hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Klemen je še vedno mala sitnobica. Kar naprej bi bil na rokah (pri meni, ati ne trenutno ne velja), pa na zizi tudi (namesto dude). A kaj čemo, saj bo minilo ...Ampak na slikci pa ne zgleda sitnobica,se mu še očke smejejpa take svetle ima,da se kar stopiš ob njih IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kužki so ful lepi,sam jaz nisem preveč ljubitelj psov.Ne me kregat Mam namreč ful slabe izkušnje z njimi.Ko sem bla stara 6 let smo bili pri sorodnikih na počitnicah.Takrat me je v roko ugriznil pes,ki je mel sam zgoraj in spodaj en zob(hvala bogu),ker je šlo do kosti.Ni bilo par let nazaj pa me je podrl zelo hud nemški ovčar,ki mi je pustil štempelj od krempla pod pazduhi.Tk da jih rada vidim sam na fotkah,če jih pa kje srečam pa naredim grozen ovinek.Tk da pri nas bi prišo upoštev samo pesek na baterije,pa še taj bi me rajtam spajtlalo zdaj si me pa spomnila,da sem tudi jaz pri nekje 4 letih imela bližnje srečanje s psom-tako sem tiščala v njega in ga hotla poljubčkat,pa me je on tako,da se mi še dans pozna malo na ustnici saj jaz imam hudo rada živali,ampak v stanovanju se mi zdi kar malo omejen -pa naj bo kuža ali muc,sedaj smo se omejili na enega hrčka,dve ribici in bataljon pajkov-bolj jih mečem skozi okno-več pajčevine je po kotih .Ubijam jih pa ne ,ker je moja mama trdila,da to prinaša nesrečo IZVIRNO SPOROČILO: neli99 sem se pa kar mal smejala ... eno prime telovadit, pa bomo vse telovadile, en otroček dobiva zobke, pol pa kar vsi ... a me to zdej že vse skupinsko ... še otročki so se na iste frekvence naštelali. Ja saj veš neli,da je veliko v glavi, je pa res,da še kako prav pride nasvet mamic,ki so to že dale skozi-sicer je pri meni že tako daleč prvi,da sem pozabla,kako mlečni rastejo,smo se sedaj bolj ukvarjali s tem,kako grejo po vrsti ven,da z stalnimi se pa ni za hecat danes sem pa kar dobre volje ... dragi peljal sinka na sprehod, kosilo se kuha, jutri pa se začne ta prijazen teden ... ma dragi dop službo, kar pomeni da je pop z nama in ker je ob 5h že tema ... je od 5h pri naju ... ... sem pa včeraj zvečer razmišljala, da so zdaj to zadnji dnevi v troje ... saj vem da bo verjetno tudi ko pride princeska, več dela s sinom, ampak jst bom drugačna ... bom mati dvema in nimam pojma kako se bo to poznalo, zato pa zdaj zavestno uživam v tem, kar mamo zdaj ... sine pobira najine fore, prevzema najin smisel za humor ... najin način izražanja naklonjenosti ... in to je lepo doživljati ... in zjutraj je tako lepo poležavati v postelji, sine pa skaklja okoli naju. tako ... veličastno ... je gledati bitje, ki ga z vzgojo soustvarjaš, pa je hkrati nekaj samosvojega. lepo je biti mati ... a ne punce ... pa z dragim sva včeraj gledala en bolj pozen film ... tut to je užitek, ki bo pol šel ... zdaj mi dnevi spet hitreje tečejo. in tako nenavadno je, ker hkrati želim v polnosti doživeti to staro, kar odhaja ... hkrati pa si že želim in veselim novega bitja, ki nam bo sem življenje postavil na glavo in za vedno spremenil ... a vas tut kdaj napadejo tako filofofska razmišljanja ... al so to tut hormoni . pisSicer ni lepo,da kar vse citiram ampak si to tako lepo napisala,da lahko samo dodam-uživaj v takih trenutkih,vtisni si jih globoko v spomin,kajti vsak trenutek do poroda bo sedaj enkraten in neponovljiv,pa hormoni gor ali dol-to so tisti trenutki v pričakovanju,ki jih moraš enostavno doživet,ti jih nihče ne more dati-uživaj še naprej in en velik koš za tebe,bodočo princesko,Petra in moža,da bi vam ti dnevi minili čim lepše Moram rečt,da včasih napišete toliko lepih stvari,da ko začnem jaz to komentirat,na koncu že čist mimo falim ,al pa me ven vrže