|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prve težave ob skupnem življenju
13.9.2007 13:58:32   
ulani
Najprej sem se hvalila, zdaj pa tako.
Dajte mi povedati iskreno,kako dejansko vaši partnerji prispevajo zraven za gospodnijstvo?
Pomeni, pospravljanje, kuhanje, prispevek financ za hrano?
Zgodilo se je točno to,kar sem pričakovala. Razvajala sem, prišla iz službe, takoj za štedilnik, hladilnik vedno zalagala....
Gospod pa pač vajen od prej,da mu je mama vse pripravila,  da si vzame samoumevno kar mu paše.
In ker se zadnje čase načela pogovore,da bi tudi meni ustrezalo,če bi uresničil katero od svojih namer,da bo kdaj poskusil kaj skuhat,ipd...., je znorel. Ej,pa ni mi normalno,da pridem iz službe domov, potem se učim za magisterij, vmes kuhat, gospod pa na kavču in čaka in preverja,kaj bo za kosilo.
Ok, pojem pospravljanja smo rešili. Zdaj mi je pa naprej vrgel,da mu naj ničesar več ne pripravim, nič ne naredim za njega,da mu ne bom kdaj naprej metala in želela nekaj v zameno. Če mi pa to ni všeč naj pa spokam. To sta dve opciji.
Ful ga mam rada....naredila bi vse...razvajam ga,kolikor mi dopuščajo finančne zmožnosti....več ne morem....
So se res uresničile moje slutnje,da se ne smeš seliti k tipu,če nimaš ničesar svojega zadaj?
Ker zdaj moram spet neko sobico najti.....

Hvala za odgovore......
Lep dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prve težave ob skupnem življenju
13.9.2007 14:04:06   
Anonimen
Najboljše bit samski, verjemi.

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 14:05:28   
Anonimen
Kar sobico si najdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 14:07:31   
ulani
opažam,ja....

si dejansko na slabšem,če želiš (napačno) osebo razvajat?
Pa saj drugače se ful ujameva,ampak tole je pa too much. Biti kuharica, študentka, čistilka, in potem še razturat v postelji? jeah right....
Tud seksat me je minilo..pa sem ful nora na seks...pogrešam pozornost...

Je to normalno,da gre takole?

ko bi se vsaj lahko normalno pogovorila,tako pa,kadarkoli kaj omenim,sem vse jaz kriva.....preveč zahtevam, preveč sem natančna, non stop sem dosadna baje, ipd....
ej...vse kar rabim,je samo kak nežen objem in da me dejansko posluša....tako pa nič....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 14:08:12   
Mešamdrek
naredila bi vse...razvajam ga,kolikor mi dopuščajo finančne zmožnosti....več ne morem....

Evo tvojo napako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 14:08:31   
Felicity
Falila si že na začetku, ker si ga razvadla. Sedaj boš to težko spremenila. Dvomim da ti bo uspelo.

Če ti pa že sedaj ponuja vrata ... je za razmislit ... večkrat.

Srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 14:09:51   
Felicity

Ne, ni normalno.

Fant je samo sprejemal, dajal pa bolj malo očitno.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 14:11:10   
ulani
hvala vsem.

bemti...pa sem rekla,da ne bom naredila tkašne napake,kot moja mama..... ;)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 14:12:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zorgo

naredila bi vse...razvajam ga,kolikor mi dopuščajo finančne zmožnosti....več ne morem....

Evo tvojo napako.

Se kar podpišem!user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2007 14:12:55   
jade1
Nedorasel, razvajen mamin sinček naj se vrne k mamici in naj ga pedena od zadaj in spredaj. Vprašaj ga, če mu je jasno, da si ti njegova partnerka in ne služkinja. Preveč si pridna in preveč ga razvajaš. Če živita skupaj je naloga obeh, da skrbita za gospodinjstvo ne, da ti garaš in se učiš, gospod pa leži na kavču. Ali si predtavljaš, če bi imela še otrka bi delal vse to, pa še otroka v eni roki.
razčisti pojme skupnega življenja z njim zdaj ne čez 10 lwt, ko boš zgarana in zagrenjena.
Pri nama gospodinjski del res ne opravlja mož veliko sedaj, ko sem na porodniški in to naredim jaz dopoldan. Ko sem v službi naredi tisto kar je treba poleg tega, da skrbi za otroke.
Drugače pa, ko pride iz službe nima časa za ležanje, ker ima delo zunaj (kmetija), zato imam gospodinjstvo "čez" jaz. Otroke pa tudi on kopa, previja, preoblačio, hrani...
Kar se tiče financ sva zmenjena tako, da jaz kupujem hrano in obleke on plačuje vse položnice in kupuje kar je treba (od avta, tv, kart je treba za hišo, skratka Vse ostalo), pa še špara zravemn. Tako sva se zmenila in meni ustreza. Me pa nikoli ne vpraša koliko zapravim in zakaj, vpraša me samo, če rabim še kaj denarja. user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.9.2007 14:13:29   
Lunca1
Jih je treba takoj navadit. Pri naju delava vsak pol, ker jaz ne mislim bit služkinja.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2007 14:14:34   
piščanc
ne ni mi normalno, da tip znori zaradi delitve del, kadarkoli. je pa res, da jaz tipične delitve del ne toleriram, samo posameznikove interese. če je doma, pričakujem da bo pospravljeno, ko pridem iz službe. saj je tudi njegovo stanovanje.

reši se ga, preden bo prepozno. pa kaj če moraš iskati sobico, če te že sedaj maltretira, kaj šele bo.

razvajala boš pa lahko nekoga, ki bo to dejansko cenil

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2007 14:15:27   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

opažam,ja....

si dejansko na slabšem,če želiš (napačno) osebo razvajat?
Pa saj drugače se ful ujameva,ampak tole je pa too much. Biti kuharica, študentka, čistilka, in potem še razturat v postelji? jeah right....
Tud seksat me je minilo..pa sem ful nora na seks...pogrešam pozornost...

ko bi se vsaj lahko normalno pogovorila,tako pa,kadarkoli kaj omenim,sem vse jaz kriva.....preveč zahtevam, preveč sem natančna, non stop sem dosadna baje, ipd....
ej...vse kar rabim,je samo kak nežen objem in da me dejansko posluša....tako pa nič....

Mah ja poznamo take modele, kakor koli obrneš boš vedno vse ti kriva on pa ima svetniški sij nad glavo. Seveda čistino kuhalno pospravljalni servis pa še vedno za akcijo ljubica kaj češ lepšega. Polij ga z kanglo mrzle vode mogoče se bo zbudil iz sanj in videl, da ne živi v srednjem veku. user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2007 14:17:17   
Mešamdrek
Poglej,moja izkušnja: moj je bil od mame navajen,da mu je palačinke spekla+namazala z marmelado in zvila,šele potem je jedel.user posted image Ko sem jih jaz spekla v skupnem gospodinjstvu mu jih pač nisem namazala(sem mu pa vse potrebno prinesla na doseg roke)jih ni pojedel.Ga vprašam zakaj,pa je rekel,da ker niso namazane.user posted image Od takrat naprej mu jih več ne pečem,ker dedcu 30 let starmu jih pa res ne mislim mazat.user posted image Hočem povedat,da kakor jih  "zdresiramo"tako pol imamo.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2007 14:17:32   
ulani
kako lepo jade1, tako sem si tudi jaz predstavljala....
Ej,še ko nisva bila skupaj v stanovanju, sem zjutraj (kadar je prespal) šla v trgovino po svež kruh, salamice,ipd...
Ne mislit,da mi je on v tem času kdaj pripravil zajtrk.....
Obup. Res imam občutek,da kar dajem,dajem, dobivam pa ničesar.
In dejansko hočem razčisiti takoj zdaj,ker life gre naprej in ne bom se tam pri 40 tolkla po glavi.
In pol si upa rečt,da mi bo vse kupil za nazaj,če je to problem. Sploh ne razume,da se mi gre za odnos....da je fer....
Kako nej mu razložm,da se ne gre samo za to,kaj kdo komu kupi in koliko....

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 14:18:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2007 14:21:30   
ulani
ravno v tem je fora!!!! Ker ga hočem "zdresirat" in naučit,da ni vse samoumevno....
ampak se mi zdi,da sem prepozna.....da sem ga že navadila na razvajanje in da mu je čisto samoumevno...
ma,ni šans,da sem s takim egoistom...kaj bi bilo,če bi imela otroka? On bi zase skuhal, ko bi pa js + otrok pršla domov...ja,skuhajta si....
prav predstavljam si,da bi tako zgledalo.....
Nočem tega...hočem partnerja,ki mi bo znal vračati.....Zdej...če ratam pa ful mrtvo hladna in delam vse samo zase,bo pa cel hudič....sem že poskusila enkrat....še slabše je bilo...
jao,jao....sama sem kriva.....

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2007 14:26:14   
jade1

kako lepo jade1, tako sem si tudi jaz predstavljala....
Ej,še ko nisva bila skupaj v stanovanju, sem zjutraj (kadar je prespal) šla v trgovino po svež kruh, salamice,ipd...
Ne mislit,da mi je on v tem času kdaj pripravil zajtrk.....
Obup. Res imam občutek,da kar dajem,dajem, dobivam pa ničesar.
In dejansko hočem razčisiti takoj zdaj,ker life gre naprej in ne bom se tam pri 40 tolkla po glavi.
In pol si upa rečt,da mi bo vse kupil za nazaj,če je to problem. Sploh ne razume,da se mi gre za odnos....da je fer....
Kako nej mu razložm,da se ne gre samo za to,kaj kdo komu kupi in koliko....

Če tega noče rezumet oziroma mu ni samo po sebi umevno, mu tudi ti ne boš mogla dopovedati. Ne razvajaj ga več, ker si tega ne zasluži. Si pa zaslužiš ti, da bi imela nekoga, ki bi ti nudil toliko kot ti nudiš njemu. Verjamem, da bi ti marsikateri z veseljem prinesel zajtrk v posteljo.
Če bi meni ponudil vrata, bi jih uporabila in gradila odnos z nekom, ki  je vreden tvoje ljubezni.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2007 14:27:23   
daddy

Hočem povedat,da kakor jih  "zdresiramo"tako pol imamo.

Kako lepo povedano user posted image  .... tako, mislim, polno ljubezni  user posted image  .....

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.9.2007 14:28:25   
daddy

ravno v tem je fora!!!! Ker ga hočem "zdresirat" in naučit,da ni vse samoumevno....

Aja, o psu govoriš ..... user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 14:28:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.9.2007 14:29:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Hočem povedat,da kakor jih  "zdresiramo"tako pol imamo.

Kako lepo povedano user posted image  .... tako, mislim, polno ljubezni  user posted image  .....

Ah daj no, tudi ti si zdresiran, samo da še tega ne veš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.9.2007 14:32:18   
Miss Piggy
Nesposobno, leno, brezobrazno moško stvorenje, kot je ulanin tip - sorry, rabi orenk dresuro al pa brco v rit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.9.2007 14:40:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ah daj no, tudi ti si zdresiran, samo da še tega ne veš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U, to bi bil pa slab kompliment za mojo ženo .... da mora živet, dihat, seksat z nekom, ki potrebuje dresuro? Ne vem, no .... jaz mam rad živali, ampak.... hvala, ne bi  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.9.2007 14:41:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

U, to bi bil pa slab kompliment za mojo ženo .... da mora živet, dihat, seksat z nekom, ki potrebuje dresuro? Ne vem, no .... jaz mam rad živali, ampak.... hvala, ne bi  user posted image

Vsak rabi malo dresure, vsak user posted image  

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?