ulani
|
Najprej sem se hvalila, zdaj pa tako. Dajte mi povedati iskreno,kako dejansko vaši partnerji prispevajo zraven za gospodnijstvo? Pomeni, pospravljanje, kuhanje, prispevek financ za hrano? Zgodilo se je točno to,kar sem pričakovala. Razvajala sem, prišla iz službe, takoj za štedilnik, hladilnik vedno zalagala.... Gospod pa pač vajen od prej,da mu je mama vse pripravila, da si vzame samoumevno kar mu paše. In ker se zadnje čase načela pogovore,da bi tudi meni ustrezalo,če bi uresničil katero od svojih namer,da bo kdaj poskusil kaj skuhat,ipd...., je znorel. Ej,pa ni mi normalno,da pridem iz službe domov, potem se učim za magisterij, vmes kuhat, gospod pa na kavču in čaka in preverja,kaj bo za kosilo. Ok, pojem pospravljanja smo rešili. Zdaj mi je pa naprej vrgel,da mu naj ničesar več ne pripravim, nič ne naredim za njega,da mu ne bom kdaj naprej metala in želela nekaj v zameno. Če mi pa to ni všeč naj pa spokam. To sta dve opciji. Ful ga mam rada....naredila bi vse...razvajam ga,kolikor mi dopuščajo finančne zmožnosti....več ne morem.... So se res uresničile moje slutnje,da se ne smeš seliti k tipu,če nimaš ničesar svojega zadaj? Ker zdaj moram spet neko sobico najti..... Hvala za odgovore...... Lep dan vsem.
|