam.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
13.9.2007 21:25:44   
Anonimen
Sem sam na hitr preletela k se mi ne da brat.

Jaz sam to povem: jst pa nočem enga skropucala za dedca in ga pol trenirat in mu pojasnjevat da je delo od obeh in da nisem služkinja. Če ma kej pameti v glavi mu je to že v štartu jasno. Prilagajat se itak morsta oba. Sam da bi pa enga učila pospravljat gate za sabo, da bi mu mogla povedat da če je on doma jst pa v šihtu da hočem južno k pridem in da kej nardi k je doma, da mu morem povedat da je treba cunje prat, posodo pomivat, sesat ipd.....hvala lepa. Ne maram butastih ljudi. In človk k se skupej z punco vseli in misli da je v hotelu je zame butast.

Pa nesposoben. Totalno nesposoben. In to bi mu tud povedala. Da je nesposobna reva, k ni zmožn čist nč druzga počet k v šiht hodit. In da jst kot sposobna ženska, ki hodi v službo, doma gospodinji in skrbi za njega sm preveč sposobna da bi spala zravn nesposobneža.

Jst sm mojmu preden sm se preselila povedala da ne bom služkinja in me je prou butasto pogledal in reku ja itak. No občasno mu nastavljam sesalc ipd. pod nos da dojame in rit premakne, ampak običajno pa čist spontano. Dela tist k ma cajt in se mu da. Če se ne da nobenmu smo pač par dni v svinariji. Se ne bo svet podrl.
Zdej k sm že dva tedna doma vse jst delam. Če je on doma on dela. Če sva oba v šihtu pa tud oba, odvisno kolk ma kdo časa in kdo prej iz službe pride.

Aja pa tista vrata ki ti jih je kazal.....čimprej pej skoz njih.....

Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 21:28:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 21:31:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
13.9.2007 21:53:10   
pajčolanka
rebeca fajnuser posted image
moj je samo enkrat imel idejo da bi on kuhal sej je, sam posodo sem jaz potem pomivala in bilo je je dvakrat toliko kot bi je imela jaz sicer. pač ni neki za kuhanje. se pa tud buni ne če so kdaj za kosilo namest zrezkov in ne vem kaj še vsega samo pečena jajčka. pač nismo vsi za vse. če jaz peglam, kuham, pucam, perem... pa on položi ploščice, sestavi omaro, skita in prebeli strope, stene, položi laminat, zabije žebelj da lahko jaz obesim sliko, pokosi travo-stvari ki jih jaz ne bom delala pa pika. ker jih ne znam in ker jih zna on. in ponavadi on posesa-če pa jaz sovražim. in če to pomeni da mu zvečer prinesem v dnevno večerjo-kaj na hitro, pomeni potem tudi to da ko pridem v posteljo, me čaka velik objem-če že ne kaj drugega.  da pa bi pričakovala od njega to da bo kuhal, peglal in pral je pa ravno tako kot če bi on od mene pričakoval da znam popraviti avto. če se vsak da malo k stvari pol lavfa. samo interes more bit gradit neki skupnega. kar pa očitno ulani tvojemu ni.  če ti vrata kaže.

zdaj pa grem da nem še diplome napisala ven iz tegauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?