|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
27.11.2007 21:40:52   
makala
Hanna1 res si faca. Ampak res bi bla ful vesela, če bi mi napisala navodila. Ker sem že cist popiz... user posted image Vidm, da ste ve že prave profesionalke na forumu, jst pa sem še čisti začetnik.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
27.11.2007 22:26:54   
hanna1
julci ,ku-ku  user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.11.2007 22:34:46   
hanna1
Moja Hana še kar kiha,zvečer pa nič ni hotla jest veliko-bomo videli,kaj bo rekla noč

makala,navodila ti bom pa še enkrat zjutraj napisala,ko mi manj trokira tale RR...si sploh ne upam veliko napisat user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.11.2007 23:23:32   
hanna1
Grem user posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.11.2007 7:37:59   
.muki.
user posted image user posted image user posted image Dobro jutro čvekice.user posted image user posted image user posted image

user posted image  Danes sem jo že spila, zdaj jo pa kuham za vas.
Sem ostala doma in sicer zato ker sem prehlajena. Že včeraj sem jo popihala prej iz službe, ke me je tako treslo beri zeblo, po drugi strani pa vroče oblivalo.
Prvič v življenju da sem doma zaradi prehlada. Prej sem se našopala Dalerona ipd, zdaj pa ne valja nič drugega kot limona in čaj.
Sem videla da imamo novo članico - pozdravljena makalauser posted image user posted image user posted image .

Upam da je z našo neli vse ok in da ji bo tole čakanje v bolnici čimprej mimo. Se mi zdi da je najhuje ždel v bolnišnici, če se nič ne dogaja.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.11.2007 7:45:00   
majrim
user posted image dobro jutro veterankeuser posted image user posted image user posted image ..,na ,pa me je muki prehitelauser posted image ...me je Neža vrgla pokonci ob 6,zdaj pa že spet sladko spi...po 15 minutnem janmranju sama s sabo...user posted image ...sem se kar navadla ,da jo pustim samo v sobi...pol pa jamra in kao cmiha (brez solzic), na koncu pa zaspi za eno urouser posted image
...grem jaz še malo pisat,pol pa pripravit za kosilo, da lahko pohajam v miruuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.11.2007 7:45:44   
majrim
hahaha, vidim ,da je tudi hanna1 in pikica že tukiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.11.2007 7:50:40   
pikica36
hojla, dobro jutro
user posted image user posted image ja jaz rabim ene -15-20 min, da vas najprej preberem, da vidim kaj dogajauser posted image user posted image  pol pa ko bi hotla kaj napisat ...mi pa že  šefica za vratom stoji in bulji v računalnik kot bi ga prvič videlauser posted image user posted image

kake novičke od neli??? držim pesti, da je čimprej rešena!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.11.2007 7:59:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image pikica...lepo delaj...mi gremo pa vennnnnnnnnnnnnnnnuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.11.2007 8:06:51   
Vilma
Dobro jutro čvekice user posted image
NO jaz pa danes namesto jutranjo kavo pijem jutranjo kamilco user posted image  Sem zgleda fasala virozo od DOminika in sem včeraj fajn bruhala. Danes je sicer doooosti boljše, ampak več od tega čaja in grisinov ne spravim vase. No vse je za nekaj dobro, bom pa kakšno kilco zgubila. user posted image
Vidim, da imamo novo članico! Dobrodošla Makala user posted image  Glede albuma in fotk včasih stran slabo dela, no vsaj če se matraš na shrani.si, za ostale ne vem.
Vidim, da je tudi Muki prehlajena, prov je da si ostala doma! Zdaj pa veliko čajčka, da se čim prej pozdraviš. user posted image  Pa mala Hana je tudi še prehlajena, kako se mi smilijo malčki, ko so tako bolani. Držim pesti Hana, da bo čim prej bolje!
Julči je kuhala vampe user posted image  Ma ti si ena faca, kuhaš kar ne moreš pojest, ker ti je tako zanič. Dobra si,jaz se na pol že najem pri vsakem kuhanju, ker moram vsako stvar parkrat probat. Da ti pa rata dobro skuhat brez poskušanja?! Bravo, res!
Štefka si je pa privoščila bazen in pijačko s frendico! Prav je tako in pozivam tud ostale, da si to privoščite! Si je enostavno treba čas tudi zase vzet!
Zdaj pa si šibam še eno kamilco skuhat, fuj kako jih ne maram. Pa tako sem žena, da bi liter vode naenkrat spila, samo točno vem, da bo šlo vse ven, če se vode samo dotaknem.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
28.11.2007 9:35:47   
julci
Dobro jutro vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

Upam da ste dobro spale.Jaz sem bolj klaverno.Sem mela vročino,glavobolj da se skozliš,....zgleda da sem fasaloa virozo tudi jaz,zdaj pa samo upam da je še mala nebo.

Vilma ,če bruhaš ti jaz kamilc ne bi preveč priporočala.Kamilca namreč draži črevesno floro ,tkda ti bo po njej še bolj slabo.Skuhaj si šipkov čaj,ki pomirja želodec in črevesje.

A mate kaj informacij o Neli,upam da že carta svojo princesko.

Drugač pa pošiljam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem da se pozdravimo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.11.2007 9:36:08   
Vilma
Evo evo!
Neli javlja, da gre rodit!
Zdaj pa bo kmalu! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.11.2007 9:43:47   
viator
Dobro jutro punce,
sem se pa ravno tapravi moment priklopila. Neli gre rodit...zdej pa res pesti držim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa pri nas tudi viroze, mala ima skoz zabasan nos..
zdej pa KAVA!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.11.2007 9:49:57   
makala
Živjo čvekice. Tud midve z Lano sva se spravle pokonc in že mal čekirava forum. tud jst želim Neli vse OK.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.11.2007 9:54:33   
julci
NELI  DRŽI SE,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DA BO HITER IN LAHEK POROD .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.11.2007 10:01:24   
hanna1
Šit,jaz pa morm iti na en razgovor ob 11 uri.NELI, DRŽI SE IN ČIM LAŽJI POROD,TUD OD MENE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

makala
,tebi bom pa potem napisala,so me malo zafrknili,bi morala biti ob 10 tam.

se slišmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.11.2007 10:42:57   
Laubica
NELI TUDI JAZ DRŽIM PESTI-DIHAJ DIHAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.11.2007 10:49:22   
ARIANNA L.05
Lep pozdrav, a se vam lahko pridruzim? Ze celo jutro vas berem, in se mi zdite tako super user posted image . Jaz sem stara 32 let, prvo puncko sem rodila 2005, v zacetku februarja pa pricakujemo drugega user posted image  user posted image .

A je katera z obale? Ne poznam vas se tako dobro, da bi vedela od kod ste, najbrz ste tudi na drugih temah, a jih je res ogromno za prebrat.

A se kaj dobivate med sabo ali se vecina pozna le preko foruma? Se eno vprasanje, ce prejmes ZS, kje ga preberem? Sem za luno, a zal nisem in nisem pogruntala user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.11.2007 11:17:44   
viator
Oj Arianna l.05 - pozdravljena, lepo da si se javila.  Smo super, aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na fino, še ena nosečka.
Jaz sem iz LJ, na žalost ne poznam nobene od konzervic osebno. Čeprav bi bilo super, če bi se kdaj dobile...
Druge forume spremljam bolj občasno, javljam se pa samo na tem, ker je najboljši in so tukaj same fejst punce.

Uhh šibam, jokamo..ahhh Se beremo pol..

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.11.2007 11:48:20   
natasaom
a mislte,da mam jest cel dan cajt tole vse prebrat????nelli še pritiskauser posted image  komej sem prišla domov.pa morma takoj prižgat rač...da ne bom kej zamudila..dobrodošle nove konzerveuser posted image user posted image user posted image
makala kar se tiče rač-sem jest največji butelj-no,moj je mal večjiuser posted image

ariana ti pošljem zs pa boš vidla kuverto in tam klikneš ki ti z rdečo piše zasebna sporočila!
viator a gremo na kofi še pred novim letom??

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.11.2007 12:08:19   
.muki.
Arianna l05 pozdravljena na forumuuser posted image user posted image user posted image .
Še ena nosečka večuser posted image .

Neli joj zdaj gre pa zares! Zdaj pa držimo pesti, da boš čimprej rešena. Tukaj pa za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image tebi in user posted image .

Punce vidim da nas je kar veliko pobasalo razne viroze in prehlade. Čajčke in počivat, da bomo fit za naše lumpe in lumpke in da se ne bodo še oni kaj nalezli od nas.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.11.2007 12:29:48   
Anonimen
Pozdravljene,

da se malo javim. Danes sem doma, ker sem čakala Dormeo inkončno so ga pripeljali. Zdaj pa moram začet kuhat, ker bodo moji kmalu doma. Tako, da danes ne bo nič sprehoda. Sem pa zato bila včeraj ceeel daaan veni.

Makala in Arriana - DOBRODOŠLI MED ČVEKE!!!

DRŽIM PESTI ZA NELLI - zdaj, ko sem videla, da že pritiska user posted image , cel čas visim na RR, da nebi kaj zamudila.

(odgovor članu .muki.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.11.2007 12:50:00   
hanna1
user posted image user posted image natasaom,že doma...jest tud....user posted image user posted image user posted image ..zdaj pa čakamo in stiskamo pesti....morma s Hano jestuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.11.2007 13:09:55   
julci
ARIANNA dobrodošla med nami čvekicami.Upam da se boš počutla čisto domača,tako kot me.user posted image user posted image Sam boš hitro ugotovila,da smo včasih prav otročje.Pač vglavnem da se mamo fajn.user posted image

A so že kake novičke od Neli.Ma vsake 5 minut mam kontrolo tule gr,se vidi da komi čakamo da zvemo lepe novičke.

Natasaom<a mislte,da mam jest cel dan cajt tole vse prebrat????nelli še pritiska  komej sem prišla domov.pa morma takoj prižgat rač...da ne bom kej zamudila
Pa tk vemo da da brez nas ne morš,tk ko mi brez tebe ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.11.2007 13:16:35   
natasaom
user posted image  novega še nič..mi je pa tuš eno reklamo poslal po smsu-sem skorej tel u tla zabrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image ..babe,grem zakurt-če bo v 5 minutah kaj novega vam takoj sporočimuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?