|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
9.1.2008 14:43:27   
Anonimen
samo da veste, zaradi zveze na daljavo v časih ko ni biloo neta, skypa, msnja itd. (ja tok smo stari.... ) sva pomoje midva sezidala en štuk telekomu in en adrii airwaysu.... pa še hvala niso rekliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.1.2008 14:52:51   
mateyka
lol misska user posted image  user posted image   še dobr da sva se midva spoznala cca 1,5 leto nazaj - vse opcije k si jih naštela da jih nisi uporabla, sva izkoristla.
sam glede letov - tud midva sva krepko podprla razne letalske družbe.. ni pocen špas met tujga žrebca v hlevu.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.1.2008 16:04:14   
neli99
punce jst sem obupala vas brat ... sem ostala nekje pri 175, pa bo cajta zmankal za kaj napisat, če še naprej berem.

midve sva mele včeraj prvi pregled in ma moja princeska 5300g pa 57,5 cm, me je kar na rit vrglo. tut pomislim ne več, da nimam mleka, pri tej kilaži se ji pa res ne more goditi slabo user posted image .

mal jo mam na sumu, da hoče bratca dohitet user posted image

drugače pa so moji dnevi sestavljeni iz futranja, previjanja in uspavanja v različnih oblikah user posted image user posted image  ... punce brez resne psihohigiene ne bo šlo ... razmišlam intenzivno da si bom mogla omislit kako reč, da se mi ne bo podstrešje skisalo al pa kak živč prekuru, ker je škoda ... sej nista onadva kriva, oba zaslužita prijazno in energično mamico ...

zdej grem pa še mal brat ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.1.2008 16:20:16   
neli99
sem uspela prebrat user posted image user posted image

tut to je za dušo filat ... pa včeraj sem si po ene 2 letih nalakirala nohte user posted image  ... smešno, ampak deluje, se takoj boljš počutim.

zdej pa mala res že besno joka, grem jst ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.1.2008 17:27:21   
Anonimen
Midva sva doma, kupila sem NEO VIN, pojedla prvi dve in ko bo začelo delovat, vam javim. Zdaj sem ful utrujena.

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.1.2008 17:58:03   
hanna1
toliko,da se samo javim,brala bom pa kasnej--nama se zgleda malo pozna,da nimamo več nočnih dojenj,pa malo več aktivnosti, v glavnem,v slabih dveh mesecih sva se zredili za 550g in zrasli za 1,5 cm user posted image --to je že tako na hiter zmerla----teža:7,750 kg in dolžina:67,5 cm--je bolj lahkokategornica--po mami user posted image user posted image --ampak me je firbec matral in sem šla gledat v tabelo in sva ravno na idealni črti,tako,da ni panike,sva pa tud midve slabokrvni in sva dobli za železove kaplice--bom še vidla,pri Blažu sem mu samo s prehrano uspela dvignt in bom tud pri Hani probala--te kapljice čist frderbajo zobe--sam je dans naš deklič bolj slabe volje,trenutno pa spi,ko se je pošteno najedla.user posted image user posted image user posted image .Blažu smo šli izbrat okvirje in tisti,ki so bli najbolj frajerski,so mu bli žal malo preveliki.Blaž ima pri 157,5 cm celih 43 kg,je tud lahkokategornik user posted image user posted image --mi mu menjamo okvirje nekje na 3 leta,ko jih preraste--naslednje,če bo še rabu,pa bodo že mogli bit za daljši čas--verjetno bo tud cena malo višja

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.1.2008 18:05:24   
hanna1
...user posted image user posted image user posted image sem prebrala user posted image user posted image misska,mateyka user posted image user posted image user posted image ,bom še pol kaj napisala,zdaj se grem ang.učit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.1.2008 18:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ni pocen špas met tujga žrebca v hlevu.. user posted image user posted image

jah, pa je vredno, ker so rasni.... žrebci namreč....dobro premisliš preden jih zbereš....user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.1.2008 19:17:59   
Anonimen
kje pa ste vse?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.1.2008 19:25:19   
Laubica
Hojla -jaz sem tu

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.1.2008 19:30:36   
Laubica
Sem bila danes pri g. vse je ok,samo naš mali ga je sviral ko mamice ni bilo je baje fulll jokaluser posted image Sem vprašala g. za te tabletke in je rekla da so dobre in da jih tudi nosečnice jemljejo,grem jutri ponj ker sem daes bila pozna še za v lekarno .Ja moja tašča je res super ženska -vedno ti pomagauser posted image user posted image user posted image saj mi nje tudiuser posted image
Misska in Mateyka-lepo lepo-tuji žrebci pa tako kajuser posted image user posted image user posted image Uf jaz pa sem dako na našo SLO navezana da ne vem če bi šla drugam-edino na Hrvaško obalo-obožujem morjeuser posted image user posted image user posted image da bi pa šla v take mrzleeeeee dežele pa ni šans

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.1.2008 19:36:33   
Laubica
Hana -boljše da imaš otroke lahke kategorije,jaz se pa moram vsak dan kregat z sinom ki bi samo čokolado jedel in je žebolj pri težki -ko je šel v 1. razred se mi je začel ful redit ,prej pa je vedno bil suhuser posted image Ja očala naš tudi nosi in  mora tudi še to 3 leto iste okvire imet,jih je v 1. razredu dobil.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.1.2008 19:46:04   
hanna1
pri nas je itak problem pri hrani,ker bi nič ne jedel-user posted image -mu pa zadnje dni moram bolj izdatne malce delat proti večeru,ampak preden gre spat,pa mora bit še krožnik čokolina,zjutraj pa 2-3 štukli kruha z viki kremo--mora začet in končat dan s čokoladnim dodatkom user posted image user posted image --malo se je zdej potegnu,pa rabi več in mu pač ne preostane drugega,da je tisto kar pripravim,če noče bit lačen--da bi mu pa nekaj ekstra kuhala,pa ne,ker se mu to pol lahko samo otepa v življenju,če je prehudo izbirčen.Pa ne da sem hudobna,ampak en red mora bit,ne morem bit jes sužnja šporheta,da bi vsakemu posebej ustregala,tako slabo pa spet ne kuham,če že delam v tem kšeftu.Če pa bi radi kaj ekstra jedli posvojih željah,se pa naj naučijo kuhat--ampak pol rajši pojejo tisto,kar nardim,kot pa to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
9.1.2008 19:46:52   
natasaom
evo mene!!!moram na hitro,ker se moj počuti izpostavljenega in zanemarjenega user posted image user posted image ....mislm.......bom raje tiho!!!!
ma sej se mi ne da kej čvekat preveč-sem tečna ko drek!!po moje zarad pomanjkanja sladkorja  in oh......lačna pa nisem nič user posted image

še tole prigodo vam povem..sva šle s hano v trgovino ;

mami,kje je moja jakna?

mami: na sebi joi imaš-a si mal smotana?
trgovka:ja,kako se pa pogovarjate z otrokom?user posted image

hana:ah,teta veš moja mami je mal trapasta!!

mene je kar zvil od smeha..trgovka je pa čist vijolčna ratala pa hani rekla da nej atiju reče,da se ne sme tko z mami pogovarjat--sej sem jo vprašala če se socialna delavka,ampak men je bl tko smešn

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
9.1.2008 19:49:16   
Laubica
Mislim-se kar nekdo v vajin pogovor meša user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.1.2008 20:05:32   
julci
Hana najini pupi pa hodita vštric z meram in kilam.Kolko pa sta mele vrednost hemoglobina.Midve sva ga mele 110,pa je druga dr.rekla da še ni neke panike za kapljice.Pol pa vedi kaj je prav.
Jaz pravim da je boljš da otrok je manj,kot pa da mu morš branit to pa onop,ko majo prevelik apetit.Se mi zdi da je to hujš.Še vse je zrastlo.Tk da se ne sekiri.

Natasa kdaj pa gre tvoj na terenuser posted image user posted image

Neli lepo da si se oglasila,sem te včeraj pogrešala.Pa user posted image user posted image user posted image za lepe mere.No vidišda maš dost mleka.Kr tk naprej.Tikr nam potoži,ti bomo kero veselo povedle,da se boš malo nasmejala,pa bo.

Laubica no vidiš da tinem kaj brez veze svetovala,sem pa pozabla povedat da je to tud za nosečke.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.1.2008 20:08:31   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

seveda - ne more bit punca smotana in mami trapasta! user posted image
drugač pa laubica - sej nismo ravno planiral it na sever. tko se pripeti. ni to zato k mamo tok radi sneg in mraz user posted image in itak ni za skoz. treba je bit fleksibilen user posted image + ljubezen ne pozna meja - in vremena tud ne user posted image hej, če bi moral v singapur al pa v auckland za neki cajta, bi pač šli tja. big dil - mi zmoremo vse in se mamo fajn zraven! user posted image tralala tralala hihihi user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.1.2008 20:09:04   
Laubica
JULCI-hvala še enkrat -saj vem da mi nebi -sem vprašala zato če bi ga šraufalouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.1.2008 20:10:36   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

seveda - ne more bit punca smotana in mami trapasta! user posted image
drugač pa laubica - sej nismo ravno planiral it na sever. tko se pripeti. ni to zato k mamo tok radi sneg in mraz user posted image in itak ni za skoz. treba je bit fleksibilen user posted image + ljubezen ne pozna meja - in vremena tud ne user posted image hej, če bi moral v singapur al pa v auckland za neki cajta, bi pač šli tja. big dil - mi zmoremo vse in se mamo fajn zraven! user posted image tralala tralala hihihi user posted image user posted image

SUPER MATEYKA-občudujem take pogumne ljudiuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.1.2008 20:17:41   
julci
Evo Neli da te spravim v dobro voljo en vic,ampak kar je res je resuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moški so najbolj žalostna žival na svetu,
ker imajo seske brez mleka,
tiča brez kril,
jajca brez lupine in
mošnjo brez denarja.
Podatek, da je kar 80% žensk samskih pa govori o tem,
da jim je postalo jasno,
da se zaradi 10 dag klobase
ne splača redit celega prašiča....ha ha ha
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.1.2008 20:18:46   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Julci -od kje se ti jemljeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.1.2008 20:40:12   
julci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Julci -od kje se ti jemljeuser posted image user posted image user posted image
veze in poznanstvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.1.2008 20:50:16   
Laubica
Julci-prav paše ko ti vsak čas kake vice napišeš-jaz jih še mojemu če je doma berem,zdaj pa grem spat,da ne bom jutri spet tečnauser posted image lahko noč -pa fajn čvekajteuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.1.2008 21:05:33   
majrim
eh,ljubezen pa res ne pozna meja...user posted image ...če danes mojga vprašam,če bi se vrnil v svoje kraje...user posted image ...ni šansuser posted image
duskamb...user posted image user posted image user posted image  odpočij si in spravi pamet na pašo
neli99...no vidiš...saj če človek doji res nima občutka,koliko otrok poje...ampak boš vidla mojo,kaka bombica jeuser posted image ...in to samo od mleka,ker GH ne poje glih dosti...ona bi raje samo čučala pri mamiuser posted image
laubica...bodi sigurna,da če bi te doletela ljubezen te vrste bi sigurno letela in še kaj zravenuser posted image ...ko srce dela,pamet ni pri praviuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.1.2008 21:14:16   
julci
Uh to sem pa pozabla komentiratuser posted image
Moj je iz Celja(ful davč a ne)pa sem se preselila k njemu,ampak jaz sem mela tako domotožje da sem jo konc nosečnosti podurhala domov med naše brege.user posted image user posted image user posted image Me je pa mel tolk rad,da je prišel za mano.user posted image user posted image
Tk da jaz dvomim,da bi šla k komu,sploh v drugo državo.
Jaz sem namreč pravi zapečkar.
Že kot otrok sem se na morju začela nekje okol 5 dne ponoči dret,da grem domov k bici(babici).Tk je še dans.Če zdržim 5 dni na morju,al v toplicah sem že rekord potolkla.user posted image Smo bli v Zadru v hotelu Pinija,pa sem se tk navlčala,da bi že 4 dan šla.Sem zgublen primer.user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?