|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
3.11.2007 21:43:27   
julci
user posted image Eto  a nimam fajn pomagačice.user posted image
user posted image Si morem kr sama pravljico pregledat.user posted image

Stephany mislim da nimaš celga naslova kopiranga.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.11.2007 22:11:54   
majrim
punce...grem jaz v pojstlo...jutri kej več..user posted image
...nočko in mirno spanjeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 977
4.11.2007 9:54:12   
mateyka
hohoho, mi bomo pa danes mel za kosilo musako user posted image zdele grem pa perilo popedenat in mojga user posted image crkljat, ker user posted image spi. dobro kavo vsem, to jutro user posted image

aja, evo mal cute fotk od tamale
ko nočemo zaspat
user posted image

kje je tv?
user posted image

aja, stephany - tebi manjka url koda za prikaz slike (zato maš samo link not prikazan - tale del ti fali spredi:[ url=http://www.Slikomat.com/slika/1904310.htm ] in zadi: [ url ] - brez presledkov not; jaz sem jih morala dodat, da mi je prikazal txt)

< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.11.2007 10:04:16 >

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.11.2007 10:08:34   
majrim
dobro jutro punceuser posted image ...zajtrk je že mimo,moj je šel delat in sam bog ve,kdaj spet pride,jaz pa čakam eno sodelavko,če se bo prikazala...sonček tudi že kuka izpod oblakov..
..ste še vse v pojsltiuser posted image
..ooo,mateyka...si pa pridnauser posted image ..si že naredila kosilo??...jaz bom pa kar polento s sirom v pečici,pa skledo solateuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
4.11.2007 10:38:48   
natasaom
dobro jutro!mi pa gremo k sestri na kosilo user posted image  moj dragi gre pa za cel teden delat.bova same s hano kraljevale pred tv user posted image user posted image ..
lepo in prijazno nedeljo vam želim

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 980
4.11.2007 10:51:34   
viator
Dobro jutro...kmmm rajš dober dan...mater sej je že pol enajst.
Iiiiiii kolk luštne fotke...pravi cukrčki - Zala pa že takole knjigice bere, pa tak resen, pameten pogled...
Inara je pa tud princeska.

Neli99 - glede hrane sem kar komplicirala (nič svežega sadja in zelenjave), ko so se začeli krči, ampak sem kmalu ugotovila, da nima veze s hrano. Ne glede na to kaj sem jedla, jo je navijalo. Je pa res, tud jaz sem odštevala dneve, da bo stara 3 mesece in bo konc krčev, potem pa presenečenjeuser posted image user posted image user posted image - še vedno trajajo....ma bo že, sej zdej pa menda res ne more bit več dolgo.

Sem pa ravno nate mislila, ti pa tudi že odštevaš a, kdaj imaš rok...sej lahko da je kje napisano, ampak sem spregledala.

Borba z otroci...to je pa res za znoret...ko je kompjuter frej, se po prstih odplazim do njega....ampak glej ga zlomka, naslednjo sekundo se mi na hrbet zalimata dva dekliča in me začneta spraševati, če mislim bit še dolg gor...včasih se pa tud mož vklopi, ker ima pa glih neki nujnega za službo..user posted image user posted image user posted image Ne moreš zmagat....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.11.2007 10:51:54   
julci
Dobro jutrovsem rožicam in njihovim srčkom .
Mi smo  danes spali do 10h .tk da šele zdaj pijem jutranjo kavico. Naša miška vsaj bruhala ni več,pa upam da ne bo več.
Želim vam lepo nedeljo.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 982
4.11.2007 11:02:35   
viator
Aja,Muki glede kruhomata ti ne morem pomagat, ker ga nimam. Čeprav se pa tisti, ki ga imajo ful pohvalijo...
Na kulinariki je ena dolga debata na to temo - ful veliko strani...nisem  brala, ampak mogoče pa bo kaj pametnega.
http://kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=710&offset=0

Mi bomo pa danes ribe za kosilo....
Na zdej gremo pa jest....pozdravček vsem konzervicam!!!

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 983
4.11.2007 11:05:45   
viator
Da ne pozabim, Julci...da se Zala čim prej pozdravi!!!!!user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.11.2007 11:10:14   
hanna1
DOBRO JUTRO user posted image user posted image user posted image -kr naj bo jutro,saj je itak zunaj bolj mrkasto in dolgočasno,ampak za hribi se že nekaj jasni-bo dober danuser posted image

Zdaj sem svoje tri poslala na obisk,jaz pa kuham kosilo user posted image user posted image user posted image (na RR). Tako doprinašajo,ko sem gor,da bom morala počasi imet dovolilnco za računalnik user posted image user posted image .

No po dolgem času pa zopet vidim malo vaših princesk,so pa že prave damice,ko želijo nekaj že samostojno počet user posted image -mateyka,brez pleničke zgleda tud pri tebi ne gre user posted image

Zala pa že bere-pridna,pridna,zgodaj je treba privzgojit ljubezen do knjige user posted image -Jaz to vem,ker sem še sedaj obupen knjižni molj ,sem pa prebrala vse,kar mi je prišlo pod roke....moj sine še zdaleč nima takega interesa za branje-po kom je  le...user posted image ....

Kolikor vidim imate tudi vi probleme z zobki,tudi naša Hana že tri dni samo nekaj veka-ne joče,samo spušča take otožne in dolge eeeeeeeeje,pa žalostno gleda,ampak ni rečeno no,da so ravno zobki-čeprav bi zgrizla vse,kar ji pride na doseg roke.Je pa Blaž dobil prvi zobek pri 5 in pol mesecih in če se bo tudi pri tem Hana tako ravnala po njem kot se pri drugih stvareh,pol pa zna bit kmalu veselica
user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res grem kuhat,ker gremo pol na obisk k mojemu bratecu,tako da en velik
user posted image vsem mamicam,njihovim otročkom,da bi bili čim bolj zdraviuser posted image user posted image user posted image predvsem pa našim bodočim mamicam,predvsem neli,da bi se čim bolje počutile v svojem pričakovanju.

Pa-pauser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 985
4.11.2007 11:33:29   
trixi
dan, jaz imam pa mali odmor za kavico- a dišiuser posted image
naš ata se še vedno ukvarja s popravljanjem centralneuser posted image , mali šef je šel k moji mami na obiskuser posted image , velika šefica še spiuser posted image , ooo, kako je vse tihouser posted image

ej, KT, si me nasmejala z uno v. d. taščo, veš, to niso bili moji tašča in tast pač pa hčeriniuser posted image . Saj sem jaz tudi že v. d. tašča. Jaoj, gre hitro čas, boste že videleuser posted image .

Kaj sem že hotela povedat? Aja, sem včeraj pogledala posnetek, ko je naš mali začel izgovarjat črko R, sem se tako nasmejala, pa kar malo padla v "šentiment". Si pa naš za take bolj pomembne dogodke izbira fajn datume, lahke za zapomnit. Recimo shodil je točno na prvi RD, črko R je prvič rekel na taščin RD, in vedno je bil fotoaparat takoj pri roki, da smo lahko takoj dokumentirali stvari za spomin.

Punce, zdaj pa še nasvet od ene mame z izkušnjamiuser posted image , zobki. Zakaj martvat otročke z bolečinami, jaz sem našemu lepo dala kar Calpol, saj na navodilih piše, da je proti bolečinam kot so pri izraščanju zob. Pa saj mi odrasli, če nas kaj boli tudi vzamemo kaj  za pomoč. Meni še vedno vsake toliko rine osmica na plan, sam kaj, ko nima prostora, potem pa boli. No, je pa res, da ne pretiravat. Naš mali je imel na račun izraščanja zob že tudi vročino. Ko sem vprašala našo pediatrinjo, če ima to kaj veze, je rekla, da uradna medicina pravi da ne, izkušnje pa kažejo, da lahko boli tudi uho na tisti strani, kjer izrašča zob. Je pa res, da je Calpol dobil potem ,ko so mu že izraščale štirice in naprej. Saj tisto izraščanje pa tudi bolj boli.  

Joj, a se vam da brat moje romaneuser posted image , kava se mi je shladila tačas, ko sem pisalauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.11.2007 12:38:36   
neli99
daaaan ...user posted image

u ste ble spet pridne, je blo kar neki za prebrat ... pa lušne slikice ...user posted image user posted image user posted image  ...

sem se pa kar mal smejala ... eno prime telovadit, pa bomo vse telovadile, en otroček dobiva zobke, pol pa kar vsi ... a me to zdej že vse skupinsko user posted image  user posted image  user posted image  ... še otročki so se na iste frekvence naštelali.

KT  je pa velika enciklopedija zdravil, kaj je in kaj ni zdravo.user posted image  ... men je že moja cimra v porodnišnici rekla, da naj si grem po sirup calpol pa neki za nosek. un gel jst mojmu tut ne morem pošteno utret v dlesen, se tok upira, al pa grize ... calpol pa prime. še najbolj sem ga vesela za ponoč ... če vem da so zobki in joka, dobi sirup, pa sigurno bolj mirno spi. jst sam gledam, da upoštevam doziranje, pa da je to en dan dva ... ko je res kriza.

ja punce zobki ... joj ... čakte da pridejo uni vulkani štirice ... te so divje ...

ja hrana pa bo držalo ... če jih matrajo krči, jih matrajo, pa če še bolj pazimo na hrano ... lih za pretiravat pa ni s tistimi res najhujšimi stvarmi ... zelje, pa fižol ... al pa pomaranče al pa ful surovega ...

men je bla najbolj huda una, da naj se odpovem mleku in mlečnim izdelkom ...user posted image user posted image user posted image  ... sem probala pa ni šlo ... sej še ene omake nisem mogla narest ... sem rabla smetano ... pa kava brez mleka user posted image  ... pa itak se mi je zdelo, da ni neke ful razlike.

julči ... user posted image user posted image user posted image  za zalo, da se malo pocajta ...

hanna sem glasovala ... kaj si si pa to zdej za ene barve nadela (v pozdravu) ?? a to so zdej novembrske barve user posted image .

trixi ... kakšni romani ... šele ko kera mal več napiše, si jst lahko ustvarim kako bolj otipljivo sliko ... mam ful rada mal daljše poste. user posted image

danes sem pa kar dobre volje ... dragi peljal sinka na sprehod, kosilo se kuha, jutri pa se začne ta prijazen teden ... ma dragi dop službo, kar pomeni da je pop z nama in ker je ob 5h že tema ... je od 5h pri naju ...user posted image user posted image user posted image  ...

sem pa včeraj zvečer razmišljala, da so zdaj to zadnji dnevi v troje ... saj vem da bo verjetno tudi ko pride princeska, več dela s sinom, ampak jst bom drugačna ... bom mati dvema in nimam pojma kako se bo to poznalo, zato pa zdaj zavestno uživam v tem, kar mamo zdaj ... sine pobira najine fore, prevzema najin smisel za humor ... najin način izražanja naklonjenosti ... in to je lepo doživljati ... in zjutraj je tako lepo poležavati v postelji, sine pa skaklja okoli naju. tako ... veličastno ... je gledati bitje, ki ga z vzgojo soustvarjaš, pa je hkrati nekaj samosvojega. lepo je biti mati ... a ne punce ...

pa z dragim sva včeraj gledala en bolj pozen film ... tut to je užitek, ki bo pol šel ...  zdaj mi dnevi spet hitreje tečejo. in tako nenavadno je, ker hkrati želim v polnosti doživeti to staro, kar odhaja ... hkrati pa si že želim in veselim novega bitja, ki nam bo sem življenje postavil na glavo in za vedno spremenil ...

a vas tut kdaj napadejo tako filofofska razmišljanja ... al so to tut hormoni user posted image .

pa lep dan ... pri nas je že sonček.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 987
4.11.2007 14:22:18   
mateyka
polento s sirom v pečici

kako pa to nardiš? sliš se dobr pa simpl tud - neki za bizi mame (mislim, zame) user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.11.2007 18:20:24   
hanna1
Čao-čaouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vam prilagam link spletne strani mojega brateca in njegove žene ter njunih štirih lepotcev
http://www.slo-lhasas.com/sisi/slo/?Kontakt

Ma saj je res ko imaš enkrat žival,te čisto zasvoji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.11.2007 18:50:08   
majrim
nelli99..veš kaj,nisi edina,ki te čustva tak dajejo...jaz sem zdaj dva dni sama,ker ima dragi inveturo,pa mi je kar čudno...zdej je dve leti kar živiva skupaj,pa nisva bila nikoli ločena..porod je bila prva stvar,ki naju je ločilauser posted image ...pa še tisti dan,ko me je G poslala v bolnico (en teden pred rokom...zaradi let je rekla) sem samo jokala;da ti ne govorim,kako je blo zvečer v pojstli...user posted image ...pol so me pa itak primli popadki ob 24...user posted image ...ampak opažam,da sem zdaj ob  Neži še tolko bolj čustvena...jokam itak za vsako figo al dobro al slabouser posted image
mateyka..verjetno malo pozno...jaz si polento narežem na rezine,vmes sem dala sir (dve vrste) pa polila z smetano za kuhanje in malo kisle smetane,pa v pečico,da se vse stopi in to je to...hitro in dobrouser posted image
julci..kako je situacija z zdravjem??
hanna1...sem pogledala stran...ii,so pa zanimivi ti 4 user posted image ...mi ga tudi imamo pri strših,ampak je res naš mali medo...to so zlate živaliuser posted image
trixi...ste popravli centralno??...še dobro,da je toplo..mi nič ne kurimouser posted image ...bom vsaj nekje prišparalauser posted image
...zdej pa grem pod tuš...spat sem jo dala,zdej imam čas zameuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.11.2007 19:10:06   
viator
Joj, sorry Neli99 - šele zdej sem videla, da imaš čisto jasno napisano, kdaj imaš rok.....včasih je pa le treba vse do konca prebratuser posted image user posted image .

Lepo si opisala svoja občutja...pred takimi življenskimi prelomnicami je človek bolj filozofsko razpoložen..to velja tudi zame.

Aja glede hrane...jem sicer vse...no kakemu fižolu, pa kislemu zelju sem se pa seveda odpovedala, pa čist z lahkim srcem, ker ju itak ne maram preveč.

Tale tema o zobkih in blaženju bolečin pa mene tudi zanima...Lara si tlači rokice v usta do komolcevuser posted image , se slini..kaj pa vem, mogoče bo dobila zobke.
Pri prvih dveh smo na zobe čakali do enega leta!!

Pri najstarejši sem bila že totalno panična in sem nadlegovala pediatra...če je že kdaj bil kje kakšen slučaj, da otroku enostavno zobje niso zrasliuser posted image ..
Kjub temu, da mi je vztrajno zatrjeval, da se to še ni zgodilo, me ni najbolj prepričal, dokler le niso prišli te zobje. Pri Lei sem bila že hladna kot špricer...

Joj kužki...luštni so. Pa kako se navežeš na živali...mi smo imeli pred leti nemško ovčarko Karo, dobili smo jo ko je bila stara kakih 10 dni (bila je višek v leglu)...potem jo je bilo pa treba rihtat, podobno kot dojenčka. Jedla je na 3 ure (zmes Humana, rumenjak, smetana in AD3 kapljice), podirat je bilo treba kupček, tako da si ji trebušček masiral...skratka noro lepo.
Z možem sva bila še študenta  in sva jo povsod sabo jemala....kolk je bila pametna in lepa...ohhh to so bili časi.

Majrim tale recept za polento je pa super..pa še hitro kot strela. Bom ga preizkusila.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.11.2007 19:18:30   
stephany
user posted image Evo, zdaj je pa ratalo. Moj mišek, ko pase kravice.

Klemen je še vedno mala sitnobica. Kar naprej bi bil na rokah (pri meni, ati ne trenutno ne velja), pa na zizi tudi (namesto dude). A kaj čemo, saj bo minilo ...

< Sporočilo je popravil stephany -- 4.11.2007 19:26:17 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.11.2007 20:02:08   
julci

Klemen je še vedno mala sitnobica. Kar naprej bi bil na rokah (pri meni, ati ne trenutno ne velja), pa na zizi tudi (namesto dude). A kaj čemo, saj bo minilo ...Pri nas je bla takšna kriza dva meseca nazaj.Trajala je pa cel mesec.Daj cmoka Klemnu od Zale.

Hana kužki so ful lepi,sam jaz nisem preveč ljubitelj psov.Ne me kregatuser posted image Mam namreč ful slabe izkušnje z njimi.Ko sem bla stara 6 let smo bili pri sorodnikih na počitnicah.Takrat me je v roko ugriznil  pes,ki je mel sam zgoraj in spodaj en zob(hvala bogu),ker je šlo do kosti.Ni bilo par let nazaj pa me je podrl zelo hud nemški ovčar,ki mi je pustil štempelj od krempla pod pazduhi.Tk da jih rada vidim sam na fotkah,če jih pa kje srečam pa naredim grozen ovinek.Tk da pri nas bi prišo upoštev samo pesek na baterije,pa še taj bi me rajtam spajtlalouser posted image user posted image user posted image

Neli a ni fajn da smo na isti valovni dolžiniuser posted image user posted image

Pri nas je dans blo malo boljš,čeprav je proti večeru vse tlačla v usta.Malo je potem tud zbruhala nazaj,zdaj pa lepo panča.

Majrim te pa čisto zastopim kako je ko si sam doma.Pri nas ma moj možek4 izmensko delo in je fraj samo en vikend na mesec,tk da nikamor ne moreš it.Ponavadi ga pa še sodelavec,ki je muzikant prosi,če ga lahko nadomešča.Pol ga pa še tisti cajt ni doma.V začetku je blo kruto,zdaj smo se pa že navadli.

se še tipkamo

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.11.2007 20:21:44   
natasaom
hanna mi oobožujemo pse!!!!!!! in lepo prosim ne me rajcat s takimi slikicami-hvala..imela sem rotwailerjauser posted image ,to je bil naš družinski član..2meseca nazaj je moral na inekcijo,ker je imel kožnega raka..tako so rekli,in ker si ne morem privoščit zdravljenja,sva se odločila za ta korak.2 tedna me moj ni smel pogledat,jokala sem za vsako malenkost..zato sem se odločila,da psa ne bom več imela.ampak,ker imamo mi pse že celo življenje,bo to zelo težko..sedaj bi nekaj takega kot ima tvoj brat...

no,midve sva atija odpeljale na teren in bova do čet.sami..moram priznat,da mi paše,ker se lahko fajn skregava zaradi mojih živčkov,ki me dajejo zaradi obravnave..prišli pa sva v toplo hišo..danes je nedelja in so sosedje zakurili-ker se kopajouser posted image ..

pa še nekaj bi vam zaradi zobkov povedala..meni je 85 let stara gospa rekla naj hani dlesen namažem z belim vinom..prst sem pomočila v vino in ji namazala dlesni...res ni bilo problemov zaradi zobkov..samo zdej ne vem,če glih zaradi vinčka--ji je bil pa dobr je prst cuzala kot dudouser posted image ,,samo ne me zdaj kregat,ker moja hči ni bila zaradi tega pijana......

no,nadoknadit moram cel teden,zato pa tolk nakladam

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.11.2007 20:43:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

pa še nekaj bi vam zaradi zobkov povedala..meni je 85 let stara gospa rekla naj hani dlesen namažem z belim vinom..prst sem pomočila v vino in ji namazala dlesni...res ni bilo problemov zaradi zobkov..samo zdej ne vem,če glih zaradi vinčka--ji je bil pa dobr je prst cuzala kot dudouser posted image ,,samo ne me zdaj kregat,ker moja hči ni bila zaradi tega pijana......To sem tud jaz že čula,da paše za dlesni.

no,nadoknadit moram cel teden,zato pa tolk nakladamSploh ni panike,ti kr napiš kaj fajnega.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.11.2007 20:54:26   
natasaom
ok,bomuser posted image ..no,pa dejmo povedat kaj je najina hanča danes zjutraj ušpičla!atija poljubčkala še in še..mu povedala, da je njegova ljubica,ga objemala..oh in sploh..in ko je bil ati že čist stopljen mu je rekla  zdej mi pa lahko daš čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image
mene je kar zvil od smehauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.11.2007 20:57:39   
natasaom
julči!naša hana pravi,da bi imela tako sestrico kot je zalauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.11.2007 21:22:37   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Klemen je še vedno mala sitnobica. Kar naprej bi bil na rokah (pri meni, ati ne trenutno ne velja), pa na zizi tudi (namesto dude). A kaj čemo, saj bo minilo ...Ampak na slikci pa ne zgleda sitnobica,se mu še očke smejejpa take svetle ima,da se kar stopiš ob njih user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana kužki so ful lepi,sam jaz nisem preveč ljubitelj psov.Ne me kregat Mam namreč ful slabe izkušnje z njimi.Ko sem bla stara 6 let smo bili pri sorodnikih na počitnicah.Takrat me je v roko ugriznil  pes,ki je mel sam zgoraj in spodaj en zob(hvala bogu),ker je šlo do kosti.Ni bilo par let nazaj pa me je podrl zelo hud nemški ovčar,ki mi je pustil štempelj od krempla pod pazduhi.Tk da jih rada vidim sam na fotkah,če jih pa kje srečam pa naredim grozen ovinek.Tk da pri nas bi prišo upoštev samo pesek na baterije,pa še taj bi me rajtam spajtlalo zdaj si me pa spomnila,da sem tudi jaz pri nekje 4 letih imela bližnje srečanje s psom-tako sem tiščala v njega in ga hotla poljubčkat,pa me je on tako,da se mi še dans pozna malo na ustnici saj jaz imam hudo rada živali,ampak v stanovanju se mi zdi kar malo omejen -pa naj bo kuža ali muc,sedaj smo se omejili na enega hrčka,dve ribici in bataljon pajkov-bolj jih mečem skozi okno-več pajčevine je po kotih .Ubijam jih pa ne ,ker je moja mama trdila,da to prinaša nesrečo
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
sem se pa kar mal smejala ... eno prime telovadit, pa bomo vse telovadile, en otroček dobiva zobke, pol pa kar vsi ... a me to zdej že vse skupinsko      ... še otročki so se na iste frekvence naštelali. Ja saj veš neli,da je veliko v glavi, je pa res,da še kako prav pride nasvet mamic,ki so to že dale skozi-sicer je pri meni že tako daleč prvi,da sem pozabla,kako mlečni rastejo,smo se sedaj bolj ukvarjali s tem,kako grejo po vrsti ven,da z stalnimi se pa ni za hecat

danes sem pa kar dobre volje ... dragi peljal sinka na sprehod, kosilo se kuha, jutri pa se začne ta prijazen teden ... ma dragi dop službo, kar pomeni da je pop z nama in ker je ob 5h že tema ... je od 5h pri naju ...  ...

sem pa včeraj zvečer razmišljala, da so zdaj to zadnji dnevi v troje ... saj vem da bo verjetno tudi ko pride princeska, več dela s sinom, ampak jst bom drugačna ... bom mati dvema in nimam pojma kako se bo to poznalo, zato pa zdaj zavestno uživam v tem, kar mamo zdaj ... sine pobira najine fore, prevzema najin smisel za humor ... najin način izražanja naklonjenosti ... in to je lepo doživljati ... in zjutraj je tako lepo poležavati v postelji, sine pa skaklja okoli naju. tako ... veličastno ... je gledati bitje, ki ga z vzgojo soustvarjaš, pa je hkrati nekaj samosvojega. lepo je biti mati ... a ne punce ...

pa z dragim sva včeraj gledala en bolj pozen film ... tut to je užitek, ki bo pol šel ...  zdaj mi dnevi spet hitreje tečejo. in tako nenavadno je, ker hkrati želim v polnosti doživeti to staro, kar odhaja ... hkrati pa si že želim in veselim novega bitja, ki nam bo sem življenje postavil na glavo in za vedno spremenil ...

a vas tut kdaj napadejo tako filofofska razmišljanja ... al so to tut hormoni .
pisSicer ni lepo,da kar vse citiram user posted image ampak si to tako lepo napisala,da lahko samo dodam-uživaj v takih trenutkih,vtisni si jih globoko v spomin,kajti vsak trenutek do poroda bo sedaj enkraten in neponovljiv,pa hormoni gor ali dol-to so tisti trenutki v pričakovanju,ki jih moraš enostavno doživet,ti jih nihče ne more dati-uživaj še naprej in en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe,bodočo princesko,Petra in moža,da bi vam ti dnevi minili čim lepše

Moram rečt,da včasih napišete toliko lepih stvari,da ko začnem jaz to komentirat,na koncu že čist mimo falim user posted image ,al pa me ven vržeuser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.11.2007 21:35:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

julči!naša hana pravi,da bi imela tako sestrico kot je zalauser posted image

No to bom pa Mihanu povedla,ker on svoje lubice ne da.Mu bo kr špehec zrastu.user posted image user posted image ,da nevjo sam mozoliuser posted image user posted image user posted image

Hana pri nas tud mamo domače živalceuser posted image user posted image Mamo pa v načrtu akvarij skup naredit,ker ga mamo že 3 leta na garaži.Kr malo pogrešamuser posted image To pa je tud edina žival zaenkrat,ko bi jo mela v stanovanju.Včasih sem mela še user posted image ,ko pa je umrl smo rekli da ne bomo meli več ne kanarčka ne papagaja.Se preveč čustveno navežeš nanj.Ampak pravijo nikoli ne reci ne,ker pol se ti glih to naredi.Škoda da to ne vala za sedmico na lotuuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.11.2007 21:37:48   
hanna1
Pa saj sem vedela,da je zdaj julci naredila vsem lušte z svojo Zalo  user posted image user posted image user posted image ,sem se ravno spomnila,da bo jutri že 5 mesecev stara ampak voščila ji bom pa jutriuser posted image Ma je res pravi cukrček.
Ampak Hana(pa ne moja-da ne bo pomote user posted image ) pa dobro obvlada svojega očka,je ravno pravi scenarij za videosmešnicouser posted image user posted image user posted image -jih pa res ima za ušesi in mislim,da ti ob njej ne more bit dolgčas,kajneda natasaom.Kar se pa sodišča tiče,pa močno držim fige za vas,da bo končno konec tega psihičnega pritiska,čeprav si zelo močna in ravno zato ti ni vseeno,kako se bo stvar razpletla.Pa saj se mora srečno končat-že zaradi Hane,ko je tako prisrčna puncauser posted image
Spet moram končati,ker me grdo gledajo,pa saj jim nič ne naredim-pravijo da me pogrešajo pred TV,bom se res morala iti malo posvetit mojemu user posted image ,če ne mi bo dal odpoveduser posted image ...

Se še beremo

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?